Niye kabul ediyorsunuz ki, kabul edemem deyip açmayın kapıları.Kv ler şehir dışından geldi onları görmeyw gelenler var bu saat oldu hala çamaşır suyu ile kapı kolu siliyorum bulaşıkları elde bingo oxi ile yıkıyorum kokusuz çamaşır suyu şu yeni çıkan aile apt oturyoruz ve apt da biri covid temaslı karantinada
mesela bisküvi paketi akşamdan sabaha beklediği için silmeden yikamadan dolaba kaldırılabilir miEvet elleyebiliriz tabii, bunlar en uzun yaşama süreleri
Sabaha kadar havalanan sebze meyveden bi şey olmaz zaten gıdayla geçmiyor, poşet de değiştirdin mi oh tamam
Arkadaşlar binamizda pozitif vaka var. Toplanti yapilmisti esim dogrudan temasli. Çocuklarımız birlikte oynamıştı onlar temasli. Esim pozitif temaslı oldugu halde ise gidiyor. Karantina yok. Bu tv de görülen karantina olaylari hikaye mi anlamadim
Gelip sizi birisi illa zorla eve kapatması gerekmiyor ki. Kendinizi karantinaya alabilirsiniz. Eşiniz pozitif vaka temaslı olduğu halde nasıl ise gidip geliyor? Derhal iş yerine bildirip izole olmalısınız.Arkadaşlar binamizda pozitif vaka var. Toplanti yapilmisti esim dogrudan temasli. Çocuklarımız birlikte oynamıştı onlar temasli. Esim pozitif temaslı oldugu halde ise gidiyor. Karantina yok. Bu tv de görülen karantina olaylari hikaye mi anlamadim
Uzaktan eğitimle kalabalığa çözüm bulacaklar sanırım yani haftanın belli günü bi kısım öğrenci okulda olacak diğerleri evde uzaktan eğitim alacak dönüşümlü olarak okul + uzaktan eğitim olacakOnun bir anlamı olmaz bence, çocukların bulaştırması için sadece 1 teneffüs yeter. Aslında teneffüs ü yasaklayıp, dersleri de günde 2 -3 saate indirseler de mantıklı.
Ben her şeyi yıkıyorum valla içime sinsin diye. Ama olur herhaldemesela bisküvi paketi akşamdan sabaha beklediği için silmeden yikamadan dolaba kaldırılabilir mi
Ve siz hamilesiniz sanırımKv ler şehir dışından geldi onları görmeyw gelenler var bu saat oldu hala çamaşır suyu ile kapı kolu siliyorum bulaşıkları elde bingo oxi ile yıkıyorum kokusuz çamaşır suyu şu yeni çıkan aile apt oturyoruz ve apt da biri covid temaslı karantinada
Anladıgım kadariyla haftanın belirli günleri uzaktan eğitim bazı günler yüzyüze eğitim.yüzyüze günlerinde öğrendiklerini pekiştirme üzerine olur muhtemelen1. Sınıfa başlayacak cocuk uzaktan eğitimle nasil öğrenecek, o zaman birinci sınıfları başlatmayacaklar mi?
Bu mutasyon olayı doğru muymuş ya
ee doğruysa ne olcak şimdi
Evet hamileyim gelenlerden çok aptdaki kendini izole edene canım sıkıldı gelenlerle hiç yaklaşmadımVe siz hamilesiniz sanırım
Keşke düşünebilip gelmeseler kv şehir dışından geldi onu görmeye geliyorlarNiye kabul ediyorsunuz ki, kabul edemem deyip açmayın kapıları.
Sokak hayvanlarına mama her ay alıyorum, hem okula hem eve geliyor :) içiniz rahat olsunVirüsün durumuna göre şekillenecek onun için net birşey söylenmiyor sanırım.Uzaktan eğitim olursa bana hediye yerine sokak hayvanlarına mama almanız beni daha çok mutlu ederİnşallah herşey gönlünüzce olur bebişinize kavuşursunuz
Plastiklerde günlerce canlı kalırken, pamukta 24 saat kalıyomuş.. ama ben mutasyon olayına takıldım :/Neymiş yüzeylerde ki ilginç durum
Düşüncesiz insanlar işte, ama keşke hastalıktan dolayı kabul edemiyoruz deseydiniz. Virus böyle böyle geziyor iste heryeriKeşke düşünebilip gelmeseler kv şehir dışından geldi onu görmeye geliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?