bende bu moda giriyorum artik disari cikanlarada kizamiyorum devamli cikanlara gerizekali muamelesi yapanlara da kizmaya basladim sanki3 ay oldu nerdeyse 3 ay.
Artık kemiklerim ağrıyor resmen evde durmaktan
Yemek yaparken yoruluyorum evde sürekli yorgun ve halsizim
bagısıklıgımız yerlerde evin içinde sürekli hastayız (bel ağrısı boyun agrısı nezle)
bagısıklık mı kalır İnsanda
artık evde kal yazısını görünce midem bulanıyor
belki corona olsak çoktan iyileşmiştik hayatımıza dönmüştük tam 2 ay önce normal davranan insanlara söven ben şimdi Amerika ve İngiltereye imreniyorum normalleşmelerinden dolayı
psikolojim yerlerde , 3 aydır evime gidemiyorum red alıp duruyorum
Normalleşme bir an önce başlamalı
Bahçeli evlerde oturup evde kal demek kolay balkonsuz tek salon tek oda karanlık evde hayat eve falan sığmıyor başlarım böyle virüse artık gerçekten
benim yolladigim yaziyada değinmişEki Görüntüle 2640031
İtalya’da yaşayan, yarı italyan yarı Türk olan, instagramda takip ettiğim birisi böyle söylemiş biraz önce yazılanlar hakkında. Ama virüs hala öldürücü demesi içimi acıttıdeğildir ya, uğramıştır azıcık mutastona di mi..
soylendigi kdr bulasici degil heralde diyorum bazen cunku 2 aydan fazladir cok fazla insanla temasa gectik esim esnaf bende markete cikip geliyorum bulasma olmadi hadi diyelim cok bulasici ozaman bulasanlarin buyuk cogunlugu hissetmeden geciriyor boyle deyince olenler var vs deniliyor ama .bize hersene gripden olenlerin sayisini ve hastanedeki hallerini vermedikleri icin saniyoruzki korona olduruyor sadece en basindan beri icimde bir his hep hicbirseyin anlatildigi gibi olmadigini soyluyor bana ya yalanlarin icinde yasiyoruz sankiKafelerde bile iç içe maskesizlerdi.
Tedbir falan yok ki dediğin gibi. Plaj görüntülerine zaten girmiyorum hiç
Ee bunlara rağmen mutasyon da yok deniliyor
Anlamıyorum ki olayı hiç
Aynı evde yaşayıp ev halkı pozitifken negatif çıkanlar da varsoylendigi kdr bulasici degil heralde diyorum bazen cunku 2 aydan fazladir cok fazla insanla temasa gectik esim esnaf bende markete cikip geliyorum bulasma olmadi hadi diyelim cok bulasici ozaman bulasanlarin buyuk cogunlugu hissetmeden geciriyor boyle deyince olenler var vs deniliyor ama .bize hersene gripden olenlerin sayisini ve hastanedeki hallerini vermedikleri icin saniyoruzki korona olduruyor sadece en basindan beri icimde bir his hep hicbirseyin anlatildigi gibi olmadigini soyluyor bana ya yalanlarin icinde yasiyoruz sanki
Keske bilsem gecici bir evdeyim burada bir arkadaşımın bos bir eviEvinizde değilseniz nerde kalıyorsunuz? Ya millet nasil gidiyor vizir vizir
bazende diyorlarya havadan veriliyor vs diye hani ayni evde herkese bulasmamasi bu yuzdenmi cok tuhaf ya korona hep olan bir virusmus neticede pat diye cikmamis bu kdr az ve kesin olmayan bilgiler verilmeside enteresanAynı evde yaşayıp ev halkı pozitifken negatif çıkanlar da var
Bunu duyduğumdan beri anneme babama sarılmıyorum, bayramda öpmedim bile
hani belki gerçekten çok çok yakın olmadan bulaşmıyodur.
İtalyada vaka artmazsa gerçekten tuhaflık olduğunu düşünmeye başlıcam ben de
Açarlar her yeri. Turistler bile ülkeye giriş yaparken kapatamazlar artıkgiris cikisin yasak oldugu sehirlerden bilet alanlar olmua bir yandan da izin belgesi gerekecek yine deniliyor madem oyle insanlar nasil alabiliyor biletleri suan uyari vs olmasi lazim bilet alirken nasil belirsiz hersey boyle ya
izin belgesi alinacak demisler turizm amacli turizm bolgesinemi gitmek lazim illa oda sacma persembe gununu bekliyorum ya kabine toplantisi varmia umarim iyi haberler verirler artikAçarlar her yeri. Turistler bile ülkeye giriş yaparken kapatamazlar artık
evet bende gunluk vakalara bakiyorum da abd nin olu sayisi dusmus baya
Her şeyi mutasyona bağlıyorum çok istediğim için galibaevet bende gunluk vakalara bakiyorum da abd nin olu sayisi dusmus baya
Bende mutasyon olsun diyorum valla asi zor sanırımHer şeyi mutasyona bağlıyorum çok istediğim için galiba
Aşı, önlem falan hiç biri değil de mutasyonu bekliyorum dört gözle
Ah keşke duysam artık
Aşı buluncak da, bize gelicek de ohoo.Bende mutasyon olsun diyorum valla asi zor sanırım
İstanbul u en sona bırakacaklarmış3 ay oldu nerdeyse 3 ay.
Artık kemiklerim ağrıyor resmen evde durmaktan
Yemek yaparken yoruluyorum evde sürekli yorgun ve halsizim
bagısıklıgımız yerlerde evin içinde sürekli hastayız (bel ağrısı boyun agrısı nezle)
bagısıklık mı kalır İnsanda
artık evde kal yazısını görünce midem bulanıyor
belki corona olsak çoktan iyileşmiştik hayatımıza dönmüştük tam 2 ay önce normal davranan insanlara söven ben şimdi Amerika ve İngiltereye imreniyorum normalleşmelerinden dolayı
psikolojim yerlerde , 3 aydır evime gidemiyorum red alıp duruyorum
Normalleşme bir an önce başlamalı
Bahçeli evlerde oturup evde kal demek kolay balkonsuz tek salon tek oda karanlık evde hayat eve falan sığmıyor başlarım böyle virüse artık gerçekten
Bende önce aşı olurum diyordum ama şuanda öyle demiyorum aşı çıkarsa zaten tedavi icin ilacida cikar diye düşünüyorum. Asi olmam sanirimHadi asi bulundu diyelim.hemen asilanmayi kabul edecekmisiniz.ben asi konusunda asiri kuskucuyum.normal grip asisini omrumde bir kere oldum(15 sene once).o kis gecirdigim agir gribi hayatim boyunca unutamam.ayni korona gibi nefes alamiyordum berbatti.bir daha asiya tovbe ettik biz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?