bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
ahaha:)) anneleri unuttular iyice
cidden ya kronikler 65 yas 20 yas 18 yas memurlar isciler vs. kimse anneler ne durumda demiyor
su pandemi bitince anneler icin her sehirde bir acik hava konseri verilmeli hepimize huni dagitmalilar bence
bolcada halay cekip yeni demlenmis cay icmeliyiz bence

Sehirler arasi yasak 1 hazirandan itibaren kalkti. Kucuk cocugu olanlar ozel arabasiyla nasil seyahat edecek bilgisi olan var mi
kucuk cocuklular yine gidemiyor onlara hala yasak diye dusunuyorum.
cunku cocuklara carsamba ve cuma gunleri disinda disari cikmayida yasakliyor hala

cok karisik oldu hem 1 haziranda kresleri aciyor hem 18 yas altina 5 gun sokaga cikmak yasak nasil olacak acaba krese giden cocuklara ozel izin falanmi olacak yada okul mudurlugunden bir yazi

Hangi haber sitesin de yarın cikabilcek olanlar 14-18 arası olanlar dediler bana geçen haftaki gibi yine diye
ben direk haberi dinledim carsamba cuma gunleri saat 14.00 dan 20.00 a kadar 18 yas alti cikabilecek dedi ama bu sefer 2 km falan demedi
yani gencler ve cocuklar ayni gun cikacak

bir iki gundur asiri bunalmistim heralde son raddeye geldim:)) 2.5 aydir sadece 300 metre uzagimdaki markete gidiyorum korku filmlerinde insanlar kacar kacar hep ayni yere doner uzaklasamaz ya oyle hissediyorum artik biz evde kalsak oturalim oh keyif yapariz da diyemiyoruz cocuk is yemek hepsi ustumuzde karantinanin en buyuk magduru anneler bize buyuk bi kiyak gecmeliler bencede

yarin olsunda netlesir zaten 0-18 mi degilmi mutlaka haber kanallarida soyler zaten baktim cikiyor ufaklarda bende cikartirim:)

ben bir tek bahceye cikiyorum 1 marttan beri sadece 2 hafta once bir kez anneme gittim onada pisman oldum
bu hafta bir aksilik cikmazsa tarim mudurlugune gidip yol izni alacagim köye gidecegim artik 20 gun bile kalsak yeter bize 2 3 ay da o idare eder heralde

Evet bende dinledim bastan sona haber kanallarnda da altyazi geciyor surekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…