İnşallah 65 yaş üstü yasağı kalkar. Annemi istediğim ıssız yere götürüp yürütmeyi istiyorum arabayla. Pazar günü indik sahile ama çok yoruldu arabasız kadıncağız içim acıdı resmen. İmkan var ama indiremiyorum. 2 aydır evde. Ben de virüs taşımayım diye evdeyim. Memleket çok uzak yolda durmadan imkansız. Napcamı şaşırdım. Yol üstü ablamı durak yapabilirim ama işte eniştem işe gidip geliyor onca korudum bir şey olur mu diye düşünüyorum? 12 saat memleket gitsek bağ bahçe var rahat etcek kadıncağız. Ablam 6 saat arada uğrasam dinlenir yolda da durmayız ama işte eniştem var girip çıkıyor. Siz olsanız napardınız? Çok yoğun olduğu bir bölgedeyim ablam da öyleydi tabi şu aralar düzdldi biraz. Ama bilmiyorum. Çok kararsızım. Memlekete gidersek gelen gideni de önleyemeyiz. Yengemin annesi vefat etti ona da gitmemiz lazım.Orada çok az bu arada virüs. Burası yazın çok sıcak olcak. İki arada bir derede kaldım☹
Yazık günah kemik Erimesi başlayacak hepimizdeİnşallah 65 yaş üstü yasağı kalkar. Annemi istediğim ıssız yere götürüp yürütmeyi istiyorum arabayla. Pazar günü indik sahile ama çok yoruldu arabasız kadıncağız içim acıdı resmen. İmkan var ama indiremiyorum. 2 aydır evde. Ben de virüs taşımayım diye evdeyim. Memleket çok uzak yolda durmadan imkansız. Napcamı şaşırdım. Yol üstü ablamı durak yapabilirim ama işte eniştem işe gidip geliyor onca korudum bir şey olur mu diye düşünüyorum? 12 saat memleket gitsek bağ bahçe var rahat etcek kadıncağız. Ablam 6 saat arada uğrasam dinlenir yolda da durmayız ama işte eniştem var girip çıkıyor. Siz olsanız napardınız? Çok yoğun olduğu bir bölgedeyim ablam da öyleydi tabi şu aralar düzdldi biraz. Ama bilmiyorum. Çok kararsızım. Memlekete gidersek gelen gideni de önleyemeyiz. Yengemin annesi vefat etti ona da gitmemiz lazım.Orada çok az bu arada virüs. Burası yazın çok sıcak olcak. İki arada bir derede kaldım☹
evde kalmak zihinsel sagligimizi bozdu nasil daha saglikli yaGelen gideni önleyemeyeceğiniz bir yerse risk alıp gitmeyin bence. Şu durumda risk alınmaya değmez diye düşünüyorum. Ayrıca memleketiniz küçük bir yerse sağlık olanakları da kısıtlı olabilir. Allah korusun bir şey olsa yetersiz kalabilir olanaklar. Mehmet Ceyhan da bu konuda uyarmıştı şu şekilde:
Ceyhan tatil bölgelerine gidecekler için "Normalde yüz bin nüfuslu yerlerde sağlık alt yapısı yetersiz. İyice düşünmelerinde yarar var. Herkesin mutlaka tatile gitmesi gerekmiyor. Evde kalmak tatile gitmekten daha sağlıklı" ifadelerini kullandı.
