bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Aynen o yaşta belli eder birde her zaman ki öksürüğü olmasa farkedip erken test yaptırırdı.yada ondan eşi kapsa huzurevinde vakalar cıkardı genelde 2.gün bulgu vermeye baslıyor.5-6 günde cogu insan belirti veriyormuş yani adam asemptomatik geçirse eşi falan derken biri pozitif olur ortaya cıkardı

Bu bilgi doğru mu?çocuklar evden eğitime devam mı edecekler önümüzde ki dönemde?

Milli Eğitim Bakanı Selçuk, okulların 31 Ağustos'ta açılacağını ve EBA uzaktan eğitimin gelecek yıl boyunca devam edeceğini açıkladı.

Bizim sitede birine test yapilmis is yerinde birinde cikmis , cocuklar geceye kadar oynuyordu birden herkes cekildi evlerine ama dun yapmışlar testi tomografide temizmis , sürüntu çıkmamış cocuklari disarda oynamış ekipler gelince millet öğrendi.
Vakalar artiyor kimsenin umrunda değil

Haklısın, elbet birinde çıkardı çok teşekkür ederim valla, yüreğime su serptiniz, içim rahatladı. Sizlerden, ailenizden uzak tutsun Allah inşallah bu illeti

Göremedim ben nereden okudunuz? Müjdenizi yollayacağım vallahi neredeyseniz!!

Sanırım okula belli günlerde gidilecek belli günlerde de uzaktan eğitim olacak

Ben şöyle düşünüyorum bana bu hak verildiyse ve benim gibi herkes alabiliyorsa ben neden almayayım şahsen alamasaydim daha öncesinde de şikayet ederdim

Çünkü şu maske konusunda sağlık çalışanı olan bir kişi çok oyunlar döndüğünü söyledi

E şimdi eczacılar da maske var ama ücretli olarak var ücretsiz yok

Şuan da şunu düşünüyorum hadi benim alabilecek imkanım var .

Risk kesinlikle geçmedi evine ekmek parasını zor getiren kişi nasıl para verecek maskeye

3 kere aradım 150 yi kimse ile irtibat kuramadım malesef

Kayınpederim geldi dedi ki artık vermiyorlar boşuna uğraşmayın dedi

Daha da aramadım

Çünkü onun eczacı arkadaşı var ücretsiz maske olayı bitti demiş

Bir kişinin kaç defa alma hakkı vardı. Ben bir kere aldım ama eşime verilmedi çalıştığı yer verecek diye. Çalıştığı yer de vermemek için kırk takla atıyor ve devlet kurumu.
Şu an maske zorunluluğu getirilen illere dağıtılması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…