Başta erkek arkadaşım saçmalıyo demişti, artık o bile, tutturuyo bak doğru olabilir demeye başladıolumsuzu konusa konusa kotu enerjiyi cekiyorlar basimiza yaayni anda kac kisi birden kotumser dusunuyor izlerken bunun evrene yaydigi enerjinin gucu nasildir kimbilir herseyi birkenara birakalim 2 sene surse napicaz kendimizimi oldurucez hayatimiza bakicaz yine..bugunumuzu zehir etmelerine izin vermeyin ya samsundaki bizim doktoru kaale alin sadece:))
bu doktora gore dugunde olur:)) adam dugun sorularina cevap veriyor hep herkes evlenmek istiyor:))Hadi düğün olmucak bari nişanımı yaparım eylül ekimde inşallah ya ( evde 30-40 kişiyle tören değil )
bilim kurulunun basina getirsinlerBaşta erkek arkadaşım saçmalıyo demişti, artık o bile, tutturuyo bak doğru olabilir demeye başladı
Yalnız herkes yanılıp da doktorumuz haklı çıkarsa nolur acaba
Düğün yapılsa bile zaten çoğunluk gitmez bu sene düğün zaten yapılmamalı nikah kıyıp geçsinler seneye yapılırbu doktora gore dugunde olur:)) adam dugun sorularina cevap veriyor hep herkes evlenmek istiyor:))
bilmem de sanki yine gidilir ya:) heleki temmuzdan sonra olursa suan bile kendi aralarinda toplanip soz nisan yapan kac kisi vardir kimbilir..baskinlar yapilmias gecen kac yere gizli sakli millet hala toplaniyorDüğün yapılsa bile zaten çoğunluk gitmez bu sene düğün zaten yapılmamalı nikah kıyıp geçsinler seneye yapılır
Bebeğiniolumsuzu konusa konusa kotu enerjiyi cekiyorlar basimiza yaayni anda kac kisi birden kotumser dusunuyor izlerken bunun evrene yaydigi enerjinin gucu nasildir kimbilir herseyi birkenara birakalim 2 sene surse napicaz kendimizimi oldurucez hayatimiza bakicaz yine..bugunumuzu zehir etmelerine izin vermeyin ya samsundaki bizim doktoru kaale alin sadece:))
Hep aynı şeyi soruyolar gerçektenbu doktora gore dugunde olur:)) adam dugun sorularina cevap veriyor hep herkes evlenmek istiyor:))
İnşallah..Vallahi yerinize koyuyorum kendimi, çok zor cidden..Hadi düğün olmucak bari nişanımı yaparım eylül ekimde inşallah ya ( evde 30-40 kişiyle tören değil )
Samsun’a gidip ona doğurttururuz artıkBaşta erkek arkadaşım saçmalıyo demişti, artık o bile, tutturuyo bak doğru olabilir demeye başladı
Yalnız herkes yanılıp da doktorumuz haklı çıkarsa nolur acaba
Altına yazmışlar ya, Allah aşkına düğün sormayın diyebu doktora gore dugunde olur:)) adam dugun sorularina cevap veriyor hep herkes evlenmek istiyor:))
Ohoo organizasyon şirketlerinde görüyorum hala nişan yapan çok kişi var. Zaten haberlerde de çıkıyo hep toplu nişan töreninde şu kadar aktif çıktı falan diyebilmem de sanki yine gidilir ya:) heleki temmuzdan sonra olursa suan bile kendi aralarinda toplanip soz nisan yapan kac kisi vardir kimbilir..baskinlar yapilmias gecen kac yere gizli sakli millet hala toplaniyor
Olur mu olur çok ısındım hocaya vallaSamsun’a gidip ona doğurttururuz artık:)
Bu takvime göre 1 Temmuz da açılabilirmiş düğün salonları tabi değişiklik olmazsa.Düğün yapılsa bile zaten çoğunluk gitmez bu sene düğün zaten yapılmamalı nikah kıyıp geçsinler seneye yapılır
Pandemi değildi ama.yılbaşından beri vardı zaten virüs
Zor oldu gerçekten ya. Hem nişan hem düğün iptal oldu şok içinde kaldım bi andaİnşallah..Vallahi yerinize koyuyorum kendimi, çok zor cidden..
Gerçekten düğün dernek işi olanlara yazık ben şükür ediyorum 28 şubatta Doğum yaptığıma kıl payı kurtuldumİnşallah..Vallahi yerinize koyuyorum kendimi, çok zor cidden..
Yapma bencede.Nişanda taziye evinde bulaştıranlar var.Kaçak taziye çadırı kurmuşlar 120 kişiye bulaşmışHep aynı şeyi soruyolar gerçekten
ama gerçekten zor durumda kalanlar oldu ya
Benim eşyam alınmamıştı zaten eylülden hazirana erteledim direkt
Ama evi tutulan, eşyası alınanlara yazık oldu biraz. Nikah kıysınlar artık şu durumda düğün çok zor
Ben nişan yapmaya korkuyorum, herkes yap diye baskı yapıyo ama yok eylülden önce cesaret edememdoktor çok rahat cidden ya ağustosta maskesiz düğün olacak diyo, işte bu bazı açıklamaları olmasa daha bi inancam
Aaaayyyy.Ne tatlı bişeydir.Arkadaşlar yarın iki ay aradan sonra dr a gideceğim bebeğimi görmeye
Eylül/ekim gibi yapsam olur mu acaba. Ben olmayacağını düşünsem de ikinci dalga gelirse kasım gibi hiç yapamam herhaldeYapma bencede.Nişanda taziye evinde bulaştıranlar var.Kaçak taziye çadırı kurmuşlar 120 kişiye bulaşmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?