Bitkisel boya kullanıyordu hep, markette bulabilir miyim bilmiyorum ama bakıcam.Kendin boyayabilirsin çok kolay düz renk ama başka yerlere örn yürüyüş açık alan park vs. Dokunmadan gitsin yazık yaa
benim annemde gitmek istiyordu kendim boyayip kestim
Bende annemin saçını kestim hicbir tecrubem olmamasina ragmen kapali oldugu icin pek sorun olmadi braz kesim kotuydu kisacik yaptim boya videolari izleyip boyayanilirsiniz.Tüm arkadaşları gitti, yengemler falan da gitti. Hiçbirine bi şey olmadı nolur ben de gitsem demeye başladı
Hiç saç boyamadım hayatımda ama deniyim bari izin verirse. Bir de herkes arayıp siz çok abartıyosunuz, evde mi yaşıcaksınız ömür boyu falan diyo. Artık hak veriyorum. Virüsün biteceğine inancım bitti çünkü
aman yarabbim
Ankara da da artmış eskiden %60 İstanbul %40 Anadolu diyorlardı şimdi %60 Anadolu %40 İstanbul olmuş vaka sayısı olarakBen babam berbere gitmek istediğinde kapıyı üstlerinden kitledim. Sonra bağırdım, sonra küstüm, sonra parka gezmeye götürdüm rüşvet olarak. Traş makinesi aldım, artık berber demiyor nihayet. Ama 1 hafta savaştım. Gerçi biz büyükşehirdeyiz, her yerde virüs var gibi yaklaşıyorum ben.
bende buna guveniyorum acikcasi, zaten hic konusmuyor normalde de, cihaz o kadar gurultulu ki ben elime telefon aliyorum o isini hallediyor, koltuk altina yaparken de zaten kafami ceviriyorum isinlar var diye, yani aslinda oksur tiksir yapmadigi surece bi sikinti olmaz muhtemelen de insan yine de tedirgin tabiLazer yapan kişiye de söyleyin, hiç konuşmasınzaten yüzünüz değilmiş, eliyle de değil, makineyle temas edecek. Burun, ağız, göz e dikkat ettikten sonra bir şey olmaz inşallah
neden bu yesil yaprakli pantolon cikiyor paylasimlarin altinda
Ben de şimdi bitkisel saç boyası sipariş ettim. Annemin saçını boyucam artık kaç güne gelirseBen de sacimi boyadim.yarin da kesicem.dayanamiyorum artik belime geldi cunkuyou tube da birsuru video izledim 4 parmak kessem yeter
Bende birşey gözükmüyorneden bu yesil yaprakli pantolon cikiyor paylasimlarin altinda
Aaaa şimdi gördüm o nereden gelmiş oraya yanlışlıkla eklemiş olabilirim foto eklerkenneden bu yesil yaprakli pantolon cikiyor paylasimlarin altinda
lBende birşey gözükmüyor
lcaglanin paylasiminin altinda da cikiyodu aynisiAaaa şimdi gördüm o nereden gelmiş oraya yanlışlıkla eklemiş olabilirim foto eklerken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?