bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Başta erkek arkadaşım saçmalıyo demişti, artık o bile, tutturuyo bak doğru olabilir demeye başladı
Yalnız herkes yanılıp da doktorumuz haklı çıkarsa nolur acaba

Başta erkek arkadaşım saçmalıyo demişti, artık o bile, tutturuyo bak doğru olabilir demeye başladı
Yalnız herkes yanılıp da doktorumuz haklı çıkarsa nolur acaba
bilim kurulunun basina getirsinler ya bu doktorun hastalari ne sansli hamilelikde zaten mod dusuk oluyor boyle iyimser doktoru kim sevmez

bu doktora gore dugunde olur:)) adam dugun sorularina cevap veriyor hep herkes evlenmek istiyor:))
Düğün yapılsa bile zaten çoğunluk gitmez bu sene düğün zaten yapılmamalı nikah kıyıp geçsinler seneye yapılır

Düğün yapılsa bile zaten çoğunluk gitmez bu sene düğün zaten yapılmamalı nikah kıyıp geçsinler seneye yapılır
bilmem de sanki yine gidilir ya:) heleki temmuzdan sonra olursa suan bile kendi aralarinda toplanip soz nisan yapan kac kisi vardir kimbilir..baskinlar yapilmias gecen kac yere gizli sakli millet hala toplaniyor

Bebeğini

bu doktora gore dugunde olur:)) adam dugun sorularina cevap veriyor hep herkes evlenmek istiyor:))
Hep aynı şeyi soruyolar gerçekten
ama gerçekten zor durumda kalanlar oldu ya
Benim eşyam alınmamıştı zaten eylülden hazirana erteledim direkt
Ama evi tutulan, eşyası alınanlara yazık oldu biraz. Nikah kıysınlar artık şu durumda düğün çok zor
Ben nişan yapmaya korkuyorum, herkes yap diye baskı yapıyo ama yok eylülden önce cesaret edemem doktor çok rahat cidden ya ağustosta maskesiz düğün olacak diyo, işte bu bazı açıklamaları olmasa daha bi inancam

bilmem de sanki yine gidilir ya:) heleki temmuzdan sonra olursa suan bile kendi aralarinda toplanip soz nisan yapan kac kisi vardir kimbilir..baskinlar yapilmias gecen kac yere gizli sakli millet hala toplaniyor
Ohoo organizasyon şirketlerinde görüyorum hala nişan yapan çok kişi var. Zaten haberlerde de çıkıyo hep toplu nişan töreninde şu kadar aktif çıktı falan diye
düğün salonları açılır yakında, benim iptal etmeyen arkadaşlarım var

Bu takvime göre 1 Temmuz da açılabilirmiş düğün salonları tabi değişiklik olmazsa.

İnşallah..Vallahi yerinize koyuyorum kendimi, çok zor cidden..
Zor oldu gerçekten ya. Hem nişan hem düğün iptal oldu şok içinde kaldım bi anda ama can telaşına düşünce üzülemedim bile artık
Şu hastalık bitsin yeter ki ya. Düğün yapmışım tüm akrabalarım tanıdıklarım hasta olmuş ne kıymeti kalır

Yapma bencede.Nişanda taziye evinde bulaştıranlar var.Kaçak taziye çadırı kurmuşlar 120 kişiye bulaşmış

Yapma bencede.Nişanda taziye evinde bulaştıranlar var.Kaçak taziye çadırı kurmuşlar 120 kişiye bulaşmış
Eylül/ekim gibi yapsam olur mu acaba. Ben olmayacağını düşünsem de ikinci dalga gelirse kasım gibi hiç yapamam herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…