bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Hep bi umut 800 leri bari görelim en kötü diye bakıyorum yok olmuyo
Ama yoğun bakım ve entübe sürekli düşüyo
Yeni hasta olanlar eskisi kadar yoğun bakıma alınmıyo sanırım
heralde en onemli olan nokta bu yogun bakima alinan azaliyorsa oldurucu etkisini yitiriyor demektir virusun onemide kalmaz boyle grip gibi

yarin kizimin bahcedeki cocuklarla oynamasina izin verecegim.
benden bu kadar ya havlu atiyorum artik
dayanamiyorum daha fazla kizimin cocuklarin arkasindan bakmasina ketcap mayonez kutularina bunlar benim arkadasim demesine.

yarin kizimin bahcedeki cocuklarla oynamasina izin verecegim.
benden bu kadar ya havlu atiyorum artik
dayanamiyorum daha fazla kizimin cocuklarin arkasindan bakmasina ketcap mayonez kutularina bunlar benim arkadasim demesine.
iste bunu diyorum hep sizin gibi dusunenler bile artik yoruldu ya vermesinler hergun vaka sayisini falan psikolojiyi etkiliyor haftadan haftaya sunsunlar yada dueum kotuyse kotu desinler aciklasinlar sayilari ya bunun baska bir yontemi olmali biz uzman degiliz nasil yorumliycaz bilmiyoruz daha stres yasiyoruz

beni en iyi siz anlarsiniz sanirim.
cocukla bu donemde extra extra hirpalandim cocukta oyle.
cocuk uzulmese 1 sene cikmam burnumu cikarmam ama boynunu bukmesine cocuklari agzi acik izlemesine dayanamiyorum.
bugun onada tak etmiski ilk kez bahcede elimi birakip cocuklarin oldugu tarafa kosarak gitmeye calisti agladi
eve getirdim balkondan izledi
artik dayanamiyorum.
bir tarafim yakalanirsan kurtulamazsin omur boyu annesi olan cocuklarin arkasindan bakmasi daha kotu diyor.
bir tarafim ne olacaksa olsun artik diyor.
sıkiştim kaldim ya gercekten.
gozlerim doluyor aklima geldikce bugun ki kacisi
cocugunu goremeyen hemsireler dr lar var
acimasizca bu karar biliyorum ama artik tutamiyorum

Hep bi umut 800 leri bari görelim en kötü diye bakıyorum yok olmuyo
Ama yoğun bakım ve entübe sürekli düşüyo
Yeni hasta olanlar eskisi kadar yoğun bakıma alınmıyo sanırım
Bu kafayla zor biraz.Ve ben kabahat işledim bugün ipi kopardım.2,5 ay sonra bindim dolmuşa,yakındaki bir avm ye gittim.Oldukca tenhaydı ve fazla kalmadım.Sık sık dezenfekdan kullandım.Gezmeden ağzından bir pantolon aldım döndüm

Son düzenleme:
Covid testi pozitif olanlar benim bir kac gundur yutkunma sorunum var bogazima birşey takilmis gibi oluyor. ve de gıcık tutmus gibi oksurugum va ama günde 2 3 kez. Biraz da ishal vardi ama yogun degil. Bu arada esim de hasta cok yogun ishal halsizlik ve usume var. iki kez hasteneye gitti ama test yapmamislar

anliyorum sizi ayni durum bugun bizde oldu park kalabalik goturmek istemedim ama kostu gitti yanima sevdigi birkac birsey aldim bu yuzden kandirdim oyle geldi artil bir cozum uretmeliler bu sekilde daha ne kdr gideriz bilemiyorum

esinize bol bol su icirin halsizlik ve usume su kaybi belirtisi.
ve korona ishalle baslayabiliyor

anliyorum sizi ayni durum bugun bizde oldu park kalabalik goturmek istemedim ama kostu gitti yanima sevdigi birkac birsey aldim bu yuzden kandirdim oyle geldi artil bir cozum uretmeliler bu sekilde daha ne kdr gideriz bilemiyorum
şu donemde sirf cocuklarla muhattap olmasin diye kendi kendine oynar diye akulu araba aldim, istiyor diye scooter aldim balkona havuz icine kum doldurdum kumla oynasin diye ama hic biri arkadas etmiyor iste.

sonrada neden kiziliyor insanlara boyle yapiliyorsa hep tabi yayilir virus neden test yapilmiyorki ishal ve usume belirtilerden degilmi zaten

Hangi şehirdesiniz nasil yapilmiyor ya aman valla canim sıkılıyor böyle seyler görünce

heralde en onemli olan nokta bu yogun bakima alinan azaliyorsa oldurucu etkisini yitiriyor demektir virusun onemide kalmaz boyle grip gibi
Ben de öyle düşündüm, ama haftaya da halen 30-40 ölü olursa öldürücülüğü düşmüyor, alınan tedbirlerle zor tutuyoruz diyeceğim ama entübe sayısı 50-100 arasına düşerse bir gün ve vakalar 1000 de devam ederse o zaman öldürücülüğü düşüyor demektir. Artık entübeye yoğunlaşacağım

Ayyy yazdim yazdim sildim yemin ederim.mashar alanson sonracima futbolcular falan geldi aklima.yazdim yazdim yine sildim.yok yazamiycam hakaten adaletini opeyim bu dunyanin...allah yardimciniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…