O ipi yavas yavas kırıp kurallara uyarak bir kez cocuklarımı parka cıkardım oda kac kez dezenfektan sıktım bebegımı anakucagından hıc cıkarmadım eve girene kadar. eve girdik dusumuzu aldık..bundan sonra ara ara kurallara uyarak cıkarcaktım cocuklarimı Ama kursağımızda koydu bu insanlık yazıklar olsun. Yine dıyorum hakkımızı asla helal etmiyorum.Biz bugün bi çay içimi oturduk.Kardeşim diş tedavisine başlamışdı(Ağrı çok yapmışdı)Kurallara uyarak çıktık.Dezenfekdanı defalarca sürdük eve dönünceye kadar.Maskeliydik ve kimseye yanaşmadık.yani 10 gündür ipi kırdım,kurallara uyarak çıkıyorum
Bayramdaki kısıtlamaların etkisini gördük mü tabloya yansıdı mı hatırlamıyorumEki Görüntüle 2648502
Bu yoruma cevap verse keşke..
Hayat bu şekilde geçmez ama nasıl kurtulacağız hiç bilmiyorumDiyelim ki yasak geldi, 2 ay daha kısıtlamalar arttı, iş yerleri yarı yarıya mesai sistemine geçildi. 2 ay sonra tekrar açılacak ekonomi kötüye gidiyor diye, ondan sonra yine 2000 vakalarına çıkmaz mıyız? Ben aşıya da güvenemiyorum. Hep kısır döngüde mi yaşayacağız böyle ya
700 lere inmiştik ya o bayram etkisi değil miydi kiBayramdaki kısıtlamaların etkisini gördük mü tabloya yansıdı mı hatırlamıyorum
Bi 10 gün önce kızımla annemi sahile götürdüm 3 aydan sonra...maskemizi taktık yürüyüş yaptık..bankları kaldırmışlar deniz kıyısında oturup dinlendik..bi cafenin önü açık alandı ve mesafeliydi oturduk biz..içeri maskeyle ateşim ölçülerek girdim.siparişimi verdim,ödememi yaptım.dezenfektan kullandım çıktım..tek kullanımlık çatal bıçakla yemeğimizi yiyip kalktık..kızım 3 aydır bunalıma girdi evde ona çok iyi geldi bu..ara ara bu şekilde çıkarcam artık..sizde böyle dışarda oturursanız sorun olmaz ve iyi gelirEvde dura dura öyle bi hale geldim ki sanki evin kapısı dışındaki her şeyde virüs var
O bardakları çatalı nasıl ağzıma götürürüm bilmiyorum. Belki abartıyorum ama gerçekten 3 aydır evdeyim her şeye korkuyorum ister istemez
Iyimi varsiniz her sabah bakiyorum fotograf atmismisiniz diye tesekkur ederim kndi adima gordukce motive oluyorumGünaydın sevgili dostlarım. Bugün de yağmurlu bir gecenin ardından parçalı bulutlu bir hava var. Güneş doğmadan hemen önce bulutlar yine lahane bir görüntü oluşturdu. Bugün de morallerimizi yüksek tutmak dileği ile size bugünkü gün doğumu manzaralarını ve yer minesi çiçekleri gönderiyorum. Sevgilerimle
Eki Görüntüle 2648589 Eki Görüntüle 2648590 Eki Görüntüle 2648591 Eki Görüntüle 2648592 Eki Görüntüle 2648593 Eki Görüntüle 2648594 Eki Görüntüle 2648595 Eki Görüntüle 2648596
maalesef öyle gittiği 2 kere market için çıkmış. o dönem maske zorunlu değildi. başlarında yakalandılar daha yeni iyileşebildiler karı koca. ama kadıncağız hala öksürüyor.Marketten mi kapmışlar. Yaa nasıl oldu çok mu yaklaştırdılar biri mi öksürdü acaba. Ben markette bi şey olmaz diye düşünüyodum hep hemen alıp çıktığım için
buradı neresi acaba her yerde böyle tedbir var mı acaba? çok güzel söyledikleriniz keşke her yer böyle olsa.Bi 10 gün önce kızımla annemi sahile götürdüm 3 aydan sonra...maskemizi taktık yürüyüş yaptık..bankları kaldırmışlar deniz kıyısında oturup dinlendik..bi cafenin önü açık alandı ve mesafeliydi oturduk biz..içeri maskeyle ateşim ölçülerek girdim.siparişimi verdim,ödememi yaptım.dezenfektan kullandım çıktım..tek kullanımlık çatal bıçakla yemeğimizi yiyip kalktık..kızım 3 aydır bunalıma girdi evde ona çok iyi geldi bu..ara ara bu şekilde çıkarcam artık..sizde böyle dışarda oturursanız sorun olmaz ve iyi gelir
