Fahrettin Koca virüsün etkisinde azalma yok demiş. Orada bittim benVaka, yoğun bakım, entübe hepsi artmış
Hele entübe ilk kez bu kadar arttı sanırım
İçime bi öküz oturdu
Ben de merak ediyorumBen sizi çok merak ediyorum , seminere nasıl gideceksiniz
Entübe sayısı tam 20 kişi artmışFahrettin Koca virüsün etkisinde azalma yok demiş. Orada bittim ben
Aynen ben de.Fahrettin Koca virüsün etkisinde azalma yok demiş. Orada bittim ben
Bizim doktor bakanın açıklamalarına çok güveniyordu. Ama o yazdığına bir açıklama getirmediEntübe sayısı tam 20 kişi artmış
Sürekli düşse inanmaya başlayacaktım mutasyona
Böyle daha nereye kadar sürecek bilmiyorum
Evet sizin doktor ne diyecek merakla bekliyorum.Bizim doktor bakanın açıklamalarına çok güveniyordu. Ama o yazdığına bir açıklama getirmedihep sayfasına bakıyorum direk aynı virüs demiş yaa İtalya da ümitlendirmişti beni
aynen cok kotu olduÇok kötü oldu cok
maalesef kimse işin cidiiyetinde değil, ve biz gibi hareket edenleri nerdeyse kinayacaklar4 gün karantinadan sonraki ilk gün hadi normallesiyoruz dendi ve herkes ilk günden bütün önemlileri bıraktıama virüs bitmedi insanlar bunu anlayamıyor. Bununla yasamayi ogrenecegiz diyorlar ama ben yine eskisi gibi onlemlerimi alirim kimseylede görüşmem. Bence biz doğru olani yapıyoruz
Bugün dişçiden gelince kapının önünde kocaman bi kabın içine telefonumu, kulaklığımı, anahtarlığımı, güneş gözlüğümü, paraları, kartları.. dışarı çıkardığım ne varsa koydum. Sonra onları tek tek kolonya ile sildimÇantamı da makineye attım
Benim gibi titiz olmayan biri bu hale geldi inanamıyorum kendime
[/QUOTE kapının önüne koymak iyi fikirmis
.Evet sizin doktor ne diyecek merakla bekliyorum.
Ben de dün İstanbul'da açık alanda bulunan bir avm'ye gittim. Yani sokakta yürür gibi AVM geziyorsunuz. Biraz erken saatleri tercih ettim 12 civarıydı, koskoca AVM'de çok az sayıda kişi vardı ve herkes maskeliydi. Güvenlik görevlileri de dolaşarak kontrol yapiyordu. Açıkçası orada güvende hissettim kendimi hem açık alan hem de çok az insan olması rahatlattı.Dün aylar sonra ilk kez Konya'nın en büyük alısverış merkezine gittim
( Çocukların kiyafet ihtiyacı için )
Toplamda 20 kişi falan vardı
Herkes maskeli, çalışanlar eldiven ve maskeli
Girerken ateşimiz ölçüldü
Sürekli anons yapılıyordu sosyal mesafeye uyun diyerek
Kasa da 1 metrelik sosyal mesafeyle bekledik
Kasa çalışanlarının önünde de müşteri ile çalışanı ayıran koruyucu vardı ( bankalar da oldugu gibi )
Burada diş hekimine gidip hicbir tedbir alınmayanları okuyunca şaşırdım gerçekten
Bugün dişçiden gelince kapının önünde kocaman bi kabın içine telefonumu, kulaklığımı, anahtarlığımı, güneş gözlüğümü, paraları, kartları.. dışarı çıkardığım ne varsa koydum. Sonra onları tek tek kolonya ile sildimÇantamı da makineye attım
Benim gibi titiz olmayan biri bu hale geldi inanamıyorum kendime
Ben akşam saatlerinde gitmistimBen de dün İstanbul'da açık alanda bulunan bir avm'ye gittim. Yani sokakta yürür gibi AVM geziyorsunuz. Biraz erken saatleri tercih ettim 12 civarıydı, koskoca AVM'de çok az sayıda kişi vardı ve herkes maskeliydi. Güvenlik görevlileri de dolaşarak kontrol yapiyordu. Açıkçası orada güvende hissettim kendimi hem açık alan hem de çok az insan olması rahatlattı.
Mehmet Ceyhan buna ne diyor biliyor musun, bütün dünya yaşlılarını korumaya başladı, onlar da yasak yok ancak yaşlılar çıkmıyor dışarıya diyor. Bu yüzden ölüm oranları düştü diyor. Amerika da 500 küsür ölüm bugün. 8000 küsür vakası var. Önlem yok. Ben virüsün etkisinin azaldığına inanmak istiyorum
Teşekkür ederim. Yok benim kaplama dişim sallanıyordu, hemen çıkarıp geri yapıştırdı 2 dakika sürdü sürmedi işlemgecmis olsun :) birsey sorabilir miyim size dişçi ozel miydi? dolgu mu cekimmiydi? nasil islem yapildi acaba beni bilgilendirirmisiniz? benimde uc aydir disimden sıkıntım var hastaneler kapali özele gitmekten korktum gitmek istiyorum ama cesaretim yok
65 yasağı kalktı bugün. 15 gün sonra ölüm sayılarına bakalım biMehmet Ceyhan buna ne diyor biliyor musun, bütün dünya yaşlılarını korumaya başladı, onlar da yasak yok ancak yaşlılar çıkmıyor dışarıya diyor. Bu yüzden ölüm oranları düştü diyor. Amerika da 500 küsür ölüm bugün. 8000 küsür vakası var. Önlem yok. Ben virüsün etkisinin azaldığına inanmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?