en zoru onlara aslinda tam kosup oynayacaklari mevsimdi bahar aylari ilik bunaltmayan ama evde gecirdiler..benim kizda balkona cikip sokaga cikmayin vilus olursunuz diyodu simdi bende cikicam diyo
cocuk bile kaale almiyor yani artik
onlara zorda disari cikabilecekken cocuguni birakip markete bile gidemeyen kucucuk cocuga neden disari cikamayacagimizi anlatmaya calisan sokaga cikacagim diye aglayan cocuga hem durumu anlatmak zorunda kalip hemde cigeri sizlayan annelere daha zor bence yaen zoru onlara aslinda tam kosup oynayacaklari mevsimdi bahar aylari ilik bunaltmayan ama evde gecirdiler..
kolelikden azad edilmiscesine kosacak herkes disariya:)) yarin bende oglumu cikarticam izin var ama gorseniz yavru keciler gibi kosuyor bir o yana bir bu yana nasil mutlu:)Çin o kadar katı yönetime nasıl bitiremedi ya. Kaç milyon test yapıyor günde. Wuhan’da yok ama Çin’de 40 vaka var halen. Biz böyle kapsamlı test yapmıyoruz, Çin kadar sıkmıyoruz insanları. Orada bitmediyse bizde bitmesi imkansız gibi bir şey. Mutasyon tek çare hakkaten. Yarın caddeyi görüp yine deliricem kalabalığına eminim.
Eki Görüntüle 2640031
İtalya’da yaşayan, yarı italyan yarı Türk olan, instagramda takip ettiğim birisi böyle söylemiş biraz önce yazılanlar hakkında. Ama virüs hala öldürücü demesi içimi acıttıdeğildir ya, uğramıştır azıcık mutastona di mi..
Ben de eşimi göndermiyorum evden hallediyor işlerini hafta bir kez çıkıyor bi laf söz dediğimde de bak işe giderim diye tehdit ediyor beniesim yaklasik 2 aydir birer hafta arayla calisiyordu ilk zamanlar adama 2 3 ay ucretsiz izine ayril kredini falan herseyini ben karsilayacagim diyordum.
sonuc evde kalmaktan bir birimize sardik.yarin gidi normal calisma donemine girecegim artik dedi bende keyfin bilir dedim kizim sira sirtimda atcilik oynuyordu o pozisyonda bile evde herkes bir birini yiyodu yani
insanlarin birbirine bile tahammulu kalmadi gercekten zor bir surec korona biter mi bilmem ama ben psikolojik olarak yikima ugramaya basladim ona eminim
Domuz gribi olunca evdekiler oldu mu? Oğlum oldu ama ben ve eşim olmadik o da zaten ilaca başladiktan sonra rahatladi kolay atlattı . Çok kotuymus domuz gribiderota asisi olan bir cocukta rota olabilir ama daha hafif atlatir bunu cunku vucut tanir o mikrobu tekrar yakalansalarda daha hafif seyredecektir.
ben domuz gribi atlattim daha once boyle rezil bir hastalik yasamadim kizamik disinda
vuxut bir kere domuz gribiyle tanistigi icin o donemden beri her sene gecirdigim gripler domuz gribi ama ilk sene oldugu gibi olmuyor
daha hafif atlatiyorum mesela
Benimkide oyle oldu. Cocuklar oynuyor aşağıda biz duymasin diye kapi pencere kapatiyoruz. Ya sosyal mesafa asla olmuyor çocuklar arasında agzidan tükürük çıkıyor konuşurken yüzlerine doğru bilmiyorum biz nasil çıkaracağız.benim kizda balkona cikip sokaga cikmayin vilus olursunuz diyodu simdi bende cikicam diyo
cocuk bile kaale almiyor yani artik
Evinizde değilseniz nerde kalıyorsunuz? Ya millet nasil gidiyor vizir vizir3 ay oldu nerdeyse 3 ay.
