bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Hayir 17-18 dk lık videoydu konuşan kisi italya ya da ingiltere de yaşıyordu, bill gatesin afrikada birçok kisiyi aşıladigi cocuk ve kadinlari ve öldükleri, dava açılmış ama sonyc sanirim yokmus. Yine bill gatesin bir laboratuvara para yardimi yaptığını ve dunya sağlık örgütünun bir bağlantısıni demişti adam ya tam unuttum ayrıntıyı

Kızına evine kavuştuğunda da yaz lütfen içim yandı senin yazılarını okurken aklım kaldı

bulasma riski yuzunden bircok ulkede otopsi yapilmiyormus ne kdr enteresan ya otopside hersey cikiyor yapmadan etmeden yeni cikan bir virusle alakali nasil bilgi sahibi olabilirler oyuzden binbir tane sey dolaniyor iste

sehirlerarasi yasaklar icin istanbul ankara gibi sehirler en sona kalacak demisti bilim kurulu ama 4 haziranla birlikte ucuslar var biletler satisa cikmis pegasusdan baktim istanbul ankara icin

bulasma riski yuzunden bircok ulkede otopsi yapilmiyormus ne kdr enteresan ya otopside hersey cikiyor yapmadan etmeden yeni cikan bir virusle alakali nasil bilgi sahibi olabilirler oyuzden binbir tane sey dolaniyor iste
kim olduguni hic bilmedikleri hiv li bir insana otopsi yapmaktan daha tehlikesiz bir durumdur sanirim.
en azindan elinin altindaki hastanin salgin bir hastaliginin oldugunu biliyorsun

kim olduguni hic bilmedikleri hiv li bir insana otopsi yapmaktan daha tehlikesiz bir durumdur sanirim.
en azindan elinin altindaki hastanin salgin bir hastaliginin oldugunu biliyorsun
bencede tedavi edilirkende ayni tehlike mevcut ozaman biraksinlar tedavide edilmesin neticede uygun ortam ekipman ve kiyafetlerle neden tehlikeli olsun uzaya cikiyorlar ya ona gore koruyucu kiyafetleri yapabilcek seviyede dunya ama korona bulasir diye otopsi yapilmiyor bizmi eksik biliyoruz yanlis dusunuyoruz acaba anlamadim ki

tam olarak bende boyle dusunuyorum.
bu yaziyi okuduktan sonra dunya saglik orgutunun iyi niyetinden tamamen supheliyim artik

Who bu surecte muazzam para topladi.ne oldu acaba o paralar..donuyor bir isler ya neyse.

Kızına evine kavuştuğunda da yaz lütfen içim yandı senin yazılarını okurken aklım kaldı
Çok şükürrr Rabbim birdaha ayrılık vermesin Duş almadan kendimi stralize etmeden yanaşmak istemedim, ama beni görünce kopardı yaygarayi .O ilk ani ömrümde unutmam o şaşkın ürkek bakışlarını çok değişmiş bir haftada saçlar uzamış emeklemeye başlamış ...

.

Eklentiler

• ADD10AC5-E813-4CEA-A147-D941A2F61AF3.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 68
Allah bir daha birbirinizden ayırmasın,tüm şifa bekleyenlere sağlık versin inşallah

Ama test sayısı az
Şimdi cnn de bi doktor günlük 80 bin test kapasitemiz var, market çalışanı, lokanta, avm çalışanlarına düzenli test yapalım diyor. Virüsü biz kovalayalım diyor. Çooook mantıklı neden yapılmıyor? En azından büyük şehirlerde asemptomatikler yakalanır hemen. Temaslıları da dahil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…