Mutasyon veya bağışıklık olarak bir tanım yapmadi ama özellikle Temmuzdan sonra çok büyük oranda sayılarin azalmasiyla rahatlama olacak dedi. Hemen sonrasına da öyle olmasını umuyorum dedi. Mehmet Ceyhan kolay kolay olumlu konuşmaz malum :)4-6 ay mı. Yani en geç 6 aya mutasyon mu olur dedi? Yoksa bağışıklık anlamında mı söyledi acaba
Ay umarım doğrudur ya. Hiç o doktordan 4 ay lafını duymamıştımMutasyon veya bağışıklık olarak bir tanım yapmadi ama özellikle Temmuzdan sonra çok büyük oranda sayılarin azalmasiyla rahatlama olacak dedi. Hemen sonrasına da öyle olmasını umuyorum dedi. Mehmet Ceyhan kolay kolay olumlu konuşmaz malum :)
Aynen Mehmet hoca olumlu konuştuysa bu virüs bitecektir yakında. Kerpetenle alıyor ülke ağzından hayırlı kelimeleriMutasyon veya bağışıklık olarak bir tanım yapmadi ama özellikle Temmuzdan sonra çok büyük oranda sayılarin azalmasiyla rahatlama olacak dedi. Hemen sonrasına da öyle olmasını umuyorum dedi. Mehmet Ceyhan kolay kolay olumlu konuşmaz malum :)
Bakalım Cuma gününe İtalya vaka sayısı ne olacak. Şimdi bir foto ekliyorum bugünden canlı canlı. İtalya’dan..Ay umarım doğrudur ya. Hiç o doktordan 4 ay lafını duymamıştım
Ama İtalyada o görüntülerden 1 hafta sonra bile vaka 300 lerde olduğu için rahatlamıştım bir tık
Ölüm de 100 ün altına indi orda.Eki Görüntüle 2640327
Cuma günü İtalya vakaları inerse, virüsün etkisinin azalacağına inanacağım.
Önlem yok, bu hesabın sahibi korkudan telefonunu tamire götüremedi. Düşün kalabalığı.Ölüm de 100 ün altına indi orda.
hani artık önlem arttığı için vaka azaldı deniyo da önlemleride yok ki
O hesabı da takip ediyorum benÖnlem yok, bu hesabın sahibi korkudan telefonunu tamire götüremedi. Düşün kalabalığı.
ahah o ne oyle ya napiyo bunlar
kac haftalik hamilesiniz son zamanlardan once ayda bir zaten kontrollerBursadayım özel bir hastane bir defa salgın başında gittim yaklaşık 7 hafta oldu önlemler iyiydi aslında iki hafta öncede başka hastaneye babamı götürdüm orasıda iyiydi hafta ara vermeyip sık sık mı gitmeliyim evden çıkmayınca korku dahada artıyor gidince alışırım ortama
29 oldu yani zaten gerekmedikçe acil bişi olmadıkça gelme demiştikac haftalik hamilesiniz son zamanlardan once ayda bir zaten kontroller
sık sık ultrasona girmekte iyi bir şey degil.
Niye yanlış bilgi veriyorsunuz?Bir buçuk iki sene daha sürermiş bu salgın hastalıklar. Ayrıca toprakla ilgili sorunlar olacakmış. Sanırım ürünlerin çekirgeler tarafından yenilmesinden bahsediyor. Şuanlık iyi bir şey demediler. Ara verdi program.
Pandemi değildi evet ama göstere göstere geliyordu tüm ülkelerde uçuşlar devam ederken baska ne olabilirdi kiPandemi değildi ama.
Yanlış bilgi derken sanki milleti kandırmışım gibi konuşuyorsun. O benim yorumumdu. Sonra da reklama girdi yazdım farkındaysan.sonra açıkladılar kıtlık olma ihtimalini. Gören de büyük bir yanlış yaptım sanar. İlk bölümde çekirge istilası da oldu dedi. Allahım ya sırf muhalefet olmak için yazıyorsun.Niye yanlış bilgi veriyorsunuz?
Aynı programı izledim ,toprakla ilgili sıkıntı çekirge istilası falan değil.ulkeler dışa kapalı hale geleceği icin ,kendi tarımsal üretimini yapmayan ülkelerde sıkıntı olacağı söylendi. Bunu da bilmek icin allame-i cihan olmaya gerek yok zaten
Bakın bu kadar tüm dünyayı etkisi altına aldığını kimse bilemezdi. Ayrıca bazı konularda yaptıkları yorumlar isabetliydi. Madem bilmek bu kadar kolaydı siz niye izlediniz programı? Daha önce de burda konuşulduğu için yazdım programı. Her dedikleri doğru kesin yine çıkacak demedim. Gerçekten çok boşsunuz.Pandemi değildi evet ama göstere göstere geliyordu tüm ülkelerde uçuşlar devam ederken baska ne olabilirdi ki
Muhalefet olmak mi ,sizin gibi negatiflikten beslenenler gıdasız kalsın diye yazıyoruz zira bıktırdınız.senaryolarinizi kendiniz calip oynayın.Yanlış bilgi derken sanki milleti kandırmışım gibi konuşuyorsun. O benim yorumumdu. Sonra da reklama girdi yazdım farkındaysan.sonra açıkladılar kıtlık olma ihtimalini. Gören de büyük bir yanlış yaptım sanar. İlk bölümde çekirge istilası da oldu dedi. Allahım ya sırf muhalefet olmak için yazıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?