Hayir 17-18 dk lık videoydu konuşan kisi italya ya da ingiltere de yaşıyordu, bill gatesin afrikada birçok kisiyi aşıladigi cocuk ve kadinlari ve öldükleri, dava açılmış ama sonyc sanirim yokmus. Yine bill gatesin bir laboratuvara para yardimi yaptığını ve dunya sağlık örgütünun bir bağlantısıni demişti adam ya tam unuttum ayrıntıyı
Kızına evine kavuştuğunda da yaz lütfen içim yandı senin yazılarını okurken aklım kaldıÇok şükür arkadaşlar az önce konuştum gözyaşlarını tutamadım ayrıca birazda sert konuştum taburcu edicekler inanın benim bayramım bugün başlıyor kızım burnumda tütüyor Allah'ım kimseyi böyle sınamasın kimseyi buralara düşürmesin
bulasma riski yuzunden bircok ulkede otopsi yapilmiyormus ne kdr enteresan ya otopside hersey cikiyor yapmadan etmeden yeni cikan bir virusle alakali nasil bilgi sahibi olabilirler oyuzden binbir tane sey dolaniyor isteaz önce soyle bir sey okudum
bu konuda bilgisi olan varmi acaba
WHO'YA İTAAT ETMEYEN İTALYAN DOKTORLAR KORONAVİRÜS SIRLARINI KEŞFETTİ
Dünya Sağlık Örgütünün Coronavirüsten ölenlere otopsi yapmayın talimatına İtalyan doktorlar itaat etmediler ve ölüme neden olan şeyin VİRÜS DEĞİL, BAKTERİ olduğunu buldular. Bu kan pıhtılarına neden oluyor ve hastanın ölümüne neden oluyor.
İtalya "Yaygın damar içi pıhtılaşması"ndan (Thrombosis) başka bir şey olmayan Covid-19 denilen şeyi bertaraf ediyorlar.
Ve onunla savaşmanın yolu, yani tedavisi "antibiyotikler, iltihap gidericiler ve antikoagülantlar" iledir. ASPİRİN bu hastalığın zayıf şekilde tedavi edildiğini gösteriyor.
Dünya için bu sansasyonel haber, Covid-19 tarafından üretilen cesetlere otopsi yapan İtalyan doktorlar tarafından üretildi.
İtalyan patologlara göre başka bir şey daha var, "Solunum cihazları ve yoğun bakım birimleri hiç gerekli değildi"
Bundan dolayı İtalya'da protokollerin değiştirilmesi başladı, İtalya'ya göre küresel salgın WHO tarafından meydana çıkarıldı ve yükseltildi, bu tedaviyi Çinliler biliyordu ve iş yapmak için bildirmediler.
Bakteri, aynı zamanda iltihap ve oksijen yetmezliği üreten 5G elektromanyetik radyasyon ile çoğaltılıyor. Covid-19'a yakalananların tek yapmaları gereken 100 mg Aspirin ve Apronax veya Parasetamol almak. Bunun nedeni, koronavirüsün kan pıhtılaşmasına neden olduğunun gösterilmesidir, bu da bedenin damarda kan pıhtılaşması geliştirmesine mecbur bırakır ve kan akmaz ve kalbe ve akciğerlere oksijen taşımaz, bu da nefes alamaması nedeniyle insanın hızla ölmesi ile sonuçlanır.
İtalya'da doktorlar ölü bedeni kestiler ve kol ve bacakları ve bedenin diğer kısımlarını açtılar ve damarların kan ile genişlediğini ve kanın pıhtılaştığını kavradılar ve tüm damarlar ve arterler pıhtılar ile doluydu, bu kanın normal şekilde akmasını ve tüm organlara, başlıca beyne, kalbe ve akciğerlere oksijen taşımasını engeller ve hastanın ölümü ile sonuçlanır.
Bu teşhisi keşfedince, İtalyan Sağlık Bakanı hemen koronavirüs tedavi protokollerini değiştirdi... ve hastalara 100 mg Aspirin ve Apronax vermeye başladı.
