Benim en buyuk korkum cocuklar ve bu isin cidden sakasi yok.cocuk diyince orda bi duruyorum ben..Keşke. Ama belirtisiz geçirseler de başka kişilere yayabiliyorlar; kendileri de Kawasaki hastalığına benzer semptomlar gösterebiliyorlar. Bu normal eski normal değil, günlük hayatımıza devam etsek de el yıkama ve sosyal mesafeyi eksik etmememiz şart artık.
Maskeyi normallestirdim ben.ruyalarimda bile maskeliyim dusun artik.maske olmali benim icin de sart.fakat benim bulas yolu konusunda soru isaretleri var kafamda.son 2 gundur you tube da enfekte olanlari izliyorum.4 kisilik ailede 2 kisiye bulasiyor mesela sadece.neden nasil oluyor bi bag kuramiyorum.Maske kullanmaya, asla sosyal mesafe vs dinlemeyene benim saygım yok. Konu açıldığından beri takip ediyorum , ara ara paylaşım yapıyorum. Sürecin ilk zamanlarinda birkaç kez panik atak yaşadım. Sonra hamilelik de olunca doktor kontrolü ve 2 -3 kez market ihtiyacı hariç hiç dışarıya çıkmadım. Şimdiden sonra da kontrolsüz olmayi asla düşünmüyorum ama inanın son birkaç ciddi ruhsal bunalımın esigindeyim bunu dün de belirtmiştim. Yarım saat bile olsa parkta veya sahilde tabii önlem de alarak biraz vakit geçirmeye ihtiyacım var. Kalabalık grupların onlemsiz bir araya gelmesine elbette benim de gönlüm razı olmaz.
Benim şimdiye kadar tanıdığım 2 ailede çıktıMaskeyi normallestirdim ben.ruyalarimda bile maskeliyim dusun artik.maske olmali benim icin de sart.fakat benim bulas yolu konusunda soru isaretleri var kafamda.son 2 gundur you tube da enfekte olanlari izliyorum.4 kisilik ailede 2 kisiye bulasiyor mesela sadece.neden nasil oluyor bi bag kuramiyorum.
Belirti olmadığı için test yapilmadiysa kesin negatif denilemez sanırım, belki asemptomatik gruptadirlarBenim şimdiye kadar tanıdığım 2 ailede çıktı
Birinde eşi pozitifti arkadaşım ve kızı negatif (üstelik hamileydi) (ama bu aileye test yapılmadı belirti olmadığı için negatif olduğunu düşünüyor)
Diğer ailede de 4 kişi pozitifti evin en küçük çocuğu negatif
Bilmiyorum ki hiç. Belki de öyleydi.Belirti olmadığı için test yapilmadiysa kesin negatif denilemez sanırım, belki asemptomatik gruptadirlar
kusura bakmayın geç gördüm. Evet belirti olmadı bende.Geçmiş olsun belirtisiz mi atlattınız acaba
Sizin test yaptirma nedeniniz neydikusura bakmayın geç gördüm. Evet belirti olmadı bende.
Siz de ankarada oturuyorsunuz sanırm ben de ankaradayım. Buradaki vaka sayisi ile ilgili bilginiz var mı hiç. 1 hazirandan önce ankaranin durumu oldukça iyiydi vaka sayisi acısından galiba. Şuan ne durumdayız acabaBana gore bir cok sey yalan oldu da siz yine de alin onleminizi...
Burda asker eğlencesi bile yapıldı. Ve eminim bir çok yerdeBana gore bir cok sey yalan oldu da siz yine de alin onleminizi...
Çocuklar maskeyle oynayamıyorlar , gezmek icin evet ama koşan çocuklar maskeyle koşamaz. Bizim sitede çocuklar oynuyor ben cesaret edemedim dhaBir arka sokağımda iki ailenin birbirine bulaştırdığını öğrendim şimdi. Çocuklar birbirleriyle oynarken bulaştırmışlar, kim kimden kaptı belli değil. Çocukların ne kadar sıkıldığını anlıyorum ama sosyal mesafe hala çok önemli. Lütfen dikkat edin çocuklarınıza. Maskesiz dip dibe birbirleriyle oynayan çocuklar görüyorum hep sokakta.
Hayat eve sigar uygulamasinda bolgeleri gorebiiliyorum.sincan tam karsimiz ve sikinti buyuk.onun haricinde zaten cikmiyoruz ve bolgemizden ayrilmiyoruz.yalniz sincanda hic dusus gormedim dahaSiz de ankarada oturuyorsunuz sanırm ben de ankaradayım. Buradaki vaka sayisi ile ilgili bilginiz var mı hiç. 1 hazirandan önce ankaranin durumu oldukça iyiydi vaka sayisi acısından galiba. Şuan ne durumdayız acaba
Sincan taraflarinda havai fosekler atiliyordu.herhalde aske ugurlamasidirBurda asker eğlencesi bile yapıldı. Ve eminim bir çok yerde
Bu sayilarin en az 20.000 lere ve dahasina gelmesi lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?