İnşallah canım inşallahiyi bugun test yukselmis ama vaka dunden fazla degil yuzde olarak 3.5 lara dusmus dun 5 e dayanmisti iyilesn sayisi artmaya basladi bir ara dususteydi entube birkac sayi artmis sadece yogun bakim dusmus vefat sayisinda dune gore dusus var zaten sayi belli ortalamada gidiyor insallah oda yakin zamanda iyice duser
Evet cnm dun dolap bombostu bime girdim soka girdim geri cikardilar bi marketmz var ona gittim cockla alsa da sebze secenegi yoktu habire et tavuk yenmezde alinmazda suan yani .aynen markete girememekde kotu bende oyle esimi bekliyorum yas kisitlamasi sadece 0-18 e degil zaten kucuk cocugu olan annelere de bizde birsey yapamiyoruz
Son dendi haber kanallarinda zaten cnm cocklu anneler harici son sokaga ckma yasagi smdilikhafta sonu yasak varmis evet marketler cumartesi gunu 10-17 arasi acikmis bence bu son ya haftaya olmayacaktir sehirlerarasi kisitlama kalkti sonucta
evet iyi oluyor bu durum bende oglumu babasina birakip cikiyorum hafta ortasi esim biraz gec ise giderse cabuk cabuk markete gidiyorum cocuklarin yasaklari kalksa onlardan cok biz sevinicez:)Neyse c.tesi 10 dan 5 e kdr market kasap vs acikmis tek giderim rahatca cocuk babasyla evde kalir
cocukla markete bakkala girmek yasak izinli olsalardaEvet ya cok mutsuzum suan ben kisitlamanin kaldirilmasni istiyordum ama beklemiyordum ...
18 yas alti cocugu olanlara sokaga cikma yasagi hergun var
Bjrde 2 haftadirki izjnde marketler cocukla aliyordu izin saatlrrjnde bu hafta almadilar buna yetkileri var mi
Biz doktorumuza inanalım bence adam doğru söylüyor Mart’ta nisan daki paylaşımlarında tedbirli olun diyor adam şuan rahat olun ama tedbiri bırakmayın diyoonun icinde bizim doktor en gec 10 gune kalkar diyor
yarin cikabilcekler diye yazilmis haber sayfalarindaArkadaşlr beni aydınlatır mısınız yarın 0-14 yaş arası cikabilcek mi yoksa 1 hazirandan sonramı carsamba cuma cikabilcekler
evet ama cok asabi doktor ya :)) yorumlarda kizmis birine :))Biz doktorumuza inanalım bence adam doğru söylüyor Mart’ta nisan daki paylaşımlarında tedbirli olun diyor adam şuan rahat olun ama tedbiri bırakmayın diyo
evet son cafelerin restoranlarin acilmasi coh hostir emme benana diyesim geldisonmu acaba ya neden net birsey soylenmediki
Artık destek olmuyor, alışveriş yaptığı adamın maskesi yok mesela, yarım metre kadar yaklaşıyor ona, niye yaklaşıyorsun diyorum bi şey olmaz yeaaa diye bağırıyor. Bi şey olmaz lafını duyduğum gibi kürekle vurasım var artık ağzına. İnanılmaz sakin deli ediyor beniBu durumu yaşayanlara ne diyorlar pipirikli evhamlı eşiniz destek oluyor mu peki bu durumda size benim eşimde aynı sizin komşular gibi virüs yokmuş gibi takılıyor ve bana hiç destek olmuyor beynime oksijen gitmiyormuş beni dinleyip o da mı kafayı yesinmiş
Adam vakit ayırıp yanıtlıyor bence kızmakta da haklı bazıları hak ediyor ben özelden yazdım cevap verdievet ama cok asabi doktor ya :)) yorumlarda kizmis birine :))
Kesinlikle yaevet iyi oluyor bu durum bende oglumu babasina birakip cikiyorum hafta ortasi esim biraz gec ise giderse cabuk cabuk markete gidiyorum cocuklarin yasaklari kalksa onlardan cok biz sevinicez:)
Onceki 2 hafta izin saatlerinde de almasalrdi ozaman o yuzden oyle dusunmezdmcocukla markete bakkala girmek yasak izinli olsalarda
izin sadece acik alanda 2km mesafeye var
Izinle mi acaba ay hersey karisti daha bi sanki yaSehirler arasi yasak 1 hazirandan itibaren kalkti. Kucuk cocugu olanlar ozel arabasiyla nasil seyahat edecek bilgisi olan var mi
insiyatif kullanmis olabilirler belki cok giren cikan olmadiysa yada ceza yemis olabilirlerOnceki 2 hafta izin saatlerinde de almasalrdi ozaman o yuzden oyle dusunmezdm
Evet bu konu net degil kafamiz karistiIzinle mi acaba ay hersey karisti daha bi sanki ya
ahaha:)) anneleri unuttular iyiceevet son cafelerin restoranlarin acilmasi coh hostir emme benana diyesim geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?