bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
en zoru onlara aslinda tam kosup oynayacaklari mevsimdi bahar aylari ilik bunaltmayan ama evde gecirdiler..
onlara zorda disari cikabilecekken cocuguni birakip markete bile gidemeyen kucucuk cocuga neden disari cikamayacagimizi anlatmaya calisan sokaga cikacagim diye aglayan cocuga hem durumu anlatmak zorunda kalip hemde cigeri sizlayan annelere daha zor bence ya

kolelikden azad edilmiscesine kosacak herkes disariya:)) yarin bende oglumu cikarticam izin var ama gorseniz yavru keciler gibi kosuyor bir o yana bir bu yana nasil mutlu:)

Yarin izin var dimi ah ya onu bile unutmusuz.Cocuklar suan evde ciglik cigliga.Kizim canli dersten yirttim anne diyor oglumda bisiklet surucem anne derdinde :) bense simdiden maskelerini canta icine koyulacak kolonya mendil vs hazirligi dusuncesindeyim.

Parkta bahcede ellerine krakerde veremiyorum ne zormus.

Yakın çevremden ilk kez ailemizden birinde Corona vakasina şahit olduk. Eşimin kız kardeşi yani gorumcem koku ve tat alamadığı için bir devlet Hastanesi'ne gidince önce tomografi, ardından kan tahlilleri ve en son burun ve ağızdan örnek alınarak Corona testi yapıldı. Ciğerlerine bir sorun görülmemiş ancak at sonucu gelene kadar yine de evinde Corona tedavisi başlandı. Test sonucu pozitif , belirti olarak sadece tat, koku alamama ve baş ağrısı var. Aynı gün eşine de test yapılmış ancak onun sonucu negatif cikmiş. Şimdilik evde karantina sürecinde ama günden güne daha iyi hissettiğini söylüyor. İnşaallah hafif bir şekilde hastaliği atlatacak.

İtalya’da yaşayan, yarı italyan yarı Türk olan, instagramda takip ettiğim birisi böyle söylemiş biraz önce yazılanlar hakkında. Ama virüs hala öldürücü demesi içimi acıttı değildir ya, uğramıştır azıcık mutastona di mi..

ben artık bu tip cevap yazılara da inanmıyorum. bunu yazan bu kişi doktor mu ? o da birilerine sormuş.
o yazıyı ben de okudum, o doktorlara en başından beri izin verilmemiş araştırma için. yalan söyledikleri ne malum.
ha devlet çıkar derse ki burada sahtecilik var ok.
ayrıca ilaç ismi türkiyede de verildi, hala da o ilaç tedavide kullanılıyor. pandemi koşullarında asıl ilaç ismi verilmemesi, saklanması bana tuhaf geliyor.

Ben de eşimi göndermiyorum evden hallediyor işlerini hafta bir kez çıkıyor bi laf söz dediğimde de bak işe giderim diye tehdit ediyor beni

Geçmişte çekildiğimiz fotoğraflara bakıyorum ne güzel bi hayatımız varmış diyorum küçük bebeğimi bebek arabasına koyup çocuklarımla gezme hayallerim vardı eşim evden çalışıyor eskiden düzenimiz vardı sabah gider akşam gelirdi yemeğimizi yer çay içerdik böyle düzenimiz de kalmadı her akşam kaç vaka var kaç kişi vefat etmiş diye bekliyoruz içimde ilk zamanlar kaygı korku vardı şimdi yerini karamsarlığa bıraktı ne olacak böyle hayat nereye kadar devam edecek eski günlerimize dönmek istiyorum bitecek elbet ama ne zaman nasıl belirsizlik var herkes farklı bi şey söylüyor

3 ay oldu nerdeyse 3 ay.
Artık kemiklerim ağrıyor resmen evde durmaktan
Yemek yaparken yoruluyorum evde sürekli yorgun ve halsizim
bagısıklıgımız yerlerde evin içinde sürekli hastayız (bel ağrısı boyun agrısı nezle)
bagısıklık mı kalır İnsanda
artık evde kal yazısını görünce midem bulanıyor
belki corona olsak çoktan iyileşmiştik hayatımıza dönmüştük tam 2 ay önce normal davranan insanlara söven ben şimdi Amerika ve İngiltereye imreniyorum normalleşmelerinden dolayı
psikolojim yerlerde , 3 aydır evime gidemiyorum red alıp duruyorum
Normalleşme bir an önce başlamalı
Bahçeli evlerde oturup evde kal demek kolay balkonsuz tek salon tek oda karanlık evde hayat eve falan sığmıyor başlarım böyle virüse artık gerçekten

Domuz gribi olunca evdekiler oldu mu? Oğlum oldu ama ben ve eşim olmadik o da zaten ilaca başladiktan sonra rahatladi kolay atlattı . Çok kotuymus domuz gribide

benim kizda balkona cikip sokaga cikmayin vilus olursunuz diyodu simdi bende cikicam diyo
cocuk bile kaale almiyor yani artik
Benimkide oyle oldu. Cocuklar oynuyor aşağıda biz duymasin diye kapi pencere kapatiyoruz. Ya sosyal mesafa asla olmuyor çocuklar arasında agzidan tükürük çıkıyor konuşurken yüzlerine doğru bilmiyorum biz nasil çıkaracağız.

Evinizde değilseniz nerde kalıyorsunuz? Ya millet nasil gidiyor vizir vizir

15 güne belli olcak bence az çok.
İtalya-İngiltere hepsinin plajlarını kafelerini gördük
Vaka ve ölü sayılarında aşırı artış olmazsa illa mutasyon olmuştur bence

Ben de en son “kalabalık düğün istememmm, napalım bin kişiyi çağırıp” diye zırlıyodum
Ah ah şimdi aşiret düğününe razıyım

kizimin cani cok tatli hasta oluruz mesafe korumaliyiz dedigim zaman kimseyle ugrasmiyo sadece arabasini yada bisikletini suruyo oyuzden ben pek sorun yaşamiyorum o konuda

Domuz gribi olunca evdekiler oldu mu? Oğlum oldu ama ben ve eşim olmadik o da zaten ilaca başladiktan sonra rahatladi kolay atlattı . Çok kotuymus domuz gribide
evdekiler olmadi ama is yerimdekilerle bir birimize harika bir sekilde bulastirdik musterilerde dahil buna evdekilere bulasmamasinin sebebide benim tek basima bir odaya cekilmis olmamdan
gercekten kotu bir hastalikti

15 güne belli olcak bence az çok.
İtalya-İngiltere hepsinin plajlarını kafelerini gördük
Vaka ve ölü sayılarında aşırı artış olmazsa illa mutasyon olmuştur bence
iyide italya normallesmeye ragmen vakalari azaltti bunun sebebi nedir tedbir aliniyor diyorda daha yeni millet toplanmis keyif yapiyordu italyadan fotolarda

iyide italya normallesmeye ragmen vakalari azaltti bunun sebebi nedir tedbir aliniyor diyorda daha yeni millet toplanmis keyif yapiyordu italyadan fotolarda
Kafelerde bile iç içe maskesizlerdi.
Tedbir falan yok ki dediğin gibi. Plaj görüntülerine zaten girmiyorum hiç
Ee bunlara rağmen mutasyon da yok deniliyor
Anlamıyorum ki olayı hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…