bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Semptomsuz insanlar bulaştırmıyor diye yayınladılar daha ne olsun.

Sürekli ağustosta ölüm bitecek deme sebebi mutasyon işte aslında bahsediyor sürekli
Ama evet o doktora göre şu an vaka sayımız İtalya gibi olmalıydı İtalya gibi olmayalım derken şu an İtalya olmak istiyoruz şaka gibi. Vaka sayısı olarak tabii
Maske konusunda çok haklı ama. O ülkede vaka bugün 160 mı neydi sebebi maske bence. Yasakmış çünkü takmamak. Bizde neden yasaklanmadı inan anlamıyorum

Siz de sürekli ambulans sesi duyuyor musunuz?
Eskiden de böyle sık sık geçer miydi yoksa algıda seçicilik mi yapıyorum acaba? Her ambulans sesi duyduğumda eyvah diyorum

O adamin dedikleri olursa ben de geceses degilim uleyynn
Cok kaale almayin onunki tamamen teorik bilgi.bizim kulturel aktivitelerimizi hesaba katmis mi sorun bakalim.olmadi instagram hesabini verin ben sorayim
Vaka sayısı çok önemli değil de keşke ölüm oranını tuttursa ya. Sanki gerçekten ölüm oranında azalma var gibi dünyada. İspanyada 5 gündür ölüm yok. italyada 50 lere düştü sayı. Türkiye 15

çok fazla kafaya takıncca ben de odaklanıp çok duyuyorum. inşallah öyledir.
Benim gibi işi olmayanlar için çok zor bu süreç. Ben bütün gün evde olduğum için ister istemez korona düşünüyorum tüm gün napayım başka, dizi izlemekten beynim hamura döndü

Iste orda kafa karmakarisik.arkadasim aylardir avusturalyada covid var.niye aylardir orda bisey olmuyor.ne yapti bu adamlar.nasil cozum buldu.aylardir takip ediyorum hep cok dusuk rakamlar ve hic vefat yok.

Meksika da hiç düşmüyor, 500 küsürlerde hala. Yoksa ben de ölüm sayılarını tarıyorum her gün ülkelerin. Rusya’da sonradan ölü sayıları çok arttı. Ama Amerika cidden az.

Benim gibi işi olmayanlar için çok zor bu süreç. Ben bütün gün evde olduğum için ister istemez korona düşünüyorum tüm gün napayım başka, dizi izlemekten beynim hamura döndü
Şu an çalışmayacak olmayı o kadar isterdim ki, işim olmasın bir süre daha söz korona düşünmücem Vallahi çok korkuyorum haftaya başlıyoruz. 3 otobüs yapmamak için araba almaya çalışıyoruz. Alamazsak hakkınızı helal edin

Meksika da hiç düşmüyor, 500 küsürlerde hala. Yoksa ben de ölüm sayılarını tarıyorum her gün ülkelerin. Rusya’da sonradan ölü sayıları çok arttı. Ama Amerika cidden az.
Meksikanin saglik sistemi tartisilir o yuzden degisir.rusya cok kapali bir ulke(ayni cin gibi) sonradan aciklamak zorunda kaldilar.yoksa vefatlar hep zatureydi.amerikayi hala takip ediyorum.patlamasi lazimdi simdiye kadar.ulkeler rakamlarda manupule yapiyor sanki...

Ölüm sayısını az mı gösteriyorlar yani? Ekonomi için Amerika’dan beklerim.

Ki.. benim okudugum bu kis rusyada zature salgini oldugu ve bu konuda cok ilerleme kaydettikleri uzerine olduguydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…