Ben kredi kartını eldiven ile tutuyorum sonra elimdeyken eldiveni tersinden çıkartıyorum kredi kartı içinde kalıyor, eldivenin temiz tarafı dışta kalıyor, onu da olduğu gibi ayrı bir yere koyuyorum hiç dokunmuyorum. Bir daha kullanacağım zaman yine elimde başka eldivenle çıkartıp kullanıyorum, tekrar aynısını yapıyorum. bu kredi kartların manyatek alanı oldukça hassas yıkamayla vb bozulabilir yani sonra uğraş dur bankayla...Aa ben 3 aydır yıkıyorum, kolonya döküyorum bozulmadı. Bozuluyosa yapmıyım bari bi de bankayla uğraşasım yok
Ama o zaman neyle silcem ki
Tekrardan geçmiş olsun inşallah korktuğunuz olmaz. Canınız yandı mıSon durumları aktarıyorum dün sabah dayanamayıp hastanenin enfeksiyon doktoruna çıktım kadın çok ilgilendi hemen test yapalım sana içimiz rahat etsin dedi test yaptılar aman allahım o nasıl bir testtir çubuk beynime kadar girdi sandım her iki burun deliğinden boğaza iniyor bir de boğaza sokuyorlar 10 15 saniyi sürüyor
sonuç 2 güne çıkar dediler
bakalım..
hala halsizlik var ama bas agrısı ishal geçti, az biraz bogazım gıcıklı öksürük var ama dün ki test çubuğu da tahriş etmiş olabilir
Geçmiş olsun.Umarım iyi çıkar sonuçSon durumları aktarıyorum dün sabah dayanamayıp hastanenin enfeksiyon doktoruna çıktım kadın çok ilgilendi hemen test yapalım sana içimiz rahat etsin dedi test yaptılar aman allahım o nasıl bir testtir çubuk beynime kadar girdi sandım her iki burun deliğinden boğaza iniyor bir de boğaza sokuyorlar 10 15 saniyi sürüyor
bakalım..
hala halsizlik var ama bas agrısı ishal geçti, az biraz bogazım gıcıklı öksürük var ama dün ki test çubuğu da tahriş etmiş olabilir
Geçmiş olsun inşallah iyi sonuçlar gelir.Son durumları aktarıyorum dün sabah dayanamayıp hastanenin enfeksiyon doktoruna çıktım kadın çok ilgilendi hemen test yapalım sana içimiz rahat etsin dedi test yaptılar aman allahım o nasıl bir testtir çubuk beynime kadar girdi sandım her iki burun deliğinden boğaza iniyor bir de boğaza sokuyorlar 10 15 saniyi sürüyor
bakalım..
İtalya kesin doğrudur ama İspanya hakkında yalan diye dedikodular çıkmıştı. İtalya’daki Türk’e sormuştum, burada verileri yalan söyleyemezler, adamı asarlar demişti bana.İspanyada 3 gündür ölüm olmamış. Sizce doğru mudur? İtalya, İspanya baya düşürdü vakaları 100-200 bandında hep
İspanya için herkes yalan demiş o yüzden sordum ben de. Ama atıyorum 100 ölüm varsa günde, 3 gün 0 ölüm diyebilirler mi ki?İtalya kesin doğrudur ama İspanya hakkında yalan diye dedikodular çıkmıştı. İtalya’daki Türk’e sormuştum, burada verileri yalan söyleyemezler, adamı asarlar demişti bana.
ne kadar güzel birisiniz siz ya bu zor günlerde hepimizin içini fotoğraflarınızla açıyorsunuz. çok sevdim siziTünaydın Sevgili dostlarım. Bugün buraya gelmekte epey geciktim, affola. Bugün de morallerimizin yüksek, günümüzün de iyi geçmesi dileği ile sizlere bu sabah doğan güneşi (evet yine uyuyakaldım, doğmuş güneş) bir pembe gül, kırmızı, pembe ve alaca renkli minyatür güller ve taç yapraklarını dökmüş bir nar çiçeği gönderiyorum. Sevgilerimle
Eki Görüntüle 2646912 Eki Görüntüle 2646913 Eki Görüntüle 2646915 Eki Görüntüle 2646916 Eki Görüntüle 2646917 Eki Görüntüle 2646918
Temassız kart isteseniz eve geliyor. Benim bankaya gitmem gerekliymiş bir kapatıp açtırmıştım kartı. Sizin ki olur belki. Hem rahat edersiniz. İnsanın içine sinmiyor. Şimdiye kadar kullanmama gerek kalmadı online hallettim ama işte gerek olsa ben de silerdim.Aa ben 3 aydır yıkıyorum, kolonya döküyorum bozulmadı. Bozuluyosa yapmıyım bari bi de bankayla uğraşasım yok
Ama o zaman neyle silcem ki
çok geçmiş olsun. insan korkuyor test yaptırmanız iyi olmuş içiniz rahat eder en azından. Allah'ın izniyle bir şey çıkmayacak.Son durumları aktarıyorum dün sabah dayanamayıp hastanenin enfeksiyon doktoruna çıktım kadın çok ilgilendi hemen test yapalım sana içimiz rahat etsin dedi test yaptılar aman allahım o nasıl bir testtir çubuk beynime kadar girdi sandım her iki burun deliğinden boğaza iniyor bir de boğaza sokuyorlar 10 15 saniyi sürüyor
bakalım..
