Sanane kardesım belki benim canım kıymetli belki ben cocuklarıma senin cocuklarına yada cevrendekı yakınlarına vermediğin degerın onbınkatını verip korkuya kapılıyorum. Belki benjm yasanmıslıklarım farklı dıceksın onlara . Bunn pımpırıkle alakası yok devlet basbagrıyo ha onlar normale donun artık gecti korkmayın dese belki diyeceğim. Ama ben bu saatten sonrada belki diyemem cunku lanet olası virus beyinlerimize kazındı artık bızım nesil bıttı artık yok oyle dugunlerde halaylar cekmek artık yok samimiyetler bizim omrumuz buna daha izin vermez bızım ıcın eskisi gıbı bır hayat artık yok yeni normal var onuda becerebılırlerse tabi nerdeeeO kadar haklısınız ki. O kadar doğru ki. Ya çık ama maskenle mesafene uy bu kadar zor mu istenen şey anlamıyorum. Onlar yüzünden annemi çıkartırken fellik fellik ıssız yer arıyorum. Herkes önlemini alsa bizim de rahatça çıkmak hakkımız. Hı bir de böyle söyleyince de evhamlı pimpirikli diyorlar. Bir de orası var. Bir de laf işitiyoruz. Tek annem kalmış şu hayatta elimden geldiğince korumaya çalışıyorum. Sizin de bebeğinizin çıkıp güneş almak hakkı ama çene altı maske ya da maskesiz herkes sokaktayken biz daha çok bunalıma gireriz. Ne diyelim bir an önce çaresi bulunsun da kurtulalım başka türlü mümkün değil.
Valla emin olun hadi temmuz ağustostaki düğünlerde olmadı diyelim eylülde halaya başlarlarSanane kardesım belki benim canım kıymetli belki ben cocuklarıma senin cocuklarına yada cevrendekı yakınlarına vermediğin degerın onbınkatını verip korkuya kapılıyorum. Belki benjm yasanmıslıklarım farklı dıceksın onlara . Bunn pımpırıkle alakası yok devlet basbagrıyo ha onlar normale donun artık gecti korkmayın dese belki diyeceğim. Ama ben bu saatten sonrada belki diyemem cunku lanet olası virus beyinlerimize kazındı artık bızım nesil bıttı artık yok oyle dugunlerde halaylar cekmek artık yok samimiyetler bizim omrumuz buna daha izin vermez bızım ıcın eskisi gıbı bır hayat artık yok yeni normal var onuda becerebılırlerse tabi nerdeee
Biz bugün bi çay içimi oturduk.Kardeşim diş tedavisine başlamışdı(Ağrı çok yapmışdı)Kurallara uyarak çıktık.Dezenfekdanı defalarca sürdük eve dönünceye kadar.Maskeliydik ve kimseye yanaşmadık.yani 10 gündür ipi kırdım,kurallara uyarak çıkıyorumGıdadan bulaş olmuyo diyorlar tamam hadi
Ama çatal-kaşık-bardak vs sorun olmaz mı ya?
Arkadaşlarım hep kafelerde merak ettim açıkçası
Yüzde yüz emin olsam boş bir kafede kahve içmek çok isterimTabii bu ay da bitince daha erken
Olmaz ama öyle işte.Ben ayda bir kez çıkarttığım anneme bugün maskesiz biri öksürünce yeniden anladım. Ben ne kadar korumaya çalışsam da bir yere kadar. Adam üstümüze üstümüze öksürdü, sokak boyu da öksürdü. Bari maske tak. Maskenin hemen zorunlu olması lazım. Yemin ederim balkona oturup foto çekip ihbar edicem akşama kadar.
