bu yabanci ulkelere biseyler oldu ya bunlar kesin ilacini buldu bu kadar rahatlik fazla degilmi?İngiltereymiş
Görünce bile bi tuhaf oluyorum kalabalığıbu yabanci ulkelere biseyler oldu ya bunlar kesin ilacini buldu bu kadar rahatlik fazla degilmi?
belkide vaka sayilari bu yuzden bu kadar çok
DSÖ Türkiye 'nin de kullandigi "başarimizin sırrı " dedigi ilacın kullanimini durdurmuşaz önce soyle bir sey okudum
bu konuda bilgisi olan varmi acaba
WHO'YA İTAAT ETMEYEN İTALYAN DOKTORLAR KORONAVİRÜS SIRLARINI KEŞFETTİ
Dünya Sağlık Örgütünün Coronavirüsten ölenlere otopsi yapmayın talimatına İtalyan doktorlar itaat etmediler ve ölüme neden olan şeyin VİRÜS DEĞİL, BAKTERİ olduğunu buldular. Bu kan pıhtılarına neden oluyor ve hastanın ölümüne neden oluyor.
İtalya "Yaygın damar içi pıhtılaşması"ndan (Thrombosis) başka bir şey olmayan Covid-19 denilen şeyi bertaraf ediyorlar.
Ve onunla savaşmanın yolu, yani tedavisi "antibiyotikler, iltihap gidericiler ve antikoagülantlar" iledir. ASPİRİN bu hastalığın zayıf şekilde tedavi edildiğini gösteriyor.
Dünya için bu sansasyonel haber, Covid-19 tarafından üretilen cesetlere otopsi yapan İtalyan doktorlar tarafından üretildi.
İtalyan patologlara göre başka bir şey daha var, "Solunum cihazları ve yoğun bakım birimleri hiç gerekli değildi"
Bundan dolayı İtalya'da protokollerin değiştirilmesi başladı, İtalya'ya göre küresel salgın WHO tarafından meydana çıkarıldı ve yükseltildi, bu tedaviyi Çinliler biliyordu ve iş yapmak için bildirmediler.
Bakteri, aynı zamanda iltihap ve oksijen yetmezliği üreten 5G elektromanyetik radyasyon ile çoğaltılıyor. Covid-19'a yakalananların tek yapmaları gereken 100 mg Aspirin ve Apronax veya Parasetamol almak. Bunun nedeni, koronavirüsün kan pıhtılaşmasına neden olduğunun gösterilmesidir, bu da bedenin damarda kan pıhtılaşması geliştirmesine mecbur bırakır ve kan akmaz ve kalbe ve akciğerlere oksijen taşımaz, bu da nefes alamaması nedeniyle insanın hızla ölmesi ile sonuçlanır.
İtalya'da doktorlar ölü bedeni kestiler ve kol ve bacakları ve bedenin diğer kısımlarını açtılar ve damarların kan ile genişlediğini ve kanın pıhtılaştığını kavradılar ve tüm damarlar ve arterler pıhtılar ile doluydu, bu kanın normal şekilde akmasını ve tüm organlara, başlıca beyne, kalbe ve akciğerlere oksijen taşımasını engeller ve hastanın ölümü ile sonuçlanır.
Bu teşhisi keşfedince, İtalyan Sağlık Bakanı hemen koronavirüs tedavi protokollerini değiştirdi... ve hastalara 100 mg Aspirin ve Apronax vermeye başladı.
Ve bu hastalar iyileşmeye başladılar, bu yeni yöntemin sonucu olarak, Sağlık Bakanlığı tek bir günde 14,000 den fazla hastayı evlerine gönderdi. İtalya standardı bozdu, çünkü onlar zaten bunalmışlardı ve binlerce ölümün ciddi kaosu içindeydiler.
