bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
İnşallah dedikleri çıkar. Tutunacak dal arıyorum. Çok sağol

Adam mesleği bırakacak bu gidişle yazik. Kimse bu kadar emin değilken nasil emin konuşuyor

Guzel kivirtmis.ben de sikissam halkin sosyokulturel, ekonomik ya da demografik yapisina baglar kaptirdim konuyu

Adam mesleği bırakacak bu gidişle yazik. Kimse bu kadar emin değilken nasil emin konuşuyor
Aslında kabaca şöyle anlattı bilmiyorum tam anlatabilir miyim de
Bende virüs var mesela ben kaparken daha etkili oluyormuş virüs. Benim vücudumla savaşırken ben onu başkasına bulaştırdığımda hafifliyomuş yükü
Yani bu sürekli böyle ilerlediği için bizimle yaşamayı öğrenecekmiş. Şimdiye kadar hep böyle olmuş. O yüzden emin sanırım bu kadar
Ama yoğun bakım ve entübe sayımız 2-3 gündür yükselişte olduğuna göre daha o seviyeye uzağız sanırım :/

Guzel kivirtmis.ben de sikissam halkin sosyokulturel, ekonomik ya da demografik yapisina baglar kaptirdim konuyu
Temmuzda 10 ölüm ve altı diyordu onu tutturacak gibi. Bilmiyorum ki insan inanmak istiyo olumlu şeylere
Zaten ağustosa ne kaldı şurda. Anlıcaz bakalım gerçek miymiş

Temmuzda 10 ölüm ve altı diyordu onu tutturacak gibi. Bilmiyorum ki insan inanmak istiyo olumlu şeylere
Zaten ağustosa ne kaldı şurda. Anlıcaz bakalım gerçek miymiş
Hocanin kafasi guzel bence..ben inanmiyorum...
Ha vefat sayilari duser cunku az cok nasil tedavi edilecegini buldu ulkemiz.

Hocanin kafasi guzel bence..ben inanmiyorum...
Ha vefat sayilari duser cunku az cok nasil tedavi edilecegini buldu ulkemiz.
Yani sonuçta onun dalı değil bu konu. Keşke uzmanı olsaydı..
Ben de inanmasam da takip ediyorum yine de. Dedikleri imkansız da değil yani mutasyon olayı. Bi gün elbet olacak ama bu doktora göre mutasyon kapıda

DSÖ bence tamamen bitmistir.bu kadar sacma sapan mesnetsiz tutarsiz aciklama yapan hicbir kurum olmadi simdiye kadar.hem de su zamanda.butun kabahat onlarda.bu salginin ilk suclusu dsö.
Kesinlikle öyle. En başta insandan insana bulaşmıyor dediler şaka gibi ya. Sonra da maskeye gerek yok dendi
Şimdi de yok 3 yıl, yok 5 yıl korku pompalıyolar iyice.
en son söyledikleri açıklamaları da geri almışlar sanırım. amaçları ne gerçekten anlamadım

Yani sonuçta onun dalı değil bu konu. Keşke uzmanı olsaydı..
Ben de inanmasam da takip ediyorum yine de. Dedikleri imkansız da değil yani mutasyon olayı. Bi gün elbet olacak ama bu doktora göre mutasyon kapıda
Tabii ki insan tutunacak bir dal istiyor.ama onun masasinin basinda syledikleriyle olmuuor.bilimsel sonuclar sart.

Dsö (tedros)her seyi ama her seyi biliyor.ama her seyi o kadar yuzlerine guzlerine bulastirdilar ki cikamiyorlar isin icinden.keske tarafsiz olabilselerdi...

Tabii ki insan tutunacak bir dal istiyor.ama onun masasinin basinda syledikleriyle olmuuor.bilimsel sonuclar sart.
Ben bu doktoru takip ettiğimden beri paniğim azaldı, markete bile gidemiyordum delirme eşiğindeydim. Olumsuz haber okuya okuya geceleri ağlama krizlerine giriyodum. En azından artık kendimi daha iyi hissediyorum. Sırf o yüzden bile sevdim kendisini
Ama şunu da anlamıyorum neden hiçbir bilgisi olmasa mesleğimi bırakırım gibi büyük laflar eder ki.. benim de tek umutlandığım nokta burası işte

Ben de hala marketten aldiklarimin bir kismini sabunlu sularla yikiyorum
Bu arkadasin adini bu sayfadan duyuyorum ilk kez.bu ulkede boyle konusan cok insan var.siz de konusabilirsiniz meslegi birakirim falan filan.bizde hafiza sorunu var cunku.ama umudunuzu yitirmeyin tabii ki de.yalniz el yikama sosyal mesafe gibi kurallara uysaniz yeter.
Bu arada ankara sincani hayat eve sigar uygulamasindan takip ediyorum baya bir azalma var.

Ben kasa cikislarina bakiyorum tavsiyemdir

Ben daha bugün karpuz yıkıyodum balkonda Marketten aldığım un hariç ne varsa yıkıyorum içim de çok rahat ediyo valla. Sadece pirinç-bulgur paketlerini yıkamaya korkuyorum burda bir üye o paketlerde delikler olduğunu söylemişti diye o da

Bizim doktor mutasyondan hiç bahsetmiyor artık farkettin mi maske zorunlu olsun diyor, çok rehavetten oldu böyle diyor. Haziranın başında hiç bir şey açıklamadınız yazmışlar, fazla normalleştik yazmış.

ben de annemi alıp yazlığa gidecektim. seminerleri orda almak için başvuru da yaptım. şimdi bu rakamları görünce tüm hevesim içime kaçtı. anneme bir şey olursa diye korktum. arada ablama uğrayacağız eniştem işe gidiyor. onu bıraktım uzaktan görüştüğüm biri vardı yazlık tarafına gelince görüşcez ama bu şartlarda nasıl görüşürüm naparım bilmiyorum? annemin tansiyonu var. günlerdir uyuyamıyordum zaten. napcam bilmiyorum çok canım sıkıldı

Hah iste aynen oyleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…