bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Artik en hizli sekilde antikor testlerine gecilmesi gerekiyor.mumkun oldugu kadar cok kisiye yapilmali ki bagisiklik durumumuzu bilelim.bana gore en oncelikli konu budur.

ozamana kdr bence nufusun yeterli kismida bagisiklik kazanir ya eylulde asinin cikmasida gindemdeymis zaten belkide asi var da bekletiyorlar
Mehmet Ceyhan’a göre toplum bağışıklığınım kazanılması demek, Türkiye’de 1 milyon ölü demekmiş. Bağışıklığı bekleyemeyiz, aşıya ümit bağlamayın, yüzde 5 aşının bulunup bize gelmesi, mutasyon tek umudumuz diyor.

Yaşlı olan onlar, kendilerini korumak istemiyorlarsa siz rahat olun. Nolur nolmaz kendiniz geri oturun ama siz atlatsanız, kv ve kp nasıl atlatacak. Düşünmüyorlar mı?
Bırsey olmaz kafasındalar...olsalar da ne yapalım olduk dıyecekler ..ne mucadelerle kendımı korudum bir bilseniz...başıma agrı girdi..hiç umursamıyorum onları..eşim nasıl bu kadar vurdumduymaz oluyor ..beni de sevgısızlıkle suçluyorlar..ben de hakkımı helal etmiyorum dedım..kızgınlıkla

daha onceki gunluk vaka bildirilerinin bazilarinda kisi olarak yazmis test sayisini
Eki Görüntüle 2639727
Bu şekilde iddalar varsa ki sadece Fatih Altaylı’nın programı değil daha önce de aynı iddialar da bulunulmuş açıklama yapılması gerek dün bilgiyi veren Bilim Kurulu Üyesiymiş belki bütün ülkelerde verilen test sayıları bu şekildedir onu da bilemiyorum.

Ölenler tek tek insan di mi..nasıl normal görünüyor anlamadım..rahat mı davranalım isteniyor ..başıma ağrı giriyor artık
Uzunca bir süre her gün 1000 ölüm vardı İtalya’da. En çok onlar yaşadı kaybı, korktu. Buna rağmen normalleşmek için çıldırıyorlar. Bence rahat davranalım diye İtalya verileri saklamaz. Çünkü biz bizde korona yok derken, onlar 1000 er ölümlerini koyuyorlardı.

Mutasyon için ortalama süre veriyo mu? Yani diğer virüslerin mutasyon süresiyle karşılaştırıp falan
Umarım aylar sürmez

İdda değil ki, çok fazla cnn ve haber türk izleyen biri olarak, bilim kurulu üyelerinden bunu çok duydum. Adını aradım bulamadım şimdi, 3 günde bir çıkan hoca üstüne basa basa söyledi. 1.pozitif, 2. Negatif çıkınca 3. yü de yapıyoruz emin olmak için demişti. Sunucu bu testlere onlar da dahil o zaman demişti. Kişi sayısını nasıl bileceğiz diye sormuştu.

Mutasyon için ortalama süre veriyo mu? Yani diğer virüslerin mutasyon süresiyle karşılaştırıp falan
Umarım aylar sürmez
Mehmet Ceyhan hiç bir virüsün etkisi şimdiye kadar 2 yıldan fazla sürmedi. Ben de sürmez diye düşünüyorum dedi. Hatta ondan duyduğum ilk olumlu sayılabilecek cümleydi.

İtalya örneği ülkemiz için bir ölçü değil..kendi kriterlerimiz var.daha iyi korunan ülkeleri örnek almak varken neden İtalya..neden vefat sayısı ölçü oluyor .bulaşmama sayısı daha çok önemsenmiyor..Normale dönelim eyvallah..beni nasıl koruyacaksınız ,hasta olmak istemeyenleri..çok mu önemli işi gücü olmayan insanların heryerde gezmesi..coronadan önce evde hiç durmayan biri olarak söylüyorum..çalışanlar işlerine dönsün.ekonomi işlesin çark dönsün..hava al eve dön..ama eve dön..bitmeyecek bu illet ..yaşamayı öğreneceğiz.kontrollü ..normale cok zor bence..

Mehmet Ceyhan hiç bir virüsün etkisi şimdiye kadar 2 yıldan fazla sürmedi. Ben de sürmez diye düşünüyorum dedi. Hatta ondan duyduğum ilk olumlu sayılabilecek cümleydi.
Bu virüs bi de çok hızlı bulaştı. O yüzden diğerlerinden hızlı mutasyona uğrar bence
Zaten bulaştıkça uğruyo diye biliyorum mutasyona
Belki bizim doktor haklı çıkar da eylülde öldürücülüğünü yitirir
Ah ne güzel olurdu

Çevremde çatışmaktan bıktım..mantıklı olmak suçmuş gibi.tablo var önlem var..koruma var..ama yokmuş gibi davranmak..
İnancı olan birisiyim...körü körüne kuyuya atlamak ne demektir onu bilmiyorum

Neden vefat sayısı önemseniyor, bulaşma önemsenmiyor çünkü vefat eden olmazsa, virüsün öldürücülüğü bitmiş olacak, mutasyona uğramış olacak ve domuz gribi gibi, herkese bulaşsa da, grip olacağız ölmeyeceğiz. Ben de çalışan kesim hariç kimsenin dışarı çıkmasını istemem tabi, çalışmak bile istemiyorum. Okul açılınca ikinci dalga dedikleri zamanda, 30 çocukla aynı sınıfta olacağım. Eylül-ekim gibi bütün çocuklar hastalanır neredeyse, benim kapmamam imkansız yani eğer 2. Dalga olursa. Ama normalleşme başlıyor, malesef elimizde değil.

Bizim doktor 2. Dalga olmayacak diyor. Ama bugün olacak olsa bile neden aylar önceden söyleyip insanları korkutuyorsunuz demiş. Ya aslında ikinci dalga sanırım sarsta, merste olmamış. Sadece ispanyol gribi Ağustos’ta geri gelmiş. Bir taneye bakarak 2. Dalgayı çıkartmak ne kadar mantıklı bilemedim.

bilim kurulunun ortak bir fikride yok zaten biri sicakliklar etkiliyor diyor digeri etkilemiyor ikisinide dene tarafini sec gibi birseye dondu:))) ben iyimser olan kimse onu dikkate aliyorum artik bu doktorun negatif ongoruleri beni geriyor

bilim kurulunun ortak bir fikride yok zaten biri sicakliklar etkiliyor diyor digeri etkilemiyor ikisinide dene tarafini sec gibi birseye dondu:))) ben iyimser olan kimse onu dikkate aliyorum artik bu doktorun negatif ongoruleri beni geriyor
Mehmet Ceyhan’a çok güveniyorum, gerçekten bilgili olduğu çok belli. Ama ne zaman ağzını açsa hep şer :)) bir tane olumlu bir şey söylemez mi insan :)) Amerikadaki doktor da bu yönünü eleştirdi bir gün, Ahmet Hakan hemen Mehmet hocayı savundu, o çok ihtiyatlıdır, halk rehavete kapılmasın diye her şeyin en garantisini söylüyor dedi :) Ama çok tatlı adam ben seviyorum:)

Haklısın o zaman iddia olmaktan çıkmış.Dün açıklama yapan doktorda bilim kurulundaymış bu durumda doğruluk payı var demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…