bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
bende bu moda giriyorum artik disari cikanlarada kizamiyorum devamli cikanlara gerizekali muamelesi yapanlara da kizmaya basladim sanki su kk de bile en ufacik birsey yazsa biri hurra yukleniliyor cikmayin gitmeyin vs diye ben ki evi severim hep evdeyimdir ama beni bile bogmaya basladi

benim yolladigim yaziyada değinmiş

Kafelerde bile iç içe maskesizlerdi.
Tedbir falan yok ki dediğin gibi. Plaj görüntülerine zaten girmiyorum hiç
Ee bunlara rağmen mutasyon da yok deniliyor
Anlamıyorum ki olayı hiç
soylendigi kdr bulasici degil heralde diyorum bazen cunku 2 aydan fazladir cok fazla insanla temasa gectik esim esnaf bende markete cikip geliyorum bulasma olmadi hadi diyelim cok bulasici ozaman bulasanlarin buyuk cogunlugu hissetmeden geciriyor boyle deyince olenler var vs deniliyor ama .bize hersene gripden olenlerin sayisini ve hastanedeki hallerini vermedikleri icin saniyoruzki korona olduruyor sadece en basindan beri icimde bir his hep hicbirseyin anlatildigi gibi olmadigini soyluyor bana ya yalanlarin icinde yasiyoruz sanki

Aynı evde yaşayıp ev halkı pozitifken negatif çıkanlar da var
Bunu duyduğumdan beri anneme babama sarılmıyorum, bayramda öpmedim bile
hani belki gerçekten çok çok yakın olmadan bulaşmıyodur.
İtalyada vaka artmazsa gerçekten tuhaflık olduğunu düşünmeye başlıcam ben de

B Buffalosos otobus firmalari aciklama yapmis 4 haziranda calismaya basliyormis baktim kocaeli ankaraya bilet vardi yasak kalkmasa heralde bilet satisi baslatmazlar

Evinizde değilseniz nerde kalıyorsunuz? Ya millet nasil gidiyor vizir vizir
Keske bilsem gecici bir evdeyim burada bir arkadaşımın bos bir evi
Millet vızır vızır nasıl gidip geliyor Keşke bilsem de uygulasam aynısını
ikametim yaşadığım ilde olmadığı icin göndermiyorlar (İş sebebi ile suan bulunduğum ilde görünüyor ikametim ama yaşadığım yer burası değil) delireceğim ya

bazende diyorlarya havadan veriliyor vs diye hani ayni evde herkese bulasmamasi bu yuzdenmi cok tuhaf ya korona hep olan bir virusmus neticede pat diye cikmamis bu kdr az ve kesin olmayan bilgiler verilmeside enteresan

giris cikisin yasak oldugu sehirlerden bilet alanlar olmua bir yandan da izin belgesi gerekecek yine deniliyor madem oyle insanlar nasil alabiliyor biletleri suan uyari vs olmasi lazim bilet alirken nasil belirsiz hersey boyle ya

giris cikisin yasak oldugu sehirlerden bilet alanlar olmua bir yandan da izin belgesi gerekecek yine deniliyor madem oyle insanlar nasil alabiliyor biletleri suan uyari vs olmasi lazim bilet alirken nasil belirsiz hersey boyle ya
Açarlar her yeri. Turistler bile ülkeye giriş yaparken kapatamazlar artık

İstanbul u en sona bırakacaklarmış

Hadi asi bulundu diyelim.hemen asilanmayi kabul edecekmisiniz.ben asi konusunda asiri kuskucuyum.normal grip asisini omrumde bir kere oldum(15 sene once).o kis gecirdigim agir gribi hayatim boyunca unutamam.ayni korona gibi nefes alamiyordum berbatti.bir daha asiya tovbe ettik biz.

Bende önce aşı olurum diyordum ama şuanda öyle demiyorum aşı çıkarsa zaten tedavi icin ilacida cikar diye düşünüyorum. Asi olmam sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…