bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
hafta sonu yasak varmi ya net birsey bulamadim gercekten bu hafta varsa son mu ne zaman bitiyor hic aciklanmamis

0-14 yaş arası çocuklara serbestlik nasıl oldu haber izleyemedim internetten bakıyorum anlamadım çarşamba cuma 14:00.20:00 diyor ama, doğru mu emin olamadım çelişkili ifadeler var bilgisi olan yazabilir mi

0-14 yaş arası çocuklara serbestlik nasıl oldu haber izleyemedim internetten bakıyorum anlamadım çarşamba cuma 14:00.20:00 diyor ama, doğru mu emin olamadım çelişkili ifadeler var bilgisi olan yazabilir mi
0-14 ve 18 yaş arasını bir tutup haftanın iki günü çarşamba ve cuma 14-20arası dışarı izni verdiler.

Kreşleri mecbur çalışanlar icin acmis olabilirler. Benim oğlumda gidiyordu ama su durumda gönderemem

Biri bana çocuklara sokağa çıkma yasağı varken aynı zamanda nasıl kreşe gideceklerini açıklayabilir mi
Gerçi benim ilkokula giden çocuğum var ama bunuda merak ettim.
Ayni seyi bende dusundum birde arabaya binmek hala yasak mi izin saatlerinde taksiyle yahut ozel aracla da olsa

her yer acildi ama cocugu olanlara degil
18 yas ve 65 yas hala kisitlamada
Evet ya cok mutsuzum suan ben kisitlamanin kaldirilmasni istiyordum ama beklemiyordum ...
18 yas alti cocugu olanlara sokaga cikma yasagi hergun var

Bjrde 2 haftadirki izjnde marketler cocukla aliyordu izin saatlrrjnde bu hafta almadilar buna yetkileri var mi

onun icinde bizim doktor en gec 10 gune kalkar diyor

onun icinde bizim doktor en gec 10 gune kalkar diyor
Yani kalksin artk gitmek jstemeyen gitmesin markete cocugyla yahut baska yerlere

Yasaga uymayan okdr cokki adil olmuyor sinirleniyorum bu seklde sokak cocuk dolu genc dolu ben izin gunu olsun cocgmu ozel aracla dolasmaya goturemiyorum hem bende skldm esim 8 bucukta geliyor kostur kostur yemegni koy markte git 9 da kapaniyor 8 de kapananlara zaten yetisemiyorum pazar vs zaten gidemiyorm

Vaka sayısı hakkında ne düşünüyosun??
iyi bugun test yukselmis ama vaka dunden fazla degil yuzde olarak 3.5 lara dusmus dun 5 e dayanmisti iyilesn sayisi artmaya basladi bir ara dususteydi entube birkac sayi artmis sadece yogun bakim dusmus vefat sayisinda dune gore dusus var zaten sayi belli ortalamada gidiyor insallah oda yakin zamanda iyice duser

aynen markete girememekde kotu bende oyle esimi bekliyorum yas kisitlamasi sadece 0-18 e degil zaten kucuk cocugu olan annelere de bizde birsey yapamiyoruz

Biri bana çocuklara sokağa çıkma yasağı varken aynı zamanda nasıl kreşe gideceklerini açıklayabilir mi
Gerçi benim ilkokula giden çocuğum var ama bunuda merak ettim.
İşe giden anneler için kreşe gidene kadar çocuklara yasak yoktur bence. Sokakta gezmeleri yasak.

hafta sonu yasak varmis evet marketler cumartesi gunu 10-17 arasi acikmis bence bu son ya haftaya olmayacaktir sehirlerarasi kisitlama kalkti sonucta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…