bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
O ipi yavas yavas kırıp kurallara uyarak bir kez cocuklarımı parka cıkardım oda kac kez dezenfektan sıktım bebegımı anakucagından hıc cıkarmadım eve girene kadar. eve girdik dusumuzu aldık..bundan sonra ara ara kurallara uyarak cıkarcaktım cocuklarimı Ama kursağımızda koydu bu insanlık yazıklar olsun. Yine dıyorum hakkımızı asla helal etmiyorum.

Hayat bu şekilde geçmez ama nasıl kurtulacağız hiç bilmiyorum

Günaydın sevgili dostlarım. Bugün de yağmurlu bir gecenin ardından parçalı bulutlu bir hava var. Güneş doğmadan hemen önce bulutlar yine lahane bir görüntü oluşturdu. Bugün de morallerimizi yüksek tutmak dileği ile size bugünkü gün doğumu manzaralarını ve yer minesi çiçekleri gönderiyorum. Sevgilerimle

Bi 10 gün önce kızımla annemi sahile götürdüm 3 aydan sonra...maskemizi taktık yürüyüş yaptık..bankları kaldırmışlar deniz kıyısında oturup dinlendik..bi cafenin önü açık alandı ve mesafeliydi oturduk biz..içeri maskeyle ateşim ölçülerek girdim.siparişimi verdim,ödememi yaptım.dezenfektan kullandım çıktım..tek kullanımlık çatal bıçakla yemeğimizi yiyip kalktık..kızım 3 aydır bunalıma girdi evde ona çok iyi geldi bu..ara ara bu şekilde çıkarcam artık..sizde böyle dışarda oturursanız sorun olmaz ve iyi gelir

Iyimi varsiniz her sabah bakiyorum fotograf atmismisiniz diye tesekkur ederim kndi adima gordukce motive oluyorum

Marketten mi kapmışlar. Yaa nasıl oldu çok mu yaklaştırdılar biri mi öksürdü acaba. Ben markette bi şey olmaz diye düşünüyodum hep hemen alıp çıktığım için
maalesef öyle gittiği 2 kere market için çıkmış. o dönem maske zorunlu değildi. başlarında yakalandılar daha yeni iyileşebildiler karı koca. ama kadıncağız hala öksürüyor.

buradı neresi acaba her yerde böyle tedbir var mı acaba? çok güzel söyledikleriniz keşke her yer böyle olsa.

Ben de kontrollu olarak cikiyorum dışarı. Hem astım hem de hamilelik dolayısıyla maske ile nefes almam zor ama doktor kontrolüne gittiğim günler biraz dışarıda vakit geçiriyorum. Geçen hafta açık havada olan bir avm'ye gittim, toplam 10 kişi ancak vardı bombostu, yemek de yedim hatta... 3 buçuk ay olacak neredeyse benim psikolojim de hiç iyiye gitmiyordu, annemlerle görüşmeye basladiktan sonra (2 kez gittim) düzelmeye başladım. Bugün hava yagisli, dışarısı sakin diye eşimle yürüyüş yapacağız . Zorlansam da maskemi çıkarmıyorum. Kalabalıktan uzak alanları seçiyorum. Herkes böyle normalleşse aslında bu yükseliş olmayacaktı.

Yine başka kafadan başka bir ses
Yoğun bakım entübe sayısını biliyoruz ama keşke normal serviste yatanları da bilsek. Belki ordan bi çıkarın yapabilirdik

Eklentiler

• 0DE69363-6A43-4649-BFB6-BA121C0D7A3A.webp
    37 KB · Görüntüleme: 105
buradı neresi acaba her yerde böyle tedbir var mı acaba? çok güzel söyledikleriniz keşke her yer böyle olsa.
İzmir'deyiz biz...en kalabalık caddelerinden biri olan alsancak'ta bahsettiğim yer...genel olarak bi çok yerde bu şekilde burada...kızım çok sıkıldı bu süreçte,öncesinde sürekli duşardaydık..artık haftada bir çıkararım annemle ikisini..çok iyi geldi hepimize

Evet maskeyle sıcakta çok zor oluyor,allah yardım etsin sizinki daha da zor hem hamilelik hem astım...kızım 10 yaşında onla zorlandık bizde,mızmızlandı sıcak diye..eli sürekli maskesinde benim gözümde ondaydı..ağzını burnunu tutmasın diye...sürekli dezenfektan döküp durdum...herkes dikkat etse,bi süre kurallara uysa en azından bizim evde kaldığımıza değerdi..

Yine başka kafadan başka bir ses
Yoğun bakım entübe sayısını biliyoruz ama keşke normal serviste yatanları da bilsek. Belki ordan bi çıkarın yapabilirdik
Geçen sağlık bakanı da vakaların çoğu belirtisiz vakalar iyileşen sayımız yükselecek demişti ama dünkü tabloda vaka sayısı iyileşeni geçti yoğun bakım ile entübe artışı da moral bozucu biraz umutlanıp rahatlamıştım yerle bir oldu

Yoğun bakım entübe sayısı sıfırlansa vakanın da önemi kalmıcak ama, normal servisleri bilmiyoruz ki kaç kişi yatıyor diye
Bir de herkes farklı konuştuğu için güvenimiz kalmadı

Mehmet Ceyhan kancaların iyi yönde mutasyon geçirip tutunmasını azaltmasını bekliyoruz, kötü yönde mutasyon olması için 1000 kat daha evrim geçirmesi gerekir, kancaların sağlamlaşması gerekir, daha zor bir aşama demişti. E bu ne??

Bu hesap da benim çok moralimi bozuyor.
Geçen gün bi hikaye atmış, neymiş 8 yıl sonra dönebilirmiş her şey eskiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…