Şimdi WHO bir çok ölümü örtbas ettiği ve dünyada birçok ülkede ekonomi çöktüğü için dava edilecek; bedenlerin otopsi yapılmadan hemen yakılmasını veya gömülmesini ve bunların son derece kirletici olarak etiketlenmesini neden emrettikleri şimdi anlaşılıyor
sitma ilacindam bahsediyorsunuz sanirim az önce bende okudum.DSÖ Türkiye 'nin de kullandigi "başarimizin sırrı " dedigi ilacın kullanimini durdurmuş
Bu haberi okuyunca DSÖ hakkinda yukarıda yazdiginiz yaziya katılmamak elde degil
Bir şeyler dönuyor ama ne işte ?
Ismini bilmiyorum ama dün yayında türk tabiplerdeki hoca bilim kurulu uyesije k ile başlayan ilaci dedi bunu lütfen kurulda değerlendirin negatif cikankara bile veriliyor ama bu cok zararlı gibilerden. Ilacin ismini içeriğini bilmiyorum. Kadin not aldi konuşuruz dedisitma ilacindam bahsediyorsunuz sanirim az önce bende okudum.
yarardan cok zarari varmis yan etkileride ölduruyormus vs.
bunu daha once bir kac dr aoylemisti bobrek yetersizligi organ yetersizligi yapar diye.
dsö her konuda bilerek mi geç kaliyor yoksa bir halt mi bilmiyorlar yada ne isler ceviriyorlar bende merak ediyorum
aslinda bu konuyla ilgili bir sozlukte guzel bir yazi okudum buldum da ama yasakmi bilmiyorum oyuzden paylasamiyorumIsmini bilmiyorum ama dün yayında türk tabiplerdeki hoca bilim kurulu uyesije k ile başlayan ilaci dedi bunu lütfen kurulda değerlendirin negatif cikankara bile veriliyor ama bu cok zararlı gibilerden. Ilacin ismini içeriğini bilmiyorum. Kadin not aldi konuşuruz dedi
bir cok vefat edene ayni seyin yapildigini okumuştum.Yakın çevremde 2 korona hastasi olup vefat edenler oldu
Birisi uzun bi tedavinin ardindan iyileserek eve döndü ve böbrek yetmezligi ardından kalp krizi gecirip vefat etti
Ikincisi hastanede 2 haftalik tedavinin ardindan entube haldeyken korona pozitifken vefat etti. Biz koronadan vefat ettigini düşünürken, ölüm raporunda pıhtı atma olarak geçmiş ve doktoru son testte negatifti demiş
Entube olup negatif olabilir mi sizce ?
Aminn amin hepimizi inşallahAllah bir daha birbirinizden ayırmasın,tüm şifa bekleyenlere sağlık versin inşallah
Gözün aydın canım Allah birdaha yaşatmasınÇok şükür arkadaşlar az önce konuştum gözyaşlarını tutamadım ayrıca birazda sert konuştum taburcu edicekler inanın benim bayramım bugün başlıyor kızım burnumda tütüyor Allah'ım kimseyi böyle sınamasın kimseyi buralara düşürmesin
Sağlık bakanının test sayısının kişi sayısı olduğunu söylediğini hatırlıyorumtest olayi bana tuhaf geldi ya neden bir kisiye yaptiklari 1den fazla testide katsinlarki hani sisteme gecebilir neticede kac tane test yapildi toplaminda diye ama bize gosterilen verinin oyle oldugunu sanmiyorum oyle oldugunu dusunsek o 20 bin test icinde kac kisinin testi tekrarlanmistirki herkese 2-3 test yapilmiyordur zaten
İnstagram daki doktor Haziran itibariyle Avrupa da dahil her yer rahatlayacak diyordu zatenavmlerin kuafor ve berberlerin acilmasinin ustunden 2 hafta gecti vakalarda abarttildigi gibi bir artis falanda yok italyada bugunku sayi 300 mus sanirim
Rica etsem bunu okuduğunuz yere tekrar bakabilir misiniz dün aynı haberi ben de okumuştum bugün aynı yere baktım ve kaldırıldığını gördüm, neler oluyoraz önce soyle bir sey okudum
bu konuda bilgisi olan varmi acaba
WHO'YA İTAAT ETMEYEN İTALYAN DOKTORLAR KORONAVİRÜS SIRLARINI KEŞFETTİ
Dünya Sağlık Örgütünün Coronavirüsten ölenlere otopsi yapmayın talimatına İtalyan doktorlar itaat etmediler ve ölüme neden olan şeyin VİRÜS DEĞİL, BAKTERİ olduğunu buldular. Bu kan pıhtılarına neden oluyor ve hastanın ölümüne neden oluyor.
