bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Benim en buyuk korkum cocuklar ve bu isin cidden sakasi yok.cocuk diyince orda bi duruyorum ben..
Aynen tedbirimizi alicaz.

Maskeyi normallestirdim ben.ruyalarimda bile maskeliyim dusun artik.maske olmali benim icin de sart.fakat benim bulas yolu konusunda soru isaretleri var kafamda.son 2 gundur you tube da enfekte olanlari izliyorum.4 kisilik ailede 2 kisiye bulasiyor mesela sadece.neden nasil oluyor bi bag kuramiyorum.

Benim şimdiye kadar tanıdığım 2 ailede çıktı
Birinde eşi pozitifti arkadaşım ve kızı negatif (üstelik hamileydi) (ama bu aileye test yapılmadı belirti olmadığı için negatif olduğunu düşünüyor)
Diğer ailede de 4 kişi pozitifti evin en küçük çocuğu negatif

Belirti olmadığı için test yapilmadiysa kesin negatif denilemez sanırım, belki asemptomatik gruptadirlar

Belirti olmadığı için test yapilmadiysa kesin negatif denilemez sanırım, belki asemptomatik gruptadirlar
Bilmiyorum ki hiç. Belki de öyleydi.
Ama dikkat de ediyolardı eşiyle ayrı yatıyodu, ayrı yemek yiyodu mesela hamile olduğu için.
Test yapmayıp evde kal 14 gün dediler semptom çıkmadı

Afrikada meyvelere sebzelere test yapmislar pozitif cikmis.ya cok enteresan bir surecin icindeyiz.hasta olani da cok iyi anliyorum ceken bilir.diyorum ya kafam karmakarisik bu konuda

Kafelerde sosyal mesafe içinde bir yere oturduk mesala 2 kişi. Ama gelen bardaklara nasıl güvenicez ya. Hani bi yerden sonra gidilir de o yeme içme kısmı beni düşündürdü şimdiden
Hikayelerde kahve, bira vs gördükçe içim tuhaf oldu

Bana gore bir cok sey yalan oldu da siz yine de alin onleminizi...
Siz de ankarada oturuyorsunuz sanırm ben de ankaradayım. Buradaki vaka sayisi ile ilgili bilginiz var mı hiç. 1 hazirandan önce ankaranin durumu oldukça iyiydi vaka sayisi acısından galiba. Şuan ne durumdayız acaba

Çocuklar maskeyle oynayamıyorlar , gezmek icin evet ama koşan çocuklar maskeyle koşamaz. Bizim sitede çocuklar oynuyor ben cesaret edemedim dha

beni de arkadaşlar arayıp duruyor çıkalım diye. kamp sandalyeleri ile sahilde oturcaklarmış tanımadığım kişiler de var. ille gel diye. ne zamana kadar saklanacaksın diyorlar. bir yandn sahilde dolunayı izlemek güzel olurdu çok bunaldım. ama ilk kez yasak yok eminim tıklım tıklımdır. bakıyorum instaya çoğu kişi maskesiz sahilde. annemleyim tabi ondan çok korkuyorum. bunaldım artık.

Siz de ankarada oturuyorsunuz sanırm ben de ankaradayım. Buradaki vaka sayisi ile ilgili bilginiz var mı hiç. 1 hazirandan önce ankaranin durumu oldukça iyiydi vaka sayisi acısından galiba. Şuan ne durumdayız acaba
Hayat eve sigar uygulamasinda bolgeleri gorebiiliyorum.sincan tam karsimiz ve sikinti buyuk.onun haricinde zaten cikmiyoruz ve bolgemizden ayrilmiyoruz.yalniz sincanda hic dusus gormedim daha

Ben tüm tedbirleri hala bırakmadım. Maske öyle bir alışkanlık oldu ki dışarıya çıkarken ayakkabı giyorsam maskeyi de takmaliyim düşüncesindeyim. Ama bu süreçte yıprandım, ablalarim arkadaşlarım sana gelicem balkonda bir keyif yapalım dedikçe ne cevap vereceğini şaşırdım, oysa kendi hayatımı ne kadar kisitladigimi biliyorlar. 1 ay sonra anneme gittim kendisi 75 yaşında ve şeker hastası o da ne amca kızlarına balkonda dipdipe . Ben ne kadar ozlesem de gitmedim onca zaman annem gayet rahat.( Kuzenlerim sürekli dışarıda bana abartma ilk zamanlar da biz de herşeyi yıkadık ama nereye kadar diyen kişiler) . Kendimi uzaylı gibi hissediyorum artık. En kötüsü de ben herşeyden vazgeçip sabırla tüm tedbirle yaşamaya çalışırken bana saygı gosterilmeyisi

Amerikadaki gosteriler 4. Gun olmasi lazim diye hatirliyorum.vaka artisi en erken 2. Gunde belli olur. Ona dikkat edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…