bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
İnşallah canım inşallah

aynen markete girememekde kotu bende oyle esimi bekliyorum yas kisitlamasi sadece 0-18 e degil zaten kucuk cocugu olan annelere de bizde birsey yapamiyoruz
Evet cnm dun dolap bombostu bime girdim soka girdim geri cikardilar bi marketmz var ona gittim cockla alsa da sebze secenegi yoktu habire et tavuk yenmezde alinmazda suan yani .

Icim oyle karamsarki bikac gundur bugunu bekliyordum ama olmadi ya en azndan ozel aracla biyere gidebilsem ailem sehir disina gidecek ve ben bu kis dogru duzgun goremedim onlari 55 yaslarndalar babam calisiyordu yarn iste son gunu .
Kendimize cok dikkat ediyoruz mesafeli seklde gider gelirdim en azndan yarin

hafta sonu yasak varmis evet marketler cumartesi gunu 10-17 arasi acikmis bence bu son ya haftaya olmayacaktir sehirlerarasi kisitlama kalkti sonucta
Son dendi haber kanallarinda zaten cnm cocklu anneler harici son sokaga ckma yasagi smdilik

Neyse c.tesi 10 dan 5 e kdr market kasap vs acikmis tek giderim rahatca cocuk babasyla evde kalir

Neyse c.tesi 10 dan 5 e kdr market kasap vs acikmis tek giderim rahatca cocuk babasyla evde kalir
evet iyi oluyor bu durum bende oglumu babasina birakip cikiyorum hafta ortasi esim biraz gec ise giderse cabuk cabuk markete gidiyorum cocuklarin yasaklari kalksa onlardan cok biz sevinicez:)

cocukla markete bakkala girmek yasak izinli olsalarda
izin sadece acik alanda 2km mesafeye var

Arkadaşlr beni aydınlatır mısınız yarın 0-14 yaş arası cikabilcek mi yoksa 1 hazirandan sonramı carsamba cuma cikabilcekler

Biz doktorumuza inanalım bence adam doğru söylüyor Mart’ta nisan daki paylaşımlarında tedbirli olun diyor adam şuan rahat olun ama tedbiri bırakmayın diyo
evet ama cok asabi doktor ya :)) yorumlarda kizmis birine :))

Artık destek olmuyor, alışveriş yaptığı adamın maskesi yok mesela, yarım metre kadar yaklaşıyor ona, niye yaklaşıyorsun diyorum bi şey olmaz yeaaa diye bağırıyor. Bi şey olmaz lafını duyduğum gibi kürekle vurasım var artık ağzına. İnanılmaz sakin deli ediyor beni

evet iyi oluyor bu durum bende oglumu babasina birakip cikiyorum hafta ortasi esim biraz gec ise giderse cabuk cabuk markete gidiyorum cocuklarin yasaklari kalksa onlardan cok biz sevinicez:)
Kesinlikle ya

Sehirler arasi yasak 1 hazirandan itibaren kalkti. Kucuk cocugu olanlar ozel arabasiyla nasil seyahat edecek bilgisi olan var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…