bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Günaydın Sevgili dostlarım; bugün parçalı bulutlu bir hava var ve güneş doğarken oldukça değişik ve güzel görüntüler oluştu. Bugün de morallerimizi yüksek tutmak dileği ile size bu sabahtan gündoğumu manzaraları ve pembe gül goncaları gönderiyorum. Bahçe kedilerimizden Helva ve Sarışın da günaydın diyorlar sizlere. Güzel bir gün geçirmeniz dileği ile sevgiler

Arkadaşlar bu doğru mu gerçekten, yaşadığım yerdeki haber sitesinde çıktı

sozcude falan da çikti umarim ise yariyordur kurtuluruz.

dün sonunda köye gelebildim arkadaşlar
bugün kizimla disari ciktim
çocuk deli dana gibi bir o tarafa bir bu tarafa koştu.
bak araba yok bak maskeler yok kalabalik yok diye diye hoplaya ziplaya eglendi
psikolojik olarak ikimizde cok rahatladik
umarim geri donene kadae her sey yoluna girmis olur

Ilac ztn kullanilan ilacin yerli versiyonu ilk etapta cinden getirilen bizde hastaligin ilk doneminde de kullanilan ilac.

Türkiye’de değilim, orada durumlar ne? Çok kalabalık oluyor mu dışarısı?
Kalabalık da laf mı kardeşim, millet nişan düğün asker eğlencesi yapıp korkunç hızla birbirini enfekte ediyor...

çok sevindim sizin adınıza. ne güzel olmuş. minik eğlensin bol bol.

İnsanların bilinçsizliğini gördükçe içi yanıyordur. Belki böyle anlarlar artık diye düşünmüştür
Diyarbakirda yukselmis sayilar, niye cunku kimse dinlemiyor. O kürt arkadaslar istanbulda akraba ziyareti yapacaklar ve yine sil bastan.. mevlut taziye yapiyolarmis heriflerdeki rahatliga bak

Merhaba arkadaşlar
Kaç gündür takip ediyorum bir yandan da pazartesi işbaşı yapacağımız için kıyafetlerimizi düzenledim.
Bugün öğlen işyerimden mesaj geldi.
E nabızda raporunuz yoksa pazartesi işbaşı yapacaksınız diye.
Hemen aradım arkadaşları ne yapalım diye.
Raporunu gönder kendin gelme dediler.
Gene evdeyim yani.
Allah'ım dışarıdakilere yardım etsin inşallah.

İlaç raporu mu?Kronik hastalığınız mı var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…