bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Günaydın Sevgili Dostlar; bu sabah güneş saat 5,50de doğdu. Kedim sabahın köründe tepemde dikilip ısrarla miyavlayarak beni uyandırdı, böylelikle sizin için gün doğumunu fotoğraflayabildim :) Bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve gününüzün iyi geçmesi dileği ile size gün doğumunu, pembe güller ve begonvil çiçekleri gönderiyorum. Kedim de günaydın diyor... Sevgiler

Geçmiş olsun, umarım bir şey yoktur.

Ohhhh monDieu!!!! Orası neresi cennet mi? Cennetten bir köşe mi?
Kedişten Allah razı olsun, sizi uyansırmasaydı bunları göremeyecektik.
Cidden neresi orası?
Ve en sondaki pembe çiçeğin adı nedir?

Günaydın , test sonucum negatif geldi cok şükür..
Hala şaşkınım gerçekten nasıl oldu bilmiyorum bagırsak enfeksiyonu olmuşum sanırım gerçekten de

Çok geçmiş olsun duzelirsiniz umarım. Biraz piskolojik yan etkileride oluyor galiba kendinizi iyi hissetmeye çalışın semptomlariniz daha iyiye gidecektir diye düşünüyorum.

Günaydın , test sonucum negatif geldi cok şükür..
Hala şaşkınım gerçekten nasıl oldu bilmiyorum bagırsak enfeksiyonu olmuşum sanırım gerçekten de
Oh şükürler olsun, buna sevinilir mi seviniyor insan, diğeri olsa daha kötü Allah korusun. Onunla geçmiş olsun kuzum

Ohhhh monDieu!!!! Orası neresi cennet mi? Cennetten bir köşe mi?
Kedişten Allah razı olsun, sizi uyansırmasaydı bunları göremeyecektik.
Cidden neresi orası?
Ve en sondaki pembe çiçeğin adı nedir?
Teşekkür ederim. Maalesef Homosapiens'lerin hızla betonlaştırıp katlettiği cennetin şimdilik sağ kalan son damlaları. Pembe çiçek Begonvil aslında ağacımsı tırmanıcı bir bitkidir. Peyzajda çardak ve duvar kenarlarına dikilir. Beyazı ve pembesi de mevcut ama çoğunluka mor çiçek açar, Beyaz ve pembe çiçeklisi nazlıdır, moru ise oldukça arsızdır. (görsel webden)

Hanimlar merhaba. Sizlerde biliyorsunuz biz öğretmenler 22 30 haziran arası okuldayız. Lisede sorumluluk sinavi yapıcaz. Uzun sure ayni maskeyle durmak zorunda kalicaz zaten burda yaz başladı herkes çenesine indirir. Uzatmayayim sadece yüz koruyucu siperlik yeterli midir altina da maske takmali mi. Astim hastasiyim tedirginim biraz. Bilgisi olan varsa lütfen paylasir misiniz

Diyarbakır’da koronavirüs vaka sayısı 900'ü buldu! İkinci dalga alarmı devam ediyor.
Mynet te yazıyor
Bence tedbiri elden bırakmayın

Ah şu fotoğraflarınıza bayılıyorum , içim açılıyor resmen söylemeden geçemeyeceğim.O güzel tüylü yavruyu da benim için çok öpün lütfen

Siperlik alttan ve üstten hava girişi oldugu için yeterli değil maske mutlaka lazım

Astım hastaları için maske de çok sıkıntılı maalesef, verdiğimiz nemli havayı geri soluyoruz ve bu durum astım tablosunu kotulestiriyor. Alerjik astım hastasıyım cocuklugumdan beri. Zaten 3 aydır doktor kontrolü hariç hic çıkmadım dışarı. 1 Haziran sonrasi 2 kez koruya gittik temiz hava almak için. Annemlerle evimiz çok yakın birkaç kez görüştük balkonda oturarak. Psikolojik olarak iyi hissetmeye başlamıştım, dışarı çıkmak iyi geliyor, yürüyüş de yapmam lazım kaslarım zayıfladı. Sırt ve bacak ağrılarım var ama maske beni çok olumsuz etkiliyor tansiyonum bile düşüyor nefessizlikten

kolay gelsin hocam ben de astım hastasıyım. e nabızdan baktınız mı belki izinlisinizdir? gerçi benim yok iznim. kullandığınız ilaca göre izin olabiliyormuş. hayırlısı olsun hakkımızda. ama maskesiz olmaz hava alıyor sonuçta siperlikte. ben de boğulcak gibi oluyorum maskeyle. sizi iyi anlıyorum o yüzden.

Aile hekimi rapor yazarım istersen dedi ama müdürle zitlasmak işime gelmiyor. Zorlamayız seni gel dedi çünkü.

Siperlik asıl gözler için diye biliyorum ben, maske takılmalı yani

Siperlikten ziyade maske takmanız daha uygun. Solunum yolu virüsünden maske siperliğe kıyasla daha iyi korur. Arada dışarı çıkıp insandan uzak bir yerde temiz hava alırsınız.

Siperlikten ziyade maske takmanız daha uygun. Solunum yolu virüsünden maske siperliğe kıyasla daha iyi korur. Arada dışarı çıkıp insandan uzak bir yerde temiz hava alırsınız.
Toplanti harici bahçeden içeri girmemeyi düşünüyorum bakalım uygulama nasıl olacak. Cevap veren herkese de ayri ayri tesekkur ediyorum. Siperlik yetermi diye aklıma nerden geldi derseniz aile hekimi ben odaya girdiğimde maskesizdi bir müddet sonra sadece siperlik takınca yetiyorsa 4 5 saat maskeyle bogulmam demiştin. Ama el mahkum maskeye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…