Geçmiş olsun, umarım bir şey yoktur.Son durumları aktarıyorum dün sabah dayanamayıp hastanenin enfeksiyon doktoruna çıktım kadın çok ilgilendi hemen test yapalım sana içimiz rahat etsin dedi test yaptılar aman allahım o nasıl bir testtir çubuk beynime kadar girdi sandım her iki burun deliğinden boğaza iniyor bir de boğaza sokuyorlar 10 15 saniyi sürüyor
sonuç 2 güne çıkar dediler
bakalım..
hala halsizlik var ama bas agrısı ishal geçti, az biraz bogazım gıcıklı öksürük var ama dün ki test çubuğu da tahriş etmiş olabilir
Ohhhh monDieu!!!! Orası neresi cennet mi? Cennetten bir köşe mi?Günaydın Sevgili Dostlar; bu sabah güneş saat 5,50de doğdu. Kedim sabahın köründe tepemde dikilip ısrarla miyavlayarak beni uyandırdı, böylelikle sizin için gün doğumunu fotoğraflayabildim :) Bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve gününüzün iyi geçmesi dileği ile size gün doğumunu, pembe güller ve begonvil çiçekleri gönderiyorum. Kedim de günaydın diyor... Sevgiler
Eki Görüntüle 2647188 Eki Görüntüle 2647189 Eki Görüntüle 2647190 Eki Görüntüle 2647191 Eki Görüntüle 2647192 Eki Görüntüle 2647193 Eki Görüntüle 2647194 Eki Görüntüle 2647195
Günaydın , test sonucum negatif geldi cok şükür..
Hala şaşkınım gerçekten nasıl oldu bilmiyorum bagırsak enfeksiyonu olmuşum sanırım gerçekten de
Oh şükürler olsun, buna sevinilir mi seviniyor insan, diğeri olsa daha kötü Allah korusun. Onunla geçmiş olsun kuzumGünaydın , test sonucum negatif geldi cok şükür..
Hala şaşkınım gerçekten nasıl oldu bilmiyorum bagırsak enfeksiyonu olmuşum sanırım gerçekten de
Teşekkür ederim. Maalesef Homosapiens'lerin hızla betonlaştırıp katlettiği cennetin şimdilik sağ kalan son damlaları. Pembe çiçek Begonvil aslında ağacımsı tırmanıcı bir bitkidir. Peyzajda çardak ve duvar kenarlarına dikilir. Beyazı ve pembesi de mevcut ama çoğunluka mor çiçek açar, Beyaz ve pembe çiçeklisi nazlıdır, moru ise oldukça arsızdır. (görsel webden)Ohhhh monDieu!!!! Orası neresi cennet mi? Cennetten bir köşe mi?
Kedişten Allah razı olsun, sizi uyansırmasaydı bunları göremeyecektik.
Cidden neresi orası?
Ve en sondaki pembe çiçeğin adı nedir?
çok sevindimGünaydın , test sonucum negatif geldi cok şükür..
Gözünüz aydın.Neden hastalandınız ki?İyi bir üşütmüş olmalısınız:)Günaydın , test sonucum negatif geldi cok şükür..
Bence tedbiri elden bırakmayınHanimlar merhaba. Sizlerde biliyorsunuz biz öğretmenler 22 30 haziran arası okuldayız. Lisede sorumluluk sinavi yapıcaz. Uzun sure ayni maskeyle durmak zorunda kalicaz zaten burda yaz başladı herkes çenesine indirir. Uzatmayayim sadece yüz koruyucu siperlik yeterli midir altina da maske takmali mi. Astim hastasiyim tedirginim biraz. Bilgisi olan varsa lütfen paylasir misiniz
Ah şu fotoğraflarınıza bayılıyorum , içim açılıyor resmen söylemeden geçemeyeceğim.O güzel tüylü yavruyu da benim için çok öpün lütfenGünaydın Sevgili Dostlar; bu sabah güneş saat 5,50de doğdu. Kedim sabahın köründe tepemde dikilip ısrarla miyavlayarak beni uyandırdı, böylelikle sizin için gün doğumunu fotoğraflayabildim :) Bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve gününüzün iyi geçmesi dileği ile size gün doğumunu, pembe güller ve begonvil çiçekleri gönderiyorum. Kedim de günaydın diyor... Sevgiler
Eki Görüntüle 2647188 Eki Görüntüle 2647189 Eki Görüntüle 2647190 Eki Görüntüle 2647191 Eki Görüntüle 2647192 Eki Görüntüle 2647193 Eki Görüntüle 2647194 Eki Görüntüle 2647195
