bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ama geçiren bi daha geçirtebiliyormuş.

Ben asıl 2. Dalga gelecek diye korkuyorum.
Gerçekten ikinci kere hasta olunabiliyo mu acaba ya. Yaşlılarda antikor bazen oluşmayabiliyomuş ama gençlerde de bu durum varsa biz neden kaçıyoruz ki o zaman :/
Türkiyede henüz duymadım ikinci kere hasta olanı

Gerçekten ikinci kere hasta olunabiliyo mu acaba ya. Yaşlılarda antikor bazen oluşmayabiliyomuş ama gençlerde de bu durum varsa biz neden kaçıyoruz ki o zaman :/
Oluyormjş diye duydum ben
Ama tabi hakkında çok az şey biliniyor , bir süre tahminde bulunuluyor ne derece doğru bilemem.

Ama geçiren bi daha geçirtebiliyormuş.

Ben asıl 2. Dalga gelecek diye korkuyorum.

Yeniden enfekte olma durumu söz konusu değil, Güney Kore'de yapılan çalışmalar kanıtladı bunu. Ama 2.dalga olursa onun daha sert gelme olasılığı var.

Antikor testi yapan hastane varsa ben mutlaka yaptiricam ve parasi neyse vermeye hazirim.yeter ki bu testi yapsin ve guvenilir olsun

Bayramdan sonra Çapa'da yapılmaya başlanacak diye bir söylenti geziyordu ama şu an kamuya açık yapılıyor mu bilmiyorum. Belki sağlık çalışanlarına öncelik veriliyordur.

Haberlerde 72 yaşında bi amcanın 2 kez yakalandığını ikinci seferin daha hafif geçtiğini izlemiştim, habere ulaşabilirsem paylaşırım

Haberlerde 72 yaşında bi amcanın 2 kez yakalandığını ikinci seferin daha hafif geçtiğini izlemiştim, habere ulaşabilirsem paylaşırım
Yaşlılarda olabiliyomuş sanırım yeterli antikor üretilemediği için. Atlatsak bile yine kapmamak için uğraşcaksak bu iş kim bilir daha kaç ay sürer

Kaç bin kişi annesiz, babasız kaldı ne kötü bir döneme denk geldik, Allahım herkese yeni umutlar versin..
Değil mi, ne yazık... Geçen 25 kişi ölmüş dedim sevindim ( sayı azalmış diye) sonra içim burkuldu, utandım... Birilerinin canıydı diye

binlerce kişinin gireceği sınavlar var önümüzde. Bakalım etkisi olacak mı çok

Bu videoda bazı yerler bana çok mantıklı geldi. Yayınlandıktan sonra silinmiş türkçe versiyonunu yapmışlar , bakış açısını değiştiriyo

İtalya 270, İspanya 332 vaka
Biz ne zaman inicez artık şu sayılara
Bu arada İspanyada yine 1 ölü var sadece

Ben izleyemiyorum özet olarak ne demiş ki

İtalya 270, İspanya 332 vaka
Biz ne zaman inicez artık şu sayılara
Bu arada İspanyada yine 1 ölü var sadece
Amerika’da artmazsa eğer 200 küsür ölüm. En ciddi Meksika sanırım. İran halen düşmüyor, orada ne oluyor merak ediyorum. Çinden sonra ilk başlayan yer, neden halen sönmedi acaba orada. Sıcak da şu an..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…