bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Sen hiç moralini bozma umudunu kaybetme. Biz elele verince imkansızı bile başaran bir milletiz.

Çocularını bizler için de öp.

valla en sonunda kimse takmayacak onumu istiyorlar yahu millet yasaklari delmeye basladi 2 aydan fazla sokaga cikma yasaklariyla kafayi yedik hadi mecburuz gecicek vs diyoriz bekledik 65 yas ustu 20 yas alti eve tikildi sehirlerarasi yolculuk yok hala daha cikip buyuksehirler daha bekliycek yasaklar icin diye soylenince bu insanlar yasak bitince tabi dolusur sokaklara ya

Merhaba arkadaşla benim üçüncü testim ucude negatif tomografidede birşey yok ama d dimer yüksek çıktı birazda enfeksiyonum var bugün 7 gece 6 gün oldu hastanede yatiyorum bana 6 ay gibi geçti çünkü evde 10 aylık bebeğim var doktorlar hiç bilgi vermiyor tedavim bitti iki gündür taburcu olmayı bekliyorum etmiyorlar neden tuttuklarını dahi bilmiyorum konuşmak istiyorum sürekli beni oyalıyor su doktor gelsin onla konuş o gelsin onla konuş kafayı yemek üzereyim bir tek sabah hemşire geliyor sonra geceye kadar bir Allah'ın kulu gelmiyor odadan çıkmak kesinlikle yasak pencere desen açılmıyor oksijene hasret kaldım havalandırmaya idare ediyordum Rabbim kimseyi düşürmesin buralara

hastanede tedavi etme sebebi neydi agirmi gecirdiniz hafif olanlar evde karantinada cunku bilgi vermeyisleri kimseyi gorememeniz cok kotu psikolojik iskence resmen

İlk başlangıcından itibaren anlatmak istermisiniz? Nasıl gelişti nasıl başladı tedavide neler yapıldı?
Çoğu bana kızacak ama corana ile artık doktor diktatörlüğü başlayacak ki başlamış.

İstereniz e-devlet ten durumu bildirip yardım isteyin.

hastanede tedavi etme sebebi neydi agirmi gecirdiniz hafif olanlar evde karantinada cunku bilgi vermeyisleri kimseyi gorememeniz cok kotu psikolojik iskence resmen
Ben hastaneye yatmadan önce soğuk algınlığı şikayetiyle gittim test yaptılar negatif diyip yolladılar ne ilaç ne antibiyotik verdiler bı kaç gün sonra şikayetlerim artti kulaklarım ağrımaya başladı kulak enfeksiyonu gecirdigimi anladim genelde kulağıma su kaçırınca böyle oluyor ve antibiyotiksiz iyileşmiyorum sağlık ocağına gittim testimin negatif oldugunu ilaç istediğimi belirttim bana tekrar test yaptırmamı söyledi. Bı kaç gün sonra kulak boğaz ağrım artınca tekrar gidip test yaptim oda negatif fakat normal olarak enfeksiyonum arttı ve dimerde artmış çünkü ilaç tedavisi alamadığım için enfeksiyonum ilerledi yatış verdiler İlk iki gün hala bana antibiyotik tedavisi vermediler vizit yaptıkları sıra benim kulağım çok ağrıyor antibiyotiksiz iyileşemiyorum dedim ve ondan sonra antibiyotik tedavisine başladılar iki gün sonra bütün ağrılarım geçti tekrra test yaptılar yine negatif tedavide bitti hala bekliyorum kapıda ama inanın artık göğsüm daralıyor kızımı çok özledim babasıyla kalıyor diş çıkarma dönemi aklım onda iki gündür umutla bekliyorum hatta dün gece sabaha kadar yatmadım kızımın beni ilk gördüğü anı hayal ettim ama yine gelen yok çok bunaldımmm

pıhtılasma iğnesi ve beş günlük bı ilaç tedavisi aldım daha sonra antibiyotik tedavisine başladılar hemen hemen her gün test yaptılar

pıhtılasma iğnesi ve beş günlük bı ilaç tedavisi aldım daha sonra antibiyotik tedavisine başladılar hemen hemen her gün test yaptılar
Nasıl bildirebilirim bilgi verirmisin çünkü artık sabrım tükendi iki gündür ağlıyorum

Ve bana hemşirenin gelip söylediği kaç gündür burdasın bı gün daha sabret nolucak ama inanın Allah bütün hastalara yardım etsin bomboş bir odada cam açılmadan o 24 saat geçmek bilmiyor kızımı görüntülü ariyamiyorum beni görünce ağlıyor sesli aradığımda duyarsa ağlıyor o uyuduğunda konuşabiliyorum babasıyla

koronamiymissiniz yani testler negatif demissiniz kafam karisti
Hayır korona değilim, ama korona tedavisi gördüm. İnanın kendi durmum dan kendimde bir haberim çünkü bilgi vermiyorlar. E nabız üzerinden sonuçlarıma bakıyorum hepsi normal referans aralığında tek referans dışı dimer oda benim olağan bir sorunum doğumdan sonrada iğne tedavisi görmüştüm . Üç kezde sürüntü verdim onlarda negatif yani hiç pozitif bulgum yok

