- 2 Ağustos 2012
- 666
- 599
- 303
Çocuklu olanları mı kastettinizhafta sonlari olan sokaga cikma yasaklari bitti sanirim ama bu yine bizler icin gecerli degil
evet 65 yas ve 20 yas altiÇocuklu olanları mı kastettiniz
göktaşı değilse sıkinti daha buyuk
öfff bizimkilerde s.çsa nasadan bilecekler
Sabah uyanırken bi an önce gece olsun ve ben tekrar uyuyayım diyerek uyanıyorumbir gun kalkiyoruz deprwm ertesi gun korona ertesi gun gunes kitlendi ertesi gun meteor bu nedir ya
Aynen, hele bayramda ben annemin başkonunun altından göreyim diye gittim, annemin karşı komşuna torunları, kızları, damatlar doluşmuş mantı yiyorlardı. Gülüşmeler, sarılmalar..O kadar içim acıdı ki, ve bir o kadar da özendim. İçlerinde yaşlı da olmasına rağmen virüs korkusu hiç uğramadı onlara. Her gün yürüyüşe, pikniğe, gezmeye gidiyorlar. Hep neşeliler. Annemin 2 aydır dışarı yüzü görmeyen bembeyaz suratına baktım, ikimizde stresten çok kilo verdik, özlem had safhada. Annem adım atmadı dışarı, ikimiz de boğazımız ağrısa korkudan bitiyoruz..bilmiyorum hangimiz doğru yapıyor, artık çözemiyorum.En başından beri tedbirlere uymayıp virüs yokmuş gibi davrananlar şuanda akıl sağlıklarını koruyor, olan bizim gibilere oluyor.
Sık sık nereye kadar artık, en çok çocuklar için üzülüyorum.
Bakalım yarın ki açıklamalar ne yönde olacak, merakla bekliyorum
Bu durumu yaşayanlara ne diyorlar pipirikli evhamlı eşiniz destek oluyor mu peki bu durumda size benim eşimde aynı sizin komşular gibi virüs yokmuş gibi takılıyor ve bana hiç destek olmuyor beynime oksijen gitmiyormuş beni dinleyip o da mı kafayı yesinmişAynen, hele bayramda ben annemin başkonunun altından göreyim diye gittim, annemin karşı komşuna torunları, kızları, damatlar doluşmuş mantı yiyorlardı. Gülüşmeler, sarılmalar..O kadar içim acıdı ki, ve bir o kadar da özendim. İçlerinde yaşlı da olmasına rağmen virüs korkusu hiç uğramadı onlara. Her gün yürüyüşe, pikniğe, gezmeye gidiyorlar. Hep neşeliler. Annemin 2 aydır dışarı yüzü görmeyen bembeyaz suratına baktım, ikimizde stresten çok kilo verdik, özlem had safhada. Annem adım atmadı dışarı, ikimiz de boğazımız ağrısa korkudan bitiyoruz..bilmiyorum hangimiz doğru yapıyor, artık çözemiyorum.
bende hic kalkmak bile istemiyorum ama mecbur kalkiyorumSabah uyanırken bi an önce gece olsun ve ben tekrar uyuyayım diyerek uyanıyorum
Siz normalde istanbulda mi yaşıyorsunuz doğum için gittim demiştiniz orda nerde kalıyorsunuzBu durumu yaşayanlara ne diyorlar pipirikli evhamlı eşiniz destek oluyor mu peki bu durumda size benim eşimde aynı sizin komşular gibi virüs yokmuş gibi takılıyor ve bana hiç destek olmuyor beynime oksijen gitmiyormuş beni dinleyip o da mı kafayı yesinmiş
Bizim burda okuyorlarcamilerden dua okumayi neden kestiler
Güneş mi kitlenmişbir gun kalkiyoruz deprwm ertesi gun korona ertesi gun gunes kitlendi ertesi gun meteor bu nedir ya
hergun basimiza bisey geliyo yaGüneş mi kitlenmiş
Bunu duymamıştım, iyi ki de duymamışım gerçi
ankarada okunmuyor artikBizim burda okuyorlar
kabine toplantisi var bugun yas kisitlamasiyla ilgili topluluga girmek yasak olmak kosuluyla kalkabilirmis heralde avm market vs yasak olacak
sehirlerarsi yasak uygulamasi heralde birkac buyuksehir icin biraz daha devam edecek of yanisokaga cikma yasagida bu hafta yine olabilirmis heralde bitsin yeterki son iki gun daha dayaniriz
turizm izin belgesiyle tatile gidilebilcek deniyor buda sacma herkes denize tatile gitmek zoruda degil onlara izin verilip digerlerine verilmemeside haksizlik olacakMerakla ebkliyorum açıklamayı. İstanbul'da yasak hala devam eder gibi geliyor bana etmesi de lazım hem çok kalabalık hem de insanlar artık evlerinde durmaz ve durum daha da kötüye gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?