bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
İngiltereymiş

Eklentiler

• B1F99853-A120-4F32-A5D5-9759C20D7C2E.webp
    101,8 KB · Görüntüleme: 68
Bunu zaman gostericek.insanlari evlerinde tutamiyorlar.dogru neyse aciklamak zorundalar

DSÖ Türkiye 'nin de kullandigi "başarimizin sırrı " dedigi ilacın kullanimini durdurmuş

Bu haberi okuyunca DSÖ hakkinda yukarıda yazdiginiz yaziya katılmamak elde degil
Bir şeyler dönuyor ama ne işte ?

DSÖ Türkiye 'nin de kullandigi "başarimizin sırrı " dedigi ilacın kullanimini durdurmuş

Bu haberi okuyunca DSÖ hakkinda yukarıda yazdiginiz yaziya katılmamak elde degil
Bir şeyler dönuyor ama ne işte ?
sitma ilacindam bahsediyorsunuz sanirim az önce bende okudum.
yarardan cok zarari varmis yan etkileride ölduruyormus vs.
bunu daha once bir kac dr aoylemisti bobrek yetersizligi organ yetersizligi yapar diye.
dsö her konuda bilerek mi geç kaliyor yoksa bir halt mi bilmiyorlar yada ne isler ceviriyorlar bende merak ediyorum

Yakın çevremde 2 korona hastasi olup vefat edenler oldu

Birisi uzun bi tedavinin ardindan iyileserek eve döndü ve böbrek yetmezligi ardından kalp krizi gecirip vefat etti

Ikincisi hastanede 2 haftalik tedavinin ardindan entube haldeyken korona pozitifken vefat etti. Biz koronadan vefat ettigini düşünürken, ölüm raporunda pıhtı atma olarak geçmiş ve doktoru son testte negatifti demiş
Entube olup negatif olabilir mi sizce ?

Ismini bilmiyorum ama dün yayında türk tabiplerdeki hoca bilim kurulu uyesije k ile başlayan ilaci dedi bunu lütfen kurulda değerlendirin negatif cikankara bile veriliyor ama bu cok zararlı gibilerden. Ilacin ismini içeriğini bilmiyorum. Kadin not aldi konuşuruz dedi

aslinda bu konuyla ilgili bir sozlukte guzel bir yazi okudum buldum da ama yasakmi bilmiyorum oyuzden paylasamiyorum

bir cok vefat edene ayni seyin yapildigini okumuştum.
ne gerek var onuda anlamadim.
herkes biliyor sonucta bir pandemi var egee boyleyse gercekten sayilari gizlemenin anlami ne

Gözün aydın canım Allah birdaha yaşatmasın

amerikadaki insanlar bizden fena ya bizim insanlar kurallara daha fazla uyuyor ama ordada dususe gecmis oranlar oyle diyorlar..koronanin gercek olmadigini dusunenler cok ama baksaniza yani otopsi bile yapilmiyor sansa ilac kullaniyorlar sanki dso nin hareketler cok supheli

Günaydın sevgili dostlarım. Bugün kış geri gelmeye niyetlendi. Yağmur çiseliyor. Güneş gizli saklı, bulutların arkasında doğdu; bulutların seyrek olduğu yerlerde gökyüzü hafif bir pembeye büründü. Bugün de morallerimizi yüksek tutmak dileği ile size güneşi, bulutları ve gökyüzünde süzülen bir martı ile pembe bir yer minesi gönderiyorum. Sevgilerimle

Sağlık bakanının test sayısının kişi sayısı olduğunu söylediğini hatırlıyorum

Rica etsem bunu okuduğunuz yere tekrar bakabilir misiniz dün aynı haberi ben de okumuştum bugün aynı yere baktım ve kaldırıldığını gördüm, neler oluyor

Bir video izlemiştim yabancı doktorlar konuşuyor bizi ölüm raporlarına corona yazmaya zorluyorlar diyordu aslında ölenler kronik rahatsızlığı olanlar diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…