- 30 Ocak 2018
- 2.360
- 3.145
- 133
- 35
İnşallah dedikleri çıkar. Tutunacak dal arıyorum. Çok sağolEylülde her şey bitecek diyor doktor hala. Bu vaka sayıları halkın bilinçsizliğinden, yoksa şu an 500 vaka altı olurduk diyor
Ağustos gibi virüs yok olmasa da öldürücülüğü bitecek, normal grip gibi olacak vs vs aynı şeyler kısaca
Adam mesleği bırakacak bu gidişle yazik. Kimse bu kadar emin değilken nasil emin konuşuyorEylülde her şey bitecek diyor doktor hala. Bu vaka sayıları halkın bilinçsizliğinden, yoksa şu an 500 vaka altı olurduk diyor
Ağustos gibi virüs yok olmasa da öldürücülüğü bitecek, normal grip gibi olacak vs vs aynı şeyler kısaca
Guzel kivirtmis.ben de sikissam halkin sosyokulturel, ekonomik ya da demografik yapisina baglar kaptirdim konuyuEylülde her şey bitecek diyor doktor hala. Bu vaka sayıları halkın bilinçsizliğinden, yoksa şu an 500 vaka altı olurduk diyor
Aslında kabaca şöyle anlattı bilmiyorum tam anlatabilir miyim deAdam mesleği bırakacak bu gidişle yazik. Kimse bu kadar emin değilken nasil emin konuşuyor
Temmuzda 10 ölüm ve altı diyordu onu tutturacak gibi. Bilmiyorum ki insan inanmak istiyo olumlu şeylereGuzel kivirtmis.ben de sikissam halkin sosyokulturel, ekonomik ya da demografik yapisina baglar kaptirdim konuyu
Hocanin kafasi guzel bence..ben inanmiyorum...Temmuzda 10 ölüm ve altı diyordu onu tutturacak gibi. Bilmiyorum ki insan inanmak istiyo olumlu şeylere
Zaten ağustosa ne kaldı şurda. Anlıcaz bakalım gerçek miymiş
Yani sonuçta onun dalı değil bu konu. Keşke uzmanı olsaydı..Hocanin kafasi guzel bence..ben inanmiyorum...
Ha vefat sayilari duser cunku az cok nasil tedavi edilecegini buldu ulkemiz.
Kesinlikle öyle. En başta insandan insana bulaşmıyor dediler şaka gibi ya. Sonra da maskeye gerek yok dendiDSÖ bence tamamen bitmistir.bu kadar sacma sapan mesnetsiz tutarsiz aciklama yapan hicbir kurum olmadi simdiye kadar.hem de su zamanda.butun kabahat onlarda.bu salginin ilk suclusu dsö.
Tabii ki insan tutunacak bir dal istiyor.ama onun masasinin basinda syledikleriyle olmuuor.bilimsel sonuclar sart.Yani sonuçta onun dalı değil bu konu. Keşke uzmanı olsaydı..
Ben de inanmasam da takip ediyorum yine de. Dedikleri imkansız da değil yani mutasyon olayı. Bi gün elbet olacak ama bu doktora göre mutasyon kapıda
Dsö (tedros)her seyi ama her seyi biliyor.ama her seyi o kadar yuzlerine guzlerine bulastirdilar ki cikamiyorlar isin icinden.keske tarafsiz olabilselerdi...Kesinlikle öyle. En başta insandan insana bulaşmıyor dediler şaka gibi ya. Sonra da maskeye gerek yok dendi
Şimdi de yok 3 yıl, yok 5 yıl korku pompalıyolar iyice.
en son söyledikleri açıklamaları da geri almışlar sanırım. amaçları ne gerçekten anlamadım
Ben bu doktoru takip ettiğimden beri paniğim azaldı, markete bile gidemiyordum delirme eşiğindeydim. Olumsuz haber okuya okuya geceleri ağlama krizlerine giriyodum. En azından artık kendimi daha iyi hissediyorum. Sırf o yüzden bile sevdim kendisiniTabii ki insan tutunacak bir dal istiyor.ama onun masasinin basinda syledikleriyle olmuuor.bilimsel sonuclar sart.
Ben de hala marketten aldiklarimin bir kismini sabunlu sularla yikiyorumBen bu doktoru takip ettiğimden beri paniğim azaldı, markete bile gidemiyordum delirme eşiğindeydim. Olumsuz haber okuya okuya geceleri ağlama krizlerine giriyodum. En azından artık kendimi daha iyi hissediyorum. Sırf o yüzden bile sevdim kendisini
Ama şunu da anlamıyorum neden hiçbir bilgisi olmasa mesleğimi bırakırım gibi büyük laflar eder ki.. benim de tek umutlandığım nokta burası işte
Ben kasa cikislarina bakiyorum tavsiyemdirBen bu doktoru takip ettiğimden beri paniğim azaldı, markete bile gidemiyordum delirme eşiğindeydim. Olumsuz haber okuya okuya geceleri ağlama krizlerine giriyodum. En azından artık kendimi daha iyi hissediyorum. Sırf o yüzden bile sevdim kendisini
Ama şunu da anlamıyorum neden hiçbir bilgisi olmasa mesleğimi bırakırım gibi büyük laflar eder ki.. benim de tek umutlandığım nokta burası işte
Ben daha bugün karpuz yıkıyodum balkondaBen de hala marketten aldiklarimin bir kismini sabunlu sularla yikiyorum
Bu arkadasin adini bu sayfadan duyuyorum ilk kez.bu ulkede boyle konusan cok insan var.siz de konusabilirsiniz meslegi birakirim falan filan.bizde hafiza sorunu var cunku.ama umudunuzu yitirmeyin tabii ki de.yalniz el yikama sosyal mesafe gibi kurallara uysaniz yeter.
Bu arada ankara sincani hayat eve sigar uygulamasindan takip ediyorum baya bir azalma var.
Market sırası olarak mı? Tam anlayamadım burayıBen kasa cikislarina bakiyorum tavsiyemdir
Market sırası olarak mı? Tam anlayamadım burayı
Bizim doktor mutasyondan hiç bahsetmiyor artık farkettin miBu virüs ne zaman bizimle yaşamayı öğrenecek? Ne zaman öldürücülüğü bitecek? Bildiğimiz kadarıyla 8 aydır bizimle
8 ay nasıl hiç iyiye gitmedi ya hep bunu düşünüyorum
domuz gribi aşısı bulundu ama aşı bulunduğu için pandemi olmaktan kalkmadı mesela. Hangimiz oldu aşısını örneğin ben olmadım.
Bu virüs de artık etkisini yitirmicek mi... vallahi doldum taştım çok sıkıldım artık
Hah iste aynen oyleyimBen daha bugün karpuz yıkıyodum balkondaMarketten aldığım un hariç ne varsa yıkıyorum içim de çok rahat ediyo valla. Sadece pirinç-bulgur paketlerini yıkamaya korkuyorum burda bir üye o paketlerde delikler olduğunu söylemişti diye o da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?