- 5 Mayıs 2015
- 5.018
- 6.612
- 398
Ben almanyanın bu sekilde rahatladığını düşünüyorum çok fazla test yaptı onlar karantina falan Olmadan 300 lü sayılara düştülerMehmet Ceyhan’ın bugünki yayınını izledim şimdi. Sağlık bakanlığına çağrı yaptı; çalışmaya başlayacak memurlara, taksi şoförlerine, avm çalışanlarına, kamu personeline 100 bin test yapılırsa 4 bilemedin 6 haftada vaka sayısı 10 un altına düşer dedi. Sürekli test yapalım diye tekrar ediyor, çok ısrarcı i. Epidiyemoloji çok basit bir matematiktir ve bunun en hızlı kurtarıcısı test yapmaktır şu saatten sonra diyor. 100 bin test yeter dedi. Yoksa çok yavaş bir şekilde azalırmış. Test yapılırsa insanlar bankaya gittiğinde bilir ki virüslü değil çalışan, taksiye rahat biner, inanılmaz rahatlarlar psikolojik olarak da dedi.
dikmende ki özel 19 mayis hastanesine gidin birde eger araciniz varsa orda yapiyorlar testi ishal sikayetiyle gidinceÖzele de gitti covidle alakasi yok demiş bu belirtilerin. Bankacı eşim. Hasta haliyle bugün aksama kadar çalıştı. Ve kimse de sen rapor al gelme dememiş arkadaşları bile. O yüzden bankadakilere acimiyorum bulasirsa geçmiş olsun
Aynen çok test yaptılar, Merkel buna rağmen normalleşmeyi temmuza çekti dün. Çok ihtiyatlı gidiyorlar.Ben almanyanın bu sekilde rahatladığını düşünüyorum çok fazla test yaptı onlar karantina falan Olmadan 300 lü sayılara düştüler
Guven hastanesinde giriste test yaAnkara nin dis ilcelerinden birindeyiz. Tek hastane var test yapiliyor ama yapmamislar. aslinda hastaneye girmeden once test yapilacak oyle alacaklar hastaneye
Guven hastanesinde giriste test yapiliyor dedi k.validem.hatta yanindaki refakatciyi de test yapmadan muayene ediyorlarmis.Ankara nin dis ilcelerinden birindeyiz. Tek hastane var test yapiliyor ama yapmamislar. aslinda hastaneye girmeden once test yapilacak oyle alacaklar hastaneye
Çok mantıklı madem test kapasitemiz de var ulaşabildiğimiz herkese yapalım ki hemen tespit edip izole edelim hastaları.Mehmet Ceyhan’ın bugünki yayınını izledim şimdi. Sağlık bakanlığına çağrı yaptı; çalışmaya başlayacak memurlara, taksi şoförlerine, avm çalışanlarına, kamu personeline 100 bin test yapılırsa 4 bilemedin 6 haftada vaka sayısı 10 un altına düşer dedi. Sürekli test yapalım diye tekrar ediyor, çok ısrarcı i. Epidiyemoloji çok basit bir matematiktir ve bunun en hızlı kurtarıcısı test yapmaktır şu saatten sonra diyor. 100 bin test yeter dedi. Yoksa çok yavaş bir şekilde azalırmış. Test yapılırsa insanlar bankaya gittiğinde bilir ki virüslü değil çalışan, taksiye rahat biner, inanılmaz rahatlarlar psikolojik olarak da dedi.
Mynette okudum.aksi veya doğrulama yönünde açıklama yokmuşgök taşımiz eksikti oda düşmüş
Dun gece twitterda marmara ve ege taraflarinda yesil goktasi gordugunu soyleyen bircok kisi vardi.dondu dolasti o mu dustu ki acaba.hatta hindistana dustugu yaziyordu.Mynette okudum.aksi veya doğrulama yönünde açıklama yokmuş
göktaşı değilse sıkinti daha buyukMynette okudum.aksi veya doğrulama yönünde açıklama yokmuş
Birinci dalga bitmeden ikincisinin stresini yaşıyoruz valla bu nedir ya, yeteeer diye bağırasım var.Dünya Covid-19'la mücadelede 5 ayı geride bıraktı. Pek çok ülkede durum ciddiyetini koruyor. Bizim başarımız, toplumun her katmanının mücadeleye katılımından, tedbirde sağlanan birliktelikten kaynaklanıyor. Bunun aynı şekilde devam edeceğini, yeni fedakârlıklar gerektirecek şartların oluşmayacağını ümit ediyoruz. Yüksek bir ihtimal olmasa da, eğer risk şartları tekrar oluşacak olursa, yapılacak şey konusunda deneyimliyiz. Fakat buna izin vermemek elimizdedir. Riski, tek dalgada önlemek mümkündür. İkinci dalga olasılığına karşı gücümüz, uygulayacağımız tedbirlerdir.
paylasildimi bilmiyorum.
saglik bakaninin bugun ki aciklamasi
2.dalga icin yuksek bir ihtimal degil demis
bir gun herkes çıplak vatandaş olup yollarda koşacak ya bu gidişleBirinci dalga bitmeden ikincisinin stresini yaşıyoruz valla bu nedir ya, yeteeer diye bağırasım var.
En başından beri tedbirlere uymayıp virüs yokmuş gibi davrananlar şuanda akıl sağlıklarını koruyor, olan bizim gibilere oluyor.bir gun herkes çıplak vatandaş olup yollarda koşacak ya bu gidişle
temiz temiz delirecegiz sanirim.
Eski dunyayi cok ozledim yaaa..bir gun kalkiyoruz deprwm ertesi gun korona ertesi gun gunes kitlendi ertesi gun meteor bu nedir ya
hafta sonlari olan sokaga cikma yasaklari bitti sanirim ama bu yine bizler icin gecerli degilEn başından beri tedbirlere uymayıp virüs yokmuş gibi davrananlar şuanda akıl sağlıklarını koruyor, olan bizim gibilere oluyor.
Sık sık nereye kadar artık, en çok çocuklar için üzülüyorum.
Bakalım yarın ki açıklamalar ne yönde olacak, merakla bekliyorum
2019 da tum guzelliklere veda etmisiz sanki ya.Eski dunyayi cok ozledim yaaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?