- 28 Ocak 2019
- 201
- 484
- 23
- 46
Kronik birkaç hastalığım var.İlaç raporu mu?Kronik hastalığınız mı var?
Sokaga cikma yasagindan ziyade maske takmayana ve sosyal mesafe kuralina uymayana cok daha fazla para cezasi kesilmeli.ayrica ihbar hatlari kurulmali!polisler yalnizca ana alterlerde degil mahalle aralarinda da uygulama baslatmali.gerekirse (ki bence gerekli)ek kuvvetler mahalle aralarinda devriye atmali.kurala uymayana daha fazla ceza kesilmeli.(demek ki milletin parasi cok 3000 tl az geliyor)bilim kuruluna girmek istiyorum cok siki onlemlerim var ve bu ulkede bu illeti bitiririm.ben iddaliyim bizdeki onlemler gevsek..Bunu ben de duydum Twitter da.
Ne kadar doğru bilmiyorum
Maske zorunlulugu olması lazım insanlar cok bilinçsiz vallahi daralıyorum artık sokagı gördükçeSokaga cikma yasagindan ziyade maske takmayana ve sosyal mesafe kuralina uymayana cok daha fazla para cezasi kesilmeli.ayrica ihbar hatlari kurulmali!polisler yalnizca ana alterlerde degil mahalle aralarinda da uygulama baslatmali.gerekirse (ki bence gerekli)ek kuvvetler mahalle aralarinda devriye atmali.kurala uymayana daha fazla ceza kesilmeli.(demek ki milletin parasi cok 3000 tl az geliyor)bilim kuruluna girmek istiyorum cok siki onlemlerim var ve bu ulkede bu illeti bitiririm.ben iddaliyim bizdeki onlemler gevsek..
Saka maka ne diyecegimi sasirdim... Cidden.vaka sayilarimiz artista.biz bu isi bu ay bitirmis olmaliydik!bitmeliydi artik..
Ben bir de yarin mecburen avm ye gidicem.niye biliyormusunuz.kendi oz ihtiyarima laf anlatamadigim icin.ya sabir!Maske zorunlulugu olması lazım insanlar cok bilinçsiz vallahi daralıyorum artık sokagı gördükçe
Ben bir de yarin mecburen avm ye gidicem.niye biliyormusunuz.kendi oz ihtiyarima laf anlatamadigim icin.ya sabir!
Havuz problemi gibi oldu Bi yandan boşalıyor Bi yandan doluyor meretSu son rakamlar da surada dursun.cidden moralim bozuldu.
Eki Görüntüle 2648149
Off valla ya allah diyipAvm ye bende gittim geçen gün çok üzüldüm dükkanların çoğu kapalıydı umarım iflas etmemişlerdir.
Heryerde dezenfektan olmasına da sevindim nerdeyse duş aldık dezenfektanla mağazalara sınırlı sayıda müşteri alıyorlar klima yasaklanmış o da iyi. İşinizi çabuk bitirip dönebilirsiniz gardınızı aldıktan sonra korkmayın.
Hay bu virusu cikaranin ....Havuz problemi gibi oldu Bi yandan boşalıyor Bi yandan doluyor meret
Iran platoyu yakalamisken yukselmeye basladi.bizde de aynisi olmaya basladi.aynen ben de benzetiyorum.o kadar toplanmalara amerikada patlama olacak diye bekliyordum ben.Moralim çok bozuldu çok..İtalya bile bitirmek üzere ama biz İran’a doğru gidiyoruz
Bari eylülü bekleseler. Zaten uzaktan eğitim yaptık, neyin telafisini yapacağız ki? O sıcakta çocuklar zaten uyuyacak, ağızlarında maskeyle, bu riski alıyorlar ya helal olsun!Iran platoyu yakalamisken yukselmeye basladi.bizde de aynisi olmaya basladi.aynen ben de benzetiyorum.o kadar toplanmalara amerikada patlama olacak diye bekliyordum ben.
Agustosta telafi egitimi yapicaklar guya.bu rakamlarla mi?
İnstagramdaki doktor ne diyor bu konuda var mı yeni bir paylaşımı? Herkes çok bunaldı bir de tekrar yasaklar başlarsa bu sıcaklarda gerçekten çok bunalırız. Bu arada kapının önünde hava alıyorum hala bir yere gitmedim. Onu bile lüks yapmasınlar bize gerçekten yorulduk.Bu virüs ne zaman bizimle yaşamayı öğrenecek? Ne zaman öldürücülüğü bitecek? Bildiğimiz kadarıyla 8 aydır bizimle
8 ay nasıl hiç iyiye gitmedi ya hep bunu düşünüyorum
domuz gribi aşısı bulundu ama aşı bulunduğu için pandemi olmaktan kalkmadı mesela. Hangimiz oldu aşısını örneğin ben olmadım.
Bu virüs de artık etkisini yitirmicek mi... vallahi doldum taştım çok sıkıldım artık
Valla bilmiyorum ben.herhalde kolejlere para kaptiran musteriler cok sikistiriyor zaar..Bari eylülü bekleseler. Zaten uzaktan eğitim yaptık, neyin telafisini yapacağız ki? O sıcakta çocuklar zaten uyuyacak, ağızlarında maskeyle, bu riski alıyorlar ya helal olsun!
O instagramdaki doktor bu ulkedeki kultur yapisini hesaplamadi.el opme,asker ugurlama,dugun, nisan hic hesaplamadi benceİnstagramdaki doktor ne diyor bu konuda var mı yeni bir paylaşımı? Herkes çok bunaldı bir de tekrar yasaklar başlarsa bu sıcaklarda gerçekten çok bunalırız. Bu arada kapının önünde hava alıyorum hala bir yere gitmedim. Onu bile lüks yapmasınlar bize gerçekten yorulduk.
Eylülde her şey bitecek diyor doktor hala. Bu vaka sayıları halkın bilinçsizliğinden, yoksa şu an 500 vaka altı olurduk diyorİnstagramdaki doktor ne diyor bu konuda var mı yeni bir paylaşımı? Herkes çok bunaldı bir de tekrar yasaklar başlarsa bu sıcaklarda gerçekten çok bunalırız. Bu arada kapının önünde hava alıyorum hala bir yere gitmedim. Onu bile lüks yapmasınlar bize gerçekten yorulduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?