bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ben kredi kartı yıkadım elimi yıkar gibi.Manyetik alanı bozuldu.Değiştiler

Alerjiniz varsa eğer uzun süre dışarı çıkmayinca dış ortamdaki polen,akar vs alerji yapmış olabilir. Benim alerjik rinitim var zaten ama 3 aylık evde olduğum süreçte hiç sıkıntı yaşamamıştım. Dışarı çıktığım günler alerjim nüksediyor. Burun akıntısı,hapşırma ve hatta boğaz ağrısı. 2-3 güne geçiyor

Bu yasakların kalkmasını yeni yapılan hastanelere bağlıyorum yerimiz var nasılsa diye saldılar. Daha ne kadar ekonomiyi riske atacaklardı ki.
Herkes kendini koruyacak artık sorumsuzlara da ceza gelse çok iyi olacak.
Ya biz hasta olunca sorumsuza ceza gelse ne olacak ki?

tesekkur ediyorim cok gecmis olsun

O bendede var ve evde bile çok sıkıntı yaşadım balkona cama çıkınca bile oluyor boğazda kalıntı yanma vb. Yapıyor

Ben kredi kartı yıkadım elimi yıkar gibi.Manyetik alanı bozuldu.Değiştiler
Aa ben 3 aydır yıkıyorum, kolonya döküyorum bozulmadı. Bozuluyosa yapmıyım bari bi de bankayla uğraşasım yok
Ama o zaman neyle silcem ki

bende oyleyim 3 ay cikmadim simdi yeni yeni kizi biraz disari cikariyorum
aksama kadar hapsuruyorum
bogazim doluyo hemen

Bende aylar sonra sokağa çıktım. Çok tuhaf oldum tabi sokaga adım atmadık arabayla 10 dk gezdik geri geldik. Malesef gördüklerim beni çok üzdü sanki korona bitmiş gibi bütün millet doluşmuş sokaklara parklar da adım atıcak yer yok. Böyle giderse koronada kurtulamıcaz. Astım hastasıyım ve eşim mecbur çalısıyor her gunum korku ağlamakla geçiyor bana birşey olursa cocugum ne yapar daha cok ufak diye bilmıyorum keşke hemen bitse gitse hastalık

Ama sıkıntı da tetikler değil mi astımı?
Ve bir komşu dedikodusu/haberi:Yan blogda birinde var dediler

Aynen öyle.
Ayladır evden çıkmadım.
Bitti mi yani şimdi virüs?
ben de toplasanız 3 kere çıkmışimdir o da alisveris için
acaba cikmadigimiz icin mi bu kadar korkuyoruz, ciksak biraz daha rahatlar miyiz diye düşünüyorum arada
ben çocuğumu dışarı cikarmazken millet paket oynatiyo
keşke bu kadar çabuk serbestlesmeseydi her sey

Bu konuda ben de sizin gibi düşünüyorum aslında, esnek çalışma ile beraber başlarda iş yoğunluğundan yine her gün işe gidiyordum,sonra haftada bir işe gitmeye başladım eşim de aynı şekilde.Yaklaşık iki ay karşı apartmandaki anneme bile gitmedim , marketleri sanal uygulamadan yaptık, her şeyi yıkadım ettim.Devamlı evde temizlik yapıyordum hiçbir şekilde dışarı çıkmamama rağmen, ama 1 haziran itibariyle ikimiz de işbaşı yaptık.Bütün tedbirleri alıyorum kendi açımdan ama , servis kullanıyorum, ofiste insanlarla muhattap oluyorum, eşim de aynı şekilde ki insanlarla iletişimi fazla olduğu bir işte çalışıyor.Uzattım biraz ama diyeceğim şu ki , ben elimden geleni yapıyorum ama gerçekten dikkat etmeyen insan çok, bu saatten sonra bulaşırsa yapacak bir şey yok diyorum artık.Çünkü insanlardan izole değiliz artık.Virüsün bulaşabileceğini kabullendim artık ve eskisi kadar korkmuyorum.

Ben normal olarak çalıştım bu korona sürecince, kısıtlamalar varken gerek toplu taşıma gerekse de genel olarak dışarıda olanlar dikkatliydi gördüğüm kadarıyla. Ne zaman kısıtlamaları kaldırdılar sanki hiçbir şey yokmuş olmamış gibi çoğu insan normale döndü. Benim için ne değişti işten eve, evden işe hala hiçbir değişiklik yok. Başta bir korku vardı psikolojik olarak acaba bana bulaşmış mıdır diyerek her gün eve gidiyordum ama zamanla bunu aştım önlemlerimi alıyorum buna rağmen bulaşırsa da ki bulaşacak diyorlar yapacak bir şey yok o zamanda tedavimizi oluruz.

ise gidip gelmek ayrı bi stres tabi, eşim su ara gidip geliyo gitmeden önce geriliyorum ama dediğiniz gibi yapacak bir şey yok. Allah korusun insaallah hepimizi , dilerim ki tez zamanda bitsin her seye gücü yeten Rabbim alıversin önümüzden insaallah

Amin inşaAllah Umarım bu boşvermişler yüzünden daha kötüye gitmeyiz. Hepimiz zor zamanlardan geçiyoruz evde olan içinde çalışan içinde ayrı ayrı zor. Herkes üstüne düşüne yapsa, dikkat etse aslında zor değil biraz daha sabır istenilen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…