bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Kendin boyayabilirsin çok kolay düz renk ama başka yerlere örn yürüyüş açık alan park vs. Dokunmadan gitsin yazık yaa
Bitkisel boya kullanıyordu hep, markette bulabilir miyim bilmiyorum ama bakıcam.
Götürcem artık ara ara, şu yaşa kadar en ufak tartışmamız olmazdı-kedi köpek gibi olduk evde dura dura

Benim lazer de yarım kaldı, 4 aydır gitmiyorum ama bitti gibi bir şey
Eylülde giderim diye düşünüyorum
Eylüle de nolcaz tabii bilmiyorum orasını

benim annemde gitmek istiyordu kendim boyayip kestim
Bende annemin saçını kestim hicbir tecrubem olmamasina ragmen kapali oldugu icin pek sorun olmadi braz kesim kotuydu kisacik yaptim boya videolari izleyip boyayanilirsiniz.

Dilimde sürekli murat övüç ün söylediği haliyle dalga dalga dalga dalga dalgalanııııyoooooooorrrr

Ankara da da artmış eskiden %60 İstanbul %40 Anadolu diyorlardı şimdi %60 Anadolu %40 İstanbul olmuş vaka sayısı olarak

Lazer yapan kişiye de söyleyin, hiç konuşmasın zaten yüzünüz değilmiş, eliyle de değil, makineyle temas edecek. Burun, ağız, göz e dikkat ettikten sonra bir şey olmaz inşallah
bende buna guveniyorum acikcasi, zaten hic konusmuyor normalde de, cihaz o kadar gurultulu ki ben elime telefon aliyorum o isini hallediyor, koltuk altina yaparken de zaten kafami ceviriyorum isinlar var diye, yani aslinda oksur tiksir yapmadigi surece bi sikinti olmaz muhtemelen de insan yine de tedirgin tabi

Ben de sacimi boyadim.yarin da kesicem.dayanamiyorum artik belime geldi cunkuyou tube da birsuru video izledim 4 parmak kessem yeter
Ben de şimdi bitkisel saç boyası sipariş ettim. Annemin saçını boyucam artık kaç güne gelirse
Ve kesicem. İnşallah kadını mahvetmem

Ağustos gelse de görsek

Eklentiler

• CB5FD81D-12FC-431C-A234-288C96CC9264.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 75
Prof.Dr. Tevfik Özlü'nün Twitter paylasimları;
1-Normalleşme sonrası bir miktar vaka artışı beklenen bir durum. Asıl olan bu artışın miktarı ve devam edip etmeyeceği. Bugün, önceki 3 güne göre artış daha sınırlı. Tedbirlere uyarak normalleşmeliyiz. Eskiye dönemeyiz. Virüsle beraber yaşamayı öğrenmemiz gerekiyor.
2-Filyasyon çalışmaları, sorunun nerelerden kaynaklandığını gösterir. Vaka artışının gözlendiği kentlerde il pandemi kurulları, bu verilere göre alacakları kararlarla kontrolü sağlayabilirler.
3-Salgın yakın zamanda bitecek olsaydı, normalleşmeyi öteleyebilirdik. Ama görünen o ki, bu pandemi dalgalar şeklinde 1-2 yıl sürecek. Bu durumda normalleşmeyi durdurmak veya geciktirmek yerine, kontrollü ve tedbirli normalleşmeyi gerçekleştirmek zorundayız.
4-Salgını azdırmadan normalleşme mümkün. Yeni dönemi şöyle tanımlayabiliriz. Maske, mesafe ve hijyenden ödün vermeden, eskiden yaptığın herşeyi yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…