Ve çok uzaklaşıp avm falan girmiyorum.10 gün önce yakındaki birine girdim tırsdım sonradan.Neyse bişi çıkmadıBiz bugün bi çay içimi oturduk.Kardeşim diş tedavisine başlamışdı(Ağrı çok yapmışdı)Kurallara uyarak çıktık.Dezenfekdanı defalarca sürdk eve dönünceye kadar.Maskeliydik ve kimseye yanaşmadık.yani 10 gündür ipi kırdım,kurallara uyarak çıkıyorum
Evet ben de mesafeli otururum kurallara uyarak. Ama bardak, çatal vs onlardan korkuyorum sadeceBiz bugün bi çay içimi oturduk.Kardeşim diş tedavisine başlamışdı(Ağrı çok yapmışdı)Kurallara uyarak çıktık.Dezenfekdanı defalarca sürdük eve dönünceye kadar.Maskeliydik ve kimseye yanaşmadık.yani 10 gündür ipi kırdım,kurallara uyarak çıkıyorum
evet nasıl gidilir bilmiyorum kafeye falan.Evet ben de mesafeli otururum kurallara uyarak. Ama bardak, çatal vs onlardan korkuyorum sadece
yeniden miKonyadaki tüm hastaneler pandemi hastanesi olarak ilan edilmiş
Evde dura dura öyle bi hale geldim ki sanki evin kapısı dışındaki her şeyde virüs varevet nasıl gidilir bilmiyorum kafeye falan.
Ya tv de sanki tek kullanımlık ve normal çatal kaşık vs müşterinin tercihine bırakılacak ve normal çatal,kaşık bulaşık makinesinde yıkanacak diye bir kural vardı.Evet ben de mesafeli otururum kurallara uyarak. Ama bardak, çatal vs onlardan korkuyorum sadece
Haydaa buda nerden çıktı.Ben Konyada yım.Gene hapismi olmalı neKonyadaki tüm hastaneler pandemi hastanesi olarak ilan edilmiş
Konyadaki tüm hastaneler pandemi hastanesi olarak ilan edilmiş
Kaç tane hikaye gördüm hepsi 4 ay önceki gibiydiYa tv de sanki tek kullanımlık ve normal çatal kaşık vs müşterinin tercihine bırakılacak ve normal çatal,kaşık bulaşık makinesinde yıkanacak diye bir kural vardı.
Bu dönemde kemoterapi alan, acil ameliyat olması gereken, düzenli hastaneye gitmesi gerekenlere oldu olan...Valla öleKonya'da koronavirüs vakaları artınca tüm hastaneler pandemi hastanesi olarak ilan edildi
Konya'daki tüm hastaneler koronavirüs vakalarındaki artış nedeniyle pandemi hastanesi olarak ilan edildi.www.yenimeram.com.tr
ben de aynıyım. senin de benim gibi evde büyüklerin var. herşeyi yıka temizle 3 ay böyle geçti. markete bile gitmedim. annemin en yakın arkadaşı marketten kaptı. çok zor günler geçirdiler. dışarıda her şey virüslü gibime geliyor artık. belli ki geçmeyecek. ama keşke maskede yaptırım olsa ne bileyim para cezası falan. en azından herkes maskeli olursa bulaş riski düşer. kimse takmıyor burda üstelik çok da yoğun bir bölgedeyim.Evde dura dura öyle bi hale geldim ki sanki evin kapısı dışındaki her şeyde virüs var
O bardakları çatalı nasıl ağzıma götürürüm bilmiyorum. Belki abartıyorum ama gerçekten 3 aydır evdeyim her şeye korkuyorum ister istemez
ben de aynıyım. senin de benim gibi evde büyüklerin var. herşeyi yıka temizle 3 ay böyle geçti. markete bile gitmedim. annemin en yakın arkadaşı marketten kaptı. çok zor günler geçirdiler. dışarıda her şey virüslü gibime geliyor artık. belli ki geçmeyecek. ama keşke maskede yaptırım olsa ne bileyim para cezası falan. en azından herkes maskeli olursa bulaş riski düşer. kimse takmıyor burda üstelik çok da yoğun bir bölgedeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?