Ve bu hastalar iyileşmeye başladılar, bu yeni yöntemin sonucu olarak, Sağlık Bakanlığı tek bir günde 14,000 den fazla hastayı evlerine gönderdi. İtalya standardı bozdu, çünkü onlar zaten bunalmışlardı ve binlerce ölümün ciddi kaosu içindeydiler.
Şimdi WHO bir çok ölümü örtbas ettiği ve dünyada birçok ülkede ekonomi çöktüğü için dava edilecek; bedenlerin otopsi yapılmadan hemen yakılmasını veya gömülmesini ve bunların son derece kirletici olarak etiketlenmesini neden emrettikleri şimdi anlaşılıyor
kim olduguni hic bilmedikleri hiv li bir insana otopsi yapmaktan daha tehlikesiz bir durumdur sanirim.bulasma riski yuzunden bircok ulkede otopsi yapilmiyormus ne kdr enteresan ya otopside hersey cikiyor yapmadan etmeden yeni cikan bir virusle alakali nasil bilgi sahibi olabilirler oyuzden binbir tane sey dolaniyor iste
bencede tedavi edilirkende ayni tehlike mevcut ozaman biraksinlar tedavide edilmesin neticede uygun ortam ekipman ve kiyafetlerle neden tehlikeli olsun uzaya cikiyorlar ya ona gore koruyucu kiyafetleri yapabilcek seviyede dunya ama korona bulasir diye otopsi yapilmiyor bizmi eksik biliyoruz yanlis dusunuyoruz acaba anlamadim kikim olduguni hic bilmedikleri hiv li bir insana otopsi yapmaktan daha tehlikesiz bir durumdur sanirim.
en azindan elinin altindaki hastanin salgin bir hastaliginin oldugunu biliyorsun
tam olarak bende boyle dusunuyorum.bencede tedavi edilirkende ayni tehlike mevcut ozaman biraksinlar tedavide edilmesin neticede uygun ortam ekipman ve kiyafetlerle neden tehlikeli olsun uzaya cikiyorlar ya ona gore koruyucu kiyafetleri yapabilcek seviyede dunya ama korona bulasir diye otopsi yapilmiyor bizmi eksik biliyoruz yanlis dusunuyoruz acaba anlamadim ki
Who bu surecte muazzam para topladi.ne oldu acaba o paralar..donuyor bir isler ya neyse.az önce soyle bir sey okudum
bu konuda bilgisi olan varmi acaba
WHO'YA İTAAT ETMEYEN İTALYAN DOKTORLAR KORONAVİRÜS SIRLARINI KEŞFETTİ
Dünya Sağlık Örgütünün Coronavirüsten ölenlere otopsi yapmayın talimatına İtalyan doktorlar itaat etmediler ve ölüme neden olan şeyin VİRÜS DEĞİL, BAKTERİ olduğunu buldular. Bu kan pıhtılarına neden oluyor ve hastanın ölümüne neden oluyor.
İtalya "Yaygın damar içi pıhtılaşması"ndan (Thrombosis) başka bir şey olmayan Covid-19 denilen şeyi bertaraf ediyorlar.
Ve onunla savaşmanın yolu, yani tedavisi "antibiyotikler, iltihap gidericiler ve antikoagülantlar" iledir. ASPİRİN bu hastalığın zayıf şekilde tedavi edildiğini gösteriyor.
Dünya için bu sansasyonel haber, Covid-19 tarafından üretilen cesetlere otopsi yapan İtalyan doktorlar tarafından üretildi.
İtalyan patologlara göre başka bir şey daha var, "Solunum cihazları ve yoğun bakım birimleri hiç gerekli değildi"
Bundan dolayı İtalya'da protokollerin değiştirilmesi başladı, İtalya'ya göre küresel salgın WHO tarafından meydana çıkarıldı ve yükseltildi, bu tedaviyi Çinliler biliyordu ve iş yapmak için bildirmediler.
