- 19 Eylül 2018
- 14.254
- 38.083
- 598
Çok teşekkür ederimOh şükürler olsun, buna sevinilir mi seviniyor insan, diğeri olsa daha kötü Allah korusun. Onunla geçmiş olsun kuzum
teşekkür ederim. Öptüm. Hep aklı fikri dışarıda...Ah şu fotoğraflarınıza bayılıyorum , içim açılıyor resmen söylemeden geçemeyeceğim.O güzel tüylü yavruyu da benim için çok öpün lütfen
O güzel suratının sinirini yerimm, pofidikkteşekkür ederim. Öptüm. Hep aklı fikri dışarıda...Eki Görüntüle 2647743 Eki Görüntüle 2647744
teşekkür ederim.Ah şu fotoğraflarınıza bayılıyorum , içim açılıyor resmen söylemeden geçemeyeceğim.O güzel tüylü yavruyu da benim için çok öpün lütfen
sozcude falan da çikti umarim ise yariyordur kurtuluruz.Arkadaşlar bu doğru mu gerçekten, yaşadığım yerdeki haber sitesinde çıktı
Türkiye’de Koronavirüse karşı yerli ilaç üretildi
Tüm dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 ile mücadelede önemli bir adım atıldı. Türkiye Kovid-19’a karşı ilaç üretti. Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan ve TÜBİTAK Covid-19 Türkiye Platformu çatısı altındaki bilim...www.brtk.net
İnsanların bilinçsizliğini gördükçe içi yanıyordur. Belki böyle anlarlar artık diye düşünmüştür
Türkiye’de değilim, orada durumlar ne? Çok kalabalık oluyor mu dışarısı?İnsanların bilinçsizliğini gördükçe içi yanıyordur. Belki böyle anlarlar artık diye düşünmüştür
Kalabalık da laf mı kardeşim, millet nişan düğün asker eğlencesi yapıp korkunç hızla birbirini enfekte ediyor...Türkiye’de değilim, orada durumlar ne? Çok kalabalık oluyor mu dışarısı?
çok sevindim sizin adınıza. ne güzel olmuş. minik eğlensin bol bol.dün sonunda köye gelebildim arkadaşlar
bugün kizimla disari ciktim
çocuk deli dana gibi bir o tarafa bir bu tarafa koştu.
bak araba yok bak maskeler yok kalabalik yok diye diye hoplaya ziplaya eglendi
psikolojik olarak ikimizde cok rahatladik
umarim geri donene kadae her sey yoluna girmis olur
Diyarbakirda yukselmis sayilar, niye cunku kimse dinlemiyor. O kürt arkadaslar istanbulda akraba ziyareti yapacaklar ve yine sil bastan.. mevlut taziye yapiyolarmis heriflerdeki rahatliga bakİnsanların bilinçsizliğini gördükçe içi yanıyordur. Belki böyle anlarlar artık diye düşünmüştür
Bunu ben de duydum Twitter da.Bilim kurulu sokağa çıkma yasağı olmasını istemiş.Tekrar başamı dönüyoruz offfffff
İlaç raporu mu?Kronik hastalığınız mı var?Merhaba arkadaşlar
Kaç gündür takip ediyorum bir yandan da pazartesi işbaşı yapacağımız için kıyafetlerimizi düzenledim.
Bugün öğlen işyerimden mesaj geldi.
E nabızda raporunuz yoksa pazartesi işbaşı yapacaksınız diye.
Hemen aradım arkadaşları ne yapalım diye.
Raporunu gönder kendin gelme dediler.
Gene evdeyim yani.
Allah'ım dışarıdakilere yardım etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?