bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
I

Tablo açıklandı test sayısı çok düşük yaa yüzde oran 3 ler de mi acaba
yuzde hesaplari cok birsey ifade etmiyor sanirim ya bakan yuzde yukseldi tehlike vs demiyor cunku onemli olan baska unsurlarin oldugunu dusunuyorum haftalik degerlendirme yapiliyormis 1 hafta onceki cikan vaka sayisindan dusuk olmasi gerekiyormus yanlis bilmiyorsam bende oyle hesapladim 920 lerde en fazla dedim 28 sayi eksik hesaplama yaptim:)

Yüzdelik oran yüzde 12lerden yüzde 5 lere şuan yüzde 3 lere düştü Haziran da yüzde 1 e düşeceğini bekliyorlar

Yüzdelik oran yüzde 12lerden yüzde 5 lere şuan yüzde 3 lere düştü Haziran da yüzde 1 e düşeceğini bekliyorlar
evet yuzde 3 ve 4 arasinda gidip geliyor haziranda daha hizli dusus olur kesin yarin ki vakada 800 lerde olur diye tahmin yurutuyorum insallah oylede olur gerci bayram sonrasi icin zaten boyle demislerdi sanki bir hafta sonrada 500 yu goruruz insallah..endise etmeyin suanki vaka sayisiyla alakali beklenen sayilarin bu oldugunu dusunuyorum ben

Hele şu dört gün...
Yarın iş icad ettim okula gideceğim.
Resmen çocuklar gibi şenim.
Yarının yemeğini yapıyorum, akşam da 18:00'den önce gelmeyeceğim eve
tıpkı mesai yapar gibi,

İlgilendiğim inandığım bı kesim değiller ama bu evrene iyi enerjiler gönderin diyenler öyle akıl verenlerde bunlar değil mi kendileri niye böyle konuşuyormuş

Not: cidden merakımdan soruyorum

İlgilendiğim inandığım bı kesim değiller ama bu evrene iyi enerjiler gönderin diyenler öyle akıl verenlerde bunlar değil mi kendileri niye böyle konuşuyormuş

Not: cidden merakımdan soruyorum
Ben de ilgilenmiyorum ancak bunlar yılbaşı programında bu salgını bildiler. O yüzden dikkatimi çektiler.

olumsuzu konusa konusa kotu enerjiyi cekiyorlar basimiza ya ayni anda kac kisi birden kotumser dusunuyor izlerken bunun evrene yaydigi enerjinin gucu nasildir kimbilir herseyi birkenara birakalim 2 sene surse napicaz kendimizimi oldurucez hayatimiza bakicaz yine..bugunumuzu zehir etmelerine izin vermeyin ya samsundaki bizim doktoru kaale alin sadece:))

Hele şu dört gün...
Yarın iş icad ettim okula gideceğim.
Resmen çocuklar gibi şenim.
Yarının yemeğini yapıyorum, akşam da 18:00'den önce gelmeyeceğim eve
tıpkı mesai yapar gibi,
cok zor gecti dimi bu seferki bizim icinde uzundu baya insan kendini disari atmak istiyor biran once

Hadi düğün olmucak bari nişanımı yaparım eylül ekimde inşallah ya ( evde 30-40 kişiyle tören değil )

Eklentiler

• 6BBFD82C-A79D-498D-8378-3DC0BA21015A.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 67
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…