bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
bizim doktor bazi sehirlerdeki hatalardan bu yukselisler oluyor ama dususe gecicek diyor sadece sifirlama suresi uzuyormus biraz daha..boyle yukselme olmiycak demekki gerci yine 1000 in cok ustunde degil baslarinda

Entübe durumda olanlar virüsü eskiden kapanlardan, çoğu yani
Ölü sayımız aynı devam ederse bence anlayamayız öldürücülüğünü
Bilmiyorum demek istediğim anlaşıldı mı ama
Önemli olan artmaması sanırım

bizim doktor bazi sehirlerdeki hatalardan bu yukselisler oluyor ama dususe gecicek diyor sadece sifirlama suresi uzuyormus biraz daha..boyle yukselme olmiycak demekki gerci yine 1000 in cok ustunde degil baslarinda
Mehmet Ceyhan yükselmesine değinmemişti ama sıfırlanmasının bu saatten sonra çok yavaş olacağını, pandeminin bitimine yakın hep yavaş iyileşme olduğunu söylemişti. Umarım yükselmeler de normaldir ya..

İspanyada durum nasıldı hatırlamıyorum ama bugün sadece 1 kayıp varmış
Ciddi mi? İspanya bir dönem İtalya’yı geçmişti. Nasıl başardılar acaba ya? Çok ölüm vardı, virüs orada mutasyona uğrayıp burada kafasına göre geziyor olamaz, e ilaç da yok, ne yaptılar bu kadar düştü acaba. Türkiye’den daha çok oldu ölümleri onların.

normal demekki ya bakanda birsey demiyor bu konuyla alakali cunku..1000 lerin baslarinda degilde sonlarina dogru falan olsa belki ozamam sikinti kac gundur hep boyle gidip geliyor

normallesmeden sonra vakalar azaldi onlarda da ya ilginc

Entübe olarak kaç gün kalıyorlar acaba. Eğer 20 gün 1 ay kalıyorsa hastalar, evet eskiden virüsü kapanlardandır ölenler. Ama 3/4 gün içinde vefat ediyorlarsa, virüsü yeni kapanlar da ölüyor demektir. Doktorun öldüğünü duyunca çok üzüldüm umutlarım yere çalındı bir anda. Artık ölüm olmasın ya ( nasıl bir sınav bu..

Özele de gitti covidle alakasi yok demiş bu belirtilerin. Bankacı eşim. Hasta haliyle bugün aksama kadar çalıştı. Ve kimse de sen rapor al gelme dememiş arkadaşları bile. O yüzden bankadakilere acimiyorum bulasirsa geçmiş olsun

Ünlü biri vardı o nerdeyse 1 aya yakın entübeydi sanırım
Yani değişiyo baya, 1 ayı geçkin kalanlar vardır mutlaka

normallesmeden sonra vakalar azaldi onlarda da ya ilginc
Şimdi inceledim günde 800 lere kadar çıkmış ölü sayıları. Dün ölü sayısını yanlışlıkla iki kez saymalar, yanlış teşhisten ölümlerden dolayı 1600 düşürmüş. Toplamda 26 bin küsür ölü var. 1 ölü bu ülkeye göre çok büyük başarı. Ya ilacı buldular, ya da az yaşlı vardı çoğu öldü. Aklım almadı birden bire bu düşüşü. Darısı bize olsun. İnşallah yarın da sıfır ölü olur da biz de ümitleniriz.

Özele degil de olduğunuz yerde pandemi hastanesine gitse , bir doktor vardi şöyle diyordu ilk başlarında salginin bunu mu yapsaniz

Eklentiler

• Screenshot_20200527-220058_Instagram.webp
    71,4 KB · Görüntüleme: 84
Avrupada ve hindistanda yas ortalamasi oldukca yuksek.biz genc nufusa sahibiz.afrika da genc nufusa sahip.

onlar bize gore biraz daha uzun zamandir mucadele ediyor aslinda suan bu durumda olmalarida normal sayilir biz martda basladik onlar ocak da bizimde haziranda daha buyuk rahatlama olacaktir

onlar bize gore biraz daha uzun zamandir mucadele ediyor aslinda suan bu durumda olmalarida normal sayilir biz martda basladik onlar ocak da bizimde haziranda daha buyuk rahatlama olacaktir
Demek ki bitiyormuş. En azından bunu gördük. Nazar değmesin İspanyollara, umutlarımız diri kalsın inşallah :)

Özele degil de olduğunuz yerde pandemi hastanesine gitse , bir doktor vardi şöyle diyordu ilk başlarında salginin bunu mu yapsaniz
Ankara nin dis ilcelerinden birindeyiz. Tek hastane var test yapiliyor ama yapmamislar. aslinda hastaneye girmeden once test yapilacak oyle alacaklar hastaneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…