belki o da yalan çıkar diyedir. Başta da insandan insana bulaşmıyo demişlerdi yaGençler ve çocuklar neden hala evde o zaman :/
Bugün dişçiden gelince kapının önünde kocaman bi kabın içine telefonumu, kulaklığımı, anahtarlığımı, güneş gözlüğümü, paraları, kartları.. dışarı çıkardığım ne varsa koydum. Sonra onları tek tek kolonya ile sildimarkadaşlar iyiki sizi buldum, biraz gec buldum ama, yoksa ben de kendini tek sanicaktim, etrafımdaki herkes çok rahat, ilk zamanlar disardan gelenleri bekletenler sebzeli meyveyi yıkayıp koyanlar şimdilerde bunubyapmiyo. acaba ben mi abartıyorum diyorum . simdi bi de normallesme basladi erken oldugunu dusunsem de herkes herseyi bıraktı. asıl sorun bundan cikicak diye korkuyorum
eşim uzun süredir evdeydi. bu ara cikmak zorunda kaliyo, gideceği günler çok geriliyorum, gelince cep telefonu, pc, anahtarlarin temizlenme işlemi gözümde çok buyuyo
oglum eylül de 1. sınıf a baslicak Allah in izniyle ve maalesef gönder gibi bi lüksün yok erteletmiyoruz, napicagimi bilmiyorumtitiz bir çocuk ama diğer çocuklar nasıl, sonuçta hepsi cocuk , oynayacaklar temas edecekler
4 gün karantinadan sonraki ilk gün hadi normallesiyoruz dendi ve herkes ilk günden bütün önemlileri bıraktıarkadaşlar iyiki sizi buldum, biraz gec buldum ama, yoksa ben de kendini tek sanicaktim, etrafımdaki herkes çok rahat, ilk zamanlar disardan gelenleri bekletenler sebzeli meyveyi yıkayıp koyanlar şimdilerde bunubyapmiyo. acaba ben mi abartıyorum diyorum . simdi bi de normallesme basladi erken oldugunu dusunsem de herkes herseyi bıraktı. asıl sorun bundan cikicak diye korkuyorum
eşim uzun süredir evdeydi. bu ara cikmak zorunda kaliyo, gideceği günler çok geriliyorum, gelince cep telefonu, pc, anahtarlarin temizlenme işlemi gözümde çok buyuyo
oglum eylül de 1. sınıf a baslicak Allah in izniyle ve maalesef gönder gibi bi lüksün yok erteletmiyoruz, napicagimi bilmiyorumtitiz bir çocuk ama diğer çocuklar nasıl, sonuçta hepsi cocuk , oynayacaklar temas edecekler
Çok kötü oldu cokKafeler artık 24.00 e kadar açık
18 yaş altı serbest
65 yaş üstü günde 10 saat çıkabilir
Düğün salonları, sinema, tiyatro 1 temmuz itibariyle açılıyor
Aynen öyle.Bu kadarını beklemiyodum şoktayım
Bir tek barlar kaldı sanırım. Onu da açarlar temmuz sonu kesinAynen öyle.
Ayladır evden çıkmadım.
Bitti mi yani şimdi virüs?
Aslında az kişiyle açık havada yapılsa kurallara uygun, sorun olmaz çokDugunlerden cok korkuyorum ben ya
Niye normalleşmeye gidiyoruz o zaman yaa virüs aynı virüs benceVaka, yoğun bakım, entübe hepsi artmış
Hele entübe ilk kez bu kadar arttı sanırım
İçime bi öküz oturdu
Mehmet ceylan hoca geçenler de bağışıklığın çok zor olduğunu ve kolay kazanılmadığını. İlk vakanın marttan daha önce olduğunu düşündüğünü söyledi.Herkesin şubatta yakalandığı şiddetli hastalığın korona olduğunu düşünmüyorum çünkü toplumun belli bi kısmı virüsü kaparsa bağışıklık gelişiyor nerdeyse ülkenin yarısından fazlası hastalandı ama sonrasında korona patlak verdi.. vaka ve engine sayısındaki artıştan endişe duyduklarını dile getiren uzmanlar var.. bakalım neler olacak
Beni de en çok düğün işi korkutuyor doğrusu. Normal de bile havasızlıkdan hasta olmaya meyilli bir ortam vardı. ŞimdiAslında az kişiyle açık havada yapılsa kurallara uygun, sorun olmaz çok
Ama bizim düğün anlayışımıza ters bu tabii
Aslında az kişiyle açık havada yapılsa kurallara uygun, sorun olmaz çok
Ama bizim düğün anlayışımıza ters bu tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?