bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
4-6 ay mı. Yani en geç 6 aya mutasyon mu olur dedi? Yoksa bağışıklık anlamında mı söyledi acaba
Mutasyon veya bağışıklık olarak bir tanım yapmadi ama özellikle Temmuzdan sonra çok büyük oranda sayılarin azalmasiyla rahatlama olacak dedi. Hemen sonrasına da öyle olmasını umuyorum dedi. Mehmet Ceyhan kolay kolay olumlu konuşmaz malum :)

Ay umarım doğrudur ya. Hiç o doktordan 4 ay lafını duymamıştım
Ama İtalyada o görüntülerden 1 hafta sonra bile vaka 300 lerde olduğu için rahatlamıştım bir tık

Aynen Mehmet hoca olumlu konuştuysa bu virüs bitecektir yakında. Kerpetenle alıyor ülke ağzından hayırlı kelimeleri Allah ömür versin, böyle değerler ülkeye her zaman lazım.

Ay umarım doğrudur ya. Hiç o doktordan 4 ay lafını duymamıştım
Ama İtalyada o görüntülerden 1 hafta sonra bile vaka 300 lerde olduğu için rahatlamıştım bir tık
Bakalım Cuma gününe İtalya vaka sayısı ne olacak. Şimdi bir foto ekliyorum bugünden canlı canlı. İtalya’dan..

20 yas altinim twitterdaki yorumlara cok guluyorum:)bakan bu gece biten yasak sizlere degil demis:)normallesme planini kamoyuna sunmalari kafa karisikligina yol acti ne gerek vardi oraya uymayacaksaniz ne guzel 27 sinde salicaz cocuklar sandik

kac haftalik hamilesiniz son zamanlardan once ayda bir zaten kontroller
sık sık ultrasona girmekte iyi bir şey degil.

Tünaydın Sevgili dostlarım. Bugün günaydın fotoları çekemedim çünkü dışarıda sağanak yağmur ve fırtına var. Ancak bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek dileği ile size daha önce çektiğim bir gün doğumu manzarasını, Mayıs ayında her tarafı sarı bir halı gibi örten katır kuyruğu çiçekleri ve Madagaskar yaseminleri ile yağmurlu havada evde yayılmanın keyfini süren kedimi gönderiyorum. Sevgiler

Niye yanlış bilgi veriyorsunuz?
Aynı programı izledim ,toprakla ilgili sıkıntı çekirge istilası falan değil.ulkeler dışa kapalı hale geleceği icin ,kendi tarımsal üretimini yapmayan ülkelerde sıkıntı olacağı söylendi. Bunu da bilmek icin allame-i cihan olmaya gerek yok zaten

Yanlış bilgi derken sanki milleti kandırmışım gibi konuşuyorsun. O benim yorumumdu. Sonra da reklama girdi yazdım farkındaysan.sonra açıkladılar kıtlık olma ihtimalini. Gören de büyük bir yanlış yaptım sanar. İlk bölümde çekirge istilası da oldu dedi. Allahım ya sırf muhalefet olmak için yazıyorsun.

Pandemi değildi evet ama göstere göstere geliyordu tüm ülkelerde uçuşlar devam ederken baska ne olabilirdi ki
Bakın bu kadar tüm dünyayı etkisi altına aldığını kimse bilemezdi. Ayrıca bazı konularda yaptıkları yorumlar isabetliydi. Madem bilmek bu kadar kolaydı siz niye izlediniz programı? Daha önce de burda konuşulduğu için yazdım programı. Her dedikleri doğru kesin yine çıkacak demedim. Gerçekten çok boşsunuz.

Muhalefet olmak mi ,sizin gibi negatiflikten beslenenler gıdasız kalsın diye yazıyoruz zira bıktırdınız.senaryolarinizi kendiniz calip oynayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…