bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185

Gelen gideni önleyemeyeceğiniz bir yerse risk alıp gitmeyin bence. Şu durumda risk alınmaya değmez diye düşünüyorum. Ayrıca memleketiniz küçük bir yerse sağlık olanakları da kısıtlı olabilir. Allah korusun bir şey olsa yetersiz kalabilir olanaklar. Mehmet Ceyhan da bu konuda uyarmıştı şu şekilde:

Ceyhan tatil bölgelerine gidecekler için "Normalde yüz bin nüfuslu yerlerde sağlık alt yapısı yetersiz. İyice düşünmelerinde yarar var. Herkesin mutlaka tatile gitmesi gerekmiyor. Evde kalmak tatile gitmekten daha sağlıklı" ifadelerini kullandı.

Yazık günah kemik Erimesi başlayacak hepimizde
Arabayla ormanlık bir alana gidebilirsiniz insanın hic olmadıgı dağlık vs bölgelerde olabilir Özel araçla gidip gelinecekse hic sorun olmaz bence

evde kalmak zihinsel sagligimizi bozdu nasil daha saglikli ya

Arabayla ormanlık bir alana gidebilirsiniz insanın hic olmadıgı dağlık vs bölgelerde olabilir Özel araçla gidip gelinecekse hic sorun olmaz bence
Ya benim dizlerimde kikirdak yumuşaması olmuş suanda cok agrilar cekiyorum.ya ilaçta kullanıyorum daha faydasi olmasi cok zor durumdayım. Ben korkudan çıkamıyorum esim kiziyor aksamlari cik yuru diyor

Ya benim dizlerimde kikirdak yumuşaması olmuş suanda cok agrilar cekiyorum.ya ilaçta kullanıyorum daha faydasi olmasi cok zor durumdayım. Ben korkudan çıkamıyorum esim kiziyor aksamlari cik yuru diyor
Maskeyle siperlik ve eldivenle tamamen izole şekilde çıkın yürüyün varsa arabanız ıssız yerlere gidip yürüyüş yapın gerçekten bagısıklıgımız yerlerde nezleden öldürür bu şekilde yaşamak bizi İleride
kemik erimesi baslayacak hepimizde hareketsizlik güneşsizlikten

Akşam çıkabilirim , ağaçlık bir yere gittik bikac sefer iyi gelmişti yalniz bende sanirim anksiyete de basladi kalp çarpıntilari filan eşimlede kötü olacağız adam bikti benden sağolsun herseyi yaptı ama artık bikti gerçekten , kendime telkin veremiyorum doktora gittim ama hala ağrı çekiyorum bundan dolayi sanirim tabi cikmamkta var. Lütfen bana dua edin okuyanlar çocuğum var dogru düzgün ilgilenemiyorum. Ruhum iyi değil ALlah tüm hastalara hem ruhen hem bedenen sifa versin

Sevinçten bas bas bağırdım 1 haziranda açılıyor yollarrrr çok şükür cokkkkkk

65 yaşında olduğundan normal günler çıkamıyor diğer gün de sahil için çok yürümesi gerekiyor. Geçen pazar çıktık. Tabi birden 7500 adım atınca belden aşağım tutmadı dedi. Benim de ağrıdı tabi ama keşke arabaya izin verseler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…