Artık kemiklerim ağrıyor resmen evde durmaktan
Yemek yaparken yoruluyorum evde sürekli yorgun ve halsizim
bagısıklıgımız yerlerde evin içinde sürekli hastayız (bel ağrısı boyun agrısı nezle)
bagısıklık mı kalır İnsanda
artık evde kal yazısını görünce midem bulanıyor
belki corona olsak çoktan iyileşmiştik hayatımıza dönmüştük tam 2 ay önce normal davranan insanlara söven ben şimdi Amerika ve İngiltereye imreniyorum normalleşmelerinden dolayı
psikolojim yerlerde , 3 aydır evime gidemiyorum red alıp duruyorum
Normalleşme bir an önce başlamalı
Bahçeli evlerde oturup evde kal demek kolay balkonsuz tek salon tek oda karanlık evde hayat eve falan sığmıyor başlarım böyle virüse artık gerçekten
15 güne belli olcak bence az çok.Eki Görüntüle 2640031
İtalya’da yaşayan, yarı italyan yarı Türk olan, instagramda takip ettiğim birisi böyle söylemiş biraz önce yazılanlar hakkında. Ama virüs hala öldürücü demesi içimi acıttıdeğildir ya, uğramıştır azıcık mutastona di mi..
Ben de en son “kalabalık düğün istememmm, napalım bin kişiyi çağırıp” diye zırlıyodumGeçmişte çekildiğimiz fotoğraflara bakıyorum ne güzel bi hayatımız varmış diyorum küçük bebeğimi bebek arabasına koyup çocuklarımla gezme hayallerim vardı eşim evden çalışıyor eskiden düzenimiz vardı sabah gider akşam gelirdi yemeğimizi yer çay içerdik böyle düzenimiz de kalmadı her akşam kaç vaka var kaç kişi vefat etmiş diye bekliyoruz içimde ilk zamanlar kaygı korku vardı şimdi yerini karamsarlığa bıraktı ne olacak böyle hayat nereye kadar devam edecek eski günlerimize dönmek istiyorum bitecek elbet ama ne zaman nasıl belirsizlik var herkes farklı bi şey söylüyor
kizimin cani cok tatli hasta oluruz mesafe korumaliyiz dedigim zaman kimseyle ugrasmiyo sadece arabasini yada bisikletini suruyo oyuzden ben pek sorun yaşamiyorum o konudaBenimkide oyle oldu. Cocuklar oynuyor aşağıda biz duymasin diye kapi pencere kapatiyoruz. Ya sosyal mesafa asla olmuyor çocuklar arasında agzidan tükürük çıkıyor konuşurken yüzlerine doğru bilmiyorum biz nasil çıkaracağız.
evdekiler olmadi ama is yerimdekilerle bir birimize harika bir sekilde bulastirdik musterilerde dahil buna evdekilere bulasmamasinin sebebide benim tek basima bir odaya cekilmis olmamdanDomuz gribi olunca evdekiler oldu mu? Oğlum oldu ama ben ve eşim olmadik o da zaten ilaca başladiktan sonra rahatladi kolay atlattı . Çok kotuymus domuz gribide
bizimki basliyor yarini iseBen de eşimi göndermiyorum evden hallediyor işlerini hafta bir kez çıkıyor bi laf söz dediğimde de bak işe giderim diye tehdit ediyor beni
iyide italya normallesmeye ragmen vakalari azaltti bunun sebebi nedir tedbir aliniyor diyorda daha yeni millet toplanmis keyif yapiyordu italyadan fotolarda15 güne belli olcak bence az çok.
İtalya-İngiltere hepsinin plajlarını kafelerini gördük
Vaka ve ölü sayılarında aşırı artış olmazsa illa mutasyon olmuştur bence
Kafelerde bile iç içe maskesizlerdi.iyide italya normallesmeye ragmen vakalari azaltti bunun sebebi nedir tedbir aliniyor diyorda daha yeni millet toplanmis keyif yapiyordu italyadan fotolarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?