- 5 Mayıs 2015
- 5.018
- 6.612
- 398
Sağlık bakanı da mutasyon geçirmedi, hala aynı hastalık diyorDaha dün yazmış bunu. Vaka sayısı değil de ölüm sayısı önemliymiş.
Öldürücülüğü azalırsa herkese bulaşsın gerçekten de farketmez
Şu an mutasyon geçirdiği kanıtlansa bile bakan açıklamasın zaten. bu kadar rahat herkes, o haber yıkıma neden olurSağlık bakanı da mutasyon geçirmedi, hala aynı hastalık diyor
Bizim doktor kesin yine halk dikkat etmiyor diyip çıkacak işin içinden. Bekliyorum açıklamasını bir ümitŞu an mutasyon geçirdiği kanıtlansa bile bakan açıklamasın zaten. bu kadar rahat herkes, o haber yıkıma neden olur
Aynen öyle demiş. Ölüm sayısı haziran sonu 10 ve altı olacakmış falan filanBizim doktor kesin yine halk dikkat etmiyor diyip çıkacak işin içinden. Bekliyorum açıklamasını bir ümit
Yoğun bakımla entübe yükselmemiş olsaydı, ölüm azaldı diye umutlanacaktım. Ama bu doktora olan ufacık umudum da gidiyorEki Görüntüle 2648502
Bu yoruma cevap verse keşke..
başa döndük resmen nasıl çıkcaz bu işin içinden çok canım sıkıldı
Önümüzdeki hafta düşüş başlar diyo bugün kü test vaka oranı yüzde 3 lere çıkmışDaha dün yazmış bunu. Vaka sayısı değil de ölüm sayısı önemliymiş.
Öldürücülüğü azalırsa herkese bulaşsın gerçekten de farketmez
Yani virüs mutasyona uğramadı diiyorlar.Ölümler azalıyor.Ama o İtalya nın hali,Amerika daki o gösteriler.Patlaması gerekmez mi?Neler oluyor?Her ülkede biter bizde bitmez bu illet
Valla bilmiyorum ki.Yani virüs mutasyona uğramadı diiyorlar.Ölümler azalıyor.Ama o İtalya nın hali,Amerika daki o gösteriler.Patlaması gerekmez mi?Neler oluyor?
Yurt dışında ki görüntüler de sosyal hayat daha faal gibi. Almanya da maskesiz geziyor herkes. Ama vaka daha az gibi. Test oranlaarı mı düşük acabaYani virüs mutasyona uğramadı diiyorlar.Ölümler azalıyor.Ama o İtalya nın hali,Amerika daki o gösteriler.Patlaması gerekmez mi?Neler oluyor?
Bu insanlar gerizekalı net. Normalleşme olayını virüs bittiği icin normallesiyoruz sanıp 2 haftada bu duruma getirmeyi başaran kesim beyinizdir .Tam bitiyor derken planlar yaparken bile hemen harekete gecmezken azaldı denmesine ragmen hala evde otururken ben 3 aylık bebemi daha bir kez gunese cıkarabılmısken bızım bukadar psikolojimiz bozulmusken biz bu kadar sorumluyken sahillerde genıs genıs rahatca dolasan dikkatsiz maskesiz tedbırsız vırus bıtti diyerek dolasan sorumsuz insanlıktan nefret ediyorum nefret!!ben senin yuzunden neden hasta olayım nedenn nedenn. Yasamaktan yoruldum artık. Hıc bıtmıcek sankı hıc.
Asla hakkımı helal etmiyorum asla Allah bızım gıbı insanların sorumluluk sahiplerinin hakkını onlardan alsın. Cok sinirliyim.
Ben İspanyaya taktım bu ara. Tam 6 gündür ölüm bildirmemişler. 243.000 vakaları var. Çok kötü halden nasıl bu hale geldiler anlamadımYani virüs mutasyona uğramadı diiyorlar.Ölümler azalıyor.Ama o İtalya nın hali,Amerika daki o gösteriler.Patlaması gerekmez mi?Neler oluyor?
O kadar haklısınız ki. O kadar doğru ki. Ya çık ama maskenle mesafene uy bu kadar zor mu istenen şey anlamıyorum. Onlar yüzünden annemi çıkartırken fellik fellik ıssız yer arıyorum. Herkes önlemini alsa bizim de rahatça çıkmak hakkımız. Hı bir de böyle söyleyince de evhamlı pimpirikli diyorlar. Bir de orası var. Bir de laf işitiyoruz. Tek annem kalmış şu hayatta elimden geldiğince korumaya çalışıyorum. Sizin de bebeğinizin çıkıp güneş almak hakkı ama çene altı maske ya da maskesiz herkes sokaktayken biz daha çok bunalıma gireriz. Ne diyelim bir an önce çaresi bulunsun da kurtulalım başka türlü mümkün değil.Tam bitiyor derken planlar yaparken bile hemen harekete gecmezken azaldı denmesine ragmen hala evde otururken ben 3 aylık bebemi daha bir kez gunese cıkarabılmısken bızım bukadar psikolojimiz bozulmusken biz bu kadar sorumluyken sahillerde genıs genıs rahatca dolasan dikkatsiz maskesiz tedbırsız vırus bıtti diyerek dolasan sorumsuz insanlıktan nefret ediyorum nefret!!ben senin yuzunden neden hasta olayım nedenn nedenn. Yasamaktan yoruldum artık. Hıc bıtmıcek sankı hıc.
Asla hakkımı helal etmiyorum asla Allah bızım gıbı insanların sorumluluk sahiplerinin hakkını onlardan alsın. Cok sinirliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?