bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Üçlü kaplamam ağzıma düşüyor 2 aydır, yutucam diye aklım çıkıyor, çıkarıp koyarsam altındaki dişlerim kırılır, ne yapacağımı şaşırdım artık bunu okuduktan sonra gidemem

Ben de dişlerim daha beyaz daha güzel olsun diye kaplama yaptırmıştım hepsine. Aynı sorundan dolayı gittim, yani mecburdum
alet kullanmadı sadece suyla temizleyip yapıştırdı o kadar, tek iyi yanı bu
Belki sizin gittiğiniz yer daha iyidir, 2 dakika sürüyo zaten. O düşme korkusuyla yaşanmıyo cidden. 1 hafta sabrettim ama mecburen gittim

Ya ben bi şeyi çok merak ediyorum ama cümleye dökebilir miyim bilemedim
Şimdi bu koronayı atlatanlar virüsü tamamen vücudundan atmıyo değil mi? O zaman bulaşıcılığı nasıl bitiyo, kişi kendi kendine bağışıklık kazandığı için mi?
Bugün ikinci kere hastalık kapılsa bile bulaşma olmaz, diye bi yazı okudum merak ettim

Kimi doktor da önemsemiyor ne yazık ki. Kuzenim özel bir hastane de hemşire, üstelik hamile. Doktor eşini getirmiş, ilgilenir misiniz demiş. Bunlar da normal maskeyleymiş o an. Normal muayene edilecek sanmışlar. Sonradan ortaya çıkmış ki kadın korona şüphesi ile gelmiş. Doktor bunları uyarmamış, koruyucu ekipman giymeden ilgilenmişler.

Bugünkü gittiğim yerden sonra şaşırmam valla
Zaten hep diyorum bu site olmasa tek dikkat eden benim sanıcam
Herkes o kadar rahat ki. Bazen diyorum bari böyle rahat olacaktı herkes hiç bilmeseydik virüs işini. Zaten geçen yıldan beri varmış

Bugün bende tüm önlemlerimi alarak ptt ye gitmek zorunda kaldım bir haftadır öteliyodum. Gitmez olaydım sırayı geçtim. Koskoca ptt ortak kullanım olan kalem ile herkese tek tek imza attırıyor. Biraz kızdım malesef bende atmak durumunda kaldım. Sonra dezenfektan sıkıyım dedim duvara görünümlük koymuşlar boş. Devletin kurumu böyle yapıyorsa ben daha ne diyim cimere şikayet ettim hemen

Herkes saldı artık. En az 1 yıl maske deniyo ya ben eylül ayında bile kimsenin takacağını sanmıyorum
Bugün maskeliyim diye kendimi farklı hissettim nerdeyse kimsede yoktu çünkü. Vaka az olan iller daha bi saldığı için artış oluştu işte

Evet gerçekten takan kişi sayısı bile şu dönemde az

Herkesin şubatta yakalandığı şiddetli hastalığın korona olduğunu düşünmüyorum çünkü toplumun belli bi kısmı virüsü kaparsa bağışıklık gelişiyor nerdeyse ülkenin yarısından fazlası hastalandı ama sonrasında korona patlak verdi.. vaka ve engine sayısındaki artıştan endişe duyduklarını dile getiren uzmanlar var.. bakalım neler olacak

Şimdi de semptom göstermeyenler başkalarına da bulaştırmıyor demiş DSÖ.
Ee o zaman %80 yaygarası niyeydi ?

Haftasonu sokaga cikma yasagi gelirse biri sevabına bana yazabilir mi
Haberleri takip ediyorum ama kacirmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…