bugün itibari ile modunuz ....


  • Ankete Katılan
    1.185
Çok ütopik umarım doğrudur gönderilerine baktım şimdi şok oldum
daha önce bildiği durumlar oldu mu?
Yasakların kalkma zamanını 1 ay önceden tutturdu çoğunu. Bi de italya için haziran gelmeden 300 lü vakalar olacak pik çoktan geçti demişti
Dış ülkelerin düşüş zamanlarını bildi yani hep. Türkiye için de haziran sonunda 500 altı olcak dedi
Başından beri virüs asla yok olmucak bu mümkün değil, hepimize bulaşcak ama grip gibi olacak dedi
 
Bak Mehmet Ceyhan dediyse inan! Allahım onun olumlu konuştuğunu da duyuyorum ya, daha da korkmam Kabus gibi korkuyordum adam konuştukça
Nerdeyse tüm doktorlar ikinci dalga kesin derken şimdi olmayabilir demeye başladılar
Yurtdışında her yer açıldı buna rağmen düşüş devam ederse olumlu şeyler duymaya başlarız
 
Şimdi buldum yayını izledim, 2. Dalga beklemiyorum dedi ama dalgalanmalar tedbirsizlikten olabilir dedi. 2. Dalga demek virüs tamamen bitince tekrar ortaya çıkması, bu böyle bir virüs değil dedi. Vakalarımız 300 e iner sonra tedbirsizlikten binlere çıkar, bu dalgalanmadır olabilir ama ben onu da beklemiyorum dedi. Yalnız uv ışınlarının kesinlikle etkili olmadığını söyledi. Şu an nüfusuna göre en çok vaka ve ölüm oranı Katar ve ekvatordaymış. Bugün dereceye bakmış; gece 30 gündüz 39 dereceymiş. Uv ışınları veya sıcaklık asla etkilemez alınan tedbir etkiler vaka azalmasını diyor. Bizim doktor burada yanılıyor o zaman.
 
Deşifre olmam istemediğim için anlık foto koyamıyorum, bizim göbekte trafik sıkıştı, bütün gençler yürüyüşe çıkmış, çoğunda maske yok, kalabalığı görmeniz lazım. Millet bayramlaşmadan gelmiyorsa ben de neyim..
 
Hiç etkisi yoksa İtalya nasıl 300 lü vaka veriyo o kadar görüntüye rağmen? O zaman bulaş azalıyo mutlaka bi şekilde
 
Hanımlar şehirlerarası uçuş için bilet alan var mı?
Havayolları 3-4 haziran sonrası için büyükşehirlere bilet satmaya başladı ama büyük şehirlere seyahat yasağının kalktığını resmi olarak duyurmadan bilet alıp almama konusunda tereddüt ettim. Şu an fiyatlar çok uygun ama yasak kalktığı an fırlar mı acaba?
 
Hiç etkisi yoksa İtalya nasıl 300 lü vaka veriyo o kadar görüntüye rağmen? O zaman bulaş azalıyo mutlaka bi şekilde
Ya bağışıklık kazanılıyor ya da Mehmet Ceyhan’ın bir süre sonra virüs bulaşa bulaşa yoruluyor gibi düşünün söylemi gerçekleşiyor. Ama kanıtlarla konuştu, gerçekten uv ışınlarının etkisi yok onu anladım.
 
Benim biletim vardı , dördüncüye ertelendi . Uçuşlar iptal olsa bile arıyorsunuz sizin istediğiniz tarihe ücretsiz erteliyorlar .
 
Benim biletim vardı , dördüncüye ertelendi . Uçuşlar iptal olsa bile arıyorsunuz sizin istediğiniz tarihe ücretsiz erteliyorlar .
Benim zaten açıkta biletim var.
Şu an bilet fiyatları uygunken almayı deneyeyim mi yoksa seyahat kısıtlamasının resmi olarak kalkmasını beklemeden uğraşmasam mı onu bilemedim.
 
Bende izledim hatta sonbaharda beklemiyorum çünkü bu pandemi pandemilerin sıcak yada soğukla ilgisi yoktur dedi.Bu doktor anlamak istediği gibi anlamış bakın ben demiştim demeye getiriyor aklınca.
 
Bende izledim hatta sonbaharda beklemiyorum çünkü bu pandemi pandemilerin sıcak yada soğukla ilgisi yoktur dedi.Bu doktor anlamak istediği gibi anlamış bakın ben demiştim demeye getiriyor aklınca.
Evet pandeminin mevsimi yoktur diyor. Evet kadın doğumcu uv ışınını savunmasa keşke, mutasyon ya da bağışıklığı savunsa da biz de umutlanmaya devam etsek
 
Bu aksam CNN Türk'te Mehmet Ceyhan ve Prof.Necmettin Unal'in konuk olduğu programı izledim. Mehmet Ceyhan, 4 veya en fazla 6 ay daha maske ile yaşamaya devam edeceğiz dedi. Kurban Bayraminda yasakların olmayacağını, ziyaret kisitlamasi yapılmayacağını düşünüyorum, Sosyal mesafeye uyarak ziyaretler yapılacaktır dedi. Aşının bulunması, bu aşının milyarlarca doz üretilmesi vs uzun bir zaman alacaktır, o zaman kadar da zaten salgın bitecek dedi.
 
nerede yasiyorsunuz bilmiyorum ama ankarada bile hastalari tek yerde toplamaya basladiklarina gore gideceginiz hastane sartlara uygun muayene ediyordur ve hastalari kalmamistir muhtemelen.
Bursadayım özel bir hastane bir defa salgın başında gittim yaklaşık 7 hafta oldu önlemler iyiydi aslında iki hafta öncede başka hastaneye babamı götürdüm orasıda iyiydi hafta ara vermeyip sık sık mı gitmeliyim evden çıkmayınca korku dahada artıyor gidince alışırım ortama
 
Yoruluyor dediği çıksın nolur ya. Gerçekten tek isteğim o. Hep 15 gün diyoruz ama bu sefer gerçekten 15 güne az çok belli olacak
 
Evet pandeminin mevsimi yoktur diyor. Evet kadın doğumcu uv ışınını savunmasa keşke, mutasyon ya da bağışıklığı savunsa da biz de umutlanmaya devam etsek
Ben virüs hakkında açıklama yapan hiçbir doktor yada profesörün verdiği bilgi hakkında kendine destek aradığını görmedim.”Ben demiştim bakın oda aynısını söyledi”ki Mehmet hocanın anlattıkları zaten bambaşka onda bile işine geldiği gibi durumu aktarıyor.Mehmet hoca gibi bilgili Prof yada doktorlar varken bu tarz söylemlerde bulunanlara inanmak benim mantığıma ters.
 
4-6 ay mı. Yani en geç 6 aya mutasyon mu olur dedi? Yoksa bağışıklık anlamında mı söyledi acaba
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…