- 5 Mayıs 2015
- 5.018
- 6.612
- 398
Çok mantıklı, onlara olmuyorsa ailelerine olurdu Allah korusun. Bir şekilde değişirlerdi.Ben de ilk zamanlar korkuyordum bayağı markete girmeye. En son market çalışanları hiç değişmiyor. Bir şey olsa onlara olurdu diye teskin ettim kendimi.
Onlarda da yasaklar olmus ama hic kimse uymamisBizden farklı değiller sanki kültür olarak. Hızlı normalleşme, maskeyi isteğe bağlı yapma. Her şey aynı
Günlük binlere yaklaştıysa eğer sayı, şu an ancak 300-500 lerdeyizdir o zaman..Gerçi tv deki bir doktor da söylemişti, test sonucu çıkmadan ölene zatürre yazıyoruz diye..
Tamamen sosyal medya bence. Başka açıklaması yok. Sosyal medya olmasa bu da çok büyümezdi diye düşünüyorum benDomuz gribini neden bu kadar duymadık acaba, takip etmedik? Sonuçta ölüm az da olsa bize de gelmiş, hiç korkmamıştık artacak mı, bizi bulacak mı diye.
Deterjanla yıkamak ya da kolonyalı bezle silmek aynı zaten. Yıkanamıcak paketleri ben de kolonyalı bezle siliyorum. Poşetleri biriktiriyorum artık atmıyorum, poşet kıtlığı olcak yoksa evde yakındaben hiç paket yıkama noktasına gelmedim
balkonda 3-4 saat açık havada bekletme, sonra kolonyalı bez ile silme.
yeşillikler, sebzeler zaten hep sirkeli suda bekletilip girerdi dolaba o değişmedi.
bir de market poşetlerini direkt çöpe atıyorum
Valla bu kadar rahatlığa az bile artıyor. Evin bura da bir bakkal var. Küçücük dükkan. Adam hiç maske takmıyor zaten, gelen müşteriler de takmıyor. Kapısının önü hep kalabalık, ayak üstü sohpet edenler dolu. Bu benim evimin bura da olduğu için gördüğüm. Daha nice fazlalar var kim bilir.Yine artıyor yine kaygı yine uykusuz geceler...
Uykulaaaaar haram oldu
inşallah ya olmasın adı bile bitsin gitsin cidden çok bunaldım artık
Ben de anlamıyorum ki nasıl bu kadar emin. Geçmiş pandemilerle kıyaslama yapıyo sanırımYa aşırı özgüvenli değil mi? Virüsü o mu yarattı da bu kadar iddalı diyorum bazen..Duyması bile güzel bunu yine de..
Çin’den aldıkları ilacı kendileri üretmişler farklı yeni bi şey yok yanisozcude falan da çikti umarim ise yariyordur kurtuluruz.
Bu yeni mi şuan ki vaka sayılarına rağmen hala böyle diyor mu
Daha dün yazmış bunu. Vaka sayısı değil de ölüm sayısı önemliymiş.Bu yeni mi şuan ki vaka sayılarına rağmen hala böyle diyor mu
Mehmet Ceyhan da tam tersini söylüyor işte, virüsün kancaları mutasyona uğradıkça tutunamıyor, bulaşamıyor diyor. Biz bunu bekliyoruz diyor, yoksa her virüs tutunabildiği zaman aynı etkiyi gösterecektir diyor. Bütün salgınlar bulaşıcılığı azalarak bitmiş. Ay keşke bir kanal Halil hocayla Mehmet hocayı karşılıklı çıkarsa da rahatlasakDaha dün yazmış bunu. Vaka sayısı değil de ölüm sayısı önemliymiş.
Öldürücülüğü azalırsa herkese bulaşsın gerçekten de farketmez
İkisine de razıyım vallaMehmet Ceyhan da tam tersini söylüyor işte, virüsün kancaları mutasyona uğradıkça tutunamıyor, bulaşamıyor diyor. Biz bunu bekliyoruz diyor, yoksa her virüs tutunabildiği zaman aynı etkiyi gösterecektir diyor. Bütün salgınlar bulaşıcılığı azalarak bitmiş. Ay keşke bir kanal Halil hocayla Mehmet hocayı karşılıklı çıkarsa da rahatlasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?