Siz de ankarada oturuyorsunuz sanırm ben de ankaradayım. Buradaki vaka sayisi ile ilgili bilginiz var mı hiç. 1 hazirandan önce ankaranin durumu oldukça iyiydi vaka sayisi acısından galiba. Şuan ne durumdayız acaba
Çocuklar maskeyle oynayamıyorlar , gezmek icin evet ama koşan çocuklar maskeyle koşamaz. Bizim sitede çocuklar oynuyor ben cesaret edemedim dha
Siz de ankarada oturuyorsunuz sanırm ben de ankaradayım. Buradaki vaka sayisi ile ilgili bilginiz var mı hiç. 1 hazirandan önce ankaranin durumu oldukça iyiydi vaka sayisi acısından galiba. Şuan ne durumdayız acaba
Ben bisikletle çıkartıyorum,gezdiriyorum sonra geri getiriyorum. 2 kez sitenin parkına gittik ama kimse yoktu. Salıncağı dezenfekte edip öyle bindirdim. Kaydırak filan imkansız zaten. 2 yaşında ama parka gitmek istediğinde”parklarda bu aralar bazı böcekler varmış,zararlı olabilirler o yüzden onlar gidince biz gidelim olur mu ?”filan dedim hiç ısrar etmedi bi daha. Bide sokakta elini yüzüne sürmemesi gerektiğini anlattım ona da uyuyor çok şükür. Hep değil tabiki ama genelde ben dikkat ediyorum ona da bi şekilde ettirdiğimi düşünüyorum. Bi süre böyle devam edecek yapcak bişey yok. 5 günlükken dışarı çıkmaya başlayan bi çocuk bu arada. Çok şükür tutturan bi çocuk olmadı yoksa ne olurdu halim merak ediyorum. Başımıza gelecekse gelecek ona yapcak bişey yok ama en azından ben dikkat ettim ama oldu derim içim rahat olur. Eşim çalışmaya başladı benimde boğazım ağrımaya başladı ama geçen gün yağmura yakalandık,çocuk üşümesin diye üstündekini ona sardım kısa kollu kaldım ya ondan etkilendim,ya psikolojik yada Allah korusun var bişey. Şu an sadece akşamları hafif öksürük daha çok gıcık gibi ve çok çok hafif boğaz ağrısı var. Bi kaç güne iyice anlaşılır diye düşünüyorum inşallah yoktur bişey.Evet o yüzden sosyal mesafe dedim zaten. Oynayacaklarsa insanın olmadığı bir yerde koşturup oynasınlar ama başka bir çocukla karşılıklı oynama konusunda iş değişir. Çocukları hep dip dibe görüyorum ben, aileler de bu konuda endişesiz yani. Oysa kendi çocuklarının sağlığı söz konusu, daha da endişe etmeleri lazım.
bu gecen gun bendede vardi sirtima havlu koyup yattim nane limon ictim gectiBen bisikletle çıkartıyorum,gezdiriyorum sonra geri getiriyorum. 2 kez sitenin parkına gittik ama kimse yoktu. Salıncağı dezenfekte edip öyle bindirdim. Kaydırak filan imkansız zaten. 2 yaşında ama parka gitmek istediğinde”parklarda bu aralar bazı böcekler varmış,zararlı olabilirler o yüzden onlar gidince biz gidelim olur mu ?”filan dedim hiç ısrar etmedi bi daha. Bide sokakta elini yüzüne sürmemesi gerektiğini anlattım ona da uyuyor çok şükür. Hep değil tabiki ama genelde ben dikkat ediyorum ona da bi şekilde ettirdiğimi düşünüyorum. Bi süre böyle devam edecek yapcak bişey yok. 5 günlükken dışarı çıkmaya başlayan bi çocuk bu arada. Çok şükür tutturan bi çocuk olmadı yoksa ne olurdu halim merak ediyorum. Başımıza gelecekse gelecek ona yapcak bişey yok ama en azından ben dikkat ettim ama oldu derim içim rahat olur. Eşim çalışmaya başladı benimde boğazım ağrımaya başladı ama geçen gün yağmura yakalandık,çocuk üşümesin diye üstündekini ona sardım kısa kollu kaldım ya ondan etkilendim,ya psikolojik yada Allah korusun var bişey. Şu an sadece akşamları hafif öksürük daha çok gıcık gibi ve çok çok hafif boğaz ağrısı var. Bi kaç güne iyice anlaşılır diye düşünüyorum inşallah yoktur bişey.
nasil yani yalan oldu derken anlayamadim benBana gore bir cok sey yalan oldu da siz yine de alin onleminizi...
Uygulamanın sğlıklı çalışmadığını düşünüyorum ben.Kardeşim 2,5 ay evden çalıştı.Pazartesi işe başladı.Bulunduğu yer bende yüksek riskli gözüküyor,onda düşük riskli.Bizim yakınımızdaki bir ev uzun zamandır yüksek riskli.Alpay Azap hafif bir artış olduğunu söyledi. Hayat Eve Sığar uygulamasında da önceden orta riskli gördüğüm bölgem şu an yüksek riskli gösteriyor. Ama birkaç kişide genel artış olduğunu söylediklerine rastladım, belki uygulama genel artırmıştır risk düzeyini. Uygulama olanlar bi kontrol etsinler.
Ben de sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Ev olmayan yerler kırmızı. Mesela park kıpkırmızı..Uygulamanın sğlıklı çalışmadığını düşünüyorum ben.Kardeşim 2,5 ay evden çalıştı.Pazartesi işe başladı.Bulunduğu yer bende yüksek riskli gözüküyor,onda düşük riskli.Bizim yakınımızdaki bir ev uzun zamandır yüksek riskli.
4 kisilik bir aileden nasil 2 kisiye bulasiyor gibi gibi..nasil yani yalan oldu derken anlayamadim ben
4 kisilik bir aileden nasil 2 kisiye bulasiyor gibi gibi..
Defalarca yazdim kafam cok karisik cok sey var.anneye bulastiysa ayni yataya yatan babaya da bulasmali..cok net...Ben soyle dusunuyorum
Aslinda bulasiyor ama eline bulasiyor solunuma gecmeden temizleniyor. Hastalik fark edilince ztn cok dikkatli olunuyor. Saglik calisanlarinin uzak durmasi birazda virus yukunden kaynaklaniyor.
Belki bulaştı fark edilmedi.Defalarca yazdim kafam cok karisik cok sey var.anneye bulastiysa ayni yataya yatan babaya da bulasmali..cok net...
Antikor testi ile anlsiliyomus ama şuan yapan hastane var mı bilemiyorum.Test falan mı yapılıyor ?
Geçirdim mi geçirmedim mi diye
Iste orasi cok karisik ya ihmal var ya da testlerde cikmiyor bu illetBelki bulaştı fark edilmedi.
Antikor testi yapan hastane varsa ben mutlaka yaptiricam ve parasi neyse vermeye hazirim.yeter ki bu testi yapsin ve guvenilir olsunAntikor testi ile anlsiliyomus ama şuan yapan hastane var mı bilemiyorum.
Noktasal olarak doğru yer değilmiş zaten. Yaklaşık mesafeyi işaretliyorlar.Ben de sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Ev olmayan yerler kırmızı. Mesela park kıpkırmızı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?