bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Aynen, hele bayramda ben annemin başkonunun altından göreyim diye gittim, annemin karşı komşuna torunları, kızları, damatlar doluşmuş mantı yiyorlardı. Gülüşmeler, sarılmalar..O kadar içim acıdı ki, ve bir o kadar da özendim. İçlerinde yaşlı da olmasına rağmen virüs korkusu hiç uğramadı onlara. Her gün yürüyüşe, pikniğe, gezmeye gidiyorlar. Hep neşeliler. Annemin 2 aydır dışarı yüzü görmeyen bembeyaz suratına baktım, ikimizde stresten çok kilo verdik, özlem had safhada. Annem adım atmadı dışarı, ikimiz de boğazımız ağrısa korkudan bitiyoruz..bilmiyorum hangimiz doğru yapıyor, artık çözemiyorum.

Bu durumu yaşayanlara ne diyorlar pipirikli evhamlı eşiniz destek oluyor mu peki bu durumda size benim eşimde aynı sizin komşular gibi virüs yokmuş gibi takılıyor ve bana hiç destek olmuyor beynime oksijen gitmiyormuş beni dinleyip o da mı kafayı yesinmiş

Siz normalde istanbulda mi yaşıyorsunuz doğum için gittim demiştiniz orda nerde kalıyorsunuz

kabine toplantisi var bugun yas kisitlamasiyla ilgili topluluga girmek yasak olmak kosuluyla kalkabilirmis heralde avm market vs yasak olacak
sehirlerarsi yasak uygulamasi heralde birkac buyuksehir icin biraz daha devam edecek of yani sokaga cikma yasagida bu hafta yine olabilirmis heralde bitsin yeterki son iki gun daha dayaniriz

Merakla ebkliyorum açıklamayı. İstanbul'da yasak hala devam eder gibi geliyor bana etmesi de lazım hem çok kalabalık hem de insanlar artık evlerinde durmaz ve durum daha da kötüye gider.

Merakla ebkliyorum açıklamayı. İstanbul'da yasak hala devam eder gibi geliyor bana etmesi de lazım hem çok kalabalık hem de insanlar artık evlerinde durmaz ve durum daha da kötüye gider.
turizm izin belgesiyle tatile gidilebilcek deniyor buda sacma herkes denize tatile gitmek zoruda degil onlara izin verilip digerlerine verilmemeside haksizlik olacak

İnşallah 65 yaş üstü yasağı kalkar. Annemi istediğim ıssız yere götürüp yürütmeyi istiyorum arabayla. Pazar günü indik sahile ama çok yoruldu arabasız kadıncağız içim acıdı resmen. İmkan var ama indiremiyorum. 2 aydır evde. Ben de virüs taşımayım diye evdeyim. Memleket çok uzak yolda durmadan imkansız. Napcamı şaşırdım. Yol üstü ablamı durak yapabilirim ama işte eniştem işe gidip geliyor onca korudum bir şey olur mu diye düşünüyorum? 12 saat memleket gitsek bağ bahçe var rahat etcek kadıncağız. Ablam 6 saat arada uğrasam dinlenir yolda da durmayız ama işte eniştem var girip çıkıyor. Siz olsanız napardınız? Çok yoğun olduğu bir bölgedeyim ablam da öyleydi tabi şu aralar düzdldi biraz. Ama bilmiyorum. Çok kararsızım . Memlekete gidersek gelen gideni de önleyemeyiz. Yengemin annesi vefat etti ona da gitmemiz lazım.Orada çok az bu arada virüs. Burası yazın çok sıcak olcak. İki arada bir derede kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…