bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Günlük binlere yaklaştıysa eğer sayı, şu an ancak 300-500 lerdeyizdir o zaman..Gerçi tv deki bir doktor da söylemişti, test sonucu çıkmadan ölene zatürre yazıyoruz diye..

sadece o da değil mesela kalp krizinden ölüyor, ölümden sonra covid tespit ediliyor ama kalp krizi deniyor. belki de virüs o krize sebep oldu ?
sonuçta hala nelere yol açtığı net değil, sürekli bilgi güncelleniyor.
acaba ölümden sonra covid teşhisi konanların yakınları karantinaya alınıyor mu ?
emin olamıyorum..

Deterjanla yıkamak ya da kolonyalı bezle silmek aynı zaten. Yıkanamıcak paketleri ben de kolonyalı bezle siliyorum. Poşetleri biriktiriyorum artık atmıyorum, poşet kıtlığı olcak yoksa evde yakında
ama un mesela onu direk bi yere koyup orda bekletiyorum yıkamadan silmeden. Bir de zehirleniriz falan diye

Yine artıyor yine kaygı yine uykusuz geceler...
Uykulaaaaar haram oldu
Valla bu kadar rahatlığa az bile artıyor. Evin bura da bir bakkal var. Küçücük dükkan. Adam hiç maske takmıyor zaten, gelen müşteriler de takmıyor. Kapısının önü hep kalabalık, ayak üstü sohpet edenler dolu. Bu benim evimin bura da olduğu için gördüğüm. Daha nice fazlalar var kim bilir.

Ya aşırı özgüvenli değil mi? Virüsü o mu yarattı da bu kadar iddalı diyorum bazen..Duyması bile güzel bunu yine de..
Ben de anlamıyorum ki nasıl bu kadar emin. Geçmiş pandemilerle kıyaslama yapıyo sanırım
Hep dediğim gibi ağustosta belli olacak her şey. Umarım hayal kırıklığı olmaz gözü kapalı inanmıyor olsak da

Günaydın Sevgili dostlarım; saat kurma alışkanlığım hiç yoktur, üniversite sınavına girerken bile sabah erken kalkmak için saat kurmadım. Yazın en geç 6,30-7; kışın da 7,30-8 gibi uyanırım kendiliğimden. Ancak günler uzayınca bu sabah güneş benden önce uyanmış, dolayısıyla gün doğumunu yakalayamadım ama bunu telafi etmek için sizlere bol bol çiçek ve böcek resmi çektim :), aralarından seçmekte epey zorlandım. Bu kelebek resmen benim için poz verdi... Bu arada kedim Gözde de sinekliği açıp bahçeye çıkmak konusunda epey uzmanlaştı; çok şükür bahçe kedimiz Helva ile iyi geçiniyorlar. Moralinizin iyi olması, gününüzün de güzel geçmesi dileği ile Sevgiler

Daha dün yazmış bunu. Vaka sayısı değil de ölüm sayısı önemliymiş.
Öldürücülüğü azalırsa herkese bulaşsın gerçekten de farketmez
Mehmet Ceyhan da tam tersini söylüyor işte, virüsün kancaları mutasyona uğradıkça tutunamıyor, bulaşamıyor diyor. Biz bunu bekliyoruz diyor, yoksa her virüs tutunabildiği zaman aynı etkiyi gösterecektir diyor. Bütün salgınlar bulaşıcılığı azalarak bitmiş. Ay keşke bir kanal Halil hocayla Mehmet hocayı karşılıklı çıkarsa da rahatlasak

İkisine de razıyım valla
Ama şöyle bi durum var. Eskiden domuz gribini nasıl görüyoduk şu an nasıl
Öldürücülüğü azalırsa nezle oldum der gibi korona oldum durumuna geliriz
Mehmet Ceyhan işin ehli onun dediğinin çıkma şansı daha çok tabii. Bekleyip görcez napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…