- 8 Ocak 2015
- 6.096
- 19.114
- 448
Eşim korona serviste calısan sağlıkcı bu arada benim hayatta yorum yapmıyor ama işle alakalı.Ben de doktorlardan duydum azaldı durumlarını. Ama doktorlara sorun normalleşmeyi temmuz olsa daha iyi olurdu diyorlar. Yaşlıları içeriye koyduk tamam ama normalleşme olunca o yaşlının yanındaki genç işe dönecek, böylelikle ağır vaka artışı olacak diyorum ben. Zaten her doktor farklı konuşuyor, örneğin Mehmet Ceyhan, alınan önlemler sayesinde azaldı diyor, ama başka bir doktor virüsün öldürücü etkisi azaldı diyor, başka bir doktor da gelen hastalar çok genç o yüzden öldürmüyor diyor. Aslında bu 10 günde bunu göreceğiz ama test yapılmıyor yorumları artarsa ona da güvenim kalmayacak açıkçası.
Korona hastalarının azaldığını veya azalmadığını da mı söylemiyor?Eşim korona serviste calısan sağlıkcı bu arada benim hayatta yorum yapmıyor ama işle alakalı.
konuşmalari yasak çünküEşim korona serviste calısan sağlıkcı bu arada benim hayatta yorum yapmıyor ama işle alakalı.
Aynen ben de sormuyorum zaten.sağlıkla gidip gelsin dekonuşmalari yasak çünkü
esim saglikci olsa ben sabaha kadar sorarim yaAynen ben de sormuyorum zaten.sağlıkla gidip gelsin de
Yok azaldığını düşünüyoruz Bakanlığın verileri zaten dogru ama bir hastaneye bakarak yorum yapmak cok zor.örnek veriyim bir yakınım bayram öncesi baklava yapmak için tüm aile bulusmuslar sırf onlardan cok fazla vaka cıktı aynı hastaneye yattı cogu tüm Türkiyeye bakmak lazım o veriler de sadece bakanlıkta toplanıyor zatenKorona hastalarının azaldığını veya azalmadığını da mı söylemiyor?
İşte cok bunalıyor bir de ben bunaltmak istemedim ya.kafası dagılsın diye uğraşıyorum geneldeesim saglikci olsa ben sabaha kadar sorarim ya
Kazen'le fikir ayrılıgına girmişti en son
bende yorumlarina bakmistim aimdiKazen'le fikir ayrılıgına girmişti en son
Sonrasini bilmiyorum
Ölüm sayısı için da kanser hastası biri pozitifken ölünce ölümüne kanser, kalp hastası ölünce kalp yazılıyo vs deniyo. Mutlaka görmüşsünüzdürBiraz rahatlayın artık.
Test yorumlarını takmayın kafaya.
Vefat sayısı 20'li rakamlarda...
Bilmiyorum hiç ama yokluğu çok hissediliyor
Tüm yorumları okuyorum burada genel de ama kazenin korona oldugunu okumadimbende yorumlarina bakmistim aimdi
kazen koronami olmuş benmi yanlis anladim okudugumu
benim gibi sag tarafina yatan bir insan icin ne kadar zor 3 hafta sirt ustu yatmak tarzi bisey yazmista ben oyle anladim belkideTüm yorumları okuyorum burada genel de ama kazenin korona oldugunu okumadim
Yada kaçırdım bilmiyorum
Onu örnek vermiş galibabenim gibi sag tarafina yatan bir insan icin ne kadar zor 3 hafta sirt ustu yatmak tarzi bisey yazmista ben oyle anladim belkide
olabilirOnu örnek vermiş galiba
Bende okumuştum o mesajı
evet bende farkettim uyeligini dondurdu sanirimBilmiyorum hiç ama yokluğu çok hissediliyor
Sokağa çıkma yasağı yazacaktım :)Hanımlar haftasonu sokağa çık mı var mı acaba?
Bir bilginiz var mı?
Yok diye biliyorum gecen hafta sondu bittiSokağa çıkma yasağı yazacaktım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?