Krese giden cocklarn nasl gidecggni sormustu bi arkadasta o da hakli karisik durumlar ama genelge yaynlansn okursunuzEvet bu konu net degil kafamiz karisti
Analar ölsün agliycammmahaha:)) anneleri unuttular iyice
izin alincak diye yazmislar tabi daha kolay verilir bundan sonra zaten yas kisitlamasida cok gecmeden kalkar buyuk ihtimalSehirler arasi yasak 1 hazirandan itibaren kalkti. Kucuk cocugu olanlar ozel arabasiyla nasil seyahat edecek bilgisi olan var mi
Hangi haber sitesin de yarın cikabilcek olanlar 14-18 arası olanlar dediler bana geçen haftaki gibi yine diyeyarin cikabilcekler diye yazilmis haber sayfalarinda
cidden ya kronikler 65 yas 20 yas 18 yas memurlar isciler vs. kimse anneler ne durumda demiyorahaha:)) anneleri unuttular iyice
bu pazartesi olmazda sonraki olur bence ozaman yas kisitlamasida biterAnalar ölsün agliycammm
Simdi bidhaki toplanti ve aciklama gene pazartesi mi olur ki
kucuk cocuklular yine gidemiyor onlara hala yasak diye dusunuyorum.Sehirler arasi yasak 1 hazirandan itibaren kalkti. Kucuk cocugu olanlar ozel arabasiyla nasil seyahat edecek bilgisi olan var mi
Hangi haber sitesin de yarın cikabilcek olanlar 14-18 arası olanlar dediler bana geçen haftaki gibi yine diye
ben direk haberi dinledim carsamba cuma gunleri saat 14.00 dan 20.00 a kadar 18 yas alti cikabilecek dedi ama bu sefer 2 km falan demediHangi haber sitesin de yarın cikabilcek olanlar 14-18 arası olanlar dediler bana geçen haftaki gibi yine diye
bir iki gundur asiri bunalmistim heralde son raddeye geldim:)) 2.5 aydir sadece 300 metre uzagimdaki markete gidiyorum korku filmlerinde insanlar kacar kacar hep ayni yere doner uzaklasamaz ya oyle hissediyorum artikcidden ya kronikler 65 yas 20 yas 18 yas memurlar isciler vs. kimse anneler ne durumda demiyor
su pandemi bitince anneler icin her sehirde bir acik hava konseri verilmeli hepimize huni dagitmalilar bence
bolcada halay cekip yeni demlenmis cay icmeliyiz bence
ben bir tek bahceye cikiyorum 1 marttan beri sadece 2 hafta once bir kez anneme gittim onada pisman oldumbir iki gundur asiri bunalmistim heralde son raddeye geldim:)) 2.5 aydir sadece 300 metre uzagimdaki markete gidiyorum korku filmlerinde insanlar kacar kacar hep ayni yere doner uzaklasamaz ya oyle hissediyorum artikbiz evde kalsak oturalim oh keyif yapariz da diyemiyoruz cocuk is yemek hepsi ustumuzde karantinanin en buyuk magduru anneler bize buyuk bi kiyak gecmeliler bencede
0 18 ben ozellikle orayi dinledim 2 gun izin verdiler hepsineyarin olsunda netlesir zaten 0-18 mi degilmi mutlaka haber kanallarida soyler zaten baktim cikiyor ufaklarda bende cikartirim:)
Mantikli , olabilir .kucuk cocuklular yine gidemiyor onlara hala yasak diye dusunuyorum.
cunku cocuklara carsamba ve cuma gunleri disinda disari cikmayida yasakliyor hala
0 18 arasi yarin ve haftaya cars cuma 2 den 8 e kdr cikabilecek her haber sitesinde varHangi haber sitesin de yarın cikabilcek olanlar 14-18 arası olanlar dediler bana geçen haftaki gibi yine diye
Ay adamın adı da bizim doktor kaldıBiz doktorumuza inanalım bence adam doğru söylüyor Mart’ta nisan daki paylaşımlarında tedbirli olun diyor adam şuan rahat olun ama tedbiri bırakmayın diyo
Mehmet ceyhan dan ni bahsediyrsunuzAy adamın adı da bizim doktor kaldı
Evet böyle ama 1 hazirandan sonra galiba Instagram'da da bakıyorum yarın yok galiba aynı sistem devam 1 hazirana kadar cuma günleri genelde 14-20 yaş arası çıkıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?