bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
ama çok saçma yani, haftasonu yasağı artık. çünkü ben hafta içi full çalışıyorum. haftasonu da eve tıkılırsam nasıl olacak o iş. toptan delirelim mi yani, en basiti market alışverişini nasıl yapacak çalışanlar. ölelim de kurtulalım o zaman. böyle şey mi olur

Bulunduğum ilde dün büyük bi avm de temaslı kişi varmış ve yapılan araştırmada bi mağazada çalışanda pozitif çıkmış, mağaza kapanmış ama avm full devam
Haydaaaa. Avm nasil acik anlamadim ki, o kişi kimseyle temas etmemiş mi? Baska mağazalardan çalışanlarla fln. Off

Haydaaaa. Avm nasil acik anlamadim ki, o kişi kimseyle temas etmemiş mi? Baska mağazalardan çalışanlarla fln. Off
Böyle olacagı belliydi
Söz konusu para ise hiç önemi yok sağlığın. Başka bi politika izleniyor gibi hissediyorum, yani çıkan çıksın kapsın bağışıklık gelişsin gibi de düşünülüyor olabilir. Tamam avm açıldı ama açıldığı günden beri kıyamet gibi kalabalık. Ben çok sevdiğim işimi bırakmak zorunda kaldım devam edemem bu süreçte evlatlarımı kendimi düşünmek zorundayım. İşimden vazgeçerken ben, herkes keyfinden vazgeçmeli.

Çinde toplam 200 vaka varken başlanmış avmler açılmaya. Biz sanırım 1500 lerdeyken açtık ve bu beni cok korkutuyor cok erken başladık gibi hissediyorum. Avmnin kapısının önünden bile geçmem ama insanlar birşey almadan yaşayamaz gibi mağazaları dolup taşırıyorlar. Bir yerde vaka çıktıysa demekki yanlış yoldasınız kapatın ama yok, anliyorum parasız olmuyor ama bi kac ay daha idare edebilselerdi keşke. Hastalandıktan sonra ne yapayım parayı

Bir kaç ay değil, bence temmuzu bile bekleseler çok güzel atlatacaktık. Havalar bugün ısınmaya başladı burada, vakalar da hazır düşüyorken havalardan da yararlanırdık. Takip ettiğim insanlar instagramda avm lerde tur atıyor, story atıyor. Çok kötü oldu bu..koskoca avm, 1 ay daha kira almasa batacak mı, hiç sanmıyorum.

Hangi il Ankara mı?
Hayır Kayseri. Burada inanılmaz bi rehavet var, kimsenin umrunda değil. Kimsede maske yok, herkes ama herkes dışarıda. Oturmalar gezmeler son gaz devam ediyor. İkinci dalga çıkarsa bu ilden çıkar demedi demeyin. Her gün bi başka haber duyuyorum falanca mahalle filanca bina karantinaya alındı diye ama kimse takmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…