bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ben annem erkek ve kız kardeşim covit 19 pozitif olduk ama geçti gitti çok şükür iyileştik

Bunların hepsini bende yapıyordum ama nasıl buldum bu illeti bilmiyorum çok şükür geçti ama zor bir süreç bence bağışıklık sitemi çok önemli ve adet döneminizde dikkat edin çünki kadınlar ın en zayıf dönemi ben adet dönemimde covit 19 oldu

Ben de size yazacaktım moraller alt üst

Bu virüsün kendiliğinden oluşmadığını çocuklar bile biliyor Ali Ayşe'yi seviyor.
Bu virüsü çıkaranların amacı zaten biyolojik harp ile psikolojik harbi birlikte yapmak. Eğer morallerinizi bozarsanız psikolojik harbe 10-0 yenilmişiniz demektir. Moral bozmak birşeyi halletmez. Önemli olan tedbirleri sürdürmek gerekir.

Virüs mutasyona mı uğradı yoksa insanlar virüsü alıp bağışıklık mı sağladı? Doğru strateji oluşturmak için olayı doğru analiz etmek gerekir. Doğru analiz edilemeyen bilgi zarar verir.

Yapar. Omuzların küreklerin de ağrıyor mu? Kulunçtur.

Çok geçmiş olsun. Atlatmış olmanıza sevindim. Allah bir daha yaşatmasın. Ben de bu süreçte son üç aydır evde kötü beslenme ve hareketsizlikten fiziksel olarak iyice çöktüğümü hissediyorum. Biz hiç dışarıya çıkmıyoruz. Kimseyle görüşmüyoruz. Market alışverişini market eve servis ediyor. Onda da maske ve eldiven ile yapıyorum ödemeyi. Poşetleri sundurmada yere bıraktırıyorum ve birkaç saat hiç ellemiyorum. Et vb tüketmiyoruz, süt ve peynir de bir iki saat bozulmadan dayanıyor, ekmeği evde kendimiz yapıyoruz ama Temmuz ayında kayınvalidemler bize kalmaya gelecekler. Tüm bu tedbirleri o zaman nasıl devam ettireceğiz bilmiyorum kabus geçirmemek için düşünmemeye çalışıyorum.

Günaydın Sevgili Dostlarım. Dün gece geç yattım ve bu sabah uyuyakaldım. Bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek dileği ile size geçen sene çektiğim bir gün doğumu resmi ile yasemin çiçekleri ve renklerinden ötürü en sevdiğim güllerimi gönderiyorum. Sevgilerimle

Benim de bir tanıdığımda ve annesinde çıktı. Annesi yaşlı ve KOAH hastası. Başka bir nedenle hastaneye gitmiş ve orada kapmış, eve gelince hastalanıp tekrar hastaneye kadırılmış orada yoğun bakımda entübe edilmiş. Kızına da annesinden bulaşmış. Kızı hastaneye yatırmamışlar, bir odaya kapanıp evde tedavi olmuş. İlaçlarını eve göndermişler. Kızkardeşi yemeklerini tek kullanımlık tabak çatal bıçakla kapıdan vermiş. Annesinin durumu ağır seyretti ama şimdi yoğun bakımdan çıkmış ve normal serviste yatıyormuş. Kızı (45 yaşında) iyileşti ve son testi negatif çıktı. Annesi hala pozitifmiş ama iyileşiyormuş. Annesi normal koşullarda bile evde oksijen tüpü kullanıyormuş, yani o kadar ağır KOAH. İyileşiyor olması beni umutlandırdı. Bu arada aynı evde yaşayan diğer kızkardeşe ise hiç bulaşmamış.

annemin alt komsusu pozitifmis
kadin 3 gundur hastaneye gidiyormus ve test yapmiyorlarmis inatla
dun kavga dogus test yaptirmis pozitif cikinca gece apar topar ambulansla alip goturmusler kadini
kadin market calisani kocasi yemek servis elemani koskoca bir semti korona etmeye yeter sanirim bu iki meslek.
bosa test sayisi azaldi vakalar azaldi diye sevinmeyin yani durum tam olarak bu demek ki.herkes onlemine devam etsin vakalar dusuyosa sebebi test yapilmamasj demek ki.

