Bu kadar olumlu konuşmasa inancam ama ne bileyim ya . Keşke doğru olsa
Mutasyona uğrayabilir büyük ihtimal uğrucak vs dese inancamBen nedense pek inanamıyorum olabilir elbette ama bu kadar kesin ifadeler değişik geliyor. Maskeyi unutmak filan ne bileyim inşallah öyle olur
Gidişata bakmak lazım:).İnş 2. dalga gelmez:)Eylül/ekim gibi yapsam olur mu acaba. Ben olmayacağını düşünsem de ikinci dalga gelirse kasım gibi hiç yapamam herhalde
Hastaneye gittim bir iki hafta önce aslında babam için ve kendimde aynı drda bazı testlerimi yaptırdım sırf iki hastane gezmeyim diye oyy temizce gidip geleyim
Aaaayyyy.Ne tatlı bişeydir.
yılbaşından beri vardı zaten virüs
Daha önce bunu isteyen kullancak isteyen kullanmıcak diye açıklamıştı. Zorunluluktan çıkcak demiştiMaskeyi unutmak biraz keskin ve uzucu aslinda. Unutulmaz hep maskeyle yasayan kesim var koah hastalari nasil temmuzda maskeyi unutsun tedavi gormus 2. Ye dunyaya gelmis nasil unutsun hamileler nasil unutsun temmuz yarin kdr yakin eylul dese anlarim temmuzda nasil unutalim
Daha önce bunu isteyen kullancak isteyen kullanmıcak diye açıklamıştı. Zorunluluktan çıkcak demişti
Virüs yarın bitse bile 1-2 ay takarım ben mesela, etkilenen herkes takar yine de
16 mayısta maskeyi atıyorum demişti. Attı mı acaba :)Mutasyona uğrayabilir büyük ihtimal uğrucak vs dese inancam
Ama maskeyi unutacağımız falan çok büyük laflar gerçekten
Bir yandan da diyorum en ufak bi bilgisi olmasa bu kadar da atamaz
Zamanla görcez artık, tek çare beklemek bi şey kalmadı şurda ağustosa
Düğün sorularından oralara gelmiyo sıra16 mayısta maskeyi atıyorum demişti. Attı mı acaba :)
Bir şey söylicem, bu kadar kesin konuşuyor ve hikayelerinde kendi hastaları da paylaşıyor gördüm. Hiç mi korkmuyor rezil olmaktan acaba, ya tutmazsa diye? Kendisini bizzat tanıyanlar var hikayelerinde çünkü. Düşünsene yanıldığını, özür dileyip devam mı edecek acabaDüğün sorularından oralara gelmiyo sıraTemmuz gelir de en ufak bi değişim olmazsa yıkılırım valla tek umudum bu doktor
Şu an inanmamın tek sebebi bu zatenBir şey söylicem, bu kadar kesin konuşuyor ve hikayelerinde kendi hastaları da paylaşıyor gördüm. Hiç mi korkmuyor rezil olmaktan acaba, ya tutmazsa diye? Kendisini bizzat tanıyanlar var hikayelerinde çünkü. Düşünsene yanıldığını, özür dileyip devam mı edecek acaba
Öylesinin yanına yaklasıp selam vereceksin nasılsınız komşular işte bende nasıl olayım corona pozitif dediler otur otur sıkıldım valla az kayında iki insan göreyim diyeceksinBayram nedenyle çöplerimiz alınmıyor çöpleri atmaya diye çıktım bizim site zaten hiç ama hiç uymadı kurallara iki defa biz polis çağırdık geldi bişey değişmedi bı kere daha başka bı şikayet oldu sanırım geldi yine bişey değişmedi. Bugünde çıktım bı görseniz arkadaşlar kimsenin umrunda değil herkes toplanmış pasta börek çay çardaklarxa oturuyordu. Ben maske taktigim için öcü gibi bakıyorlardı sanki dünyada herşey normal bı ben anormalim.maskeyle geziyorum
Geçen gün annemin apartmanının altına gittim onu balkondan görmek için, evet sokağa çıkma yasağını deldim ama 3 apartman var aramızda. Annemin karşı komşusunun kızları torunları maskesiz yanımdan geçti, apartmana girdi. Resmen bayramlaşmaya gelmişler. Şakayla karışık 3’er milyardan güzel ceza yazarlar size şikayet mi etsem dedim. Bir de selam söyle dedi bana..Annemin kapı komşusu, annem çöp için kapıyı açsa 15-16 tane maskesiz insanla karşılaşacak, balkonları dip dibe. Ben aşağıdan görürken bu arsızlar yüzünden neden risk alıyorum anlamıyorum ki..bari maske takın ya. Annem dedi ki bütün ramazan burdaydılar, sinirlenme boşuna diyor.Bayram nedenyle çöplerimiz alınmıyor çöpleri atmaya diye çıktım bizim site zaten hiç ama hiç uymadı kurallara iki defa biz polis çağırdık geldi bişey değişmedi bı kere daha başka bı şikayet oldu sanırım geldi yine bişey değişmedi. Bugünde çıktım bı görseniz arkadaşlar kimsenin umrunda değil herkes toplanmış pasta börek çay çardaklarxa oturuyordu. Ben maske taktigim için öcü gibi bakıyorlardı sanki dünyada herşey normal bı ben anormalim.maskeyle geziyorum
Çok ütopik umarım doğrudur gönderilerine baktım şimdi şok oldumBu kadar olumlu konuşmasa inancam ama ne bileyim ya . Keşke doğru olsa
Öylesinin yanına yaklasıp selam vereceksin nasılsınız komşular işte bende nasıl olayım corona pozitif dediler otur otur sıkıldım valla az kayında iki insan göreyim diyeceksin
Geçen gün annemin apartmanının altına gittim onu balkondan görmek için, evet sokağa çıkma yasağını deldim ama 3 apartman var aramızda. Annemin karşı komşusunun kızları torunları maskesiz yanımdan geçti, apartmana girdi. Resmen bayramlaşmaya gelmişler. Şakayla karışık 3’er milyardan güzel ceza yazarlar size şikayet mi etsem dedim. Bir de selam söyle dedi bana..Annemin kapı komşusu, annem çöp için kapıyı açsa 15-16 tane maskesiz insanla karşılaşacak, balkonları dip dibe. Ben aşağıdan görürken bu arsızlar yüzünden neden risk alıyorum anlamıyorum ki..bari maske takın ya. Annem dedi ki bütün ramazan burdaydılar, sinirlenme boşuna diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?