Allah razı olsun
Bende okuyacaktim onu kaçırdım araya baska seyler girdiHangi konuymuş?şu üyenin fotosunun ifşa olduğu adaylardan aday beğenemediği konu mu
yok ya o usuyen prenses onu banliyken okudum disardanHangi konuymuş?şu üyenin fotosunun ifşa olduğu adaylardan aday beğenemediği konu mu
Siz böyle diyorsanız bir bildiğiniz vardır, boş yorum yaptığınızı hiç okumadım. Gidişat kötü mü, neden öyle dedinizValla dua edin derim bir an evvel etkili bir ilaç ya da aşı bulunsun ve piyasaya sürülsün.
Plan
Siz böyle diyorsanız bir bildiğiniz vardır, boş yorum yaptığınızı hiç okumadım. Gidişat kötü mü, neden öyle dediniz
aşı bulundu diyelim ki bunun bir yaş sıniri oluyor mu ?Yoo kötü değil, şu an iyi hatta. Ama ileriyi bilemiyorum. 2. dalga olasılığı da var. Tüm dünya için var bu olasılık. O yüzden bir an evvel kesin tedavisinin bulunup piyasaya sürülmesini diliyorum.
İnşallah, bir çaresini bulunsun da hepimiz rahatlayalım. Kocaelinde oturuyorum. Bugün okuduğum bir habere göre Kocaeli İstanbul Bursa yasakların en son kaldırılacağı yerler olacakmış, moralim bozuldu açıkçası.Yoo kötü değil, şu an iyi hatta. Ama ileriyi bilemiyorum. 2. dalga olasılığı da var. Tüm dünya için var bu olasılık. O yüzden bir an evvel kesin tedavisinin bulunup piyasaya sürülmesini diliyorum.
aşı bulundu diyelim ki bunun bir yaş sıniri oluyor mu ?
yani gunumuzde bir cok aşı 2 yaşında bitmiş oluyor yoksa bu aşı grip aşısi gibi bir aşımı olur
anladimBu konuda bir bilgim yok maalesef, yani aşı çıkarsa nasıl olur, kimlere nasıl uygulanır piyasaya sürüldüğünde belli olur sanırım.
İnşallah, bir çaresini bulunsun da hepimiz rahatlayalım. Kocaelinde oturuyorum. Bugün okuduğum bir habere göre Kocaeli İstanbul Bursa yasakların en son kaldırılacağı yerler olacakmış, moralim bozuldu açıkçası.
O zaman çabuk gelsin ne olur. İyi ki varsınız, teşekkürlerBelli olmaz, bakalım. Ben makalelerde güzel gelişmeler okuyorum, 2. dalgaya yakalanmadan kesin tedaviyle birlikte herkesin rahatça atlatmasını diliyorum. Virüs çok yeni, herkes tanımaya çalışıyor haliyle. Eskiye kıyasla çok yol kat ettik, yeneceğimiz zaman da gelecek elbette.
Ben de kocaelindeyim , haberlerde bilim kurulu üyesi 3 büyük şehir için söyledi ama Kocaeli de bence sıkıntılı . Yasaklar kalkmazsa eğer özel izin falan alıp gitmeye çalışcaz artıkİnşallah, bir çaresini bulunsun da hepimiz rahatlayalım. Kocaelinde oturuyorum. Bugün okuduğum bir habere göre Kocaeli İstanbul Bursa yasakların en son kaldırılacağı yerler olacakmış, moralim bozuldu açıkçası.
İki çocucuğum var, bir kaç gündür apartman bahçesinde bisiklet sürmelerine izin vermeye başladım, tabi kimseyle temas etmeden. Çok sıkıldılar artık, ama yanlış mı yapıyorum acaba. Sizin çocuğunuz var mı?Ben de kocaelindeyim , haberlerde bilim kurulu üyesi 3 büyük şehir için söyledi ama Kocaeli de bence sıkıntılı . Yasaklar kalkmazsa eğer özel izin falan alıp gitmeye çalışcaz artık
biz bu sureci luppo kuyrugunda atlattik benceDun
gece italya deniliyor.normallesmenin sonuclarini ve virusun mutasyon gidisatini italyadan takip edicez sanirim.cogunda maske bile yok.
Eki Görüntüle 2639498
Eki Görüntüle 2639499
Hadi ya ben onu kaçırmışım bulup okuyayım bariyok ya o usuyen prenses onu banliyken okudum disardan
o uye abarti anlatmayi severdi de cidden abartmis yani
ben karaca takimi olmayan abladan dolayi banlandim
Yavrularınızın başında bekleyin onlar gözetiminizde bisikletlerini sürsünler. Yani yanlarında yakın koruma gibi. Tabii evde bir sürü işler var ama çocuklarımız herşeyden kıymetli.İki çocucuğum var, bir kaç gündür apartman bahçesinde bisiklet sürmelerine izin vermeye başladım, tabi kimseyle temas etmeden. Çok sıkıldılar artık, ama yanlış mı yapıyorum acaba. Sizin çocuğunuz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?