Ama geçiren bi daha geçirtebiliyormuş.Antikor testi yapan hastane varsa ben mutlaka yaptiricam ve parasi neyse vermeye hazirim.yeter ki bu testi yapsin ve guvenilir olsun
Gerçekten ikinci kere hasta olunabiliyo mu acaba ya. Yaşlılarda antikor bazen oluşmayabiliyomuş ama gençlerde de bu durum varsa biz neden kaçıyoruz ki o zaman :/Ama geçiren bi daha geçirtebiliyormuş.
Ben asıl 2. Dalga gelecek diye korkuyorum.
Oluyormjş diye duydum benGerçekten ikinci kere hasta olunabiliyo mu acaba ya. Yaşlılarda antikor bazen oluşmayabiliyomuş ama gençlerde de bu durum varsa biz neden kaçıyoruz ki o zaman :/
Türkiyede henüz duymadım ikinci kere hasta olanı
Ama geçiren bi daha geçirtebiliyormuş.
Ben asıl 2. Dalga gelecek diye korkuyorum.
Antikor testi yapan hastane varsa ben mutlaka yaptiricam ve parasi neyse vermeye hazirim.yeter ki bu testi yapsin ve guvenilir olsun
Haberlerde 72 yaşında bi amcanın 2 kez yakalandığını ikinci seferin daha hafif geçtiğini izlemiştim, habere ulaşabilirsem paylaşırımGerçekten ikinci kere hasta olunabiliyo mu acaba ya. Yaşlılarda antikor bazen oluşmayabiliyomuş ama gençlerde de bu durum varsa biz neden kaçıyoruz ki o zaman :/
Türkiyede henüz duymadım ikinci kere hasta olanı
Yaşlılarda olabiliyomuş sanırım yeterli antikor üretilemediği için. Atlatsak bile yine kapmamak için uğraşcaksak bu iş kim bilir daha kaç ay sürerHaberlerde 72 yaşında bi amcanın 2 kez yakalandığını ikinci seferin daha hafif geçtiğini izlemiştim, habere ulaşabilirsem paylaşırım
annemin arkadaşı atlattı 2 ay sürdü tedavisi. hem ciğerinde hasar kaldı hem de vücut antikor üretmedi.Yaşlılarda olabiliyomuş sanırım yeterli antikor üretilemediği için. Atlatsak bile yine kapmamak için uğraşcaksak bu iş kim bilir daha kaç ay sürer
Kaç bin kişi annesiz, babasız kaldıŞimdi de iyileşen kişiler de vücutta diğer organlar da ne hasar bıraktı o araştıralacakmış.
Vefat edenlerin %95 i de 65 yaş üstüymüş
Değil mi, ne yazık... Geçen 25 kişi ölmüş dedim sevindim ( sayı azalmış diye) sonra içim burkuldu, utandım... Birilerinin canıydı diyeKaç bin kişi annesiz, babasız kaldıne kötü bir döneme denk geldik, Allahım herkese yeni umutlar versin..
Memorial antikor testi yapmaya başladıAntikor testi yapan hastane varsa ben mutlaka yaptiricam ve parasi neyse vermeye hazirim.yeter ki bu testi yapsin ve guvenilir olsun
Ben izleyemiyorum özet olarak ne demiş kiBu videoda bazı yerler bana çok mantıklı geldi. Yayınlandıktan sonra silinmiş türkçe versiyonunu yapmışlar , bakış açısını değiştiriyoAmerikalı Doktorların 5 Milyon İzlenip Silinen Covid-19 Açıklamaları - TÜRKÇE SESLENDİRMELİ
● Orjinali 5 MİLYON izlendikten sonra KALDIRILAN bu videonun kanalımızca hazırlanan 23 dakikalık özeti bugün (15.05.2020) saat 15:00'de YouTube'da paylaşıldıktan 5 dk sonra "Uygunsuz İçerik" gerekçesiyle kaldırıldı. ● Düşünün artık GERÇEKLERİN bazılarını ne kadar KORKUTTUĞUNU. Ama eninde sonunda...www.bitchute.com
Amerika’da artmazsa eğer 200 küsür ölüm. En ciddi Meksika sanırım. İran halen düşmüyor, orada ne oluyor merak ediyorum. Çinden sonra ilk başlayan yer, neden halen sönmedi acaba orada. Sıcak da şu an..İtalya 270, İspanya 332 vaka
Biz ne zaman inicez artık şu sayılara
Bu arada İspanyada yine 1 ölü var sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?