- 29 Aralık 2018
- 578
- 735
- 103
Karantina yapılan ile yapılmayan ülke arasında fark olmadığından aksine Karantinadan sonra bağıklık düşeceği için vaka sayısında artış olacağından evlere kapanmanın bağışıklığı düşürdüğünden insan bedeninin bu virüslere karşı savaşabileceğinden , normal grip ölüm oranın daha fazla olduğundan ve kuş gribi domuz gribinde neden bu kadar ortalık karışmamıştı karantina olmamıştı diyor bu virüsler her dönem ortaya çıkıyor ama medya virüsü çok büyüttü ve amerikada biz doktorları covidden öldü diye ölüm raporuna zorla yazdırıyorlar diyo ölümler covidden olmuyor sadece zaten ölen insanların çoğunluğu başka hastalığı olduğu için ölüyor diyor ama bizler sağlam insanlarında bağışıklığını düşürüyoruz arkasında başka bişey var açıklamayacağım diyorBen izleyemiyorum özet olarak ne demiş ki
amerikada vakalar olaylardan dolayi 2 ye katlamisAmerika’da artmazsa eğer 200 küsür ölüm. En ciddi Meksika sanırım. İran halen düşmüyor, orada ne oluyor merak ediyorum. Çinden sonra ilk başlayan yer, neden halen sönmedi acaba orada. Sıcak da şu an..
sular insan dokunarak doldurulmuyor ki makinalarla dolduruluyorBirde restoranlar açıldı avmler açıldı ama küçük yerler açılmadı siz marketlerde bir çok insanla yanyana duruyosunuz zaten virüsü evine getiriyosun plastikte 3 gün yaşıyo aldığın sulard aolmıcakmı sanıyosunuz böyle bişey bilimle açıklanamaz mantık hatası var ne zaman böyle bişey uygulandı o kadar salgın oldu dünyada da şimdi ne farkı var diyo anlamadım bende
Marketlerdeki pet şişelerden bahsediyor malesef bir çok insan herşeyi elleyip bırakıyor açıkta satılan o ekmekleri elleyeb kaç insan görüp tartıştım şu dönemde o yüzden balkonlarda bekletir olduk çoğu şeyi ekonomi kısmında ülkelerin ne düşündüğünü bilemeyiz biliyosunuz ki bilerek çıkartıldı diyen de oldu kime inancağımızı şaşırdık. Zaten ordaki konu bunlar değil insanın doğasında olan bağışıklık sistemini dezenfektan veya ev karantinası ile düşürüyorsunuz diyorsular insan dokunarak doldurulmuyor ki makinalarla dolduruluyor
damacanaliri herkesin kirkladigina eminim.pet siseler yine oyle.
covit yazdirmalari iddiasida cok sacma bir cok ulke ekonomik olarak sallaniyor resmen çokenleri soylemeye gerek yok heralde.
kim neden bilerek korona yazdirsin ekonomisini çokertsin
benim arkadasimda hep evini hergun camasir suyuyla silip yararli bakterileri yok etme bagisikliginin ihtiyaci var onlara der.Marketlerdeki pet şişelerden bahsediyor malesef bir çok insan herşeyi elleyip bırakıyor açıkta satılan o ekmekleri elleyeb kaç insan görüp tartıştım şu dönemde o yüzden balkonlarda bekletir olduk çoğu şeyi ekonomi kısmında ülkelerin ne düşündüğünü bilemeyiz biliyosunuz ki bilerek çıkartıldı diyen de oldu kime inancağımızı şaşırdık. Zaten ordaki konu bunlar değil insanın doğasında olan bağışıklık sistemini dezenfektan veya ev karantinası ile düşürüyorsunuz diyor
Baştaki o ceset görüntüleri, yığılıp ölenler, hasta seçmek zorunda kalan hemşireler vsKarantina yapılan ile yapılmayan ülke arasında fark olmadığından aksine Karantinadan sonra bağıklık düşeceği için vaka sayısında artış olacağından evlere kapanmanın bağışıklığı düşürdüğünden insan bedeninin bu virüslere karşı savaşabileceğinden , normal grip ölüm oranın daha fazla olduğundan ve kuş gribi domuz gribinde neden bu kadar ortalık karışmamıştı karantina olmamıştı diyor bu virüsler her dönem ortaya çıkıyor ama medya virüsü çok büyüttü ve amerikada biz doktorları covidden öldü diye ölüm raporuna zorla yazdırıyorlar diyo ölümler covidden olmuyor sadece zaten ölen insanların çoğunluğu başka hastalığı olduğu için ölüyor diyor ama bizler sağlam insanlarında bağışıklığını düşürüyoruz arkasında başka bişey var açıklamayacağım diyor
Evet doğru diyosun Bende bundan sonra öyle olacağım yararlı olanlarıda gerçekten yok edip bağışıklığımızı düşürür oldukbenim arkadasimda hep evini hergun camasir suyuyla silip yararli bakterileri yok etme bagisikliginin ihtiyaci var onlara der.
yararli bakterileride oldurursek bagisikligimiz hepten duser dogru
ben oyuzden disari cikmadikca dezenfektan kullanmiyorum
deli gibi temizlik yapmayida biraktim.
disardan gelen seyleri temizliyorum posetleri atiyorum
onun disinda cikmadikca gerekmedikce luzumsuz yere ellerimi yikamayida biraktim
Benim en merak ettiğim ülke çin. Artık vaka sayısı bile vermiyolar nasıl o nüfusla bu işi bitirebildiler anlayamıyorumAmerika’da artmazsa eğer 200 küsür ölüm. En ciddi Meksika sanırım. İran halen düşmüyor, orada ne oluyor merak ediyorum. Çinden sonra ilk başlayan yer, neden halen sönmedi acaba orada. Sıcak da şu an..
