bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Dün yayınlanan fatih altaylinin programını izleyebilirseniz bakin, mesela 40 bin test deniliyor ama o 4 bin mi 5 bin mi bilmiyoruz dediler, yani bazi kişilere 3-4 test yapılıyor dediler. O günlük su kadar teste o gün gerçketen o kadar olmadığını söylediler. Test sayilari yetersizmis genel konukların söylediği benim canim sikildi açıkçası son yarim saatine bakmıştım. Bunlar vardi genelde ve aşının zor olduğunu söylediler. Rna kaynaklı viruslerin çogunun aşısı bulunmamış. Sonbahar-kis yeniden olursa ee okula nasil gidecek çocuklar

1 kişiye yapılan testler tek sayılmıyo muydu? Bakana sorulmuş bu soru öyle cevap vermiş diye biliyorum ben

ozamana kdr bence nufusun yeterli kismida bagisiklik kazanir ya eylulde asinin cikmasida gindemdeymis zaten belkide asi var da bekletiyorlar

Evet onu bende dinledim testler yanıltıcı olabildiği için bir kişiye 3 defa test yapılıyorsa hepsi verilen test sayısının içindeymiş bunu duyana kadar test sayısını kişi sayısı olarak düşünüyordum ama gerçekten yapılan testin sayısıymış.Bu duruma göre yapılan test sayısı daha düşük oluyor

İtalyada bugün sadece 300 vaka çıkmış. Normalleşme olalı 1 haftayı geçti sanırım
italya dan bir foto gordum burda olsa yine baslardi bizimkiler yok iq testi bilmemne diye:) insanlar toplu bir alanda oturmuslar kiminde yuzunun yarisinda maske falan gayet kalabalik ic icelerdi

test olayi bana tuhaf geldi ya neden bir kisiye yaptiklari 1den fazla testide katsinlarki hani sisteme gecebilir neticede kac tane test yapildi toplaminda diye ama bize gosterilen verinin oyle oldugunu sanmiyorum oyle oldugunu dusunsek o 20 bin test icinde kac kisinin testi tekrarlanmistirki herkese 2-3 test yapilmiyordur zaten

Eşim ve ailesi bırbırıyle gorusmek istiyorlar ve tek engel benmişim gibi davranıp ben eve kabul etmiyorum diye baskı yapıyorlar..eşim de artık bitti ne olacak ki mesafe koy aynı ortamda otur diyor.. Sanki ev 300 M2 ..
Ne yapmalıyım yani..bana hasta muamelesi yapıyorlar..

Daha önce de buna benzer yorumlar yapılmış ama Sağlık Bakanlığının konu hakkında açıklamasını bulamadım bulan varsa bilgi verebilir.

italya dan bir foto gordum burda olsa yine baslardi bizimkiler yok iq testi bilmemne diye:) insanlar toplu bir alanda oturmuslar kiminde yuzunun yarisinda maske falan gayet kalabalik ic icelerdi
İtalya yeniden vakada fırlamazsa rahatlıcam valla. Biz de görmüş oluruz kafeler açılınca nolcağını

Yine mi test sayısı konusu?
Gündem yapacak konu azaldı,
yine gelsin test sayıları.
Sosyal medyada ne çok tevatür dönüyor.

bizde biraz zor biter kuveyt ucagindaki 280 kisinin bir birine bulastiracagini onlarinda karantina edilmeden her yere dagildiklarini duymayan kaldimi bilmiyorum

Yine mi test sayısı konusu?
Gündem yapacak konu azaldı,
yine gelsin test sayıları.
Sosyal medyada ne çok tevatür dönüyor.
Ben sosyal medyadan değilde dün fatih altaylinin programda dinledim, bilim kurulu üyesi bir kadin , türk tabipler birliğinden biri ve biri daha vardi onlarin konusmasinda duydum. Ya bilmiyorum valla gercek ne ne değil

Yaşlı olan onlar, kendilerini korumak istemiyorlarsa siz rahat olun. Nolur nolmaz kendiniz geri oturun ama siz atlatsanız, kv ve kp nasıl atlatacak. Düşünmüyorlar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…