ben de en başından beri yapay şekilde üretildiğine eminim.
ama yetmedi mi artık
amaçlarına ulaşmadılar mı hala, ülkeler alt üst oldu, psikolojik olarak çöktük.bir sürü insan öldü ve ölüyor
artık aşı veya kesin ilaç ne ise ellerinde tutmasınlar, sürsünler piyasaya

benim de en büyük endiselerimden biri bu, bizimkilerin de gelme ihtimali var o zaman ne olacak çevremde ailede kimse ben kadar yapmiyo. hatta baya da rahatladılar, bi taraftan diyorum on lara bisey olmuyo abartıyor muyum acaba diye.

Bence bu da doğru değil. Bağışıklığın güçlü kalması için en az günde yarım saat çıkıp mesafeye dikkat ederek yürüyüş yapabilirsiniz.

Dişçiden geldim. Ve özel olmasına rağmen berbat şeyler yaşadım. Mecbur olmasam asla o koltuğa oturmazdım
5 gün odamdan çıkmıcam en az, yemekleri ayrı yicem. Umarım bugün bir şey kapmamışımdır

Geçmiş olsun. Koruyucu ekipmanları mı yetersizdi
Teşekkür ederimm
Koruyucu ekipman da ne Sadece el dezenfektanı vardı ortada o kadar
Ben sanıyorum ki tek tek örtüler olacak, 15 dakika oda boş kalacak temizlenip diğer hasta alınacak
Normal eski düzen vardı. İçerdeki yardımcı kadın da maskesizdi öksürüyodu şoklar içinde işlemimi yaptırıp çıktım

Niye yaptırdınız?
Yerinizde olsam almadığınız tedbirler nedeniyle muayene olmaktan vazgeçtim der başka doktora giderdim.
Özel doktor sonuçta, parasıyla değil mi?
Not: Çok geçmiş olsun.

Niye yaptırdınız?
Yerinizde olsam almadığınız tedbirler nedeniyle muayene olmaktan vazgeçtim der başka doktora giderdim.
Özel doktor sonuçta, parasıyla değil mi?
Not: Çok geçmiş olsun.
Ben içeri girene kadar farkında değildim ki. Sanıyorum içerisi temizleniyor. Uyardım kadını maske taktı dememle. O an işlemi yaptırmak zorundaydım çok acildi, makine vs kullanılmadı öyle olsa kalkıp giderdim
Bir de burda kapalı çoğu yer seçim şansı yoktu maalesef.
sadece elinde bi sprey her yere sprey sıktı görevli kişi. Diş doktorunda da sadece maske vardı, ben sanıyorum siperlik-böyle astronot gibi olcak

şikayet edin
tedbirlere uymadiklarini ve maskeyi takmadiklarini soyleyin.
bende gecen mecburen kizima ayakkabi almak icin bir magazaya gittim cok sicakti kadin atesimi olctu 37 cikti.
atesiniz 37 dikkat edin dedi
icime kurtu dusurdu
biraz ferahlayinca tekrar ölcturmek istedim
niye birincisi sarmadimi dedi bana.
girerken atesim 37 cikti istersen maskeyi cikarip suratina hohlayayim madem bu kadar rahatsin dedim bozuldu.
2.ölçusunde 36.2 cikti

Ateş bile ölçülmedi siz söyleyince aklıma geldi
İşlemim sadece 2 dakika sürdü iyi ki alet kullanması gerekmedi
Aslında hep gittiğim yerdi çok şaşırdım böyle olmasına
Bulunduğum ilde aktif vaka sayısı 20 civarı ona güveniyo herkes ama ne kadar saçma aslında
Ben kendime bile hep hasta gözüyle bakıyorum
Burda banka çalışanları da rahat. Ateş ölçen görevlide siperlik var maske yok, öyle sıkıldıkça indirip kaldırıyodu mesela
Neden maske takmayanlara en azından 50 lira-100 lira ceza kesilmiyo anlamıyorum hiç

taziyede 1 kisinin kac kisiye bulastirdiklarindan haberleri yok sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…