- 17 Kasım 2017
- 2.481
- 2.302
- 63
- 45
Bursa nın ilçesinde yaşıyorum burda da okunmuyor artıkankarada okunmuyor artik
Ben de net birşey bulamıyorumhafta sonu yasak varmi ya net birsey bulamadim gercekten bu hafta varsa son mu ne zaman bitiyor hic aciklanmamis
0-14 ve 18 yaş arasını bir tutup haftanın iki günü çarşamba ve cuma 14-20arası dışarı izni verdiler.0-14 yaş arası çocuklara serbestlik nasıl oldu haber izleyemedim internetten bakıyorum anlamadım çarşamba cuma 14:00.20:00 diyor ama, doğru mu emin olamadım çelişkili ifadeler var bilgisi olan yazabilir mi
Teşekkür ederim0-14 ve 18 yaş arasını bir tutup haftanın iki günü çarşamba ve cuma 14-20arası dışarı izni verdiler.
sonmu acaba ya neden net birsey soylenmedikiBöyle yazmışlar
Ayni seyi bende dusundum birde arabaya binmek hala yasak mi izin saatlerinde taksiyle yahut ozel aracla da olsaBiri bana çocuklara sokağa çıkma yasağı varken aynı zamanda nasıl kreşe gideceklerini açıklayabilir mi
Gerçi benim ilkokula giden çocuğum var ama bunuda merak ettim.
Evet ya cok mutsuzum suan ben kisitlamanin kaldirilmasni istiyordum ama beklemiyordum ...her yer acildi ama cocugu olanlara degil
18 yas ve 65 yas hala kisitlamada
onun icinde bizim doktor en gec 10 gune kalkar diyorEvet ya cok mutsuzum suan ben kisitlamanin kaldirilmasni istiyordum ama beklemiyordum ...
18 yas alti cocugu olanlara sokaga cikma yasagi hergun var
Bjrde 2 haftadirki izjnde marketler cocukla aliyordu izin saatlrrjnde bu hafta almadilar buna yetkileri var mi
Yani kalksin artk gitmek jstemeyen gitmesin markete cocugyla yahut baska yerlereonun icinde bizim doktor en gec 10 gune kalkar diyor
Vaka sayısı hakkında ne düşünüyosun??sonmu acaba ya neden net birsey soylenmediki
iyi bugun test yukselmis ama vaka dunden fazla degil yuzde olarak 3.5 lara dusmus dun 5 e dayanmisti iyilesn sayisi artmaya basladi bir ara dususteydi entube birkac sayi artmis sadece yogun bakim dusmus vefat sayisinda dune gore dusus var zaten sayi belli ortalamada gidiyor insallah oda yakin zamanda iyice duserVaka sayısı hakkında ne düşünüyosun??
aynen markete girememekde kotu bende oyle esimi bekliyorum yas kisitlamasi sadece 0-18 e degil zaten kucuk cocugu olan annelere de bizde birsey yapamiyoruzYani kalksin artk gitmek jstemeyen gitmesin markete cocugyla yahut baska yerlere
Yasaga uymayan okdr cokki adil olmuyor sinirleniyorum bu seklde sokak cocuk dolu genc dolu ben izin gunu olsun cocgmu ozel aracla dolasmaya goturemiyorumhem bende skldm esim 8 bucukta geliyor kostur kostur yemegni koy markte git 9 da kapaniyor 8 de kapananlara zaten yetisemiyorum pazar vs zaten gidemiyorm
İşe giden anneler için kreşe gidene kadar çocuklara yasak yoktur bence. Sokakta gezmeleri yasak.Biri bana çocuklara sokağa çıkma yasağı varken aynı zamanda nasıl kreşe gideceklerini açıklayabilir mi
Gerçi benim ilkokula giden çocuğum var ama bunuda merak ettim.
Şimdi söyledi yasak var hafta sonu.hafta sonu yasak varmi ya net birsey bulamadim gercekten bu hafta varsa son mu ne zaman bitiyor hic aciklanmamis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?