Çok şükür arkadaşlar az önce konuştum gözyaşlarını tutamadım ayrıca birazda sert konuştum taburcu edicekler inanın benim bayramım bugün başlıyor kızım burnumda tütüyor Allah'ım kimseyi böyle sınamasın kimseyi buralara düşürmesin

Kızına kavuşacaksın. Allah yardımcın olsun. Darısı tüm çocuğundan ayrı annelere. Burdan bildir çıkamazsan yardımına gelelim.

az önce soyle bir sey okudum
bu konuda bilgisi olan varmi acaba

WHO'YA İTAAT ETMEYEN İTALYAN DOKTORLAR KORONAVİRÜS SIRLARINI KEŞFETTİ

Dünya Sağlık Örgütünün Coronavirüsten ölenlere otopsi yapmayın talimatına İtalyan doktorlar itaat etmediler ve ölüme neden olan şeyin VİRÜS DEĞİL, BAKTERİ olduğunu buldular. Bu kan pıhtılarına neden oluyor ve hastanın ölümüne neden oluyor.

İtalya "Yaygın damar içi pıhtılaşması"ndan (Thrombosis) başka bir şey olmayan Covid-19 denilen şeyi bertaraf ediyorlar.

Ve onunla savaşmanın yolu, yani tedavisi "antibiyotikler, iltihap gidericiler ve antikoagülantlar" iledir. ASPİRİN bu hastalığın zayıf şekilde tedavi edildiğini gösteriyor.

Dünya için bu sansasyonel haber, Covid-19 tarafından üretilen cesetlere otopsi yapan İtalyan doktorlar tarafından üretildi.

İtalyan patologlara göre başka bir şey daha var, "Solunum cihazları ve yoğun bakım birimleri hiç gerekli değildi"

Bundan dolayı İtalya'da protokollerin değiştirilmesi başladı, İtalya'ya göre küresel salgın WHO tarafından meydana çıkarıldı ve yükseltildi, bu tedaviyi Çinliler biliyordu ve iş yapmak için bildirmediler.

Bakteri, aynı zamanda iltihap ve oksijen yetmezliği üreten 5G elektromanyetik radyasyon ile çoğaltılıyor. Covid-19'a yakalananların tek yapmaları gereken 100 mg Aspirin ve Apronax veya Parasetamol almak. Bunun nedeni, koronavirüsün kan pıhtılaşmasına neden olduğunun gösterilmesidir, bu da bedenin damarda kan pıhtılaşması geliştirmesine mecbur bırakır ve kan akmaz ve kalbe ve akciğerlere oksijen taşımaz, bu da nefes alamaması nedeniyle insanın hızla ölmesi ile sonuçlanır.

İtalya'da doktorlar ölü bedeni kestiler ve kol ve bacakları ve bedenin diğer kısımlarını açtılar ve damarların kan ile genişlediğini ve kanın pıhtılaştığını kavradılar ve tüm damarlar ve arterler pıhtılar ile doluydu, bu kanın normal şekilde akmasını ve tüm organlara, başlıca beyne, kalbe ve akciğerlere oksijen taşımasını engeller ve hastanın ölümü ile sonuçlanır.

Bu teşhisi keşfedince, İtalyan Sağlık Bakanı hemen koronavirüs tedavi protokollerini değiştirdi... ve hastalara 100 mg Aspirin ve Apronax vermeye başladı.

Ve bu hastalar iyileşmeye başladılar, bu yeni yöntemin sonucu olarak, Sağlık Bakanlığı tek bir günde 14,000 den fazla hastayı evlerine gönderdi. İtalya standardı bozdu, çünkü onlar zaten bunalmışlardı ve binlerce ölümün ciddi kaosu içindeydiler.

Şimdi WHO bir çok ölümü örtbas ettiği ve dünyada birçok ülkede ekonomi çöktüğü için dava edilecek; bedenlerin otopsi yapılmadan hemen yakılmasını veya gömülmesini ve bunların son derece kirletici olarak etiketlenmesini neden emrettikleri şimdi anlaşılıyor

Burda bir arkadaş ismini unuttum tam ama VosVos35 di sanirim bir video atmıştı bir adam anlatıyordu bill gates, ingiltere ve dunya sağlık örgütünün bağlantısıydi heralde ben o videoyu bulursam öne getirecem onda da vardi biseyler tam unuttum ama dünya saglik örgütüne tam güvenilmecgii seyi vermişti.

ben netten arayayim birde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…