bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
7 günde 5 maske idi

Ama ben 2 ayda 3 defa aldım surekli çıkmadığım için

Onun bir anlamı olmaz bence, çocukların bulaştırması için sadece 1 teneffüs yeter. Aslında teneffüs ü yasaklayıp, dersleri de günde 2 -3 saate indirseler de mantıklı.

Aslında verilmesi gerekli yine vakalar artışta şuan
Bence de, en azından çalışan kesim için şart, zira her iş yeri çalışanına maske temin etmiyor, ben alamadım ama hadi ben çalışan biri değilim, alışveriş dışında da zorunlu olmadıkça dışarı çıkmıyorum fakat dışarı çıkması gerekenler şu an risk altında.

Vaka
artışları ne yazık ki duyarsız umursamaz insanlar yüzünden oluyor, bir arkadaşımızın bulunduğu ilçeye covid sonucu pozitif olmasına rağmen bile bile gelen biri yüzünden ilçede corona görülmeye başlandı, bizim burada da tam her şey yoluna girdi diyorduk ki şehirlerarası yolculuk yasağının kalkmasını fırsat bilenler doluştu ve sonuç arka sokağımda vakalar var, neredeyse her gün bir sokakta karantina uygulanmaya başlandı, hala maske takmayan, takan ama çenesinde aksesuar gibi taşıyanlar var ne yazık ki.

Altında da tam gün eğitim yapanlar, ikili eğitime geçebilir demiş. O zaman okula gidilecek, ama uzaktan eğitim neden olsun ki gidilecekse. Anlamadım. Eğer seneye uzaktan eğitim olursa, size hediye göndereceğim :) okula gitmezsem bebek düşüneceğim çünkü:)

Annem, babam, ben, kardeşim, eşim..4/5 defa eczaneye gittik sorduk, sadece 2 ayrı haftada annemin adına geldiğini öğrendik, 2 kez aldık. Başka hiç birimize gelmedi. Çalışana kurumda verilecek diyorlar ama babam da çalışmıyor, ona da gelmedi.

Kv ler şehir dışından geldi onları görmeyw gelenler var bu saat oldu hala çamaşır suyu ile kapı kolu siliyorum bulaşıkları elde bingo oxi ile yıkıyorum kokusuz çamaşır suyu şu yeni çıkan aile apt oturyoruz ve apt da biri covid temaslı karantinada

Allah yardımcınız olsun keşke kv biraz daha sonra gelseydi. En azından ziyaretçi bir süre almak istemiyorum deseniz? Ben derdim ama herkesin şartları farklı, anlayışla karşılarlar mı? Senin için anne, sana bir şey olacak diye korkuyorum falan deseniz ben korktum sizin adınıza burada..

İşyerinde
Oda korkuyor bişi diyemiyor gelenlere bana sen çıkma diyor gelenlere ne değişir ki şu temaslı kişi çok can sıkıcı git kendini izole et deyip göndermişler

Bende kötüyüm çocuklar apt çıkmasın diye bütün gün bilgisayara göz yumdum eşimde işe başladı zaten bir ablam vardı market çalışanı şimdi eşim kız kardeşi hepsi başladı Allahım korusun

Virüsün durumuna göre şekillenecek onun için net birşey söylenmiyor sanırım.Uzaktan eğitim olursa bana hediye yerine sokak hayvanlarına mama almanız beni daha çok mutlu ederİnşallah herşey gönlünüzce olur bebişinize kavuşursunuz

Onun bir anlamı olmaz bence, çocukların bulaştırması için sadece 1 teneffüs yeter. Aslında teneffüs ü yasaklayıp, dersleri de günde 2 -3 saate indirseler de mantıklı.
oglumun bu sene ilkokula başlaması lazımnapacaz bilmiyorum gondermeme şansımız yok maalesef, 77 aylik olacak Alla in izniye, normalde hijyene dikkat eder cok sukur ama ya etrafinda olacak olan cocuklar ne olacak ?
dunbduydum ikili öğretim gibi yapacaklarmış bir sinifi yariya ayırıp yarısını atıyorum 3 saat ders yaptirdiktan sonra diğer sinif derse girecekmis, bejce bj bile onlem degil. en azindan ilkokuku tatil etseler en korunmasız onlar
yanibburda yazılanlara göre atiyorum disardan gelince silinmeyen deri çantada Allah korusun varsa bile 3 gün sonra korkmadan elleyebilir miyiz cantayi. bu verilen gunlerden sonra tamamen okuyor mu? yani mesela benim korkudan dokunamadigim bir çok şey var evde 3 5 günü bırakın aylardır. icim rahat dokunabilir miyim?
dün alışverişe gittim hem market hem sebze meyve aldım akşam 7 gibi geldim sabaha kadar balkonda duracaklar. yarın hiç bir sey yapmadan SADECE posetlerini degistirip dolaba mi kaldirmaliyim, bisey olmaz mi yani varsa bile ? normalde peynir kutuları falan yakayip koyarım, sebzeleri yıkayıp suda bekletip öyle koyuyorum
mesela kiraz aldim yıkayıp koyduktan sonra çocuğumun eline verebilir miyim gönül rahatlığıyla
duyuyorum bu ara hic birşey yapmadan sadece paketlerden çıkarıp dolaba koyuyorum diyenler var ben ve benim gibi bir kac kişi kafayı mi yedik? onlar mi doğru yapiyo biz mi? ben anlamadim

içeri nasıl girdiler benim en büyük korkum iceringirerken ayakkabıları çıkardıkları yere basip iceri girmeleri geçenlerde gelenler oldu tüm evin onlar gittiktennsknra sildim öldüm , koltukları kapı kollarını sandalyeleri her yeri sildim canim cikti, normalde misafiri severim ama kimse gelmesin su kovid bitene kadar cunku dikaat etmiyo kimse

Nasıl girdiler bilmiyorum direk terasa çıkmış olabilirler ben hpşgeldine çıktığımda gayet orda oturuyorlardı

Evet elleyebiliriz tabii, bunlar en uzun yaşama süreleri
Sabaha kadar havalanan sebze meyveden bi şey olmaz zaten gıdayla geçmiyor, poşet de değiştirdin mi oh tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…