Ben de kontrollu olarak cikiyorum dışarı. Hem astım hem de hamilelik dolayısıyla maske ile nefes almam zor ama doktor kontrolüne gittiğim günler biraz dışarıda vakit geçiriyorum. Geçen hafta açık havada olan bir avm'ye gittim, toplam 10 kişi ancak vardı bombostu, yemek de yedim hatta... 3 buçuk ay olacak neredeyse benim psikolojim de hiç iyiye gitmiyordu, annemlerle görüşmeye basladiktan sonra (2 kez gittim) düzelmeye başladım. Bugün hava yagisli, dışarısı sakin diye eşimle yürüyüş yapacağız . Zorlansam da maskemi çıkarmıyorum. Kalabalıktan uzak alanları seçiyorum. Herkes böyle normalleşse aslında bu yükseliş olmayacaktı.Bi 10 gün önce kızımla annemi sahile götürdüm 3 aydan sonra...maskemizi taktık yürüyüş yaptık..bankları kaldırmışlar deniz kıyısında oturup dinlendik..bi cafenin önü açık alandı ve mesafeliydi oturduk biz..içeri maskeyle ateşim ölçülerek girdim.siparişimi verdim,ödememi yaptım.dezenfektan kullandım çıktım..tek kullanımlık çatal bıçakla yemeğimizi yiyip kalktık..kızım 3 aydır bunalıma girdi evde ona çok iyi geldi bu..ara ara bu şekilde çıkarcam artık..sizde böyle dışarda oturursanız sorun olmaz ve iyi gelir
Teşekkür ederim. Ne mutlu. benim için de motivasyon oluyor.Sevgiler..Iyimi varsiniz her sabah bakiyorum fotograf atmismisiniz diye tesekkur ederim kndi adima gordukce motive oluyorum
İzmir'deyiz biz...en kalabalık caddelerinden biri olan alsancak'ta bahsettiğim yer...genel olarak bi çok yerde bu şekilde burada...kızım çok sıkıldı bu süreçte,öncesinde sürekli duşardaydık..artık haftada bir çıkararım annemle ikisini..çok iyi geldi hepimizeburadı neresi acaba her yerde böyle tedbir var mı acaba? çok güzel söyledikleriniz keşke her yer böyle olsa.
Evet maskeyle sıcakta çok zor oluyor,allah yardım etsin sizinki daha da zor hem hamilelik hem astım...kızım 10 yaşında onla zorlandık bizde,mızmızlandı sıcak diye..eli sürekli maskesinde benim gözümde ondaydı..ağzını burnunu tutmasın diye...sürekli dezenfektan döküp durdum...herkes dikkat etse,bi süre kurallara uysa en azından bizim evde kaldığımıza değerdi..Ben de kontrollu olarak cikiyorum dışarı. Hem astım hem de hamilelik dolayısıyla maske ile nefes almam zor ama doktor kontrolüne gittiğim günler biraz dışarıda vakit geçiriyorum. Geçen hafta açık havada olan bir avm'ye gittim, toplam 10 kişi ancak vardı bombostu, yemek de yedim hatta... 3 buçuk ay olacak neredeyse benim psikolojim de hiç iyiye gitmiyordu, annemlerle görüşmeye basladiktan sonra (2 kez gittim) düzelmeye başladım. Bugün hava yagisli, dışarısı sakin diye eşimle yürüyüş yapacağız . Zorlansam da maskemi çıkarmıyorum. Kalabalıktan uzak alanları seçiyorum. Herkes böyle normalleşse aslında bu yükseliş olmayacaktı.
Geçen sağlık bakanı da vakaların çoğu belirtisiz vakalar iyileşen sayımız yükselecek demişti ama dünkü tabloda vaka sayısı iyileşeni geçti yoğun bakım ile entübe artışı da moral bozucu biraz umutlanıp rahatlamıştım yerle bir olduYine başka kafadan başka bir ses
Yoğun bakım entübe sayısını biliyoruz ama keşke normal serviste yatanları da bilsek. Belki ordan bi çıkarın yapabilirdik
Yoğun bakım entübe sayısı sıfırlansa vakanın da önemi kalmıcak ama, normal servisleri bilmiyoruz ki kaç kişi yatıyor diyeGeçen sağlık bakanı da vakaların çoğu belirtisiz vakalar iyileşen sayımız yükselecek demişti ama dünkü tabloda vaka sayısı iyileşeni geçti yoğun bakım ile entübe artışı da moral bozucu biraz umutlanıp rahatlamıştım yerle bir oldu
Bu hesap da benim çok moralimi bozuyor.Eki Görüntüle 2648733
Mehmet Ceyhan kancaların iyi yönde mutasyon geçirip tutunmasını azaltmasını bekliyoruz, kötü yönde mutasyon olması için 1000 kat daha evrim geçirmesi gerekir, kancaların sağlamlaşması gerekir, daha zor bir aşama demişti. E bu ne??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?