Canım neye inanacağımı şaşırdık.Onu duymadım işin açığıÖlüyodur da.. plastikte 18 gün yaşar diyenler vardı. İçim rahat etsin diye uğraştım artık
Aynen o yaşta belli eder birde her zaman ki öksürüğü olmasa farkedip erken test yaptırırdı.yada ondan eşi kapsa huzurevinde vakalar cıkardı genelde 2.gün bulgu vermeye baslıyor.5-6 günde cogu insan belirti veriyormuş yani adam asemptomatik geçirse eşi falan derken biri pozitif olur ortaya cıkardıEvet 45-49 arası adamın yaşı. Sigara içiyor. O öksürük umarım sigaradandır. 13 gün saymış bir semptom yoksa neden test yaptırdı acabaiçim rahat etsin diye dün gittim yaptırdım dedi ama zaten rahatsın be adam, maske aşağıda milleti öpüyor. Eşi de huzur evinde çalışıyor biliyor musun, ne kadar büyük risk
Mehmet ceyhanda bunu takip ediyordu.. kendi kendine söylüyor yaziyor. Konyada durum cok kötüymüş duyduğum kadariyla hastanelerde yer yokmuş hala adam öyle böyle diyor. Mesleği bırakacak o olacak
Haklısın, elbet birinde çıkardıAynen o yaşta belli eder birde her zaman ki öksürüğü olmasa farkedip erken test yaptırırdı.yada ondan eşi kapsa huzurevinde vakalar cıkardı genelde 2.gün bulgu vermeye baslıyor.5-6 günde cogu insan belirti veriyormuş yani adam asemptomatik geçirse eşi falan derken biri pozitif olur ortaya cıkardı
Su doktora soyleseniz ya kawasaki
Göremedim ben nereden okudunuz? Müjdenizi yollayacağım vallahi neredeyseniz!!Bu bilgi doğru mu?çocuklar evden eğitime devam mı edecekler önümüzde ki dönemde?
Milli Eğitim Bakanı Selçuk, okulların 31 Ağustos'ta açılacağını ve EBA uzaktan eğitimin gelecek yıl boyunca devam edeceğini açıkladı.
Wuhan’ı hohan diye yazıyorSu doktora soyleseniz ya kawasaki
Hastaligin dogru adi..
Sanırım okula belli günlerde gidilecek belli günlerde de uzaktan eğitim olacakBu bilgi doğru mu?çocuklar evden eğitime devam mı edecekler önümüzde ki dönemde?
Milli Eğitim Bakanı Selçuk, okulların 31 Ağustos'ta açılacağını ve EBA uzaktan eğitimin gelecek yıl boyunca devam edeceğini açıkladı.
Canım neye inanacağımı şaşırdık.Onu duymadım işin açığı
Onun bir anlamı olmaz bence, çocukların bulaştırması için sadece 1 teneffüs yeter. Aslında teneffüs ü yasaklayıp, dersleri de günde 2 -3 saate indirseler de mantıklı.Sanırım okula belli günlerde gidilecek belli günlerde de uzaktan eğitim olacak
Mehmet Ceyhan bunu söylediyse onda da ilerleme var bence. Çünkü hep aynı ülkeler üzerinden korkutuyordu bizi.
Konuşmasını canlı dinledim starda seneye destek olarak yüz yüze egitime ek olarak uzaktan eğitime devam etmenin çalışmaları hazır dedi. Okul var eba tv de var yaniGöremedim ben nereden okudunuz? Müjdenizi yollayacağım vallahi neredeyseniz!!
İran ve Türkiye hariç çoğu ülkede azalma var gerçekten. Hele italya, ispanya, almanyaMehmet Ceyhan bunu söylediyse onda da ilerleme var bence. Çünkü hep aynı ülkeler üzerinden korkutuyordu bizi.
Ben şöyle düşünüyorum bana bu hak verildiyse ve benim gibi herkes alabiliyorsa ben neden almayayım şahsen alamasaydim daha öncesinde de şikayet ederdimKod gelmesine rağmen ilk günden beri hiç ücretsiz maske alamadık,hiçbi eczanede bulamadık.satılmadığı zamanlarda sıkıntıydı bu durum çünkü market için gerekliydi..şikayet etmek hiç aklıma gelmedi benden daha çok ihtiyacı olan mesela çalışmak zorunda olan alsın diye düşündüm hep..
3 kere aradım 150 yi kimse ile irtibat kuramadım malesefSana ne diyeceklerini merak ediyorum çünkü benim de her an eczaneye gidip maske sorma imkanım yoktu, haftalık alışverişe çıktıkça gidip sordum yoktu, sonrasında maskeler ücretli verilmeye başlanacak haberleri çıkmaya başladığında gidip sordum geldi mi alabilir miyim diye bana verilen yanıt söylediğim gibi, bazı yerlerde keyfi mi davranıyorlar bilmiyorum
Bir kişinin kaç defa alma hakkı vardı. Ben bir kere aldım ama eşime verilmedi çalıştığı yer verecek diye. Çalıştığı yer de vermemek için kırk takla atıyor ve devlet kurumu.Ben şöyle düşünüyorum bana bu hak verildiyse ve benim gibi herkes alabiliyorsa ben neden almayayım şahsen alamasaydim daha öncesinde de şikayet ederdim
Çünkü şu maske konusunda sağlık çalışanı olan bir kişi çok oyunlar döndüğünü söyledi
E şimdi eczacılar da maske var ama ücretli olarak var ücretsiz yok
Şuan da şunu düşünüyorum hadi benim alabilecek imkanım var .
Risk kesinlikle geçmedi evine ekmek parasını zor getiren kişi nasıl para verecek maskeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?