Sürekli hakaret geliyomuş. Hocaya popüler olmak için saçmalıyosun denmiş. O da benim popüler olmakla alakam yok diyip gizledi. Hikaye atmıştı gizliyorum diyerekMerhaba.
Bir kadın Doğum doktoru vardı. İnstagramdaydı hani.
Halil İbrahim diye.
Aşırı pozitif biriydi.
Niye bu hoca profilini gizli yapmış, bilgisi olan var mı?
Hım doğrudur teşekkür ederim.Sürekli hakaret geliyomuş. Hocaya popüler olmak için saçmalıyosun denmiş. O da benim popüler olmakla alakam yok diyip gizledi. Hikaye atmıştı gizliyorum diyerek
Temmuzda tüm dünyada rahatlama olacağını, maskeyi eylülde unutacağımızı söylemiştiHım doğrudur teşekkür ederim.
Ben takip etmeden arada bakıyordum.
Ama bana hiç inandırıcı gelmiyordu.
Hem uzmanlık alanı değildi hem de bir çok insanı rehavete sürükleyecek diye hoşuma gitmiyordu.
Burada zaten hiç kimse maske takmıyor, ben aylardır pencereden sokağı izliyorum.
Ama söyledikleri de gerçek olacak mı diye de çok merak etmiştim.
Şu an test az vaka fazla maalesef.
Onun dediği gibi Temmuzda maskeyi unutacağımızı sanmıyorum.
O kadar da kolay bulaşıyo mu acaba ya, mesela markette 20 saniye yan yana durmaylaBirde restoranlar açıldı avmler açıldı ama küçük yerler açılmadı siz marketlerde bir çok insanla yanyana duruyosunuz zaten virüsü evine getiriyosun plastikte 3 gün yaşıyo aldığın sulard aolmıcakmı sanıyosunuz böyle bişey bilimle açıklanamaz mantık hatası var ne zaman böyle bişey uygulandı o kadar salgın oldu dünyada da şimdi ne farkı var diyo anlamadım bende
Hım pardon ben yanlış hatırlamışım.Temmuzda tüm dünyada rahatlama olacağını, maskeyi eylülde unutacağımızı söylemişti
Ben de yüzde yüz inanmasam da inanmak istiyorum yoksa umutsuzluktan delirebilirim
Doktor bi tanıdığımız da ağustos ayı için tatil ayarlamış, o zamana gribe döncek diyodu bilmiyorum bu dedikleri çıkacak mı
Tehdit alıyormuş bir de dm den kötü sözler sarfediyorlarmış. Bir süre gizli tutacağım yazmıştı geçen.Merhaba.
Bir kadın Doğum doktoru vardı. İnstagramdaydı hani.
Halil İbrahim diye.
Aşırı pozitif biriydi.
Niye bu hoca profilini gizli yapmış, bilgisi olan var mı?
Hım doğrudur üzüldüm o zaman.Tehdit alıyormuş bir de dm den kötü sözler sarfediyorlarmış. Bir süre gizli tutacağım yazmıştı geçen.
Aynı evde kalan kişilerin hepsine bulaşmayıp böyle bulaşıyorsa anlamıyorum nasıl bir virüs buO kadar da kolay bulaşıyo mu acaba ya, mesela markette 20 saniye yan yana durmayla
Ya da plastikte kalan virüsle. O kadar virüs hasta etmeye yetiyo mu yani
Bunları bilebilsek keşke
Ben de anlamıyorum ki. Markette ödeme yaparken kasiyerle 20-30 saniye yakın duruyorum en az poşete koy et derkenAynı evde kalan kişilerin hepsine bulaşmayıp böyle bulaşıyorsa anlamıyorum nasıl bir virüs bu
Ben dipteyim ailemin atlatma ihtimali binde bir çünkü nerdeyse. Her hastalık var.Hım pardon ben yanlış hatırlamışım.
Umutsuz değilim ama bence zor bir dönemdeyiz sabırlı olmalıyız.
Dikkatli olmalıyız.
Nedense ben o kadar dibe çökmüş değilim,
Tüp bebek tedavimiz yarım kaldı, kronik hastalıklarımız için rutin kontrole gidemiyoruz ama şükür halimize diyorum.
Sağlığımız yerinde çok şükür.
Allah'ım hastalara şifa versin, bizler iyiyiz bir sıkıntı yapmaya gerek yok bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?