Nasl kaybetsn gücünü herşeyi serbest yaptlar artarak geri gelyor..yeniden mi. of of bir bitmedi, gücünü kaybedemedi.
Uykularım iyi değil.GidemiyorumBu dönemde kemoterapi alan, acil ameliyat olması gereken, düzenli hastaneye gitmesi gerekenlere oldu olan...
Babamın 2 ay geçti kalp kontrolü, korkudan gidemedik
ben de aynıyım. senin de benim gibi evde büyüklerin var. herşeyi yıka temizle 3 ay böyle geçti. markete bile gitmedim. annemin en yakın arkadaşı marketten kaptı. çok zor günler geçirdiler. dışarıda her şey virüslü gibime geliyor artık. belli ki geçmeyecek. ama keşke maskede yaptırım olsa ne bileyim para cezası falan. en azından herkes maskeli olursa bulaş riski düşer. kimse takmıyor burda üstelik çok da yoğun bir bölgedeyim.
Evet.Hatta daha sıkı olarakbence çare tekrar sokağa çıkma yasakları..
sanırım pekinde tekrar yasaklar başlamış. onlar gibi buraya da tekrar yasak gelsin.
Diyelim ki yasak geldi, 2 ay daha kısıtlamalar arttı, iş yerleri yarı yarıya mesai sistemine geçildi. 2 ay sonra tekrar açılacak ekonomi kötüye gidiyor diye, ondan sonra yine 2000 vakalarına çıkmaz mıyız? Ben aşıya da güvenemiyorum. Hep kısır döngüde mi yaşayacağız böyle yabence çare tekrar sokağa çıkma yasakları..
sanırım pekinde tekrar yasaklar başlamış. onlar gibi buraya da tekrar yasak gelsin.
Marketten mi kapmışlar. Yaa nasıl oldu çok mu yaklaştırdılar biri mi öksürdü acaba. Ben markette bi şey olmaz diye düşünüyodum hep hemen alıp çıktığım içinben de aynıyım. senin de benim gibi evde büyüklerin var. herşeyi yıka temizle 3 ay böyle geçti. markete bile gitmedim. annemin en yakın arkadaşı marketten kaptı. çok zor günler geçirdiler. dışarıda her şey virüslü gibime geliyor artık. belli ki geçmeyecek. ama keşke maskede yaptırım olsa ne bileyim para cezası falan. en azından herkes maskeli olursa bulaş riski düşer. kimse takmıyor burda üstelik çok da yoğun bir bölgedeyim.
Ya mutasyon olacak 4-5 aya en geç kurtulacağızDiyelim ki yasak geldi, 2 ay daha kısıtlamalar arttı, iş yerleri yarı yarıya mesai sistemine geçildi. 2 ay sonra tekrar açılacak ekonomi kötüye gidiyor diye, ondan sonra yine 2000 vakalarına çıkmaz mıyız? Ben aşıya da güvenemiyorum. Hep kısır döngüde mi yaşayacağız böyle ya
Acaba o daha mı ölümcüldü? Çünkü öldürücülüğü artınca bulaşıcılık azalıyor.Ya mutasyon olacak 4-5 aya en geç kurtulacağız
Ya da boşa uğraşıyoruz hepimiz kapıcaz sanırım
Ama ispanyol gribini bile herkes geçirmemiş onu düşünüyorum bi yandan
Diyelim ki yasak geldi, 2 ay daha kısıtlamalar arttı, iş yerleri yarı yarıya mesai sistemine geçildi. 2 ay sonra tekrar açılacak ekonomi kötüye gidiyor diye, ondan sonra yine 2000 vakalarına çıkmaz mıyız? Ben aşıya da güvenemiyorum. Hep kısır döngüde mi yaşayacağız böyle ya
500 milyondan fazla kişiye bulaşmış, 18 ay içinde 50 milyon kişi ölmüşAcaba o daha mı ölümcüldü? Çünkü öldürücülüğü artınca bulaşıcılık azalıyor.
yaa Allahim korusun ,Marketten mi kapmışlar. Yaa nasıl oldu çok mu yaklaştırdılar biri mi öksürdü acaba. Ben markette bi şey olmaz diye düşünüyodum hep hemen alıp çıktığım için
500 milyondan fazla kişiye bulaşmış, 18 ay içinde 50 milyon kişi ölmüş
Ben de dışarıda gördüğüm maskesiz insanların kafasına kürekle vurmak istiyorum
Sanki biz bu sıcakta keyfimizden maskelerin için de nefes alıp veriyorum,.
Hele grup halinde gezen gençleri görüyorum, hiçbirinde maske yok.
Ne olacağız böyle yaa
Salgının başından beri çalışan tanıdıklarım var hepsi çok rahatyaa Allahim korusun ,
ben de 3 aydirbir yere çıkmadım, 3 kere toplu alisveris, o da toplu olunca canim cikiyo, yıka sil boşalt, maker zamani geldi simdi kara kara düşünüyorum
dış kapıyı açmak istemiyorum, açarken yavaş yavaş açıyorum. sanki heryer herbsey bu üvirusluymusngibi geliyo, bu dirumu atlatmaknicin dışarı cikmaknlazim diyordum ammnasik cikicam
Ah onu Mehmet Ceyhan en başta söyledi. 21 gün evde tutarsak Türkiye’de bu iş biter dedi. Ekonomi de açılırdı sonrasında. Şimdi her şey daha kötü oldu.yok ben tam bir yasaktan bahsediyorum.
3 hafta kapansın herkese eve mesela.
Ama uçuşlar açılınca nolcaktı? Bütün dünya yapmalıydı bunu şu an bitmişti belki deAh onu Mehmet Ceyhan en başta söyledi. 21 gün evde tutarsak Türkiye’de bu iş biter dedi. Ekonomi de açılırdı sonrasında. Şimdi her şey daha kötü oldu.
Test şartıyla 2 gün karantina uygulanırdı belki ne bileyim, en azından kaç aydır uçuşlar kapalıydı, düşünsene şu an vaka sayımız sıfıra yakın olurdu, bu kadar aydır evde olmazdık, içimiz daha rahat olurdu, dışarı çıkardık, hastalar tedavilerine devam ederdi. En azından uçuşlar açılana kadar.Ama uçuşlar açılınca nolcaktı? Bütün dünya yapmalıydı bunu şu an bitmişti belki de
Ah şu ekonomi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?