bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Niye kabul ediyorsunuz ki, kabul edemem deyip açmayın kapıları.

TV de görülen karantinaya kadar siz neden çocuklarınızı birbiriyle oynatiyosunuz gerçekten anlamıyorum. Eşiniz doğrudan temasliysa neden bı saglik kuruluşuna baz vurmuyor. İnsanlar müneccimmi nerden bilsinler siz herşeye rağmen vic vic birliktesiniz!!

Gelip sizi birisi illa zorla eve kapatması gerekmiyor ki. Kendinizi karantinaya alabilirsiniz. Eşiniz pozitif vaka temaslı olduğu halde nasıl ise gidip geliyor? Derhal iş yerine bildirip izole olmalısınız.

Onun bir anlamı olmaz bence, çocukların bulaştırması için sadece 1 teneffüs yeter. Aslında teneffüs ü yasaklayıp, dersleri de günde 2 -3 saate indirseler de mantıklı.
Uzaktan eğitimle kalabalığa çözüm bulacaklar sanırım yani haftanın belli günü bi kısım öğrenci okulda olacak diğerleri evde uzaktan eğitim alacak dönüşümlü olarak okul + uzaktan eğitim olacak

mesela bisküvi paketi akşamdan sabaha beklediği için silmeden yikamadan dolaba kaldırılabilir mi
Ben her şeyi yıkıyorum valla içime sinsin diye. Ama olur herhalde
Un paketini bekletiyorum mesela öyle kullanıyorum
O bisküvi paketine pozitif biri öksürcek de ancak öyle.. yani aslında zor ihtimal bulaş olması

Sokak hayvanlarına mama her ay alıyorum, hem okula hem eve geliyor :) içiniz rahat olsun

Tünaydın sevgili dostlarım. Fotoları yine gecikmeli gönderiyorum ama bu sabah gün doğumunu yakalayabildım ve bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek dileği ile sizlere bu sabahki gün doğumunu, kırmızı ve alaca renkli minyatür güller, bir gül yaprağına konmuş yeşil çekirge ve (benim gibi) daha önce görmeyenler için marul çiçeği gönderiyorum. Sevgiler

Keşke düşünebilip gelmeseler kv şehir dışından geldi onu görmeye geliyorlar
Düşüncesiz insanlar işte, ama keşke hastalıktan dolayı kabul edemiyoruz deseydiniz. Virus böyle böyle geziyor iste heryeri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…