- 8 Aralık 2018
- 97
- 277
- 93
Benim fmf icin kullandigim bir ilac var kanada da araştırmaya konu olmuş coronaya iyi geldiğine dair ama ben ilaci icmezsem böbrek yetersizliği olur diye biliyorum o ilac mi acaba programda bahsedilenIsmini bilmiyorum ama dün yayında türk tabiplerdeki hoca bilim kurulu uyesije k ile başlayan ilaci dedi bunu lütfen kurulda değerlendirin negatif cikankara bile veriliyor ama bu cok zararlı gibilerden. Ilacin ismini içeriğini bilmiyorum. Kadin not aldi konuşuruz dedi
Ilac mi ya da içindeki madde bilemiyorum ksiklorokin mi dedi ne dedi aklimda bu varBenim fmf icin kullandigim bir ilac var kanada da araştırmaya konu olmuş coronaya iyi geldiğine dair ama ben ilaci icmezsem böbrek yetersizliği olur diye biliyorum o ilac mi acaba programda bahsedilen
bakayim hemenRica etsem bunu okuduğunuz yere tekrar bakabilir misiniz dün aynı haberi ben de okumuştum bugün aynı yere baktım ve kaldırıldığını gördüm, neler oluyor
hayir k.....in mi ne oyle bir ilac sitma ilaci burada bahsedilenBenim fmf icin kullandigim bir ilac var kanada da araştırmaya konu olmuş coronaya iyi geldiğine dair ama ben ilaci icmezsem böbrek yetersizliği olur diye biliyorum o ilac mi acaba programda bahsedilen
temmuz hazirandan iyi olacak agustos zaten temmuzdan daha iyi olacak diyesim geldiTemmuz gelince nolcak bakalım. Çok fazla merak ediyorum
yasaklar insani bezdiriyor:) ne olacaksa olsun kafasina girmeye basladi insanlar artik ilk zamanlar dikkat edenler bile bakiyorum da nereye kdr deyip cikmaya basladi hergun yeni birsey biri cikip bitecek der digerii ikinci dalga der hayir bide doktor bunlar hicmi insan psikolosijiyle alakali bilgileri yokbıktım artık koronasindan da karantinasindan da ya valla gidip bir hastanenin acil servisine dalip bir koronaliyi opup ahada bisey yok demek geliyo icimden
iranda demirleri yalayan ingilterede mikrofonu yalayanlar gibi
Eylül de en kötüleri olcak ikinci dalga da diyolarrrrtemmuz hazirandan iyi olacak agustos zaten temmuzdan daha iyi olacak diyesim geldi
esim yaklasik 2 aydir birer hafta arayla calisiyordu ilk zamanlar adama 2 3 ay ucretsiz izine ayril kredini falan herseyini ben karsilayacagim diyordum.yasaklar insani bezdiriyor:) ne olacaksa olsun kafasina girmeye basladi insanlar artik ilk zamanlar dikkat edenler bile bakiyorum da nereye kdr deyip cikmaya basladi hergun yeni birsey biri cikip bitecek der digerii ikinci dalga der hayir bide doktor bunlar hicmi insan psikolosijiyle alakali bilgileri yok
bence bu hastaliga ilk donem yakalanip bagisiklik kazananlar çok sansli sua ger kalan kisim evde delirmekle mesgul resmen yaEylül de en kötüleri olcak ikinci dalga da diyolarrrr
Onlar için de tekrar kapabilirler, bağışıklık kesin değil diyolarbence bu hastaliga ilk donem yakalanip bagisiklik kazananlar çok sansli sua ger kalan kisim evde delirmekle mesgul resmen ya
rota asisi olan bir cocukta rota olabilir ama daha hafif atlatir bunu cunku vucut tanir o mikrobu tekrar yakalansalarda daha hafif seyredecektir.Onlar için de tekrar kapabilirler, bağışıklık kesin değil diyolar
Bilmiyorum sonumuz ne olcak böyle
aynen oyle evde durdukca normal seyler bile batmaya basliyor artik hani normal zaman olsa kendi istegimizle evde kalsak sorun yok ama yasak oluyor istesen cikamiyorsun normal zamanda ciksan isini goeup hallediyorsun ee zaten 20 yas alti yasagi kucul cocugu olanlarida eve kapatti sehirlerarasi yolculuk yok ailem bulundugum sehirde degil gidiyim en azindan bahceden konusalim desem oda yok oglum camdan bakarken insan gorunce hepsine laf atiyoresim yaklasik 2 aydir birer hafta arayla calisiyordu ilk zamanlar adama 2 3 ay ucretsiz izine ayril kredini falan herseyini ben karsilayacagim diyordum.
sonuc evde kalmaktan bir birimize sardik.yarin gidi normal calisma donemine girecegim artik dedi bende keyfin bilir dedim kizim sira sirtimda atcilik oynuyordu o pozisyonda bile evde herkes bir birini yiyodu yani
insanlarin birbirine bile tahammulu kalmadi gercekten zor bir surec korona biter mi bilmem ama ben psikolojik olarak yikima ugramaya basladim ona eminim
benim kizda balkona cikip sokaga cikmayin vilus olursunuz diyodu simdi bende cikicam diyoaynen oyle evde durdukca normal seyler bile batmaya basliyor artik hani normal zaman olsa kendi istegimizle evde kalsak sorun yok ama yasak oluyor istesen cikamiyorsun normal zamanda ciksan isini goeup hallediyorsun ee zaten 20 yas alti yasagi kucul cocugu olanlarida eve kapatti sehirlerarasi yolculuk yok ailem bulundugum sehirde degil gidiyim en azindan bahceden konusalim desem oda yok oglum camdan bakarken insan gorunce hepsine laf atiyorbiraz daha uzatirlarsa toplumsal buhran yasanacak
Sonunda cover yapmışlardalga dedikce murat ovucun sesinden dalga dalga dalgaliniyooor sarkisi cinliyor kulagimda hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?