Siperlik alttan ve üstten hava girişi oldugu için yeterli değil maske mutlaka lazımHanimlar merhaba. Sizlerde biliyorsunuz biz öğretmenler 22 30 haziran arası okuldayız. Lisede sorumluluk sinavi yapıcaz. Uzun sure ayni maskeyle durmak zorunda kalicaz zaten burda yaz başladı herkes çenesine indirir. Uzatmayayim sadece yüz koruyucu siperlik yeterli midir altina da maske takmali mi. Astim hastasiyim tedirginim biraz. Bilgisi olan varsa lütfen paylasir misiniz
Astım hastaları için maske de çok sıkıntılı maalesef, verdiğimiz nemli havayı geri soluyoruz ve bu durum astım tablosunu kotulestiriyor. Alerjik astım hastasıyım cocuklugumdan beri. Zaten 3 aydır doktor kontrolü hariç hic çıkmadım dışarı. 1 Haziran sonrasi 2 kez koruya gittik temiz hava almak için. Annemlerle evimiz çok yakın birkaç kez görüştük balkonda oturarak. Psikolojik olarak iyi hissetmeye başlamıştım, dışarı çıkmak iyi geliyor, yürüyüş de yapmam lazım kaslarım zayıfladı. Sırt ve bacak ağrılarım var ama maske beni çok olumsuz etkiliyor tansiyonum bile düşüyor nefessizlikten
kolay gelsin hocam ben de astım hastasıyım. e nabızdan baktınız mı belki izinlisinizdir? gerçi benim yok iznim. kullandığınız ilaca göre izin olabiliyormuş. hayırlısı olsun hakkımızda. ama maskesiz olmaz hava alıyor sonuçta siperlikte. ben de boğulcak gibi oluyorum maskeyle. sizi iyi anlıyorum o yüzden.Hanimlar merhaba. Sizlerde biliyorsunuz biz öğretmenler 22 30 haziran arası okuldayız. Lisede sorumluluk sinavi yapıcaz. Uzun sure ayni maskeyle durmak zorunda kalicaz zaten burda yaz başladı herkes çenesine indirir. Uzatmayayim sadece yüz koruyucu siperlik yeterli midir altina da maske takmali mi. Astim hastasiyim tedirginim biraz. Bilgisi olan varsa lütfen paylasir misiniz
Aile hekimi rapor yazarım istersen dedi ama müdürle zitlasmak işime gelmiyor. Zorlamayız seni gel dedi çünkü.kolay gelsin hocam ben de astım hastasıyım. e nabızdan baktınız mı belki izinlisinizdir? gerçi benim yok iznim. kullandığınız ilaca göre izin olabiliyormuş. hayırlısı olsun hakkımızda. ama maskesiz olmaz hava alıyor sonuçta siperlikte. ben de boğulcak gibi oluyorum maskeyle. sizi iyi anlıyorum o yüzden.
anladım hocam. zorlamayacaklarsa sorun da yok o zaman.Aile hekimi rapor yazarım istersen dedi ama müdürle zitlasmak işime gelmiyor. Zorlamayız seni gel dedi çünkü.
Siperlik asıl gözler için diye biliyorum ben, maske takılmalı yaniHanimlar merhaba. Sizlerde biliyorsunuz biz öğretmenler 22 30 haziran arası okuldayız. Lisede sorumluluk sinavi yapıcaz. Uzun sure ayni maskeyle durmak zorunda kalicaz zaten burda yaz başladı herkes çenesine indirir. Uzatmayayim sadece yüz koruyucu siperlik yeterli midir altina da maske takmali mi. Astim hastasiyim tedirginim biraz. Bilgisi olan varsa lütfen paylasir misiniz
Hanimlar merhaba. Sizlerde biliyorsunuz biz öğretmenler 22 30 haziran arası okuldayız. Lisede sorumluluk sinavi yapıcaz. Uzun sure ayni maskeyle durmak zorunda kalicaz zaten burda yaz başladı herkes çenesine indirir. Uzatmayayim sadece yüz koruyucu siperlik yeterli midir altina da maske takmali mi. Astim hastasiyim tedirginim biraz. Bilgisi olan varsa lütfen paylasir misiniz
Toplanti harici bahçeden içeri girmemeyi düşünüyorum bakalım uygulama nasıl olacak. Cevap veren herkese de ayri ayri tesekkur ediyorum. Siperlik yetermi diye aklıma nerden geldi derseniz aile hekimi ben odaya girdiğimde maskesizdi bir müddet sonra sadece siperlik takınca yetiyorsa 4 5 saat maskeyle bogulmam demiştin. Ama el mahkum maskeye devamSiperlikten ziyade maske takmanız daha uygun. Solunum yolu virüsünden maske siperliğe kıyasla daha iyi korur. Arada dışarı çıkıp insandan uzak bir yerde temiz hava alırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?