- 5 Mayıs 2015
- 5.018
- 6.612
- 398
16 mayısta maskemi atıcam diyorduAdam mesleği bırakacak bu gidişle yazik. Kimse bu kadar emin değilken nasil emin konuşuyor
Ben de marketin içinde bekliyorum kasalar boşalana kadar. Yoksa dibime dibime giriyolarmarketin camekanina yapisiyorum.kasalar doluysa yaklasmiyorum
Semptomsuz insanlar bulaştırmıyor diye yayınladılar daha ne olsun.Kesinlikle öyle. En başta insandan insana bulaşmıyor dediler şaka gibi ya. Sonra da maskeye gerek yok dendi
Şimdi de yok 3 yıl, yok 5 yıl korku pompalıyolar iyice.
en son söyledikleri açıklamaları da geri almışlar sanırım. amaçları ne gerçekten anlamadım
Sürekli ağustosta ölüm bitecek deme sebebi mutasyon işte aslında bahsediyor sürekliBizim doktor mutasyondan hiç bahsetmiyor artık farkettin mimaske zorunlu olsun diyor, çok rehavetten oldu böyle diyor. Haziranın başında hiç bir şey açıklamadınız yazmışlar, fazla normalleştik yazmış.
İlk açıkladıklarında çok sevinmiştim belki bu doğrudur diye. Ama nerdeeSemptomsuz insanlar bulaştırmıyor diye yayınladılar daha ne olsun.
aylardır markete bile gitmeye cesaret edemedimBen de marketin içinde bekliyorum kasalar boşalana kadar. Yoksa dibime dibime giriyolar
O adamin dedikleri olursa ben de geceses degilim uleyynn16 mayısta maskemi atıcam diyordu
Ah dsö nun ilk twitter gonderilerine ulasabilsem neleri sacicam ortaliga var ya..Semptomsuz insanlar bulaştırmıyor diye yayınladılar daha ne olsun.
çok fazla kafaya takıncca ben de odaklanıp çok duyuyorum. inşallah öyledirSiz de sürekli ambulans sesi duyuyor musunuz?
Eskiden de böyle sık sık geçer miydi yoksa algıda seçicilik mi yapıyorum acaba? Her ambulans sesi duyduğumda eyvah diyorum
Vaka sayısı çok önemli değil de keşke ölüm oranını tuttursa ya. Sanki gerçekten ölüm oranında azalma var gibi dünyada. İspanyada 5 gündür ölüm yok. italyada 50 lere düştü sayı. Türkiye 15O adamin dedikleri olursa ben de geceses degilim uleyynn
Cok kaale almayin onunki tamamen teorik bilgi.bizim kulturel aktivitelerimizi hesaba katmis mi sorun bakalim.olmadi instagram hesabini verin ben sorayim
Benim gibi işi olmayanlar için çok zor bu süreç. Ben bütün gün evde olduğum için ister istemez korona düşünüyorum tüm gün napayım başka, dizi izlemekten beynim hamura döndüçok fazla kafaya takıncca ben de odaklanıp çok duyuyorum. inşallah öyledir.
İş yerinde rutin testSizin test yaptirma nedeniniz neydi
Iste orda kafa karmakarisik.arkadasim aylardir avusturalyada covid var.niye aylardir orda bisey olmuyor.ne yapti bu adamlar.nasil cozum buldu.aylardir takip ediyorum hep cok dusuk rakamlar ve hic vefat yok.Vaka sayısı çok önemli değil de keşke ölüm oranını tuttursa ya. Sanki gerçekten ölüm oranında azalma var gibi dünyada. İspanyada 5 gündür ölüm yok. italyada 50 lere düştü sayı. Türkiye 15
Meksika da hiç düşmüyor, 500 küsürlerde hala. Yoksa ben de ölüm sayılarını tarıyorum her gün ülkelerin. Rusya’da sonradan ölü sayıları çok arttı. Ama Amerika cidden az.Vaka sayısı çok önemli değil de keşke ölüm oranını tuttursa ya. Sanki gerçekten ölüm oranında azalma var gibi dünyada. İspanyada 5 gündür ölüm yok. italyada 50 lere düştü sayı. Türkiye 15
Şu an çalışmayacak olmayı o kadar isterdim ki, işim olmasın bir süre daha söz korona düşünmücemBenim gibi işi olmayanlar için çok zor bu süreç. Ben bütün gün evde olduğum için ister istemez korona düşünüyorum tüm gün napayım başka, dizi izlemekten beynim hamura döndü
Meksikanin saglik sistemi tartisilir o yuzden degisir.rusya cok kapali bir ulke(ayni cin gibi) sonradan aciklamak zorunda kaldilar.yoksa vefatlar hep zatureydi.amerikayi hala takip ediyorum.patlamasi lazimdi simdiye kadar.ulkeler rakamlarda manupule yapiyor sanki...Meksika da hiç düşmüyor, 500 küsürlerde hala. Yoksa ben de ölüm sayılarını tarıyorum her gün ülkelerin. Rusya’da sonradan ölü sayıları çok arttı. Ama Amerika cidden az.
Ölüm sayısını az mı gösteriyorlar yani? Ekonomi için Amerika’dan beklerim.Meksikanin saglik sistemi tartisilir o yuzden degisir.rusya cok kapali bir ulke(ayni cin gibi) sonradan aciklamak zorunda kaldilar.yoksa vefatlar hep zatureydi.amerikayi hala takip ediyorum.patlamasi lazimdi simdiye kadar.ulkeler rakamlarda manupule yapiyor sanki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?