Deniz alır götürür.Ama nereye?(Tabiki denizin dibindeki balıkların karnına)Dünyadaki toplam coronavirüsün agırlığı bir gramdır.
-Bir gram virüs, 420 milyon ton insanı eve kapattı.
-Bir gram virüs ozon tabakasını onardı
-Bir gram virüs bir milyar ton petrolü depolarda tuttu.
-Bir gram virüs 20 trilyon dolar kaynak tüketti.
-Bir gram virüs 45 savaşı dondurdu
-Bir gram virüs 100 milyon insanı işsiz bıraktı
-Bir gram virüs binlerce şirketi iflas ettirdi
-Bir gram virüs hava kirliliğini % 75 oranında temizledi.
-Bir gram virüs, üretim ve tüketimi alt seviyeye düşürdü
-Bir gram virüs bütün ülkelerin kapılarını kapattı.
-Bir gram virüs dünyanın bütün gündemini değiştirdi
-Bir gram virüs bütün borsaları alt üst etti.
-Bir gram virüs her türlü trafiği minimize etti.
-Bir gram virüs insan temasını sonlandırdı
-Bir gram virüs suya sabuna dokunmayı maksimize etti
-Bir gram virüs gezegenin tamamını kırmızıya boyadı
-Bir gram virüs iki milyar öğrenciye tatil yaptırdı
-Bir gram virüs bütün teknolojileri alt etti
-Bir gram virüs milyarlarca insanın ağzına gem vurdu
-Bir gram virüs bütün insanları eşitledi
-Bir gram virüs dünyayı sarstı, insanı silkeledi.
-Bir gram virüs yedi milyar insanı şaşkına çevirdi.
-Ama göreceksiniz ki insan bir gram bile akıllanmadı...
Eki Görüntüle 2647025
Kartın temassız zaten. Ama markette her şeyi ellediğim elimle kullanıyorum sonuçta. Yine temizlemem gerekiyoTemassız kart isteseniz eve geliyor. Benim bankaya gitmem gerekliymiş bir kapatıp açtırmıştım kartı. Sizin ki olur belki. Hem rahat edersiniz. İnsanın içine sinmiyor. Şimdiye kadar kullanmama gerek kalmadı online hallettim ama işte gerek olsa ben de silerdim.
Ben de teşekkür ederim. Bu zor günlerde sizler moral kaynağı oldunuz bana...ne kadar güzel birisiniz siz ya bu zor günlerde hepimizin içini fotoğraflarınızla açıyorsunuz. çok sevdim sizi. teşekkürler.
Tekniğin güzel. Kartın bozulacak bankayı arayacaksın, kapıya kargo gelecek imza atacan zarfı eline alacan böylece kargo çalışanı bütün korana larını sana ikram etmiş olacak.Ben kredi kartını eldiven ile tutuyorum sonra elimdeyken eldiveni tersinden çıkartıyorum kredi kartı içinde kalıyor, eldivenin temiz tarafı dışta kalıyor, onu da olduğu gibi ayrı bir yere koyuyorum hiç dokunmuyorum. Bir daha kullanacağım zaman yine elimde başka eldivenle çıkartıp kullanıyorum, tekrar aynısını yapıyorum. bu kredi kartların manyatek alanı oldukça hassas yıkamayla vb bozulabilir yani sonra uğraş dur bankayla...
Doğru; bir de bizim bulunduğumuz yere kargo da gelmiyor. Kartımın süresi doluyordu ve Şubat ayında yeni kartımı şehirdeki banka şubesine istettim, bir ara gider alırım diye. Nisanda kartım şubeye gelmiş ama gidip alamadım, eşimin kartını kullanıyoruz, nakit paramız da kalmadı karta gözümüz gibi bakıyoruz :).Tekniğin güzel. Kartın bozulacak bankayı arayacaksın, kapıya kargo gelecek imza atacan zarfı eline alacan böylece kargo çalışanı bütün korana larını sana ikram etmiş olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?