Bakteri, aynı zamanda iltihap ve oksijen yetmezliği üreten 5G elektromanyetik radyasyon ile çoğaltılıyor. Covid-19'a yakalananların tek yapmaları gereken 100 mg Aspirin ve Apronax veya Parasetamol almak. Bunun nedeni, koronavirüsün kan pıhtılaşmasına neden olduğunun gösterilmesidir, bu da bedenin damarda kan pıhtılaşması geliştirmesine mecbur bırakır ve kan akmaz ve kalbe ve akciğerlere oksijen taşımaz, bu da nefes alamaması nedeniyle insanın hızla ölmesi ile sonuçlanır.
İtalya'da doktorlar ölü bedeni kestiler ve kol ve bacakları ve bedenin diğer kısımlarını açtılar ve damarların kan ile genişlediğini ve kanın pıhtılaştığını kavradılar ve tüm damarlar ve arterler pıhtılar ile doluydu, bu kanın normal şekilde akmasını ve tüm organlara, başlıca beyne, kalbe ve akciğerlere oksijen taşımasını engeller ve hastanın ölümü ile sonuçlanır.
Bu teşhisi keşfedince, İtalyan Sağlık Bakanı hemen koronavirüs tedavi protokollerini değiştirdi... ve hastalara 100 mg Aspirin ve Apronax vermeye başladı.
Ve bu hastalar iyileşmeye başladılar, bu yeni yöntemin sonucu olarak, Sağlık Bakanlığı tek bir günde 14,000 den fazla hastayı evlerine gönderdi. İtalya standardı bozdu, çünkü onlar zaten bunalmışlardı ve binlerce ölümün ciddi kaosu içindeydiler.
Şimdi WHO bir çok ölümü örtbas ettiği ve dünyada birçok ülkede ekonomi çöktüğü için dava edilecek; bedenlerin otopsi yapılmadan hemen yakılmasını veya gömülmesini ve bunların son derece kirletici olarak etiketlenmesini neden emrettikleri şimdi anlaşılıyor
Çok şükürrr Rabbim birdaha ayrılık vermesinKızına evine kavuştuğunda da yaz lütfen içim yandı senin yazılarını okurken aklım kaldı
Sağol canım benim çok şükür geldim evimeKızına kavuşacaksın. Allah yardımcın olsun. Darısı tüm çocuğundan ayrı annelere. Burdan bildir çıkamazsan yardımına gelelim.
ne için topluyor parayi?Who bu surecte muazzam para topladi.ne oldu acaba o paralar..donuyor bir isler ya neyse.
Dunya starlari hep bagis yapti.lady gaga falanne için topluyor parayi?
ben birde seyi merak ettim simdi corona virusuyle mucadele icin her ulkeye para vereceklerdi o ne oldu
Allah bir daha birbirinizden ayırmasın,tüm şifa bekleyenlere sağlık versin inşallahÇok şükürrr Rabbim birdaha ayrılık vermesinDuş almadan kendimi stralize etmeden yanaşmak istemedim, ama beni görünce kopardı yaygarayi .O ilk ani ömrümde unutmam o şaşkın ürkek bakışlarını çok değişmiş bir haftada saçlar uzamış emeklemeye başlamış ...
Entübe de düşmüşbugunku tablo dune gore daha iyi 900 lerde cikmis vaka sayisi demekki bu belli araliklarda sayinin yukselmesi dusmesi gercekten normal iyilesen sayisi artmis vefat eden sayisinda dusus var
Ama test sayısı azbugunku tablo dune gore daha iyi 900 lerde cikmis vaka sayisi demekki bu belli araliklarda sayinin yukselmesi dusmesi gercekten normal iyilesen sayisi artmis vefat eden sayisinda dusus var
Şimdi cnn de bi doktor günlük 80 bin test kapasitemiz var, market çalışanı, lokanta, avm çalışanlarına düzenli test yapalım diyor. Virüsü biz kovalayalım diyor. Çooook mantıklı neden yapılmıyor? En azından büyük şehirlerde asemptomatikler yakalanır hemen. Temaslıları da dahil.Ama test sayısı az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?