- 5 Mayıs 2015
- 5.018
- 6.612
- 398
Üçlü kaplamam ağzıma düşüyor 2 aydır, yutucam diye aklım çıkıyor, çıkarıp koyarsam altındaki dişlerim kırılır, ne yapacağımı şaşırdım artıkDişçiden geldim. Ve özel olmasına rağmen berbat şeyler yaşadım. Mecbur olmasam asla o koltuğa oturmazdım
5 gün odamdan çıkmıcam en az, yemekleri ayrı yicem. Umarım bugün bir şey kapmamışımdır
Ben de dişlerim daha beyaz daha güzel olsun diye kaplama yaptırmıştım hepsine. Aynı sorundan dolayı gittim, yani mecburdumÜçlü kaplamam ağzıma düşüyor 2 aydır, yutucam diye aklım çıkıyor, çıkarıp koyarsam altındaki dişlerim kırılır, ne yapacağımı şaşırdım artıkbunu okuduktan sonra gidemem
Valla zaten Türkiye de deocak - şubat ayında ki şiddetli grip salgınının da korona olduğunu düşünen doktorlar varBu cok onemli bir haber..
Eki Görüntüle 2646621
Kimi doktor da önemsemiyor ne yazık ki. Kuzenim özel bir hastane de hemşire, üstelik hamile. Doktor eşini getirmiş, ilgilenir misiniz demiş. Bunlar da normal maskeyleymiş o an. Normal muayene edilecek sanmışlar. Sonradan ortaya çıkmış ki kadın korona şüphesi ile gelmiş. Doktor bunları uyarmamış, koruyucu ekipman giymeden ilgilenmişler.Teşekkür ederimm
Koruyucu ekipman da neSadece el dezenfektanı vardı ortada o kadar
Ben sanıyorum ki tek tek örtüler olacak, 15 dakika oda boş kalacak temizlenip diğer hasta alınacak
Normal eski düzen vardı. İçerdeki yardımcı kadın da maskesizdi öksürüyodu şoklar içinde işlemimi yaptırıp çıktım
Bugünkü gittiğim yerden sonra şaşırmam vallaKimi doktor da önemsemiyor ne yazık ki. Kuzenim özel bir hastane de hemşire, üstelik hamile. Doktor eşini getirmiş, ilgilenir misiniz demiş. Bunlar da normal maskeyleymiş o an. Normal muayene edilecek sanmışlar. Sonradan ortaya çıkmış ki kadın korona şüphesi ile gelmiş. Doktor bunları uyarmamış, koruyucu ekipman giymeden ilgilenmişler.
Bu görüntüde ki kırmızılar koronalı olanlar mı tam anlayamadım nasıl yansıdığınıBu cok onemli bir haber..
Eki Görüntüle 2646621
Bu iyi haber değil mi? Yani en büyük salgın bile 2 yıl sürmüş deniyor ya. O zaman daha erken bitme şansı olamaz mı. Yoksa yanlış mı düşünüyorumBu cok onemli bir haber..
Eki Görüntüle 2646621
Bu görüntüde ki kırmızılar koronalı olanlar mı tam anlayamadım nasıl yansıdığını
Bugün bende tüm önlemlerimi alarak ptt ye gitmek zorunda kaldım bir haftadır öteliyodum. Gitmez olaydım sırayı geçtim. Koskoca ptt ortak kullanım olan kalem ile herkese tek tek imza attırıyor. Biraz kızdım malesef bende atmak durumunda kaldım. Sonra dezenfektan sıkıyım dedim duvara görünümlük koymuşlar boş. Devletin kurumu böyle yapıyorsa ben daha ne diyim cimere şikayet ettim hemenBugünkü gittiğim yerden sonra şaşırmam valla
Zaten hep diyorum bu site olmasa tek dikkat eden benim sanıcam
Herkes o kadar rahat ki. Bazen diyorum bari böyle rahat olacaktı herkes hiç bilmeseydik virüs işini. Zaten geçen yıldan beri varmış
Herkes saldı artık. En az 1 yıl maske deniyo ya ben eylül ayında bile kimsenin takacağını sanmıyorumBugün bende tüm önlemlerimi alarak ptt ye gitmek zorunda kaldım bir haftadır öteliyodum. Gitmez olaydım sırayı geçtim. Koskoca ptt ortak kullanım olan kalem ile herkese tek tek imza attırıyor. Biraz kızdım malesef bende atmak durumunda kaldım. Sonra dezenfektan sıkıyım dedim duvara görünümlük koymuşlar boş. Devletin kurumu böyle yapıyorsa ben daha ne diyim cimere şikayet ettim hemen
Evet gerçekten takan kişi sayısı bile şu dönemde azHerkes saldı artık. En az 1 yıl maske deniyo ya ben eylül ayında bile kimsenin takacağını sanmıyorum
Bugün maskeliyim diye kendimi farklı hissettim nerdeyse kimsede yoktu çünkü. Vaka az olan iller daha bi saldığı için artış oluştu işte
Ben sizi çok merak ediyorum , seminere nasıl gideceksinizÜçlü kaplamam ağzıma düşüyor 2 aydır, yutucam diye aklım çıkıyor, çıkarıp koyarsam altındaki dişlerim kırılır, ne yapacağımı şaşırdım artıkbunu okuduktan sonra gidemem
Ben hiç kontrol yapıldığını görmedim.Sadece geçen hafta bir güvenlik görevlisi toplanmış gençleri dağıttı.Yani kontrol lazımEvet gerçekten takan kişi sayısı bile şu dönemde az
Gençler ve çocuklar neden hala evde o zaman :/Şimdi de semptom göstermeyenler başkalarına da bulaştırmıyor demiş DSÖ.
Ee o zaman %80 yaygarası niyeydi ?
Anladigim kadariyla wuhandaki hastanelerin otoparkindaki arac yogunlugunu incelemisler.%90 yogunluk gormusler ve bu durum o zamandan normal degilmis zaten.kirmizi olanlar otoparktaki arabalarAynen bende onu anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?