bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185

Ben de dışarıda gördüğüm maskesiz insanların kafasına kürekle vurmak istiyorum
Sanki biz bu sıcakta keyfimizden maskelerin için de nefes alıp veriyorum,.

Hele grup halinde gezen gençleri görüyorum, hiçbirinde maske yok.

Ne olacağız böyle yaa

bence çare tekrar sokağa çıkma yasakları..
sanırım pekinde tekrar yasaklar başlamış. onlar gibi buraya da tekrar yasak gelsin.
Diyelim ki yasak geldi, 2 ay daha kısıtlamalar arttı, iş yerleri yarı yarıya mesai sistemine geçildi. 2 ay sonra tekrar açılacak ekonomi kötüye gidiyor diye, ondan sonra yine 2000 vakalarına çıkmaz mıyız? Ben aşıya da güvenemiyorum. Hep kısır döngüde mi yaşayacağız böyle ya

Marketten mi kapmışlar. Yaa nasıl oldu çok mu yaklaştırdılar biri mi öksürdü acaba. Ben markette bi şey olmaz diye düşünüyodum hep hemen alıp çıktığım için

Ya mutasyon olacak 4-5 aya en geç kurtulacağız
Ya da boşa uğraşıyoruz hepimiz kapıcaz sanırım
Ama ispanyol gribini bile herkes geçirmemiş onu düşünüyorum bi yandan

Ya mutasyon olacak 4-5 aya en geç kurtulacağız
Ya da boşa uğraşıyoruz hepimiz kapıcaz sanırım
Ama ispanyol gribini bile herkes geçirmemiş onu düşünüyorum bi yandan
Acaba o daha mı ölümcüldü? Çünkü öldürücülüğü artınca bulaşıcılık azalıyor.

yok ben tam bir yasaktan bahsediyorum.
3 hafta kapansın herkese eve mesela.

Brezilya 33 bin vakadan 21 bine düşmüş bugün
Umarım pik dönemi bitmiştir böyle böyle azalarak gider

Marketten mi kapmışlar. Yaa nasıl oldu çok mu yaklaştırdılar biri mi öksürdü acaba. Ben markette bi şey olmaz diye düşünüyodum hep hemen alıp çıktığım için
yaa Allahim korusun ,
ben de 3 aydirbir yere çıkmadım, 3 kere toplu alisveris, o da toplu olunca canim cikiyo, yıka sil boşalt, maker zamani geldi simdi kara kara düşünüyorum
dış kapıyı açmak istemiyorum, açarken yavaş yavaş açıyorum. sanki heryer herbsey bu üvirusluymusngibi geliyo, bu dirumu atlatmaknicin dışarı cikmaknlazim diyordum ammnasik cikicam

Beraber vurabiliriz

Salgının başından beri çalışan tanıdıklarım var hepsi çok rahat
Yürüyüşe bile çıkmadan sürekli evde olanlar için çok zor. Benim psikolojim bozuldu mesela, hani bu sahildeki görüntüler var ya 100 lerce kişi.. onları görünce bile ürperiyorum
Bi daha ne zaman kalabalığa karışabilirim bilmiyorum :/

Ah onu Mehmet Ceyhan en başta söyledi. 21 gün evde tutarsak Türkiye’de bu iş biter dedi. Ekonomi de açılırdı sonrasında. Şimdi her şey daha kötü oldu.
Ama uçuşlar açılınca nolcaktı? Bütün dünya yapmalıydı bunu şu an bitmişti belki de
Ah şu ekonomi

valla ne kadar doğru bilmiyorum ama 2. dalga olsa bile yasaklama yapamayiz cunku artik ekonomi cok kotu bir halde diye

insanlar için sikinti yok ki bize zor kapandik eve dışarda çıkamıyoruz kafayı yemek isten degil

Ama uçuşlar açılınca nolcaktı? Bütün dünya yapmalıydı bunu şu an bitmişti belki de
Ah şu ekonomi
Test şartıyla 2 gün karantina uygulanırdı belki ne bileyim, en azından kaç aydır uçuşlar kapalıydı, düşünsene şu an vaka sayımız sıfıra yakın olurdu, bu kadar aydır evde olmazdık, içimiz daha rahat olurdu, dışarı çıkardık, hastalar tedavilerine devam ederdi. En azından uçuşlar açılana kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…