bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Tam bitiyor derken planlar yaparken bile hemen harekete gecmezken azaldı denmesine ragmen hala evde otururken ben 3 aylık bebemi daha bir kez gunese cıkarabılmısken bızım bukadar psikolojimiz bozulmusken biz bu kadar sorumluyken sahillerde genıs genıs rahatca dolasan dikkatsiz maskesiz tedbırsız vırus bıtti diyerek dolasan sorumsuz insanlıktan nefret ediyorum nefret!!ben senin yuzunden neden hasta olayım nedenn nedenn. Yasamaktan yoruldum artık. Hıc bıtmıcek sankı hıc.
Asla hakkımı helal etmiyorum asla Allah bızım gıbı insanların sorumluluk sahiplerinin hakkını onlardan alsın. Cok sinirliyim.

Yani virüs mutasyona uğramadı diiyorlar.Ölümler azalıyor.Ama o İtalya nın hali,Amerika daki o gösteriler.Patlaması gerekmez mi?Neler oluyor?
Valla bilmiyorum ki.
Italya çok çok ilginç, bir de ben orada yaşadım bir süre, ne kadar gevşek ve hijyene çok çok uzak insanlar olduklarını biliyorum.
Ama cidden bunaldim artık.zaten 3 aydır yorulduk ve bıktık.bir de şimdi artışa geçmesi insanı çileden çıkarıyor. Ne olacak bu gidişle, bunun böyle olacağı belliydi.
Birden tüm yasaklar kaldırılır mi o kadar emek verilmişken. Bari temmuz 1 olsaydı tarih. Şimdi daha mi iyi oldu, nasıl önū alınacak şimdi, aynı kısıtlamaları yaz sıcağında mi yaşayacağız
Biz dikkat edenlere haksızlık değil mi bu

Yani virüs mutasyona uğramadı diiyorlar.Ölümler azalıyor.Ama o İtalya nın hali,Amerika daki o gösteriler.Patlaması gerekmez mi?Neler oluyor?
Yurt dışında ki görüntüler de sosyal hayat daha faal gibi. Almanya da maskesiz geziyor herkes. Ama vaka daha az gibi. Test oranlaarı mı düşük acaba

Bu insanlar gerizekalı net. Normalleşme olayını virüs bittiği icin normallesiyoruz sanıp 2 haftada bu duruma getirmeyi başaran kesim beyinizdir .
Misal ben ise gitmek icin toplu taşıma kullanıyorum.ama kadinin biri suslenmis puslenmis eline simit almis bir de onu yiye yiye gezmeye gidiyor.tabi maske cenede neden cunku hanfendi simit yiyor i.
Işte bu tiplerin eseri bugunki tablo

Ben İspanyaya taktım bu ara. Tam 6 gündür ölüm bildirmemişler. 243.000 vakaları var. Çok kötü halden nasıl bu hale geldiler anlamadım

O kadar haklısınız ki. O kadar doğru ki. Ya çık ama maskenle mesafene uy bu kadar zor mu istenen şey anlamıyorum. Onlar yüzünden annemi çıkartırken fellik fellik ıssız yer arıyorum. Herkes önlemini alsa bizim de rahatça çıkmak hakkımız. Hı bir de böyle söyleyince de evhamlı pimpirikli diyorlar. Bir de orası var. Bir de laf işitiyoruz. Tek annem kalmış şu hayatta elimden geldiğince korumaya çalışıyorum. Sizin de bebeğinizin çıkıp güneş almak hakkı ama çene altı maske ya da maskesiz herkes sokaktayken biz daha çok bunalıma gireriz. Ne diyelim bir an önce çaresi bulunsun da kurtulalım başka türlü mümkün değil.

Gıdadan bulaş olmuyo diyorlar tamam hadi
Ama çatal-kaşık-bardak vs sorun olmaz mı ya?
Arkadaşlarım hep kafelerde merak ettim açıkçası
Yüzde yüz emin olsam boş bir kafede kahve içmek çok isterim Tabii bu ay da bitince daha erken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…