bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ambulans kiralayanlar bile olmuş
Kim bilir nasıl çıkmışlardır

Benim is yerimde de ayni sey oldu, ilcede vaka yoktu ama cok gereksiz bir sebep icin istanbuldan gelip bilgi aldilar bayramdan sonra yine geliceklermis hakkimi helal etmiyorum bide piskin piskin istanbuldan geldik diyorlar. O gun sirf korkudan yegenimi bahcede gormedim ilk bayraminda bir harclik veremedim en azindan bir hafta gecsin diye bekleyecegim
Esim 2 aydir istanbuldaki anasini babasini gormuyor
Isini halleden halletti hic korku yok sorumluluk yok

Mesela şöyle birsey var esimin mesleğinden dolayi biz gidebilirdik ( yolda filan sorun olmuyormus giderken) ama gitmedik millet nasil bayram.yapmayi düşünüyor şu durumda hic mi bisey anlamadilar
Bizimkilerde bi şey yoktur, benim dayımda bi şey yoktur, teyzemde yoktur temizdir vs
Bence böyle düşünen çok insan var. Herkes konduramıyo akrabalarına, sanki ayıplı bi şey gibi
Etrafımda çok duydum böyle düşünenleri

Canım herhalde Türkiye'de en iyi korunan, en çok titizlenen sensindir. İnsanlar ne biçim rahat. Hani onların rahatlığını savunmuyorum ama kimse bu kadar önlem almıyor. Geçen anneler gününde bizim buradaki 65 yaş üstü komşularımızın büyük şehirden çalışan oğulları geldi yanlarına, sarmaş dolmaş fotoğraf çekip koydular face'e. Çoluk çocuk, site komşuları ile beraber cümbür cemaat denize girdiler, çay kahve içtiler balkonda, hiçbirinde ne maske ne sosyal mesafe. Kötüden örnek olmaz ama bunlara karşı uyarıyor doktorlar. Siz herhalde ki çok dikkatli olursunuz. Bayramınız kutlu olsun. Annenizin de ellerinden öperim (mecazen) :)

Günaydın Sevgili Dostlar; Ramazan bayramınız kutlu olsun. Bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve şeker gibi bir bayram geçirmeniz dileği size bu sabah yakaladığım gün doğumunu ve şeker pembesinin değişik tonlarında güller gönderiyorum. Sevgilerimle

Çok teşekkür ederim :)) sizin de bayramınız kutlu olsun. İnanın ben ne kadar titizlenirsem, eşim de o kadar rahat. Market, manav geziyor. Ama dediğiniz doğru, ailemle olursam 2 metre değil 5 metre koyarım heralde araya :) o zaman da bir şey olmaz heralde artık:) çok teşekkür ederim:))

bugun vaka sayisi yukselmis yuzde olarakda ayni sekilde bakan ongurebilir duzeyde demis biryerde okudum dususe gecildiginde belli araliklarla rakamlarin asagi yukari oynamasi normalmis 800-1000 arasi gibi mesela bizdede 900-1100 arasi inis cikis oluyor bakalim insallah yarin oburgun 700-800 lere falan duserde aa dogruymus derim:))

Inşallah dediğiniz gibidir, test sayısı dune nazaran az ama vaka sayisi yakin . Gerçekten canim cok sıkılıyor hic mi bilinçli insanalr yok ya, bugün çocuklar seker toplamaya geldi. Delirecem çocuğum nasil ağladı bende gideyim diye dahs önce hic seker toplamadı ama özendi. Sonra sitede oynadılar , duymasın diye pencereyi kapattik. Eşim polisi ara dedi ama aramadim. Bu insanlara ne anlatabilirsin kadin tutmus birinde çıkarsa zaten siteyi alirlar karantinaya diyor salak mi nedir bilemedim

Bayramda mutlu olsaydım keşke biraz, vaka bir daha bin üstü olmaz sanıyodum :/
böyle bi açıklama var doğru mu bilmem

Eklentiler

• 498B219A-D75C-46D8-B997-F51113112767.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 43
burda da cikanlar vardi caddeden oyle rahat geciyorlarki insan polis gelir diye korkar dedim yasaklar bunaltmaya basladi haklilar tamam zor gercekten ama sokaga cikma yasagi olmus bosuna degil otursunlar evlerinde

Bayramda mutlu olsaydım keşke biraz, vaka bir daha bin üstü olmaz sanıyodum :/
böyle bi açıklama var doğru mu bilmem
bende binin ustune cikinca bozulmadim degil :))) ama bakanda ongurulebilir demis birde dusus olurken belli araliklarla sayilarda artis olurmus ustede yazmistim 800-1000 900 -1100 gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…