bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
15 güne bu vakalara inmemiz imkansız değil mi ya?
Almanya vakaları ne kadar azaltmış 200 lerde

Eklentiler

• 9C9BA339-0EF4-4CC6-AE79-935C6264543B.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 65
Plan
Siz böyle diyorsanız bir bildiğiniz vardır, boş yorum yaptığınızı hiç okumadım. Gidişat kötü mü, neden öyle dediniz

Yoo kötü değil, şu an iyi hatta. Ama ileriyi bilemiyorum. 2. dalga olasılığı da var. Tüm dünya için var bu olasılık. O yüzden bir an evvel kesin tedavisinin bulunup piyasaya sürülmesini diliyorum.

Yoo kötü değil, şu an iyi hatta. Ama ileriyi bilemiyorum. 2. dalga olasılığı da var. Tüm dünya için var bu olasılık. O yüzden bir an evvel kesin tedavisinin bulunup piyasaya sürülmesini diliyorum.
aşı bulundu diyelim ki bunun bir yaş sıniri oluyor mu ?
yani gunumuzde bir cok aşı 2 yaşında bitmiş oluyor yoksa bu aşı grip aşısi gibi bir aşımı olur

İnşallah, bir çaresini bulunsun da hepimiz rahatlayalım. Kocaelinde oturuyorum. Bugün okuduğum bir habere göre Kocaeli İstanbul Bursa yasakların en son kaldırılacağı yerler olacakmış, moralim bozuldu açıkçası.

aşı bulundu diyelim ki bunun bir yaş sıniri oluyor mu ?
yani gunumuzde bir cok aşı 2 yaşında bitmiş oluyor yoksa bu aşı grip aşısi gibi bir aşımı olur

Bu konuda bir bilgim yok maalesef, yani aşı çıkarsa nasıl olur, kimlere nasıl uygulanır piyasaya sürüldüğünde belli olur sanırım.

Belli olmaz, bakalım. Ben makalelerde güzel gelişmeler okuyorum, 2. dalgaya yakalanmadan kesin tedaviyle birlikte herkesin rahatça atlatmasını diliyorum. Virüs çok yeni, herkes tanımaya çalışıyor haliyle. Eskiye kıyasla çok yol kat ettik, yeneceğimiz zaman da gelecek elbette.

O zaman çabuk gelsin ne olur. İyi ki varsınız, teşekkürler

Ben de kocaelindeyim , haberlerde bilim kurulu üyesi 3 büyük şehir için söyledi ama Kocaeli de bence sıkıntılı . Yasaklar kalkmazsa eğer özel izin falan alıp gitmeye çalışcaz artık

Ben de kocaelindeyim , haberlerde bilim kurulu üyesi 3 büyük şehir için söyledi ama Kocaeli de bence sıkıntılı . Yasaklar kalkmazsa eğer özel izin falan alıp gitmeye çalışcaz artık
İki çocucuğum var, bir kaç gündür apartman bahçesinde bisiklet sürmelerine izin vermeye başladım, tabi kimseyle temas etmeden. Çok sıkıldılar artık, ama yanlış mı yapıyorum acaba. Sizin çocuğunuz var mı?

Dun
gece italya deniliyor.normallesmenin sonuclarini ve virusun mutasyon gidisatini italyadan takip edicez sanirim.cogunda maske bile yok.

Boyle sosyallesmeye bizim de cok ihtiyacimız var ama kırdık dizimizi oturuyoruz.İtalyanlar ın hasta,ölüm sayısi bizden kat kat fazla maşallah kolkola.girecekler.

Avrupada raksmlar inanilmaz dustu.bu da insanlarda bir rahatlamaya sebep oldu.hele italyanlar hepten rahatlamis her zamanki gibi

yok ya o usuyen prenses onu banliyken okudum disardan
o uye abarti anlatmayi severdi de cidden abartmis yani
ben karaca takimi olmayan abladan dolayi banlandim
Hadi ya ben onu kaçırmışım bulup okuyayım bari

Yavrularınızın başında bekleyin onlar gözetiminizde bisikletlerini sürsünler. Yani yanlarında yakın koruma gibi. Tabii evde bir sürü işler var ama çocuklarımız herşeyden kıymetli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…