İtalya "Yaygın damar içi pıhtılaşması"ndan (Thrombosis) başka bir şey olmayan Covid-19 denilen şeyi bertaraf ediyorlar.
Ve onunla savaşmanın yolu, yani tedavisi "antibiyotikler, iltihap gidericiler ve antikoagülantlar" iledir. ASPİRİN bu hastalığın zayıf şekilde tedavi edildiğini gösteriyor.
Dünya için bu sansasyonel haber, Covid-19 tarafından üretilen cesetlere otopsi yapan İtalyan doktorlar tarafından üretildi.
İtalyan patologlara göre başka bir şey daha var, "Solunum cihazları ve yoğun bakım birimleri hiç gerekli değildi"
Bundan dolayı İtalya'da protokollerin değiştirilmesi başladı, İtalya'ya göre küresel salgın WHO tarafından meydana çıkarıldı ve yükseltildi, bu tedaviyi Çinliler biliyordu ve iş yapmak için bildirmediler.
Bakteri, aynı zamanda iltihap ve oksijen yetmezliği üreten 5G elektromanyetik radyasyon ile çoğaltılıyor. Covid-19'a yakalananların tek yapmaları gereken 100 mg Aspirin ve Apronax veya Parasetamol almak. Bunun nedeni, koronavirüsün kan pıhtılaşmasına neden olduğunun gösterilmesidir, bu da bedenin damarda kan pıhtılaşması geliştirmesine mecbur bırakır ve kan akmaz ve kalbe ve akciğerlere oksijen taşımaz, bu da nefes alamaması nedeniyle insanın hızla ölmesi ile sonuçlanır.
İtalya'da doktorlar ölü bedeni kestiler ve kol ve bacakları ve bedenin diğer kısımlarını açtılar ve damarların kan ile genişlediğini ve kanın pıhtılaştığını kavradılar ve tüm damarlar ve arterler pıhtılar ile doluydu, bu kanın normal şekilde akmasını ve tüm organlara, başlıca beyne, kalbe ve akciğerlere oksijen taşımasını engeller ve hastanın ölümü ile sonuçlanır.
Bu teşhisi keşfedince, İtalyan Sağlık Bakanı hemen koronavirüs tedavi protokollerini değiştirdi... ve hastalara 100 mg Aspirin ve Apronax vermeye başladı.
Ve bu hastalar iyileşmeye başladılar, bu yeni yöntemin sonucu olarak, Sağlık Bakanlığı tek bir günde 14,000 den fazla hastayı evlerine gönderdi. İtalya standardı bozdu, çünkü onlar zaten bunalmışlardı ve binlerce ölümün ciddi kaosu içindeydiler.
Şimdi WHO bir çok ölümü örtbas ettiği ve dünyada birçok ülkede ekonomi çöktüğü için dava edilecek; bedenlerin otopsi yapılmadan hemen yakılmasını veya gömülmesini ve bunların son derece kirletici olarak etiketlenmesini neden emrettikleri şimdi anlaşılıyor
Bir video izlemiştim yabancı doktorlar konuşuyor bizi ölüm raporlarına corona yazmaya zorluyorlar diyordu aslında ölenler kronik rahatsızlığı olanlar diyorlarYakın çevremde 2 korona hastasi olup vefat edenler oldu
Birisi uzun bi tedavinin ardindan iyileserek eve döndü ve böbrek yetmezligi ardından kalp krizi gecirip vefat etti
Ikincisi hastanede 2 haftalik tedavinin ardindan entube haldeyken korona pozitifken vefat etti. Biz koronadan vefat ettigini düşünürken, ölüm raporunda pıhtı atma olarak geçmiş ve doktoru son testte negatifti demiş
Entube olup negatif olabilir mi sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?