bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Benim fmf icin kullandigim bir ilac var kanada da araştırmaya konu olmuş coronaya iyi geldiğine dair ama ben ilaci icmezsem böbrek yetersizliği olur diye biliyorum o ilac mi acaba programda bahsedilen

Benim fmf icin kullandigim bir ilac var kanada da araştırmaya konu olmuş coronaya iyi geldiğine dair ama ben ilaci icmezsem böbrek yetersizliği olur diye biliyorum o ilac mi acaba programda bahsedilen
Ilac mi ya da içindeki madde bilemiyorum ksiklorokin mi dedi ne dedi aklimda bu var

hayir k.....in mi ne oyle bir ilac sitma ilaci burada bahsedilen

Temmuz gelince nolcak bakalım. Çok fazla merak ediyorum

Eklentiler

• 264C937F-6F17-4DEA-8F7A-20C97E6EA235.webp
    44,1 KB · Görüntüleme: 74
bıktım artık koronasindan da karantinasindan da ya valla gidip bir hastanenin acil servisine dalip bir koronaliyi opup ahada bisey yok demek geliyo icimden
iranda demirleri yalayan ingilterede mikrofonu yalayanlar gibi

bıktım artık koronasindan da karantinasindan da ya valla gidip bir hastanenin acil servisine dalip bir koronaliyi opup ahada bisey yok demek geliyo icimden
iranda demirleri yalayan ingilterede mikrofonu yalayanlar gibi
yasaklar insani bezdiriyor:) ne olacaksa olsun kafasina girmeye basladi insanlar artik ilk zamanlar dikkat edenler bile bakiyorum da nereye kdr deyip cikmaya basladi hergun yeni birsey biri cikip bitecek der digerii ikinci dalga der hayir bide doktor bunlar hicmi insan psikolosijiyle alakali bilgileri yok

esim yaklasik 2 aydir birer hafta arayla calisiyordu ilk zamanlar adama 2 3 ay ucretsiz izine ayril kredini falan herseyini ben karsilayacagim diyordum.
sonuc evde kalmaktan bir birimize sardik.yarin gidi normal calisma donemine girecegim artik dedi bende keyfin bilir dedim kizim sira sirtimda atcilik oynuyordu o pozisyonda bile evde herkes bir birini yiyodu yani
insanlarin birbirine bile tahammulu kalmadi gercekten zor bir surec korona biter mi bilmem ama ben psikolojik olarak yikima ugramaya basladim ona eminim

Onlar için de tekrar kapabilirler, bağışıklık kesin değil diyolar
Bilmiyorum sonumuz ne olcak böyle
rota asisi olan bir cocukta rota olabilir ama daha hafif atlatir bunu cunku vucut tanir o mikrobu tekrar yakalansalarda daha hafif seyredecektir.
ben domuz gribi atlattim daha once boyle rezil bir hastalik yasamadim kizamik disinda
vuxut bir kere domuz gribiyle tanistigi icin o donemden beri her sene gecirdigim gripler domuz gribi ama ilk sene oldugu gibi olmuyor
daha hafif atlatiyorum mesela

aynen oyle evde durdukca normal seyler bile batmaya basliyor artik hani normal zaman olsa kendi istegimizle evde kalsak sorun yok ama yasak oluyor istesen cikamiyorsun normal zamanda ciksan isini goeup hallediyorsun ee zaten 20 yas alti yasagi kucul cocugu olanlarida eve kapatti sehirlerarasi yolculuk yok ailem bulundugum sehirde degil gidiyim en azindan bahceden konusalim desem oda yok oglum camdan bakarken insan gorunce hepsine laf atiyor biraz daha uzatirlarsa toplumsal buhran yasanacak

benim kizda balkona cikip sokaga cikmayin vilus olursunuz diyodu simdi bende cikicam diyo
cocuk bile kaale almiyor yani artik

Çin o kadar katı yönetime nasıl bitiremedi ya. Kaç milyon test yapıyor günde. Wuhan’da yok ama Çin’de 40 vaka var halen. Biz böyle kapsamlı test yapmıyoruz, Çin kadar sıkmıyoruz insanları. Orada bitmediyse bizde bitmesi imkansız gibi bir şey. Mutasyon tek çare hakkaten. Yarın caddeyi görüp yine deliricem kalabalığına eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…