Ya benim dizlerimde kikirdak yumuşaması olmuş suanda cok agrilar cekiyorum.ya ilaçta kullanıyorum daha faydasi olmasi cok zor durumdayım. Ben korkudan çıkamıyorum esim kiziyor aksamlari cik yuru diyorYazık günah kemik Erimesi başlayacak hepimizde
Arabayla ormanlık bir alana gidebilirsiniz insanın hic olmadıgı dağlık vs bölgelerde olabilir Özel araçla gidip gelinecekse hic sorun olmaz bence
Maskeyle siperlik ve eldivenle tamamen izole şekilde çıkın yürüyün varsa arabanız ıssız yerlere gidip yürüyüş yapın gerçekten bagısıklıgımız yerlerde nezleden öldürür bu şekilde yaşamak bizi İlerideYa benim dizlerimde kikirdak yumuşaması olmuş suanda cok agrilar cekiyorum.ya ilaçta kullanıyorum daha faydasi olmasi cok zor durumdayım. Ben korkudan çıkamıyorum esim kiziyor aksamlari cik yuru diyor
Annem Doğum için geldi ben İstanbul da yaşıyorum aslen Tekirdağlıyım annem Tekirdağ da yaşıyorSiz normalde istanbulda mi yaşıyorsunuz doğum için gittim demiştiniz orda nerde kalıyorsunuz
3 aylık bebeğim 6 yaşında kızım var onlar olmasaydı çok ağır depresyona girerdim sanırım onlar için iyi olmaya çalışıyorumbende hic kalkmak bile istemiyorum ama mecbur kalkiyorum
Akşam çıkabilirim , ağaçlık bir yere gittik bikac sefer iyi gelmişti yalniz bende sanirim anksiyete de basladi kalp çarpıntilari filan eşimlede kötü olacağız adam bikti benden sağolsun herseyi yaptı ama artık bikti gerçekten , kendime telkin veremiyorum doktora gittim ama hala ağrı çekiyorum bundan dolayi sanirim tabi cikmamkta var. Lütfen bana dua edin okuyanlar çocuğum var dogru düzgün ilgilenemiyorum. Ruhum iyi değil ALlah tüm hastalara hem ruhen hem bedenen sifa versinMaskeyle siperlik ve eldivenle tamamen izole şekilde çıkın yürüyün varsa arabanız ıssız yerlere gidip yürüyüş yapın gerçekten bagısıklıgımız yerlerde nezleden öldürür bu şekilde yaşamak bizi İleride
kemik erimesi baslayacak hepimizde hareketsizlik güneşsizlikten
ben izleyemiyorum ya heryer icinmi acildiSevinçten bas bas bağırdım 1 haziranda açılıyor yollarrrr çok şükür cokkkkkk
Evet canımben izleyemiyorum ya heryer icinmi acildi
ayni durumdayim bende kizim olmasa cok fena salmistim psikolojiyi eminim3 aylık bebeğim 6 yaşında kızım var onlar olmasaydı çok ağır depresyona girerdim sanırım onlar için iyi olmaya çalışıyorum
her yer acildi ama cocugu olanlara degilben izleyemiyorum ya heryer icinmi acildi
biz yine evdeyiz yaniher yer acildi ama cocugu olanlara degil
yasaklar kalktiysa heralde oda biter ya yada bu hafta sondurHafta sonu yasaklarıyla ilgili bir şey dedi mi yoksa ben mi duyamadım?
18 yaş altı ve 65 yaş üstü için devam edecek kısıtlama öyle dedi duydum. 18 yaş altı için haftada 2 gün olacak dışarıya çıkma izni. Ama dediğiniz doğru olabilir.yasaklar kalktiysa heralde oda biter ya yada bu hafta sondur
65 yaşında olduğundan normal günler çıkamıyor diğer gün de sahil için çok yürümesi gerekiyor. Geçen pazar çıktık. Tabi birden 7500 adım atınca belden aşağım tutmadı dedi. Benim de ağrıdı tabi ama keşke arabaya izin verseler.Yazık günah kemik Erimesi başlayacak hepimizde
Arabayla ormanlık bir alana gidebilirsiniz insanın hic olmadıgı dağlık vs bölgelerde olabilir Özel araçla gidip gelinecekse hic sorun olmaz bence
ozaman gozunuz aydinbiz yine evdeyiz yaniya annemle babam gelicek ben en cok oyuzden istedim yasaklarim bitmesini:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?