Evet ya:)Buralar öksüz kalmış virüs azaldıkça konuya ilgi de azalmışHepinize iyi bayramlar.
Eki Görüntüle 2639383
nasıl ya avm ler acik 15 haziranda kreşler aciliyor madem hala bu kadar tehlikeli durumda yollari acamiyorlar buralar niye aciliyorFox haber şehir giriş çıkış yasaklarının temmuza uzayabileceğini söylemiş gerçekten aklıma mukayyet olmakta zorlanıyorum
kisıtlamalar lafta ya sokak resmen insan kayniyor cocuklar hep disarda burun burunabizim doktor aciklamayi yapmis
Eki Görüntüle 2639395
bi ara okudum bende istanbul en sona kalabilir demislerdi acaba sadece istanbulmuFox haber şehir giriş çıkış yasaklarının temmuza uzayabileceğini söylemiş gerçekten aklıma mukayyet olmakta zorlanıyorum
Valla dua edin derim bir an evvel etkili bir ilaç ya da aşı bulunsun ve piyasaya sürülsün.
Bence dua zinciri oluşturalim iyi yönde mutasyona uğrasin. Tam bunu yazıyordum oğlum çağirdi sizin yazinizida görünce denk geldi. Aşi konusunda kararsizim ama ilac olurdu. Herkes asilanmaz ulasamaz ama domuz gribinde ilac var onun dışındaki antibiyotikler onu tedavi etmiyor. Gerçketen ihtiyacımız var dua edelim yoksa bu insanlar deli gibi tek türkiye değil. Almanyada millet kisitlama olmasin diye saldiriyor. Italyada millet maydanlara akmış. Bisey olur inşallah olumlu yönde.
Boşuna evde oturduğumu düşünüyorum.Gerçi biraz gevşetmedim desem yalan olur.Haftada 10 günde çıktığım market haftada 2 falan oldu.kisıtlamalar lafta ya sokak resmen insan kayniyor cocuklar hep disarda burun buruna
bende ister istemez biraz gevşetmek zorunda kaldim çunku kızım artik cocuklari disarda gordukce kapiya cikmak istiyor.Boşuna evde oturduğumu düşünüyorum.Gerçi biraz gevşetmedim desem yalan olur.Haftada 10 günde çıktığım market haftada 2 falan oldu.
18 ve 24 aylarda 2 doz seklinde vuruyorlar diye hatirliyorum bendeFatih altaylinin programında aşı zor gibi konuşuldu. Birde hindistanin nüfusuna gore vakanin az olması, hepatit a geçirme durumlarından antikor urettigini ya da hepatit a aşısı yapıldığını söyledi. Ben cocukken hepatit a geçirmiştim, birde çocuklara hepatit a aşıları oluyordu heralde b oluyor ama a da oluyor muydu ne ondan mi çocuklar hafif atlatıyor acaba
Bende baktım simdi evet oluyormuş cocuklarda. Yani hindistanda genelde sarilik oluyor ya ona bağlyanlar varmış, birde hepatit a aşısı dedi bende acaba cocuklar ondan mi diye düşünmüştüm bilgilendirme için teşekkürler. Sanirim sars mers gibi kendiliğinden ortadan kalkmazsa sürü bağışıklığı olana kadar hayatimizda18 ve 24 aylarda 2 doz seklinde vuruyorlar diye hatirliyorum bende
cocuklarin hafif atlatmalarinin sebebi virusun vucutta yerlestigi eca2 enziminin cigerlerde az olmasi
belki cok yogun olmayacak bilmiyorum ama bana bi 2 sene boyle maskeyle eldivenle alkolle yasayacakmisiz gibi geliyor.Bende baktım simdi evet oluyormuş cocuklarda. Yani hindistanda genelde sarilik oluyor ya ona bağlyanlar varmış, birde hepatit a aşısı dedi bende acaba cocuklar ondan mi diye düşünmüştüm bilgilendirme için teşekkürler. Sanirim sars mers gibi kendiliğinden ortadan kalkmazsa sürü bağışıklığı olana kadar hayatimizda
banlandık sanırım bir çoğumuz geçen bir konuda ondan olabilir benim engel 10 gunde anca kalktiBuralar öksüz kalmış virüs azaldıkça konuya ilgi de azalmışHepinize iyi bayramlar.
Eki Görüntüle 2639383
cocuklarda alt solunum yollarindan ziyade ust solunum yollarinda daha cok ACE-2 proteini bulunurmus bu virusde bu proteine tutundugu icin cocuklarda cigere inmeden ust solunum yollarini etkilermis oyuzden cocuklar daha hafif atlatiyormusFatih altaylinin programında aşı zor gibi konuşuldu. Birde hindistanin nüfusuna gore vakanin az olması, hepatit a geçirme durumlarından antikor urettigini ya da hepatit a aşısı yapıldığını söyledi. Ben cocukken hepatit a geçirmiştim, birde çocuklara hepatit a aşıları oluyordu heralde b oluyor ama a da oluyor muydu ne ondan mi çocuklar hafif atlatıyor acaba
Hangi konuymuş?şu üyenin fotosunun ifşa olduğu adaylardan aday beğenemediği konu mubanlandık sanırım bir çoğumuz geçen bir konuda ondan olabilir benim engel 10 gunde anca kalkti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?