Yine beklemek lazim 2 hafta:) yeni kaynaşmaya bekledilerİtalyada yeni vaka 397, ölü 78
Gel de mutasyona inanma
Tablo açıklandı test sayısı çok düşük yaa yüzde oran 3 ler de mi acababugun vaka en fazla 920 lerde olursa vaka hesaplama isine giricem bende artik hergunu
yuzde hesaplari cok birsey ifade etmiyor sanirim ya bakan yuzde yukseldi tehlike vs demiyor cunku onemli olan baska unsurlarin oldugunu dusunuyorum haftalik degerlendirme yapiliyormis 1 hafta onceki cikan vaka sayisindan dusuk olmasi gerekiyormus yanlis bilmiyorsam bende oyle hesapladim 920 lerde en fazla dedim 28 sayi eksik hesaplama yaptim:)I
Tablo açıklandı test sayısı çok düşük yaa yüzde oran 3 ler de mi acaba
O da doğru. Şimdilik 1 haftayı geçti diye biliyorum bakalım 2 haftaya da bu aralarda olursa çook iyiYine beklemek lazim 2 hafta:) yeni kaynaşmaya beklediler
Günlük olarak azalması çoğalması pek bişey ifade etmiyomuş bugün bilim kurulundan bir doktor söyledi 3 günlük olarak bakıyolarmış riskli olup olmamasına. Böyle dalgalanmalar olması çok normal dediI
Tablo açıklandı test sayısı çok düşük yaa yüzde oran 3 ler de mi acaba
Yüzdelik oran yüzde 12lerden yüzde 5 lere şuan yüzde 3 lere düştü Haziran da yüzde 1 e düşeceğini bekliyorlaryuzde hesaplari cok birsey ifade etmiyor sanirim ya bakan yuzde yukseldi tehlike vs demiyor cunku onemli olan baska unsurlarin oldugunu dusunuyorum haftalik degerlendirme yapiliyormis 1 hafta onceki cikan vaka sayisindan dusuk olmasi gerekiyormus yanlis bilmiyorsam bende oyle hesapladim 920 lerde en fazla dedim 28 sayi eksik hesaplama yaptim:)
evet yuzde 3 ve 4 arasinda gidip geliyor haziranda daha hizli dusus olur kesin yarin ki vakada 800 lerde olur diye tahmin yurutuyorum insallah oylede olur gerci bayram sonrasi icin zaten boyle demislerdi sanki bir hafta sonrada 500 yu goruruz insallah..endise etmeyin suanki vaka sayisiyla alakali beklenen sayilarin bu oldugunu dusunuyorum benYüzdelik oran yüzde 12lerden yüzde 5 lere şuan yüzde 3 lere düştü Haziran da yüzde 1 e düşeceğini bekliyorlar
Ne dedilerTeke tek programında virüsü bilen astrologlar var yine. Pek hoş şeyler söylemiyorlar. Allah sonumuzu hayır etsin ☹
Bir buçuk iki sene daha sürermiş bu salgın hastalıklar. Ayrıca toprakla ilgili sorunlar olacakmış. Sanırım ürünlerin çekirgeler tarafından yenilmesinden bahsediyor. Şuanlık iyi bir şey demediler. Ara verdi program.Ne dediler
Ne dedilerTeke tek programında virüsü bilen astrologlar var yine. Pek hoş şeyler söylemiyorlar. Allah sonumuzu hayır etsin ☹
Yukarıda yazdım canım. Ama aralarından Dinçer güner ben diğerleri gibi düşünmüyorum temmuz sonu gibi etkisini kaybedecek virüs dedi. İnşallah öyledir.Ne dediler
Hele şu dört gün...bende bu moda giriyorum artik disari cikanlarada kizamiyorum devamli cikanlara gerizekali muamelesi yapanlara da kizmaya basladim sankisu kk de bile en ufacik birsey yazsa biri hurra yukleniliyor cikmayin gitmeyin vs diye ben ki evi severim hep evdeyimdir ama beni bile bogmaya basladi
Bir buçuk iki sene daha sürermiş bu salgın hastalıklar. Ayrıca toprakla ilgili sorunlar olacakmış. Sanırım ürünlerin çekirgeler tarafından yenilmesinden bahsediyor. Şuanlık iyi bir şey demediler. Ara verdi program.
Ben de ilgilenmiyorum ancak bunlar yılbaşı programında bu salgını bildiler. O yüzden dikkatimi çektiler.İlgilendiğim inandığım bı kesim değiller ama bu evrene iyi enerjiler gönderin diyenler öyle akıl verenlerde bunlar değil mikendileri niye böyle konuşuyormuş
Not: cidden merakımdan soruyorum
cok zor gecti dimi bu seferki bizim icinde uzundu baya insan kendini disari atmak istiyor biran onceHele şu dört gün...
Yarın iş icad ettim okula gideceğim.
Resmen çocuklar gibi şenim.
Yarının yemeğini yapıyorum, akşam da 18:00'den önce gelmeyeceğim eve
tıpkı mesai yapar gibi,
yılbaşından beri vardı zaten virüsBen de ilgilenmiyorum ancak bunlar yılbaşı programında bu salgını bildiler. O yüzden dikkatimi çektiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?