bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Fahrettin Koca virüsün etkisinde azalma yok demiş. Orada bittim ben
Aynen ben de.
Bir de ben evden hiç çıkmadığım için psikolojim çok iyiydi.
Sadece her namazımda dışarıdakilere dua ediyordum.
Şimdi pazartesi işe gidecek olunca korkmaya başladım.
Açık ofisteyiz, 100 Memur var bizim katta.
Üstüne Vatandaş geliyor normal zamanlarda numaratör 185 vuruyordu, şimdi yarı yarıya azaldı mı bilmiyorum. Sadece umut ediyorum.
Hadi işe kocam getir götür yapacak. Ayıptır söylemesi nasıl tuvalete gideceğim onu düşünüyorum hep.

Entübe sayısı tam 20 kişi artmış
Sürekli düşse inanmaya başlayacaktım mutasyona
Böyle daha nereye kadar sürecek bilmiyorum
Bizim doktor bakanın açıklamalarına çok güveniyordu. Ama o yazdığına bir açıklama getirmedi hep sayfasına bakıyorum direk aynı virüs demiş yaa İtalya da ümitlendirmişti beni

Virüs etkisini kaybetsede bizim ülkemizden gitmesi olanaksız oluyo şu durumda. Kendi milletimi kötülemek istemiyorum ama temizlik imandan gelir diyoruz şu dönemde maskeleri dışarı atandan tut kaç kez yere tükürene şahit oldum o yüzden biteceğine asla inanmıyorum. Ölüm olmasın yeter

maalesef kimse işin cidiiyetinde değil, ve biz gibi hareket edenleri nerdeyse kinayacaklar

Dün aylar sonra ilk kez Konya'nın en büyük alısverış merkezine gittim
( Çocukların kiyafet ihtiyacı için )
Toplamda 20 kişi falan vardı
Herkes maskeli, çalışanlar eldiven ve maskeli
Girerken ateşimiz ölçüldü
Sürekli anons yapılıyordu sosyal mesafeye uyun diyerek
Kasa da 1 metrelik sosyal mesafeyle bekledik
Kasa çalışanlarının önünde de müşteri ile çalışanı ayıran koruyucu vardı ( bankalar da oldugu gibi )

Burada diş hekimine gidip hicbir tedbir alınmayanları okuyunca şaşırdım gerçekten

Ben de dün İstanbul'da açık alanda bulunan bir avm'ye gittim. Yani sokakta yürür gibi AVM geziyorsunuz. Biraz erken saatleri tercih ettim 12 civarıydı, koskoca AVM'de çok az sayıda kişi vardı ve herkes maskeliydi. Güvenlik görevlileri de dolaşarak kontrol yapiyordu. Açıkçası orada güvende hissettim kendimi hem açık alan hem de çok az insan olması rahatlattı.

gecmis olsun :) birsey sorabilir miyim size dişçi ozel miydi? dolgu mu cekimmiydi? nasil islem yapildi acaba beni bilgilendirirmisiniz? benimde uc aydir disimden sıkıntım var hastaneler kapali özele gitmekten korktum gitmek istiyorum ama cesaretim yok

Ben akşam saatlerinde gitmistim
Bu kadar az kişi olup herkes maskeli olmasina ragmen yine de çok kötü oldum ben nedense
Eve dönerken burnum akmaya başladi hapşurmalar falan
Ilk kez çiktigim için psikolojim bozuldu galiba
Eve geldim duş aldım hemen

Mehmet Ceyhan buna ne diyor biliyor musun, bütün dünya yaşlılarını korumaya başladı, onlar da yasak yok ancak yaşlılar çıkmıyor dışarıya diyor. Bu yüzden ölüm oranları düştü diyor. Amerika da 500 küsür ölüm bugün. 8000 küsür vakası var. Önlem yok. Ben virüsün etkisinin azaldığına inanmak istiyorum

Teşekkür ederim. Yok benim kaplama dişim sallanıyordu, hemen çıkarıp geri yapıştırdı 2 dakika sürdü sürmedi işlem
Makine çalıştırılması sıkıntılı biraz, ağıza bi alet koyuluyo tükürük için falan. Çok iyi temizlenmesi lazım. Benim gittiğim yerde olsa dolgu yaptırmazdım mesela

65 yasağı kalktı bugün. 15 gün sonra ölüm sayılarına bakalım bi
Ben kime inanacağıma şaşırdım zaten
Keşke diyorum etkisi azalmış olsa da, rahatlamayalım diye saklıyo olsalar

Acaba diyorum iyileşiliyor herhalde.
Yoksa geçen hafta sonu sokağa çıkma yasağı kaldırılınca millet sokaklarda halay çekince kısıtlamaların geri gelmesi beklenmiyor muydu?
Herkes yok sizin yüzünüzden kaç ay daha evdeyiz diyordu ama şimdi tüm yasaklar kalktı işte, daha rahat olacaklar demek ki geçen hafta parti yapanlar doğru yapmış.
Anlatamadım zaten ben de anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…